Марс навлиза в знака на Овен,в  негово владение, на 28 юни 2020 г., и ще бъде там до 6 януари 2021 г. Това е голямо събитие! Това е време на  прилив енергия и инициатива. Перфектен моемнт, ако искате да предприемете действия и да ускорите плановете си.

Имате ли мечта, за която не намирахте смелост да започнете действие? Това е вашият шанс! Марс в Овен е смелост. Той е боец, герой и победител. Това е отличен момент да излезете от рутината и смело да преследвате желанията си или да излеете цялата си енергия в нов проект.

Транзити на Марс:

  • 28-ти, 2020: Марс навлиза в Овен
  • 13 октомври 2020 г.: Марс в опозиция със слънцето (най-близо до Земята)
  • 14 ноември 2020 г.: с дирекктно движение в 15 ° 14 ‘Овен
  • 6 януари 2021 г.: Марс напуска знака на Овен

Как ще се отрази Марс в Овен на всяка зодия

ОВЕН

Марс посещава неговия си знак Овен веднъж на две години и това е време, което трябва да имате предвид. Това е време, когато енергията на Марс ви прави най-сексапилните, най-силните и най-ефективните! Имате уникален шанс да постигнете огромни крачки във всичко, с което се занимавате. Това е отличен момент да се съсредоточите върху себе си, да преобразите тялото си или да предприемете смела инициатива.

ТЕЛЕЦ

Марс в Овен е като ракета носител за вас. Изстрелвате се напред и нищо не може да ви спре! Може да използвате периода да се подготвите“ зад кулисите“ за голямото представяне или да започнете амбициозен проект, който ще се нуждае от всичките ви сили, след като Марс влезе във вашия знак на 14 февруари. Вашият сексуален заряд също е във възход. Това е енергичен момент, дори ако държите това, което правите много под ръка.

БЛИЗНАЦИ

Вашият свят се събужда, както и желанието за живот, след като Марс влезе в Овен! Това може да е така, защото предстоят събития, на които трябва да присъствате и места, на които да бъдете. Или може да е така, защото изливате цялата си енергия към ваша нереализирана мечта. Така или иначе, всичко касае вашата социализация и активна комуникация с приятели и нови хора в живота ви. Вашият магнетизъм ще бъде на максимален потенциал. Използвайте го.

РАК

Марс в Овен е тук, за да даде енергия за вашата кариера. През периода от 1 януари до 14 февруари е най-доброто време да преследвате кариерните си амбиции с енергия и динамика за да се издигнете на по-висока позиция. Вие със сигурност сте най-добрият кадър за работата и не приемате „не“ за отговор. Ако вече сте там, където искате да бъдете, това е вашият шанс да използвате вашия авторитет, за да внесете промени и да направите нещата по ваш начин.

ЛЪВ

Като огнен знак вие много силно усещате  ентусиазма на Марс в Овен. Разбира се, той е много по-необмислен и груб, отколкото вие бихте си позволили да бъдете, но въпреки това, е точно това, което трябва ви предизвика за да ви изведе извън зоната ви на комфорт. Независимо дали говорите за първи път на публично място, пътувате до екзотично място или създавате първия си блог. Време е да разперете крилата си!

ДЕВА

Марс в Овен е малко като огнена топка за вас идваща от нищото и може да бъде трън във вашата пета. Деви, вие харесвате, че светът ти е спретнат и подреден, а Марс е малко като тасманийски дявол. Той идва, унищожава, създава буря и си отива. Но не е лошо.  Ако искате да преобразите нещо в живота си – тялото, финансите си – това е вашият шанс. Вашият сексуален заряд ще се увеличи. Прегърнете промените.

ВЕЗНИ

Марс е онзи горещ секси непознат, който хваща окото ви на парти и с Марс в Овен, играта става гореща. Пригответе се да излеете всичката си мотивация и енергия, за да направите някой свой. Ако вече сте във връзка, може да помагате на партньора си да постигне целите си. В момента изглеждате много секси.

СКОРПИОН

Предишният управител на Скорпион беше Марс. С появата на Плутон това се промени. Но именно това ви придава репутация на най-секси и най-загадъчния знак на зодиака. Но така или иначе няма никаква загадка за Марс в Овен. Това, което виждате, е това, което получавате! Какво можете да направите с този вид енергия? Насочете я към бизнеса си, потърсете си работа, започнете нов проект,  обучение или започнете нова спортна активност.

СТРЕЛЕЦ

В момента сте толкова секси, че сексът крещи от всяка пора на тялото ви! Марс в Овен ви поставя в добра позиция в живота и е по-добре да се възползвате максимално от нея, докато можете, до 14 февруари. Периодът е добър за  създаване на  собствен бизнес, да удвоите продажбите си, или просто да излезте и да се позабавлявате. Забравете лошото настроение, битовизма на деня и сценките у дома.  Време е да направите каквото искате и да се забавлявате!

КОЗИРОГ

Домът ви оживява с Марс в Овен до 14 февруари. Какво означава това? Това може да бъде всичко – от горещ секс в спалнята до спорове със семейството ви до предприемане на големи  ремонтни дейности. Може би се чувствате толкова енергични, че просто трябва да преместите някои мебели наоколо? Обикновено сте ориентирани към кариерата, но бъдете готови да влеете много енергия в дома и семейството си през следващите шест седмици. Внимавайте за инциденти около къщата.

ВОДОЛЕЙ

Заемете се с поддръжката на автомобила ви, подновете паспортите си, тъй като е твърде вероятно да увеличите пътуванията си и движението през следващите шест седмици. Вашият свят оживява и ви призовава да сте на места за кратко, тъй като срещите и комуникацията запълват голяма част от вашия график. Не е нужно да бъдете твърде силни – вие сте авторитет за останалите. Време е да продължите напред с вашите идеи!

РИБИ

Разходите започват да нарастват в момента, в който Марс влезе в Овен. Може да ви се стори безмилостно да откажете в замяна на неща, които искате, както и да получите допълнителна сметка или две за неща, които не сте планирали. Добрата новина? Вашата печалба може да се удвои, за да отговори на тези нови изисквания! Ако сте мислили за начини да вкарате повече пари, сега имате смелостта да приложите идеите си! Освен това е чудесно време да сте секси, да спортувате, да изграждате силата на тялото и да изглеждате горещи.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара