Марс, навлизащ в земния знак на Телец, е първата астрологична промяна, която преживяваме през януари 2021 г. Това ще даде нов тласък всички зодии да започнат да мислят за любовта по съвсем нов начин.

В началото на един цикъл винаги съществува уникална енергийна възможност.

Колкото и да е беше трудна и предизвикателна изминалата 2020 г. всички ние вярваме, че новата година може и ще бъде различна.

Разбира се, след тестовете и изпитанията от 2020 г., това важи особено за любовта. Ние всички ще искаме да разберем смисъла и целта на тази последна година.

А сега нека разберем как да използваме обстоятелствата в наша полза през 2021 година.

Марс управлява това, което е божествено и мъжко, и това влияе върху начина, по който обичаме. Марс е планета,  свързана със страст и амбиция, борбеност и инициативност, а сега тя се “приземява“ в бавния материален знак на Телец.

Марс е бързо движеща се лична планета, която сменя знаците на всеки няколко месеца, но миналата година тя работеше малко по-различно, докато беше в знака на Овен. Марс пребивава веднъж на всеки две години в собствения си знак. За Марс Овенът е у дома и влизането му в Телец завършва 6-месечен транзит, където преживяхме дълбоко потапяне в нашата автентична истина. Марс ни накара да вдигнем  поглед  към това

кои сме ние, какво искаме и, разбира се, кого обичаме.

Марс в Овен най-добре може да бъде описан като воин. Марс в Овен е действие и истина – изкопаване на повърхността на всичко в живота ни, което не е в съответствие с това, което сме.

Този период ще ни остави в позиция да бъдем достатъчно мотивирани.

През януари очаквайте конфликти, докато тестваме способността си да се борим за важното и да носим промяна със себе си. През февруари ще бъдем възнаградени за усилията и търпението. За някои от нас ще има ново начало в любовта и в това да бъдем себе си – на което дълго се надявахме.

Енергията се променя почти веднага през Новата година, когато Марс влиза в Телец на 6 януари. В този период ние затваряме глава от живота си, белязана с безупречна промяна, за която няма връщане назад.

През последните шест месеца всъщност се чувствахме достатъчно смели, за да се изправим срещу себе си и демоните, които има всеки от нас. Марс ни научи кои сме, но и това, кое е важно за нас, което е от решаващо значение, защото сега ще бъдем призовани да се борим за него.

Каналът на Цветелина Каменова

Марс в Телец взема това, което научихме миналата година и носи светлина към любовта по нов начин. Трябва да бъдем избирателни по отношение на любовта. Марс в Телец ни казва да инвестираме енергия само там, където любовта наистина си струва да се борим.

Марс в Телец се фокусира върху темата за любовта. Добре е да инвестираме в другите, използвайки както нашата божествена женска, така и мъжка енергия. Телецът се управлява от Венера, а Венера е женска. Тя е богинята на любовта. Тя доминира в енергията на всички онези неща, които намираме за приятни.

Така че, макар че през следващите месеци може да бъдем призовани да вземем оръжие, тъй като Марс винаги извежда конфликта на повърхността – ще ни бъде напомнено, че любовта си струва да се борим за нея. Телецът донася на Марс любящата енергия на Венера и смекчава нейния подход. Божествените женски и мъжки енергии в Телец се допълват взаимно.  Марс в Телец ни напомня, че за нашата истина винаги си струва да се борим най-много.

Марс в Телец няма да е лесен. Ще има битка за себе си. Може да се биете, за да преследвате и изграждате мечтите си, но през повечето време ще научите повече за любовта. Ще научите, че любовта заслужава да се борим за нея. И понякога ще научите, че да се биете е просто да защитите любовта от онези, които искат да я разкъсат.

Ще променим начина, по който физически се свързваме с другите, докато Марс е в Телец също. Когато Марс беше в Овен, ние установихме, че нашата страст и стремеж са по-високи, по-бързи и по-интензивни, което води до интимни срещи, които ни оставят без дъх  – дори и невероятно доволни. Но сега нещата ще се забавят романтично. Не бързайте и не забравяйте, че понякога става въпрос за изследване на допира – без да се вижда краят, който любовта жадува най-много.

Овен

Мили Овни, това е период, който ще почувствате като глътка свеж въздух.

Понякога трудно забавяте темпо, за да оцените това, което вече имате, особено по отношение на връзките.

През следващите два месеца ще се насладите на почивка в прилив на адреналин и ще можете да се насладите на любовта, която вече имате.

Можете да прекарвате време вечно в търсене на следващото най-добро нещо, без да осъзнавате, че докато вие сте недоволни от себе си, никога няма да го намерите извън себе си.

Поемете тази глътка свеж въздух и оставете да се изчисти съмнението или несигурността.

Телец

Мили Телци, ще се почувствате малко по-амбициозни от нормалното, особено по отношение на преследването на любов, която ви е била на ум от миналото лято.

Не става дума за бързане напред, но ще се чувствате по-уверени в рискуването на любовта.

Също така сякаш не само ще се чувствате по-смели, но и увереността ви ще се повиши, напомняйки ви, че мечтите ви за това каква трябва да бъде любовта също си струва да се борите.

Може да подхождате към любовта, сякаш не ви интересува какво ще се случи по-нататък, така че фокусирайте се върху този момент.

Близнаци

Мили Близнаци, настъпва период на  забавяне.

Склонни сте да се движите малко по-бързо от повечето, особено в любовен план, което означава, че не винаги  ще правите правилния избор.

