Скорпионите притежават природен магнетизъм и експресивен темперамент. Звездите не се съмняват в това, че през 2019 година им е гарантирано вниманието на противоположния пол. Хората от този воден знак са толкова очарователни, че дори трудният им характер няма да плаши потенциалните партньори. Но те самите ще решат кой може да ги удовлетвори в качеството си на спътник в живота. Често избират слабохарактерни хора, които могат да манипулират за собствените си интереси.

Любовният хороскоп обещава на Скорпионите доста спокойна година в личните отношения. Земната Свиня ще се постарае да насочи силата на тези хора към съзидание, те ще могат да избягват караниците и конфликтите. Свободните мъже и жени ще бъдат щастливи в личния си живот.

Годишни хороскопи

Симпатията ще прерасне в крепко чувство, влюбените Скорпиони, буквално, ще излъчват спокойствие и умиротвореност. Семейните представители на знака ще се заемат с решаването на битови въпроси, звездите не предсказват сериозни конфликти.

Любовен хороскоп за жените Скорпиони

В годината на Земната Свиня, жените Скорпиони ще усетят такъв прилив на сили, че с лекота ще се справят с всички задължения. Отношенията с роднините и колегите ще бъдат спокойни.

Любовният хороскоп за 2019 година предсказва стабилност и в личния живот. Свободните жени ще получат възможност да се омъжат, но Земната Свиня ги съветва да не бързат с решението. Важно е правилно да подберат партньора, иначе семейният живот няма да се получи. Скорпионите трябва леко да коригират своите представи за идеалния брак. Омъжените жени непременно трябва да намерят начин да разнообразят семейния си живот. Активните Скорпиони няма да успеят да останат на едно място, те ще се заемат с ремонт на дома или ще организират отлична почивка за съпруга и децата.

Как да намерите любовта и да сбъднете мечтите си?

Неомъжените жени Скорпиони са уверени в своите сили и избират най-добрите кавалери. Истината е, че на тях им е трудно да живеят със силен човек, затова предпочитат сговорчивите партньори, които са готови да отстъпват. Земната Свиня ги приканва да променят тактиката си, защото любовните отношения предполагат съюз от две половинки, а не лидерство на един човек. Възлюбеният може да се умори от постоянния контрол и да поиска да „излезе“ на свобода. Любовният хороскоп за 2019 година уверява Скорпионите, че уважаването на чувствата на избраника ще окаже благоприятно влияние на отношенията. Още до края на годината, жените ще могат да чуят предложение за брак.

Укрепване на семейните отношения

Земната Свиня не се съмнява в това, че жените Скорпиони ще се справят и с най-отговорните дела. Но ги призовава да не се товарят с проблемите на околните, защото, на първо място, те трябва да помислят за интересите на близките си. Любовният хороскоп за 2019 година обещава хармония и благополучие в семейния живот. Скорпионите ще станат доста по-нежни и внимателни, ще се научат да реагират сдържано на предложенията на съпруга си. Възможно е именно в годината на Земната Свиня, жените от този воден знак, да отстъпят на желанието на съпруга и да се съгласят да се преместят. При това, ще постъпят съвършено правилно, любимият няма да ги подведе и ще се постарае, колкото може по-добре, да благоустрои новото семейно гнездо.

Раждане на дете

Годината на Земната Свиня е най-подходящото време за Скорпионите да започнат нов жизнен етап. Любовният хороскоп за 2019 година прогнозира, с голяма доза вероятност, раждането на дете. Положението на звездите свидетелства за това, че попълването на семейството ще укрепи брака. Скорпионите ще се усетят най-щастливите жени на света. Любовта и нежната грижа от страна на мъжа ще ги убедят в това, че решението им да родят се е оказало правилно. Несъмнено ще се подобрят отношенията и с близките роднини, и с колегите в службата. Тяхната подкрепа ще помогне на Скорпионите да се справят със съмненията си. Жените от този знак ще успеят в пълна степен да се насладят на майчинството.

Любовен хороскоп за мъжете Скорпиони

Тази година, по отношение на любовната сфера, ще достави на мъжете Скорпиони множество изненади. Като цяло, личният живот ще се подрежда удачно, макар че са възможни разправии, заради ревността на Скорпионите. На мъжете може да им се струва, че избраницата не е достатъчно внимателна към техните дела. Любовният хороскоп за 2019 година призовава Скорпионите да не обострят отношенията си напразно, тяхната половинка дори и не си помисля за изневяра. Мъжете от този воден знак са толкова привлекателни и неотразими, че нито една жена не може да им устои. Ергените непременно ще срещнат своята любов, ако, разбира се, намерят време за личен живот. Звездите им предсказват голяма служебна заетост.

Търсене на любима

Скорпионите притежават силна интуиция и именно тя им подсказва правилните решения. През 2019 година те трябва внимателно да се вслушват във вътрешните си усещания и не е необходимо да следват съветите на познатите и приятелите. Земната Свиня обича да помага на хората, които са настроени за сериозни отношения, тя ще вземе активно участие в съдбата на самотните Скорпиони. Съдбоносната среща може да се състои още в началото на годината или лятото. Но не трябва да бързате да взимате решение. Импулсивността и емоционалността на хората от този знак не винаги са от полза за делата им. Любовният хороскоп съветва свободните Скорпиони да прекарат отпуската си заедно с избраницата и чак след това да започнат планирането на сватбата.

Семеен хороскоп

Обичайният семеен живот може да доскучае на мъжете Скорпиони. В определен момент може да им се стори, че романите „на страни“ са много по-интересни и ярки от обичайните отношения. Земната Свиня предупреждава хората, родени в този воден знак да не правят необмислени постъпки. Любовният хороскоп за 2019 година свидетелства за дребни трудности в семейния живот, но нищо повече от това. Скорпионите ще намерят в себе си сили, за да се противопоставят на съблазните, за тях няма да бъде трудно сами да разнообразят бита си. В средата на година е много вероятно да тръгнат на много увлекателно пътешествие, а зимата – да се преместят на ново място да живеят. Грижите, свързани със семейните дела, ще разсеят Скорпионите от глупостите.

Продължение на рода

Земната Свиня винаги е на страната на семейните двойки, затова ще направи всичко възможно, отношенията между съпрузите да бъдат крепки и доверителни. Любовният хороскоп за 2019 година обещава на Скорпионите важно събитие, което да преобърне целия им живот. Звездите предсказва раждането на дете. При мъжете Скорпиони, ролята на баща ще им възложи голяма отговорност не само към новороденото, но и за цялото семейство. Те с ентусиазъм ще се заемат с благоустройството на бита, защото младата майка е напълно отдадена на грижите за бебето. В душата на Скорпионите ще се възцари мир и спокойствие, мъжете ще усетят сили да се движат напред. В близко време ги очаква кариерно израстване.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – на личния й сайт. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара