Предстои разкошното Новолуние в знак Везни, което ще се случи на 26-и септември, в 00:55 часа, на 2 градуса в знака.

Новолунието се случва, когато Луната направи една пълна обиколка на астрологичното колело и застане редом до Слънцето. Тогава настъпва този магически момент, в който енергиите на двете небесни тела се сливат и дават възможност на желанията ни свързани със сферите управлявани от знак Везни да се сбъднат. Това са темите свързани с партньорството, работата с която е хубаво да се занимаваме, приятелството, дипломацията, брака, разбирателството, хармонията и чувството ни за справедливост.

Beauty lonely thoughtful woman sitting on the crescent moon looking up on falling stars. Dreamland imagination screen saver background. Face expression, emotion, life perception

Тази година срещата на двете небесни тела е обезпокоена от компанията на ретроградния Меркурий и претенциите на Юпитер. Дошло е време да погледнем под друг ъгъл към нашите желания и мечти. Конфликта между новолунието и Юпитер ще извика равносметки, които е време да решим. Нека бъдем уверени в себе си, без да се натрапваме. Нека намалим очакванията си и спрем да се чувстваме длъжни.

Давайте време на себе си и разбирайте другите.

Всеки се движи в собствено темпо и има право на своите грешки, постижения и почивки. Живейте осъзнато и се грижете за собствената си градина с мисли, действия и намерения. Палавия Меркурий е възможно да размества приоритетите ви и да внася хаос в мислите ви. Оставете го да се забавлява и се подредете. Споделете със себе си и Вселената, най-силните си мечти и с благодарност ги приемете за сбъднати.

Сайтът на астролог Венета Матева

Дълбокия смисъл на Новолунието освен с посяване на желания, се свързва със стартирането на нови дела, занимания и отношения. Сега обаче ви съветвам да отложите започването на съвсем нови идеи, поради ретроградното движение на Меркурий, до 3-и октомври.

Желанията до 10 броя се записват на ръка,

в първите 8 часа след настъпване на Новолунието. Изберете обръщението, което най-много усещате като свое. Например: Желая; Пожелавам си; Моля; Искам да сбъдна. Не смесвайте в едно искане две желания. Изписването трябва да бъде точно и ясно. Желанията се записват на лист, тетрадка или тефтер и се съхраняват в дома, далеч от чужди погледи. Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и реализирани в реалния живот.

 • Желая да осъществя възможно най-добри взаимоотношения с…
 • Моля да привлека и разпозная правилния съпруг/а.
 • Искам лесно да разбирам другите.
 • Желая съзнателно да чувствам мир, спокойствие и хармония в моя живот.
 • Моля да създам добро сътрудничество с…
 • Желая да променя отношенията си с другите и да ги превърна в по-успешни и цялостни.
 • Пожелавам си истински приятели и разбирателство с тях.
 • Моля да съумявам по-лесно да намирам баланса.

Сега е момента да поискате изцеление,

свързано с бъбреците, кръста и кожата.

 • Моля за излекуване в областта на…
 • Моля да привлека и разпозная правилните лечители за моите проблеми.
 • Желая да открия правилната информация, която да помогне за моето лечение.

Най-силно и ползотворно събитието

ще бъде усетено от родените на 25 и 26 май, септември и януари.

Същите нека бъдат смели и си пожелаят повече желания, свързани с темите на знак Везни.

Родените на 25 и 26 март, юни и декември, могат да очакват събития, които да ги накарат да променят мнението си за приятели, бизнес и лични партньори. Случващото се е полезно и необходимо за вашето успешно бъдеще.

От Новолунието започва първата фаза от месечния ритъм на Луната, свързана със стихията на земята, който продължава 7 дни след Новолунието. При Новолуние нашите биоритми са на най-ниското си ниво. Ден преди Новолунието и ден след него човешките сили и енергия са изчерпани. В тези дни си позволете повече почивка и мечти.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара