Световноизвестният автор на бестселъри и предприемач Ръсел Бишоп пристига в София през февруари за семинара ИНСАЙТ1, съобщиха организаторите на събитието от INSIGHTSEMINARS-BG.ORG. Създателят на системата за личностно опознаване чрез преживяване ще води семинара ИНСАЙТ 1 от 19 до 22 февруари. Форумът ще се проведе в Best Western Expo Hotel.

12736150_10153845405078991_1571606024_n

ИНСАЙТ 1 е обучителен процес, създаден през 80-те години на ХХ век в САЩ, основан на преживяванията. Използвайки богатството и пъстротта на големите групи хора, семинарът представлява иновативна комбинация от лекции, упражнения с партньор, активности в малки групи.

Освен основна роля в семинара ИНСАЙТ 1, Ръсел Бишоп ще има и уъркшоп на 23 февруари. На него желаещите ще могат да планират успешната си 2016-а година, като знаят кога да взимат правилните решения, как да проследяват прогреса на постигане на ключовите си цели и приоритети. Освен това Ръсел Бишоп ще даде и полезни съвети, ще приложи и упражнения, така че участниците в уъркшопа да бъдат енергични и успешни през цялата година.

Една от най-популярните книги на Ръсел Бишоп е „Work Around the Works“, превърнала автора си в световноизвестна личност. Ръсел Бишоп е лидер сред експертите на личностните и организационните промени, довел десетки компании и хора до успех. Сред клиентите му са компании от Fortune 500, които работят в сферата на енергетиката, икономиката, фармацията, компютърните технологии и авиокосмонафтиката. Бишоп е магистър по образователна психология към университета в Калифорния, а блогът му, фокусиран върху личностното израстване, се чете от стотици хиляди потребители на интернет.

Билети за уъркшопа на Ръсел Бишоп могат да се купят и онлайн на адрес: www.ticketlogic.bg.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара