Търпението и добротата на Земната Свиня не знаят граници, особено благосклонно тя се отнася към влюбените. Мнителните и неуверени в себе си Риби се нуждаят от нейната подкрепа. През 2019 година на хората от този воден знак им предстои да се убедят в любовта и предаността на партньора си. Земната Свиня ще се постарае да подреди съдбата им по най-добрия начин. Любовният хороскоп за Риби обещава удачна година по отношение на взаимоотношенията с противоположния пол.

Рибите притежават талант да усещат настроението на хората, те силно преживяват не само своите неуспехи, но и тъгата на близкото си обкръжение.

Годишни хороскопи

В любовните отношения са готови на всякакви жертви, заради щастието на своя партньор. Земната Свиня призовава Рибите да станат малко по-строги и взискателни към противоположния пол. Мъдрите съвети на стопанката на 2019 година ще позволят на хората от този воден знак да оставят любовните си проблеми в миналото, те са заслужили душевното си спокойствие.

Любовен хороскоп за жените Риби

Звездите утвърждават, че годината на Земната Свиня ще се окаже една от най-удачните за жените Риби. Любовният хороскоп за 2019 година съдържа цветна прогноза за всички представителки на този знак.

Отдавна изживелите се отношения, най-накрая, ще приключат, а истинските чувства, обратно, ще укрепнат. Влюбените жени ще получат предложение за брак, а сватбата ще се състои в най-скоро време. Жените, които вече са женени, няма да бъдат разочаровани от съпрузите си. Мъдростта, присъща на Рибите, ще им помогне да преодолеят дребните затруднения в отношенията с любимите, а по-сериозни проблеми, изобщо няма да възникват. В краен случай, разводи и гръмки скандали не се предвиждат през 2019 година.

Как да намерим любовта и да сбъднем мечтите си?

Жените Риби са изпълнени със съмнения и преживявания, затова често приписват на своите партньори и несъществуващи недостатъци. Тези загадъчни особи прекалено много се самосъжаляват, предпазливи са за дреболии, а са в състояние да се „хвърлят“ в басейна на страстите, без да се замислят. Земната Свиня ги съветва да станат по-сдържани и по-спокойни. Любовният хороскоп за 2019 година предсказва на жените щастие в личния живот, но с дребна уговорка – пълна вътрешна свобода. Рибите могат, без страх, да се запознават, да флиртуват, да правят романтични пътувания. Късметът непременно ще им се усмихне, много от жените от този знак ще получат предложение за брак още преди да е изтекла годината.

Укрепване на семейните отношения

Земната Свиня е приготвила за омъжените жени Риби много изненади: попълване на семейството, придобиване на нов дом или грандиозен ремонт на стария, романтично пътешествие. Любовният хороскоп за 2019 година особено подчертава летния период, защото в това време е възможно изпълняването на най-съкровените им желания. Съпругът ще се постарае да организира незабравима почивка и дори дребните спорове няма да успеят да развалят семейната идилия. Рибите ще се усетят защитени от всякакви несгоди, търпеливото и грижовно отношение на съпруга ще ги убеди в устойчивостта на семейството им. Успехите на децата са още един повод Рибите да се гордеят със своето семейство.

Раждане на деца

Земната Свиня се отнася с голяма симпатия към жените, мечтаещи за майчинство. Още повече, Рибите са меки, нежни особи и им доставя огромно удоволствие да се занимават с деца.

Любовният хороскоп за 2019 година ви уверява, че бременността ще бъде лека, а раждането – благополучно. Опитните майчици с радост ще излязат в отпуск по майчинство, на тях няма да им бъде мъчно да оставят работата си, заради новороденото. Младите майки ще изпитват леко вълнение, но ще успеят бързо да се „вземат в ръце“. Рибите с право се надяват на подкрепата на съпруга и близките роднини. Те скоро ще усвоят новата си роля. Майчинството много „отива“ на всички жени от този воден знак.

Любовен хороскоп за мъжете Риби

Мекотата и доброто възпитание на Рибите прави много добро впечатление на жените. Мъжете, родени под този знак, се държат прекалено загадъчно, което предизвиква горещо желание да се опознаят по-отблизо. Често, именно жените първи проявяват интерес и стават инициатори на отношенията. Любовният хороскоп за Риби предсказва благополучие в личния живот през 2019 година. Жените ще отделят много внимание на свободните мъже, а семейните Риби ще продължават да се наслаждават на компанията на своята половинка. Представителите на този воден знак ще успеят да избегнат неприятностите на любовния фронт, дребните спорове няма да нанесат сериозна вреда на отношенията с противоположния пол.

Търсене на любима

В благородството и честността на мъжете Риби никой не се съмнява, но смелост и твърдост не им достига. Дори силната влюбеност не може да ги подтикне към решителна крачка, ергените често се забавят с предложението за брак. Земната Свиня ще се постарае да убеди свободните мъже в преимуществата на семейния живот, но много ще зависи от техните желания. Любовният хороскоп за 2019 година обещава на Рибите реална възможност да променят съдбата си по кардинален начин. Най-голямо внимание Свинята ще отдели на двойки, които отдавна се срещат, но не бързат да узаконят отношенията си. Звездите прогнозират скорошен брак, ако мъжете не започнат да се „дърпат“.

Семеен хороскоп

Всички представители на този воден знак притежават силна интуиция, не са изключение и мъжете Риби. Те чудесно знаят в кой момент е по-добре да отстъпят и да не изострят отношенията си със съпругата. Семейните мъже Риби могат да избегнат сериозните конфликти, защото вътрешното им чувство няма да ги подведе и в годината на Земната Свиня. Рибите ще бъдат принудени да удовлетворят изискванията на своята половинка, ако те изведнъж започнат да капризничат. Любовният хороскоп за 2019 година отбелязва дребни затруднения в отношенията със съпругата, свързани с материалната сфера. На мъжете ще им се наложи много да работят, за да могат да заведат семейството си на почивка или да зарадват близките си с подаръци.

Продължение на рода

Годината на Земната Свиня ще донесе на мъжете от този знак дългоочакваната радост – раждането на дете. Любовният хороскоп за 2019 година намеква за благоприятни промени, свързани с попълване на семейството. Рибите с огромно желание и ентусиазъм ще се заемат с отглеждането на наследника. При това, особена гордост ще изпитват многодетните бащи, на тяхната енергия всеки може да завиди. По отношение на материалното състояние са възможни известни трудности, но близките ще окажат голяма помощ. Освен това, в службата делата ще се подреждат доста удачно, затова ситуацията непременно ще се оправи.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – на личния й сайт. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара