На 24-ти юни, в 21:40 часа, ще настъпи шестото от началото на годината Пълнолуние, на 3 градуса в знак Козирог.

Пълнолунието е мощен процес, който оказва своето въздействие на индивидуално ниво. В него Луната и Слънцето застават в точна опозиция и започват важен и ключов за своите отношения разговор.

Той ще засегната оста Козирог-Рак, която ще осмисли най-важните сфери от живота ни. Оста Козирог-Рак е кардинална и говори за нашите корени, роднини и минало от една страна и нашият личен растеж в света, постигнат чрез лично усъвършенстване, доказване и кариера.

Ако на Новолуние можем да посяваме мечти и желания сега е момента

да почистим бурена около реколтата си.

Фазата на Пълнолунието се свързва с освобождаване на ненужни мисли, действия и подходи.

При това Пълнолуние, трябва да погледнем към Слънцето в Рак, чрез грижи и внимание на родителите, бабите, дядовците и хората, които са ни отгледали. Трябва да отделим време и внимание на партньора си, децата или внуците. Направете това, което сте отлагали във времето, говорете и покажете чувствата си. Изчистете домът си и подарете вещите на някой, който се нуждае от тях.

Сайтът на астролог Венета Матева

Пълната Луна в Козирог, издига в приоритет нашия път нагоре по стълбицата в кариерата и обществото. До края на тази работна седмица, може да говорите за собственото си развитие там, където работите. Отървете се от вредните навици на работното място, почивайте по-малко и

дерзайте към собствения си връх.

Пълнолунието говори за така необходимия ни баланс, който естествено съществува в природата и ни учи, че това което даваме се връща при нас. Помислете какво искате да получите в семейството и работата и започнете промяната от себе си. Не бързайте! Живейте бавно и осъзнато! Радвайте се на всеки миг, на малките неща, на децата, животните, сянката, слънцето, луната, дъжда… Не очаквайте нищо и бъдете благодарни на това, което имате. Всичко това, обградете с дейности, които ви носят удоволствие и мир. Не хабете силите си там, където е ясно, че няма да ги оценят. Не губете времето си в дейности и с хора, които нямат нужда от това.

Уважавайте собствения си свят без да пречите на никой.

Отскоро Меркурий започна своето директно пътуване в знак Близнаци. Оставате всичко излишно на това Пълнолуние. Грабнете зелената вълната от адаптивния и креативен Меркурий и сбъдвайте нови цели и мечти.

Събитието ще бъде усетено най-много от родените между 20 и 25 март, юни, септември и декември. Те трябва да помислят от какво имат нужда да се освободят и какво да променят. Дошло е време за анализ, преподреждане, разделяне и

създаване на нови приоритети.

Здравословно, периодът е добър за започване на диета и очистване на организма. От утре до следващото Новолуние ще бъдат ефективни диетите за отслабване. Подходящи са спортният и антицелулитният масаж. Периодът е подходящ за изграждане на ноктите с гел и терапии за укрепване.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара