Предстои разкошното Новолуние в знак Везни, което ще се случи на 6-ти октомври, в 14:05 часа, на 13 градуса в знака.

Новолунието се случва, когато луната направи една пълна обиколка на астрологичното колело и застане редом до слънцето. Тогава настъпва този магически момент, в който енергиите на двете небесни тела се сливат и дават възможност на желанията ни свързани със сферите, управлявани от знак Везни да се сбъднат. Това са темите свързани с партньорството, работата с която е хубаво да се занимаваме, приятелството, дипломацията, брака, разбирателството, хармонията и чувството ни за справедливост.

Тази година събитието ще има

невероятната подкрепа

от планетата носеща енергия и живот – Марс. Тяхната силна прегръдка и хармоничен разговор, ще ни даде по един по-необикновен начин да следваме мечтите си с искрена вяра и чиста надежда. Доверете се на Вселената и повярвайте в нейната обич и добронамереност. Сега имаме възможност да си пожелаем разбиране и подкрепа в личните и професионални отношения. Просто повярвайте в успеха си и направете първите си крачки.

Сайтът на астролог Венета Матева

Дълбокият смисъл на Новолунието, освен с посяване на желания, се свързва със стартирането на нови дела, занимания и отношения. Сега обаче ви съветвам да отложите започването на съвсем нови идеи, поради ретроградното движение на Меркурий, до 20-ти октомври.

Желанията, до 10 броя, се записват на ръка, в първите 8 часа след настъпване на Новолунието. Изберете обръщението, което най-много усещате като свое. Например: Желая; Пожелавам си; Моля; Искам да сбъдна. Не смесвайте в едно искане две желания. Изписването трябва да бъде точно и ясно. Желанията се записват на лист, тетрадка или тефтер и се съхраняват в дома, далеч от чужди погледи. Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и

реализирани в реалния живот.

  • Желая да осъществя възможно най-добри взаимоотношения с…
  • Желая да привлека и разпозная правилния съпруг/а.
  • Желая с лекота да разбирам другите.
  • Желая съзнателно да чувствам мир, спокойствие и хармония в моя живот.
  • Желая с лекота да създам здраво чувство на сътрудничество с…
  • Желая да променя отношенията си с другите и да ги превърна в по-успешни и цялостни.
  • Пожелавам си истински приятели и разбирателство с тях.

Сега е моментът да поискате изцеление, свързано с бъбреците, кръста и кожата.

  • Желая тотално излекуване в областта на…
  • Желая с лекота да привлека, разпозная и да започна да работя с правилните лечители, които да възстановят здравето ми в областта на…
  • Желая да привлека правилната информация, която да ме излекува.

Най-силно и ползотворно събитието ще бъде усетено от родените във втора декада въздушни знаци – Близнаци, Везни и Водолей. Същите нека бъдат смели и да си пожелаят повече желания, свързани с темите на знак Везни.

Родените във втора декада Овни, Раци и Козирози могат да очакват събития, които да ги накарат

да променят мнението си за приятели,

бизнес и лични партньори. Случващото се е необходимо за личното ви израстване и бъдете сигурни, че след време ще го оценявате като нещо полезно и добро.

От Новолунието започва първата фаза от месечния ритъм на Луната, свързана със стихията на земята, който продължава 7 дни след Новолунието. При Новолуние нашите биоритми са на най-ниското си ниво. Ден преди Новолунието и ден след него човешките сили и енергия са изчерпани. В тези дни си позволете повече почивка и мечти.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара