Предстои вълшебното Новолуние в знак Риби, което ще се случи на 13-ти март (събота), в 12:22 часа, на 23 градуса в знака.

Вълшебно, магично, различно, необикновено и дълбоко по своята същност са малкото думи, с които мога да опиша предстоящото събитие. Право за това описание ми дава не само позицията му в знак в Риби, който сам по себе се е необикновен, но и аспектите които то прави с планетите Нептун и Плутон.

Съвпадът на Луната и Слънцето се случва в топлата компания на планетата на интуицията Нептун, която сега ще има способността да извади наяве чувства, емоции, копнежи и желания, които до момента не сме имали смелост да си пожелаем. Плутон, сърцато ще подкрепя тази компания, като ни дава категоричното желание за търсене, прекратяване и започване на нови отношения, занимания и дейности. Е време е.

Новолунието е фаза, при която Луната застава редом до Слънцето. Единни, подкрепящи се и по-силни от всякога двете небесни тела в пълно разбирателство очакват нашите най-силни желания и мечти да бъдат споделени с тях.

Сайтът на астролог Венета Матева

На земята за нас се отварят нови възможности и трансформираща сила, която кара желанията ни, свързани със сферите управлявани от знак Риби, да се сбъднат. Това са темите, свързани с

духовност, емоционалност, мечти, илюзии,

състрадателност, страхове, психология и емпатия.

С енергията на знак Риби се учим да усещаме, разбираме и долавяме във времето и пространството необяснимо разумните факти и обстоятелства. Живеем в търсене на комфорт, материално спокойствие, социално положение, имидж и уважение за това, което сме постигнали. Голямата истина е, че всички сме равни. Никой не е повече от някой друг. Някои от нас са постигнали повече, но това по никакъв начин не им дава право да бъдат горди и надменни. Ако имаш повече знания, предай ги на тези, които имат нужда от тях, като им помогнеш да бъдат по-щастливи и успешни. Ако имаш повече материални блага, дай малко на тези, които имат нужда.

Усмихвай се, прегръщай, давай любов

и разбиране и вярвай, че това, което носиш в себе си се връща при теб под една или друга форма. Трябва ни много малко, за да бъдем по-щастливи и така да привличаме в живота си всичко онова, от което имаме нужда. Не осъждай! Всеки прави грешки и точно те ни изграждат и ни учат на приемане, смирение и прошка. Не се сравнявайте с никой! Всеки има своя път и всеки от нас трябва да усети дребните камъчета под обувките си. Помагайте, споделяйте, приемайте и давайте възможност на всичко, което иска да влезе в живота ви. Обичай себе си с всичките си недостатъци и слабости. Откривай уникалността си и давай най-доброто от себе в работата, любовта и приятелството.

Желанията до 10 броя се записват на ръка

в първите 8 часа след настъпване на Новолунието. Изберете обръщението, което най-много усещате като свое. Например: Желая; Пожелавам си; Моля; Искам да сбъдна. Не смесвайте в едно искане две желания. Изписването трябва да бъде точно и ясно. Желанията се записват на лист, тетрадка или тефтер и се съхраняват в дома, далеч от чужди погледи. Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и реализирани в реалния живот. Ето някои примерни формулировки на желания, според американската астроложка – Жан Спилър:

 • Желая с лекота да замеся фантазии с конструктивни действия, водещи ме до нещата, които искам.
 • Желая с лекота да приемам хаоса по начин, който ми носи вътрешен покой.
 • Желая постоянно да преживявам радостта от съществуването си.
 • Желая да се чувствам духовно щастлив и удовлетворен.
 • Желая с лекота да се освободя от всички притеснения и грижи и да оставя нещата в лечебните ръце на по-висшите сили.
 • Желая с лекота да си осигурявам… пъти, по… минути медитация на ден/седмица.
 • Когато творя (рисувам, пиша…) искам с лекота да си осигурявам ангелско присъствие и подкрепа.
 • Желая да преживея лечебната сила на любовта.
 • Желая мъдростта да обичам другите безусловно.
 • Желая всички чувства на разочарование да се заместят с признание, че всичко работи за мое най-висше благо.
 • Желая да бъда свободен от пристрастяването към…
 • Желая с лекота да се отстрани навика ми да се чувствам жертва.

В помощ на здравето ни, това Новолуние ще намери лечение на органите, управлявани от знак Риби – стъпала, лимфна система, токсини, отрови и настинки.

 • Моля за тотално излекуване в областта на…
 • Моля с лекота да привлека, разпозная и да започна да работя с правилните лечители, които да възстановят перфектно здравето ми в областта на…
 • Желая да привлека правилната информация, която да доведе до тоталното ми излекуване на…

От Новолунието започва първата фаза от месечния ритъм на Луната, който продължава 7 дни след Новолунието, свързана със стихията на Земята. При Новолуние, нашите биоритми са на най-ниското си ниво. Ден преди Новолунието и ден след него, човешките сили и енергия са изчерпани. В тези дни си позволете повече почивка и не се натоварвайте с допълнителни ангажименти.

Енергията на Новолунието ще бъде усетена най-много от родените във втора и трета декада – Риби, Скорпиони и Раци.

Успех на всички!

Бъдете здрави и истински щастливи!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара