Маймуна (1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Целите, които повечето Маймуни ще си поставят в предверието на новата година, може да се окажат неразбираеми за стопанина на годината. И на първо място това ще бъде свързано с факта, че те ще се окажат основани на принципи, които са несъвместими с принципите на Кучето. Маймуните трябва добре да помислят за това, че излишното тщеславие, стремежът към всеобщо признание и други подобни, през 2018 година трябва да бъдат скътани в най-дълбокия „сандък“ на вашите желания, а още по-добре, изобщо да ги забравите. А за да направят стопанинът на годината по-лоялен към себе си, Маймуните трябва всички дела, с които им се налага да се заемат, да ги правят от душа, а мислите им да са отправени в руслото на позитивната искреност.

Здраве/Самочувствие

Здравето няма да предизвиква особени грижи за Маймуните. Ще ги заобиколят много проблеми, с които ще се сблъскат представителите на другите знаци. Някои от тях дори ще успеят да подобрят показателите на своето самочувствие, избавяйки се от проблеми, които са безпокоили организма им по-рано. Разбира се, за това ще бъде нужно да прекарат определено време в специализирано учреждение. Страшно ли звучи? Но, в действителност говорим за санаториум или лечебен курорт. А това означава, че отпуската (колкото и да е дълга ) Маймуните е най-добре да прекарат именно на такова място, а не просто с книга на дивана или с лизгар на вилата.

Единственото, което може да представлява сериозен проблем за Маймуните са травмите. Най-вероятни източници за тях са електричеството, режещите предмети, високите температури.

Хороскопи за 2018 година

Финанси

В материалното благосъстояние на Маймуните ще се забележи позитивна динамика. И не точно, че ще бъде осезаема, а просто наличието й. Във всеки случай, нито един представител на знака Маймуна няма да влоши финансовата си позиция.

Представителите на този знак, които са заети в бюджетната сфера или работят като редови сътрудници в частна компания, ги очаква именно прогнозата, която дадохме по-горе. А Маймуните, занимаващи се със собствен бизнес, може от време на време да се оказват в ситуации, изискващи взимане на рискови решения. И, ако през първата половина на годината е желателно да стоят на страна от рисковете, то през втората, рисковете ще се окажат по-оправдани и ще позволят на Маймуните да увеличат доходите си. Но нито в случай на неуспех, нито след успех не трябва да се хвалят наляво и надясно за това, посвещавайки всички околни в делата си. И работата не е в това, че няма да изглежда красиво от страни, а затова, че със сигурност сред околните ще се намери някой, който да поиска да провали успеха им, а в случай на неуспех да се радва и потрива ръце.

Кариера

В кариерните дела е желателно Маймуните, през цялото време да се стремят да демонстрират своята компетентност и високо ниво на професионални навици. Няма да бъде правилно, ако веднъж показали, че се справят със задълженията си, Маймуните решат, че могат спокойно да почиват на лаврите си. В този случай те непременно ще попаднат в ситуация, която ще покаже случайността на техния професионален успех или тяхната недобросъвестност. Кучето ще се постарае да им организира „мръсен номер“, който да им покаже, че мързелът и повърхностното отношение към задълженията, както и хитруването не са по вкуса му.

На максимално комфортни условия през 2018 година могат да разчитат Маймуните, които имат отношение към творческите дейности. Кучето ще оцени достатъчно високо техните усилия и душевни пориви и ще им помогне да постигнат по-стабилно и авторитетно положение в обществото.

Отношения

През 2018 година Маймуните не трябва да живеят показно. Те не трябва да се хвалят с красива съпруга (или сексуален съпруг), със собствените си достойнства, демонстративно да оказват или да получават знаци на внимание. Напротив, те трябва да се постараят интимните моменти да останат скрити за чуждите очи, а делата им да говорят за скромност и сериозни намерения. И тогава Кучето непременно ще помогне стремежите на Маймуните за организиране на личното им щастие, да се осъществят.

Самотните Маймуни ги очакват големи страсти. Много от тях ще срещнат човек, към когото ще изпитат голяма страст. Изходът от тези чувства не е възможно да бъдат предсказани, защото те могат да прераснат както в голяма любов, така и в голямо разочарование. За да се увеличи вероятността да се случи първия вариант, Маймуните трябва през цялото време да помнят кой е стопанинът на годината и да се държат по начин, че той да бъде на тяхна страна.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – на личния й сайт. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара