Предстои приказното Новолуние в знак Лъв, което ще се случи на 19-ти август, в 5:41 часа, на 26 градуса в знака.

Приказно, защото ще се случи с подкрепата на планетата носеща енергия – Марс. Джентълменски той ще подкрепи това Новолуние, като ни даде повече от всякога възможност за реализиране на желания и постигане на цели. Ще се усещаме силни и готови да си пожелаем, това което друг път сме смятали за невъзможно. Не се учудвайте, ако ви се иска да споделяте, разказвате или пишете повече за тревогите си или за щастливите моменти.

Това се случва, защото в компанията на Новолунието е планетата на общуването и споделянето Меркурий. Сега тя ще очаква вашите мечти и ще бърза да ги достави на двойката – Луна и Слънце, за да се осъществят.

Бъдете приказката! Изберете своите герои, раздайте ролите и бъдете готови за смел спектакъл, аплодисменти, усмивки и цветя. Нищо не струва да си повярвате, да бъдете повече оптимисти, да имате надежда и да повярвате в любовта. Онази любов, която като мост ви свързва с всичко и всеки. Без очакване, болка и тъга. Просто Любов!

Емоционалният аспект на Новолунието със Сатурн ще ни изправи пред равносметки и анализи. Нека загърбим обвиненията в миналото и мислейки за бъдещето бъдем в настоящето. Не съжалявайте за нищо в миналото си. Бъдете тук и сега, заедно със своите мисли и мечти. Бъдете себе си! Обичайте се и давайте най-доброто от себе си на околните.

Новолунието е фаза, при която Луната застава редом до Слънцето. Единни, подкрепящи се и по-силни от всякога двете небесни тела в пълно разбирателство очакват нашите най-силни желания и мечти да бъдат споделени с тях. Това са темите свързани с любовта, романтиката, забавленията, удоволствията, децата, талантите, личната изява, театъра, романтиката, значимостта, хазарта и творчеството.

Желанията до 10 броя се записват на ръка в първите 8 часа след настъпване на Новолунието. Можете да заместите думата „Искам“ с други подобни, които повече ги усещате като свои. Например: Желая, Пожелавам си, Моля.

Не смесвайте в едно искане две желания. Изписването трябва да бъде точно и ясно. Желанията се записват на лист, тетрадка или тефтер и се съхраняват в дома, далеч от чужди погледи. Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и реализирани в реалния живот.

Ето някои примерни формулировки според американската астроложка Жан Спилър:

 • Искам да привлека и да изпитам здрава и щастлива романтична връзка.
 • Желая с лекота да общувам с децата си по начин, който създава взаимно разбиране, уважение, любов и взаимопомощ.
 • Желая лесно да започвам всеки ден с чувство за ентусиазъм.
 • Искам с лекота да си избирам творчески проекти, които да ми носят радост.
 • Желая с лекота и активно да давам любов, одобрение, подкрепа на хората, които са важни за мен.
 • Искам взаимоотношенията ми с… да са изпълнени с радост, веселие, игривост и удоволствие.
 • Искам съзнателно да отделям време да се забавлявам от живота.
 •  Искам с лекота по-щастлив и здравословен начин да бъда център на внимание.
 • Искам да се освободя от всяка съпротива.
 • Искам с лекота да се освободя от изолиращата ме гордост.

Времето е подходящо да си пожелаете оздравяване на органите управлявани от знак Лъв. Това са гръбнакът и сърцето. Удачно е да поискате лечение на възпалителни процеси и да си набавите повече енергия за борба с изтощението.

 • Искам тотално излекуване в областта на… (изброяват се заболявания от посочените области).
 • Искам да привлека правилната информация, чрез която да възстановя здравето си в областта на…

При Новолуние нашите биоритми са на най-ниското си ниво. Ден преди Новолунието и ден след него човешките сили и енергия са изчерпани. В тези дни си позволете повече почивка и не се натоварвайте с допълнителни ангажименти.

Енергията на Новолунието ще бъде усетена най-много от родените в трета декада Овни, Лъвове и Стрелци. Както и родените в първа декада Телци, Козирози и Деви. Те могат с лекота да поискат реализиране на мечти свързани с темите на знак Лъв.

Съветвам родените в трета декада Телци, Скорпиони и Водолеи, както и родените в първа декада Близнаци, Стрелци и Риби да се доверят на Новолунието, да оставят важните си задачи и да си пожелаят сбъднати мечти, въпреки всички пречки и трудности.

Всички представители на зодиака, ще усетят мощната енергия на Новолунието. Независимо от зодията си, бъдете смели, мечтайте, сбъдвайте и бъдете сигурни, че това което е ваше ще дойде и ще остане при вас завинаги.

Фейсбук страницата с хороскопи на Венета Матева ЮПИТЕР

Facebook Twitter Google+

0 Коментара