Пригответе се да се изправите пред някои трудни уроци по отношение на взаимоотношенията, но в крайна сметка това ще бъде градивно за вас.

Рак

Мили Раци, винаги сте склонни да гравитирате към това, което ви кара да се чувствате добре, така че може да  сте у дома по време на този транзит, но частта, която ще бъде предизвикателна, е да се научите да говорите за това, което искате и имате нужда да изразите.

През следващите месеци ще бъдете насърчавани да намерите гласа си, да говорите и да научите да изразявате своите нужди и намерения. Време е да оставите другите да се приспособят.

Лъв

Мили Лъвове, последните шест месеца изминаха във вихъра за вас.

Неочакваното вече се е случило и в средата му можете да усетите, че не сте същият човек, какъвто сте били миналата година по това време.

Вземете тези два месеца и оставете праха да се утаи и урокът да попие. Няма нужда да бързате към следващата връзка, защото тя ще ви намери.

Дева

Любовта може да е вашият най-добър инструмент за лечение.

Това е нещо, което понякога забравяте заедно със силата си в отношенията, които са най-близо до вас.

Но всичко, което трябва е да  спрете за момeнт, и изглежда сега е идеалният момент това да се случи.

Когато започнем да се лекуваме от начина, по който подхождаме към взаимоотношенията си, всичко се променя, но понякога това, което научаваме, е, че надрастваме и онези хора, за които никога не сме предполагали, че ще го направим.

Позволете си да се излекувате през следващите месеци, да отделите време да направите това, което ви кара да се чувствате добре, да използвате любовта, за да излекувате това ваше разбито сърце, защото отношенията се променят само когато се случат.

Везни

Мили Везни, когато спрете да гледате назад, е невероятно колко възможности можете да видите. По отношение на любовта понякога засядате в определени идеи или мислите, че любовта може да изглежда само по един начин или да бъде с един човек.

Нo през последните няколко месеца тенденциите с промениха.

Следващите няколко месеца ще бъдат време да се замислите за отношенията, които вече имате в живота си и дали те са ценни за вас или не.

Скорпион

Мили Скорпиони, любовта не трябва да боли..

Но за да можем да приемем здравословна постоянна любов, първо трябва да излекуваме частите от себе си, на които сте вярвали , че любовта се равнява на страдание.

Не е нужно да жертвате себе си в желанието си за интензивна страстна любов.  Запомнете, че докато фокусирате цялото си внимание върху това, което боли, никога няма да можете да забележите истинската любов.

Следващите няколко месеца са шанс да забавите темпото и да размислите върху това, което всъщност чувствате в отношенията си и в живота ви – и да си позволите да рискувате.

Стрелец

Мили Стрелци, когато лъжете себе си, вие смазваме мечтите,за които тепърва да мечтаете.

По този начин разбивате собствените си сърца и завъртате ключовете във вашите ключалки. Но трябва да знаете, че  имате и друг избор.

От лятото насам се сблъскахте със своите вътрешни страхове. Свършихте упоритата работа.

Последните няколко месеца бяхте призовани да размислите дали връзката, в която сте били или сте в действителност, се основава на вашата истина.

Следващите два месеца ще донесат шансове за пауза, излекуване, празнуване, любов, но най-вече шанс да преживеете  магията, която се случва, когато говорите истината.

Козирог

Мили Козирози, единственото нещо, което ви възпира, е илюзията как трябва да изглеждат нещата във вашият живот.  Във вашите отношения сте склонни да бъдете най-лошият си враг. Вие мислите за най-лошото и често планирате това. Гледате скептично на околните и се чудите защо те ви  нямат доверие.

Запомнете, че имате един живот, който е ваши трябва да живеете. Не позволявайте на някаква снимка или думи, които някой друг е казал, да ви разсейват от това, което искате.

Всичко може да се чувствате така, сякаш се разпада в момента, нека.

През следващите няколко месеца ще се фокусирате отново и ще бъдете призовани да действате според това, което наистина искате, но за да направите това, трябва да разберете какво е това.

Водолей

Мили Водолеи, възможно е да се срещнете с някой, който ще промени целия ви свят за миг.

Дори и да се преструвате, че се прикривате, дори да си кажете колко сте независими, пак се чувствате разтърсени до самата си същност.

Това е магията, че дори ти не можеш да контролираш любовта, колкото и да си казваш, че си добре без нея, все пак някой ще трябва да дойде в крайна сметка, за да го оспори.

Последните шест месеца ви предизвикаха да размишлявате върху това, което искате от живота и любовта.

Но тази следваща фаза наистина ще бъде голям урок за вас.

Нещото с променящата живота любов е, че се случва независимо дали го искаме или не, независимо дали сме подготвени за това или не.

Оставете се през следващите няколко месеца, имайте търпение за и издишайте, като се доверите, каквото идва, защото то е предназначено за вас.

Риби

Мили Риби, има години, които се чувстват сякаш никога няма да свършат, а след това има години, които летят толкова бързо, че изобщо не сте сигурни, че са се случили.

Понякога дори не знаете в кой етап сте, опитвайки се да наредите парчетата като отдавна изгубени части от пъзел на любовта, надявайки се всичко да се събере накрая.

Често отлагате действието в търсенето на любовта, която искате, поради страха от това, което се случва по-нататък.

Но когато вече спрете да се страхуваte, това означава, че сте премахнали бариерата пред собственото си изобилие.

Това означава, че се доверявате напълно на частите от вашия пъзел да се съберат. Просто  седнете  и се усмихнете.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара