Астрологичното време през седмицата е благоприятно, богато на промени и нови ветрове. Ще премине втората кардинална точка на годината – лятното слънцестоене на 20 юни, след което обичайното положение на нещата ще се промени. Промените са много, но те са предимно положителни.

Първата седмица на новия транзит на Бялата Луна, нашия Ангел-хранител, през знака Близнаци. През този период можете да намерите подкрепа сред братя, сестри, съученици и приятели от детството. Бъдете леки на възход, учете, четете повече, старайте се да научавате по нещо ново всеки ден – тогава ще има късмет!

На 17 юни в 08:20 ч. Венера ще навлезе в Рак, а в 11:07 ч. към нея ще се присъедини и Меркурий. Аспектът на съединението на две лични планети в най-семейния знак на Зодиака създава атмосфера на душевна близост, взаимна грижа и романтика. Това е чудесен ден за любовни срещи, обсъждане на планове за съвместното бъдеще.

На 20 юни в 22:51 ч. настъпва лятното слънцестоене – Слънцето навлиза в знака на Рака. Това е ден на Силата. Желателно е първият изгрев на Слънцето след кардиналната точка на годината да бъде посрещнат с радост, да се занимавате с духовни практики, да медитирате и да прекарате деня в добро настроение, обграждайки се с красота и доброта.

На 22 юни в 03:08 ч. Пълнолунието е в знака на постиженията – Козирог. Това астрологично събитие ще ви помогне да довършите неща, които са започнати от дълго време, да постигнете успех в сферата на социалния живот, кариерата.

Овен

Работата, свършена през пролетта, най-накрая ще започне да дава плодове – ще получите това, което искате. Очаква ви заветна награда! През по-голямата част от седмицата ще се занимавате с ежедневни задължения, както и с оптимизиране на работните процеси, с кредити и други финансови задължения. Атмосферата в любовния съюз се подобрява. Хората без връзки могат да разчитат на лесни и приятни запознанства. Съществува отличен шанс да срещнете достоен ухажор.

Телец

Може да ви се струва, че минали постижения се рушат пред очите ви, а отношенията с хората носят разочарование, но дори и сега да е така, знайте, че всички промени са за добро! През втората половина на седмицата е възможно да се повиши напрежението в работата на държавните служители. За тези, които работят под наем, се вглеждайте внимателно в колегите си, за да откриете лоялни сътрудници. Може да се наложи да се връщате към едни и същи въпроси повече от веднъж, да преразгледате много неща и да внесете корекции в текущите проекти.

Близнаци

Финансовата сфера постепенно ще се подобри, очаквайте неочаквани приходи от различни източници. На шефовете и предприемачите се препоръчва постоянно да проверяват подчинените си и, ако е възможно, да помислят за подобряване на уменията на служителите си. Любовта и семейният живот като цяло са добри. Има голяма вероятност за нови запознанства, които ще прераснат в здрави връзки и ще се основават на общи интереси и приятелска подкрепа.

Рак

През миналия месец в работата имаше лек застой, в началото на седмицата също ще ви се струва, че нищо не се променя, но това е временна трудност. Някои напрежения с колеги и ръководството може да помрачат настроението ви, но клюките зад гърба ви са само потвърждение на вашата значимост. Вашата изобретателност ще ви помогне да намерите нови идеи за напредък в бизнеса и да избегнете проблемите с ръководството. Ще се появят покровители, които ще ви помогнат да разрешите правни проблеми.

Лъв

Може би е време да помислите за смяна на работата или професията, за да реализирате пълния си потенциал. Ако желаете да напреднете в кариерата, помислете за повишаване на квалификацията си чрез курс. Отношенията с децата ще ви донесат много радост, а прекарването на време с брачния ви партньор ще укрепи съюза ви. Ще искате да промените изцяло подредбата на дома си, да започнете ремонт, да смените мебелите, да обновите интериора. Влюбените може да повдигнат въпроси за съвместното съжителство и дори да заговорят за брак.

Дева

Предприемачите трябва да разширят бизнеса си, като възприемат нови цифрови технологии. Партньорството с чуждестранни компании ще ви помогне да достигнете ново финансово ниво. Проектите ви ще получат покровителството на влиятелни хора, които с удоволствие ще ви сътрудничат, но отначало не очаквайте големи печалби. Наблюдават ви. Бъдете внимателни във финансовите транзакции, не поемайте рискове, като инвестирате в „сурови“ проекти. Пазете се от съмнителни предложения.

Везни

Толкова сте заети да се изкачвате по кариерната стълбица, че трудно намирате време за любовни отношения, така че половинката ви страда от липса на внимание. Опитайте се да прекарвате повече време с хората, които са скъпи на сърцето ви. Връзките с хора от миналото изведнъж ще получат нов живот. Съпрузите ще преодоляват заедно редица финансови и битови проблеми, така че ще трябва да преговаряте и да намерите общ език.

Скорпион

Звездите препоръчват да започнете да си водите дневник и да се съсредоточите върху приоритетни въпроси. Жените, които планират бременност, могат да разчитат на помощта на звездите по този въпрос. Започва динамичен период, който изисква максимална концентрация на вниманието и силите ви. Мениджърите и предприемачите ще начертаят план за цялостна реорганизация, за да подобрят качеството на услугите и да повишат финансовите резултати. Можете да разчитате на помощта на партньори: не се страхувайте да поискате съвет или спонсорство.

Стрелец

Седмицата може да продължи да преодолява предходната седмица. Като цяло е напрегната – увеличават се конфликтите и инцидентите. Възможно е да се сблъскате с отмяна на срещи, нарушаване на планове, проблеми при работата на машини. Небрежността и желанието за изненада могат да се превърнат в трагедия! Ако нещо не върви според плана ви, не се разстройвайте. Това означава, че не е необходимо да отивате там сега. Съсредоточете се върху ежедневните си задължения. Говорете по-малко и чувствайте повече – това ще ви помогне да изберете най-спокойните, най-надеждните варианти във всичко.

,

 

Козирог

Домът, работата и рутинните ежедневни дейности ще изискват внимание. Вашите проекти може да получат покровителството на влиятелни хора, които с удоволствие ще ви сътрудничат. Потърсете сътрудници, които ще ви подкрепят във всяко начинание. Предприемачите трябва да поемат рискове и да разширят бизнеса си, като въведат нови формати на обслужване на клиентите. Мнозина може неочаквано да променят не само мястото на работа, но и посоката на дейност. Младите професионалисти ще получат одобрението на ръководството на компанията.

Водолей

Обсъждане на условията за сътрудничество, ясно определяне на условията и задълженията, внимателно подписване на договора. Финансовото положение е много нестабилно поради високи разходи. Поемете инициативата в свои ръце, предложете нововъведения на партньорите и ръководството. Опитайте се да привлечете доходи от няколко източника и да заделяте по малко. Сега сте много уязвими и реагирате остро на всяка груба дума, заради което страдат партньорските взаимоотношения. Един искрен разговор ще ви помогне да намалите дистанцията в двойката и да възстановите загубеното доверие.

Риби

В сферата на любовта през този период ще цари пълна несигурност. Нуждата от свобода и себеизразяване не благоприятства укрепването на съществуващия съюз или изграждането на силни връзки. Ще се окажете в центъра на събитията и ще бъдете заобиколени от хора, чието мнение цените. Не губете главата си, особено за жените, които вероятно ще срещнат ловък манипулатор. Тъй като винаги намирате изход дори от най-трудните ситуации, до средата на месеца ще успеете да си осигурите добри доходи.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара