Петел (1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005)

Кучето не подкрепя така силно Петлите, че да им стане верен помощник. А това означава, че ще им се наложи да решават сами проблемите си. При това е желателно Петлите да съумеят да балансират между нуждата си от утвърждаване и скромността, между импулсивността и готовността да останат в сянка. Най-общо казано, формулата за успех в годината на Кучето е благоразумие, позитивно настроение и търпеливост.

Здраве/Самочувствие

През 2018 година Петлите не е нужно да се страхуват от външни източници на здравословни проблеми. Инфекциите и вирусите, като цяло, ще ги заобиколят отдалече. Но собствената им неосъзнатост и желанието им безкрайно да толерират слабостите си може да си направи жестока шега с тях. Алкохол, недоспиване, неправилен хранителен режим – всичко това ще разклати здравето на Петлите и ще изтощи ресурсите му.

Емоционално годината на Кучето ще бъде достатъчно благополучна за Петлите. Разбира се, някои от тях могат да се опитат да опровергаят тази прогноза, започвайки да се концентрират върху проблеми. Но повече от Петлите ще се постараят да не допуснат това и за тях 2018 година ще стане, ако не най-успешното, то достатъчно позитивно време.

Финанси

Паричните въпроси могат да докарат известни проблеми на Петлите. Но те ще бъдат от особен характер. Работата е в това, че представителите на този знак няма да се напрягат толкова от недостига на средства, колкото от усещането, че техните дела не вървят така добре както при другите. Те ще измислят някакъв финансов идеал и ще започнат настървено да се стремят да го постигнат. При това, Петлите много малко ще се вълнуват, до колко реалистични са задачите, които си поставят. Тяхната активност при осъществяване на този план ще се окаже голяма, а на целеустремеността им може да се завиди. И, ако за повечето представители на този знак мечтите за милиони така и ще си останат мечти, то единици все пак ще успеят да постигнат известни успехи. Основно това ще бъдат жени, защото в годината на Кучето, женското обаяние ще се окаже за тях сериозна опора и ще им позволи да преодолеят препятствията там, където за мъжете ще бъде непосилно.

Като цяло, 2018 година Петлите могат да преживеят без особен финансов успех, но и без загуби. Важно условие, за да избегнат недоразуменията е честното водене на делата и уважение към финансовите цели, и гриза за тези, с които ги е събрал живота.

Кариера

В професионалната сфера, Петлите е желателно да не правят резки движения. Амбициите е по-добре да скрият в най-отдалеченото кътче и прилежно да се заемат с основните си дела. Желанието на Петлите да се изявят, в най-добрия случай може да остане незабелязано, а в най-лошия – да заработи против тях. Но те не трябва да виждат проблем в тази ситуация. Много по-правилно ще бъде да се настроят на това, че освен кариера в живота има и други радости. 2018 година може наистина да стане знакова, ако Петлите не поставят професионалната сфера на челно място.

Годината ще се окаже най-резултатния период в живота за тези, които имат някаква обществена дейност. Тези хора ще успеят съществено да разширят кръга ва своите контакти, като е важно, че той ще стане по-добър не само в количествен, но и в качествен план. Например, сред новите познати може да се окаже някоя много известна в определени кръгове личност.

Любовна съвместимост

Отношения

През 2018 година са малко вероятни неприятни изненади в личния живот на Петлите. Семейните Петли, както и по-рано, ще изпълняват своите задължения, ще се занимават с ежедневните си грижи и т.н. Техният авторитет не само, че няма да се разклати, но и ще укрепне. Макар че работата не е толкова до авторитет, колкото до хармонията в семейството. А хармонията в отношенията на семейните Петли ще стане по-изтънчена и съдържателна.

Самотните Петли ще получат отлична възможност да намерят своята половинка. И от тях ще се иска съвсем малко, това, което ще бъде нужно, е напълно природно и естествено за всеки Петел. Това е необходимостта да бъдат колкото се може по-често сред хората, а също и да преразгледат своето отношение към свободното си време, което трябва да бъде максимално културно и интересно. А защо? Защото, през 2018 година Петлите, с по-голяма доза вероятност, е да срещнат съдбата си не по време на изпълнение на работните задължения или при решаването на някакви проблеми, а в при приятно изкарване на времето. Или още – те ще срещнат „своя“ човек на основата на общи приятни интереси.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – на личния й сайт. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара