На 19-ти ноември (петък), в 10:58 часа, ще настъпи Пълнолуние на 27 градуса в знак Телец, съпроводено с Лунно затъмнение.

Луната е най-бързо движещото се небесно тяло и нейните фази са изключителни важни за живота ни. Тя е женското начало, нощта, Ин енергията, емоциите, чувствата и това, което подсъзнателно носим дълбоко в душата си.

Затъмнението няма да бъде видимо от България.

Самото пълнолуние носи повишена емоционалност, чувствителност и желание за действие. Усещането може да се сравни със състоянията на прекалена търпеливост, която е време да приключи и да подреди живота ни с един замах.

Лунното затъмнение носи допълнителна енергия

да внесем ред в делата си, и това със сигурност е необходимо и препоръчително, ако се случва без необмислени решения, крайни действия и заключения.

Процесът ще засегне оста Телец-Скорпион, която ще осмисли темите, свързани с видимото и невидимото, нашите и чуждите пари, ценностната система и емоционалния ни свят, практичното и духовното. Имаме работа!

От една страна Луната в знак Телец заявява с какво разполагаме и от друга страна Слънцето в знак Скорпион, размахва пръст и изисква от нас да виждаме повече от хоризонта.

Сайтът на астролог Венета Матева

Истината е, че живеем в материален свят и енергията на знак Телец е необходима за нашия социален статус и вид в обществото. Живеем, работим и се стремим да „ИМАМЕ“ – пари, коли, недвижимо имущество, красиво тяло, бижута, вкусна храна и всичко останало, което ни кара да се чувстваме добре и да се гордеем със себе си. Знак Скорпион в астрологията е противоположния знак, който е продължение и част от една обща ос. Той от своя страна иска да доразвие и обогати този стремеж към

нещо повече от притежание.

Скорпион предлага на Телец да трансформира всичко, което притежава и да мисли по-далеч във времето и пространството. Ако имаме събрани пари, дали не е по-добре да инвестираме и да имаме повече. Ако имаме имот, дали не е по-добре да получаваме пари от него. Ако имаме няколко автомобила, не е ли по-добре да продадем някой от тях. Ако имаме здраво тяло, не е ли по-добре да се погрижим за него с подходящ спорт. Сигурно вече разбирате смисъла на това пълнолуние.

Най-дълбоко емоционално то ще бъде усетено от родените между 16-ти и 20-ти май и ноември. На тях препоръчвам спокойствие и освобождаване от излишни и безпочвени мисли, свързани със страхове, тревоги и безпокойство.

В период до три дни след точната фаза на затъмнението не е препоръчително да се взимат важни решения. Особено ако изпитвате съмнения, страх и колебания за действията си. Ако все пак емоционални проблеми, травми и решения търсят своето развитие, точно сега

бъдете максимално разумни в решенията си.

Моят съвет е да избягвате активност в това време и да изберете успокояващи и релаксиращи занимания, които да ви донесат в деня на процеса важни сънища, ясни знаци и вдъхновяващи идеи. Времето на пълнолунието и лунното затъмнение е време за отваряне на голям енергиен поток. Отдайте се на духовни практики, йога, медитация, ароматерапия и развитие на творчески потенциал. Времето след пълнолунието е подходящо за започване на диети и пречистване на организма.

Операции не се препоръчват около дните на събитието!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара