Родените под този мъжки знак (22 юни – 22 юли) се стремят да изглеждат устойчиви и авторитетни в очите на околните, а на моменти успяват дори себе си да заблудят. Това се е превърнало в основа на мисленето им и е основополагащ камък в отношението им към любовта и емоциите. Те биха си ги позволили само ако не накърняват авторитета и дос¬тойнството им. Чувствата на Рака винаги са имали потребност от повече свобода, отколкото може да им предложи околният свят. Под стабилния си вид повечето Раци крият нежна и изключи¬телно емоционална натура. Повече от всички зодиакални знаци те се влияят от атмосферни и климатични промени.

horoscope-644864_960_720

Тя и мъжете

Горещо емоционална, нежна и чувствена. С нея обаче се живее спокойно – тя е непоправимо работоспособна, обича силно и се отп- лаща за любовта с вярност и грижа. Не си и помисляйте обаче да лъжете дамата Рак. Тя мрази промените, обича сигурността в чувствата и спокойствието на дома. Но нико¬га няма да прости измамата и заради едно дребно залитане може да преобърне живота си, както изглежда неспособна на обрати. Не е отмъстителна, но е паметлива – помни всяко зло, а за доброто винаги се отплаща. Какви могат да са отношенията на жената Рак според това от коя зодия е мъжът?

Овен

Разнопосочната енергия, която притежават тези двама души, може да създаде дворци, но може и да изгори за миг добрите им контакти. Всичко зависи от конкретните индивидуални положения в техните хороскопи.

Телец

Много често тази комбинация води към брачното ложе. Семейните им отношения се крепят най-вече на приятелството, но с течение на времето не е изключено интересите им да се разминават.

Близнаци

Стига всеки един от тях добре да познава себе си, добрите и лошите си страни, бихме могли да говорим за невероятно разностранен контакт, който да даде основата на дълго съжителство.

Рак

И двамата отделят голямо значение на материалната страна на живота, както и на сигурността, но това не е достатъчно за стабилния съюз. Него могат да го задържат само взаимност и истинска любов.

Лъв

На пръв поглед тези личности сякаш се разминават в поведението и желанията си. Настроенията на Рака са често неразбираеми за Лъва. Тази връзка може да просъществува, стига отношенията им да са напълно искрени.

Дева

Ако партньорът, роден под земната Дева, рано проумее, че дамата Рак се нуждае преди всичко от топлота и прегръдки, този съюз не само ще е дълготраен, но и щастлив.

Везни

Това е истинска среща между чувствителни, изтънчени и аристократични хора. Ако партньорът е интелектуално издигнат, приятелството ще прерасне в обожание и дамата Рак ще е напълно щастлива с избора си.

Скорпион

Те ще имат много общи интереси, които сигурно ще бъдат причината за тяхната среща. При положение, че нетърпеливостта и леката нервност на Рака не нагоре¬щят страстите при отсрещната страна, би могло да се стигне до по-продължителен контакт. Той само може да ги отведе до решението за брак.

Стрелец

В дома и там, където се чувства силна, дамата Рак иска и успява да доминира. Стрелецът трябва да се съгласи с това или да се оттегли.

Козирог

Тук на тази дама й се пада трудната зада¬ча да забрави за голяма част от своите многобройни контакти, поне докато не е уточнила отношенията си с партньора Козирог. В противен случай няма да се стигне до задълбочаване на чувствата

Водолей

Ако въобще се стигне до конкретни отношения, звездите не могат да обещаят без- метежност през годините. Тази връзка ще е съпроводена с дълга и мъчителна борба за надмощие

Риби

За любовта и брака и двамата са напълно подготвени. Те знаят и да бъдат нежни, и да благодарят за чувствата на отсрещната страна. Следователно, ако този съюз се реализира, можем да говорим за истинска любовна връзка.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара