ОВЕН

Очаква ви ключова за делата седмица. Понеделник преди обяд ще ви донесе сили и тонус за да посрещнете новата седмица с оптимизъм.

Така трябва да бъде, защото още в понеделник следобед ще се наложи да подредите ангажиментите си по приоритет и да ги свършите до сряда следобед.

Четвъртък и петък не са подходящи дни за важни срещи и разговори. Тези дни са подходящи да довършите започнатото и да анализирате делата си. Тази седмица ще е последната сложна за всички Овни. Използвайте тази седмица за анализ на личните и професионалните отношения.

Родените във втора и трета декада съветвам да избягват уреждане на лични отношения, както и взимане на кардинални решения. Избягвайте рискови спортове и се пазете от настинки.

ТЕЛЕЦ

Очаква ви интересна и пълна с възможности седмица. Понеделник преди обяд ще ви се иска да бъде отново събота и трудно ще се адаптирате към темпото на деня. Въпреки това още следобед в първия ден от седмицата ще получите дългоочаквани обаждания, имейли и възможности, които да ви накарат да приемете с усмивка и интерес новата седмица.

До сряда следобед ще имате възможност да свършите голяма част от задълженията си. Действайте смело и бъдете уверени в успеха си. Четвъртък и петък очаквайте приятни емоции, любов и разбиране.

Въпреки добронамерената седмица съветвам родените в първа декада да избягват важни разговори след срядата. Родените във втора и трета декада трябва да почиват повече.

БЛИЗНАЦИ

Пъстра и разнообразна ще е седмицата за вас. До ранния следобед на понеделник ще се радвате на добро настроение и желание да свършите много неща.

Имайте предвид, че от понеделник следобед до сряда следобед ще е по-добре да се подготвите за ключови срещи и разговори през дните четвъртък и петък. Вторник и сряда анализирайте плановете си и подредете по приоритет целите си. Четвъртък и петък ще са вашите най-успешни дни.

Родените в трета декада могат да очакват развитие на стари бизнес и лични отношения. Родените в първа и втора декада съветвам да бъдат по-уверени в себе си, като поставят нови хоризонти с вярата, че най-хубавото им предстои.

РАК

Пред вас стои последната сложна седмица, която ще изпита търпението ви. Времето е подходящо за задълбочен анализ на делата и отношенията, в които участвате.

Дните до четвъртък ще ви донесат желание за това и възможности, които не трябва да подминавате. Четвъртък и петък избягвайте провеждане на важни срещи и разговори. Възможно е да бъдете неразбрани и да не успеете да наложите своите условия в преговорите.

Родените в първа декада могат да очакват важна информация, раздвижване в делата и късмет. При родените във втора декада са възможни провалени срещи и празни очаквания. Те трябва да изчакат резултати следващата седмица, а сега да се насладят на това, което имат. Родените в трета декада ще бъдат изправени пред избори, на които решенията ще е добре да отложат със седмица.

ЛЪВ

На вас седмицата ще донесе уют и топлина в мислите и плановете. Понеделник ще ви посрещне с приятни новини и ползотворни срещи. Вторник и сряда спокойно организирайте плановете си, а четвъртък и петък действайте.

Родените в първа декада ще се чувстват подкрепени във всяко едно отношение. При родените във втора декада е вероятно да има застой и провалени планове, които и тази седмица ще чакат развитие. Следващата седмица могат да очакват резултати и развитие. Седмицата е подходяща за анализ и изясняване на лични отношения. Родените в трета декада съветвам да почиват повече, като не се ангажират с нови допълнителни ангажименти. Те могат да очакват добри новини.

ДЕВА

Новата седмица за вас е подготвила най-много блага, лекота и спокойствие. Няма ден, в който да отправя предупреждения и съвет за справяне с трудности.

Понеделник ще ви подхване сериозно с ежедневни дела и задължения. Вторник и сряда ще дадат възможност на всичко с което сте се захванали да се радва на успех. Тези дни са подходящи за всичко, което може да ви хрумне. Харизматичните четвъртък и петък ще ви донесат нови идеи за нови начинания и нов подход за справяне със стари проблеми.

За родените в първа декада не е момента да тъжат за стари неща, а по-добре да видят новите отворени врати. Родените във втора декада е подходящо да заздравят личните си отношения. Родените в трета декада ще бъдат спокойни и удовлетворени.

ВЕЗНИ

В прегръдките на новата седмица очаквайте повече спокойствие и надежда. Първият ден от новата седмица ще получите положителни отговори по започнати дела. Ще се чувствате, щастливи и още по-мотивирани.

Вторник и сряда ще ви донесат необходимата глътка въздух, хубави емоции и лекота в делата. Четвъртък и петък ще ви дадат надежда в служебните задължения, в които сте имали нужда от подкрепа и разбиране от другите. В личен план в тези дни ще се радвате на любов, топли мигове, взаимност и споделеност. При родените в първа декада няма да има изненади. Родените във втора декада трябва да отложат всички дела за следващата седмица. Те трябва да бъдат предпазливи в комуникацията, защото могат да бъдат грешно разбрани. Родените в трета декада са изправени пред трудности, които скоро ще получат своето решение.

СКОРПИОН

Очаква ви хармонична и добронамерена седмица. Не оставяйте на понеделника да затъмни настроението ви. Възможно е той да ви донесе повече неразбиране, неефективни срещи и разговори. Отложете важните дела за останалите дни от седмицата.

Вторник и сряда ще имате новини, приятни срещи и развитие на започнатите преговори. Дните ще са успешни за реклама, търсене на подкрепа и разбиране. Вашите най-топли, късметлийски и успешни дни ще са четвъртък и петък. Разчитайте на тях за всичко, което ви е важно и държите да се случи с повече късмет и лекота.

Родените в първа декада ще се чувстват най-спокойни и подкрепени в начинанията си. При родените във втора декада събитията се случват, но тях ще помоля да се вслушват в интуицията си. Родените в трета декада трябва да проявят воля и търпение в делата си.

СТРЕЛЕЦ

Предстои ви една по-еднообразна и свързана с изпълнение на текущи ангажименти седмица. Не очаквайте изненади, но и не разчитайте на подаръци.

Понеделник практично ще ви запознае със седмичните ви задължения и ще ви напомни какви са сроковете за изпълнение по текущите ви задачи на работното място. Вторник и сряда се въздържайте от споделяне на мнение и гледна точка. Бъдете по-търпели и предпочитайте да стоите настрани от спорове и пререкания на работното място. В четвъртък и петък ще отшумяват емоциите ви от изминалите дни до момента. Отдайте се на любими занимания и срещи с позитивни хора.

Родените в първа и трета декада ще имат късмет и добро настроение. Родените във втора декада не е подходящо да правят промени без преценка на риска. Те е желателно да избягват уреждане на лични отношения.

КОЗИРОГ

От вас седмицата ще изиска малко повече търпение и въздържане от поемане на допълнителни ангажименти. През първия ден от седмицата ще се чувствате добре и ще имате енергията да се справяте със задълженията си. Подгответе важните си срещи с факти и становища.

Вторник и сряда ще бъде подходящо да представите концепцията си или да спечелите подкрепата и одобрението на ръководството. Избягвайте поемане на нови ангажименти в дните четвъртък и петък. В тези дни довършете започнатото.

Родените във втора декада съветвам да избягват рискови спортове и започване на нови ангажименти. Родените в първа декада ще се чувстват спокойни в зоната си на комфорт. Родените в трета декада могат да разчитат на успех в делата си, както и подкрепа от Вселената.

ВОДОЛЕЙ

Пред вас стои малко по-сложна и изискваща търпение седмица. Понеделник ще ви изсипе всичките задачи за седмицата и ще изиска от вас бърза концентрация и действие. Не се ядосвайте, защото все пак разбирате за новите си ангажименти в началото на седмицата.

Вторник и сряда ще ви подкрепят в работата, срещите и разговорите. В тези дни имате шанса да представите идеите си и да се радвате на подкрепа и разбиране. Четвъртък и петък няма да бъдат гостоприемни за важни дела и търсене на късмет. В тези дни отделете внимание на текущите си задължения и се отдайте на рутинни дейности.

Родените в първа и втора декада съветвам да не подписват важни документи и да избягват уреждане на лични отношения. Родените в трета декада съветвам да почиват и да не се натоварват с допълнителни ангажименти.

РИБИ

С изключение на дребните недоразумения и разминавания между очаквания и реалност в дните вторник и сряда, нищо друго няма да разруши вътрешния ви мир и хармония.

Тези дни изберете да комуникирате със стари приятели, които отдавна не сте виждали и чували. В работен план през това време довършете започнатите дела и помислете какво може да подобрите в текущите си задължения. За вас най-щастливи и пълни с хубави изживявания ще са дните четвъртък и петък. Доверете се на тях за важните неща. Ще имате творчески ентусиазъм да развивате талантите си.

На работното място ще сте склонни към повече разбиране и приемане на другите. Родените в първа декада ще се радват на прекрасни новини. Родените във втора и трета декада ще се радват на любов и разбиране.

Фейсбук страницата с хороскопи на Венета Матева ЮПИТЕР

Facebook Twitter Google+

0 Коментара