Бъдете готови да се потопите в прегръдката между Слънцето и Луната. Събитието ще се случи на 6-и юли, в 1:57 часа, на 14 градуса в знак Рак.

С грижа и обич за нас, двете небесни тела ще се срещнат за да ни напомнят, че нощта следва деня, че тъмното и светлото са допълващи се, че ние сме космос и че всички сме едно цяло, че има криви дни и точно толкова прави, че след всеки залез следва изгрев и че живота е движение, промяна и доброта.

Тази магична среща се случва в най-топлия, грижовен и мил знак Рак. Той е къща, дом, майчина целувка, бащина прегръдка, бабиния лучник, туршия в килера, любим компот, маминия сервиз и аромата на прясно изпечени сладки сега. Ще го намерите в ръчно бродираните овехтели, но свидни салфетки, в магнитчето на хладилника, в домашната питка, в топлия пуловер през зимата и в семейството около празничната трапеза.

сайтът на астролог Венета Матева

Този път събитието ще среща безусловната подкрепа на мъдрия Сатурн.

Приоритет на този разговор между планетите е грижа за нашите мисли, избори, интереси и намерения.

Помислете какво харесвате,

какви знания искате да придобиете, какво да научите и с какво да се занимавате. Свържете се със сърцето си и вижте какво го пали, топли и осмисля. Пожелайте си повече смисъл, щастие и лично удовлетворение в дните.

Енергията на знак Рак е способна да дава безрезервно и да обича истински. Нека преминем през този портал и се събудим малко или много, по-добри, щедри, разбиращи, приемащи, прощаващи и помагащи. Нека всички се помолим за мир, уют, любов и разбирателство.

Желанията до 10 броя се записват на ръка, в първите 8 часа след настъпване на новолунието. Записват се на лист, тетрадка или тефтер и се съхраняват в дома, далеч от чужди погледи. Тези които умеят да създават намерения чрез визуализация и изричане могат да не ги записват. Изберете наричания, които най-много усещате като свои. Например: искам да реализирам, успявам да сбъдна, решавам, получавам, сбъдвам, избирам и т.н. Опитайте се да

изписвате своето най-ценно и важно желание 21 пъти,

в продължение на 21 дни. Без да пропускате! След този период съберете всички листове и ги унищожете или забравете. Ако изгорите хартията я пуснете във въздуха. Ако решите можете да я пуснете в течаща вода. Може просто да оставите тефтера далеч от вас в къщи и да забравите за него. Идеята е след 21-я ден да се доверите на Вселената и да спрете да мислите за мечтата си.

Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и осъществени в реалния живот. Това новолуние е възможност да реализирате желания, свързани със следните теми:

 • Отношения с родители. / Реализирам близки и добри отношения с моята майка../ моят баща…
 • Покупка на собствено жилище. / Успявам да закупя своето собствено жилище в… (държава, град, квартал).
 • Ремонт на жилище. / Успявам да ремонтирам моето жилище/къща в…
 • Подкрепа от семейството. / Радвам се на подкрепа от моето семейство.
 • Решаване на проблеми с имот. / Успявам да разреша проблем с моето недвижимо имущество.
 • Решаване на проблем с член от семейството ми. / Радвам се на нормализирани отношения с…
 • Емоционална подкрепа. / Радвам се на емоционална подкрепа от …
 • Доверие. / С щастие приемам да се доверя на хората.
 • Любов. / Успявам да намеря своята истинска любов.
 • Намиране на уют и спокойствие. / Намирам уют и спокойствие в живота си.
 • Готварски умения. / Избирам да развивам своите готварски умения.
 • Усещане на сигурност. / Изпълвам се с увереност и сигурност.
 • Добра самооценка. / Избирам да ценя себе си.

Знак Рак управлява здравето в областите: гърди, стомах, щитовидна жлеза и гръден кош.

Сега е моментът да пожелаете оздравяване

и намиране на правилните лечители в областта на тези органи и проблеми.

 • Решавам здравословните си проблеми с…
 • Намирам правилната информация за мен.
 • Намирам най-добрия лекар или лечител за мен.

Най-голям звезден шанс за реализирани планове и сбъднати желания ще имат родените на 5-и и 6-и май, юли, септември, ноември и март. Тях новолунието ще подкрепи в търсене на любов и разбиране във всичко от което имат нужда.

Родените на 5-и и 6-и април, октомври и декември трябва да вдигнат глава от работното бюро и да обърнат внимание на хората които обичат. Предстоим им година на промени, нови решения и избори, които ще внесат трайни промени в живота им.

Всички представители на зодиака ще усетят мощната енергия на Новолунието, като повишена интуиция, чувствителност и ранимост.

Сега е моментът да бъдете открити,

да споделяте и давате любов. Опитайте се да не управлявате емоциите си и действията свързани с тях. При Новолуние нашите биоритми са на най-ниското си ниво. Ден преди Новолунието и ден след него човешките сили и енергия са изчерпани. В тези дни си позволете повече почивка и не се натоварвайте с допълнителни ангажименти. Времето е подходящо за повече уют, спокойствие, споделени моменти и мечти.

Повече информация за Луната, Слънцето, всички новолуния, пълнолуния, лунни дни, методи за изчистване на дома с различните стихии и тайните на Луната и здравето ни, можете да намерите в книгата ми „Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето“. Тя ще ви разкаже на потенциала на вашата Луна и мисията на зодията ви.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара