Не се опитвайте да разгадаете мислите на дамата Близнаци, защото ще потънете в лабиринт от намерения, решения и реалност. Тя е спокойна и щастлива, когато е сигурна. че колкото и близо да е допуснала избраника до сърцето си, грижливо е завардила всички пътища, по които той може да ограничи свободата й. Тя се нуждае не от авантюри, а от усещането, че управлява нещата в приятелството и брака.

Жената Близнаци не е подходящата партньорка за тези, които искат да прекарат дните си там, където ги е поставила съдбата им. Цял живот ще предизвиква обстоятелствата, ще променя, ще започва отново и ще пропътува хиляди километри, преди да реши, че е намерила атмосфера, достойна за нея и семейството й. Затова е желателно да сключва брак едва когато е в състояние да оцени партньора, но и да е наясно с желанията си. Само тогава и той ще може да предвиди нейното поведение. Какви могат да са връзките й според това от коя зодия е мъжът?

Овен

Чудеса могат да постигнат тези двамата, ако са се срещнали в подходящия момент. Когато той вече е прескочил кризите на неудовлетвореността, а тя е решила накъде да се отправи.

Телец

Твърде често това е един изнервяш и за двете страни контакт. Затова и не трае дълго. По-добре мигове на удоволствие и бърза раздяла, отколкото взаимно разочарование.

Близнаци

Едва ли могат да намерят допирна точка в интимните си стремления. Но при положение че са обвързани с общ бизнес или с други прагматични интереси, те могат чудесно да се правят, че живеят заедно в изключителна хармония.

Рак

Това съжителство е устойчиво и е готово да премине през всички възможни върхове и спадове, отредени от съдбата. Връзката им би била още по-топла, ако дамата признае склонността на Рака към усамотение в тежките моменти. За него това е израз на уважение и ще го оцени по достойнство.

Лъв

Съдбата на тази връзка силно зависи от обстоятелствата. Ако мъжът успее да направи кариера и да постигне обществен прес¬тиж, тя няма да има нищо против да го следва по житейските пътища. В противен слечай дамата Близнаци бързо намира с кого да го замени.

Дева

Колко ще трае този роман много зависи от това какви са принципите на двамата за живота и дали са преминали школата на дипломацията още в ранна възраст. И все пак е за предпочитане да се срещнат на младини. Иначе едва ли ще проявят дълготраен интерес един към друг.

Везни

Според класическата астрология това трябва да е максимално изпълнена с хармония и разбирателство връзка. В действителност тя често страда от проблемите на всекидневието и се разпада поради невъзможността и на двамата да погледнат на тях философски.

Скорпион

Това е връзката на страстта и силните емоции. Дори и не помисляйте, че тя може да мине без любовни ексцесии. От любовта ще се родят талантливи и щастливи деца.

Стрелец

За тях важи правилото: противоположностите се привличат и отблъскват еднакво силно. Трайността и спокойствието на връзката им зависят от способността не всеки от партньорите да съпреживява кси зите и подема на другия. Чувството за перспективност удължава съжителството и

Козирог

Толкова по-трудно те проникват в мислите и чувствата на отсрещната страна, колкото по-самомнителен и самоуверен е партньорът Козирог и по-привлекателна дамата Близнаци. Всичко в тази връзка е в ръцете на звездите. Съюзът им ще е изключително атрактивен.

Водолей

Много еднаквост и много малко тайни може да има зад фасадата на това партньорство. За някои това ще е предимство, а за други – проблем. В коя от тези две противоположни групи ще попадне вашата връзка зависи и от съдбата, но и от вас.

Риба

Противоречива, но интересна и нестандартна може да бъде тази връзка. С напредването на времето е много вероятно партньорите особено силно да се привържат един към друг. Знайте, че никога не е късно човек да намери хармонията в отношенията.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара