На 31 октомври, събота, в 16:48 часа ще настъпи Пълнолуние на 8 градуса в знак Телец.

Пълнолунието е лунна фаза, в която Земята се намира между Слънцето и Луната или двете небесни тела Луна и Слънце се намират едно срещу друго. По тази причина, живите същества живеещи на земята усещат силно и на индивидуално ниво мощното въздействие на двете небесни тела. Това е етапът, в който Луната и ние, хората, трябва да осмислим ценностите, които отговарят на оста, която засяга пълнолунието.

Процесът ще засегне оста Телец-Скорпион, която ще осмисли темите, свързани с видимото и невидимото, нашите и чуждите пари, ценностната система и емоционалния ни свят, практичното и духовното. Имаме работа!

От една страна Луната в знак Телец заявява с какво разполагаме и от друга страна Слънцето в знак Скорпион, размахва пръст и изисква от нас да виждаме повече от хоризонта.

Истината е, че живеем в материален свят и енергията на знак Телец е необходима за нашия социален статус и вид в обществото. Живеем, работим и се стремим да „ИМАМЕ“ – пари, коли, недвижимо имущество, красиво тяло, бижута, вкусна храна… и всичко останало, което ни кара да се чувстваме добре и да се гордеем със себе си.

Знак Скорпион в астрологията е противоположният знак, който е продължение и част от една обща ос. Той от своя страна иска да доразвие и обогати този стремеж към нещо повече от притежание. Скорпион предлага на Телец да трансформира всичко, което притежава, и да мисли по-далеч във времето и пространството.

Ако имаме събрани пари, дали не е по-добре да инвестираме и да имаме повече. Ако имаме имот, дали не е по-добре да получаваме пари от него. Ако имаме няколко автомобила, не е ли по-добре да продадем някой от тях. Ако имаме здраво тяло, не е ли по-добре да се погрижим за него с подходящ спорт.

Сигурно вече разбирате смисъла на това Пълнолуние. Луната ще бъде в силната прегръдка на планетата Уран, който може да ни донесе както внезапно взети решения, така и нови идеи. Очаква се засилена тревожност и желание за промяна. Опитайте се да останете спокойни, омиротворени и вярващи в добрия развой на нещата.

Времето, ден преди Пълнолунието и два дни след него, е подходящ период за размисъл и освобождаване от ненужни притеснения, излишни емоционални товари и напразно безпокойство. Освободете се от това, което ви тежи! Бъдете смели и вярвайте, че „пускайки“ ще освободите място в ръцете си за това от което имате нужда.

Времето на Пълнолунието е подходящо за започване на диети и пречистване на организма. По време на намаляващата луна тялото „обича“ да отдава, а не да задържа, затова можем да бъдем по-разточителни в удовлетворяване на кулинарните си желания, без да прекаляваме, разбира се. Особено благоприятни са аеробните спортове и тези на открито.

Операции не се препоръчват! Усвояването на лекарства е много по-ефективно!

Фейсбук страницата с хороскопи на Венета Матева ЮПИТЕР

Facebook Twitter Google+

0 Коментара