Овен

Любовният хороскоп предсказва на Овните дребни проблеми в личната сфера. Но именно те ще ви помогнат да си отворите очите за много неща, които по-рано не сте забелязвали. Само не приемайте всичко прекалено бурно и трагично. Овните трябва постоянно да контролират както емоциите, така и ревността си, защото дори близките им няма да разбират техните изблици, деспотичното им поведение и критиката без основание.

Овните трябва да стоят по-далече от каквито и да било конфликти и фриволни интимни връзки. Дори и много да сте се уморили от самотата, това не е повод да се хвърляте на всички по ред да ги целувате и да им се обяснявате. А на влюбените Овни просто може да им се завиди. Всичко ще бъде чудесно, като в приказките. Даже ще ви се иска да узаконите всичко това, което така щедро ви е поднесла съдбата. Но, ако отделяте повече внимание на приятелите си, а не на любимия/любимата, то отношенията ви бързо ще се развалят. В службата също не трябва да се задълбочавате. Свършили сте си работата, тогава си почивайте.

Любовната прогноза предсказва за Овните приятно пътешествие през юни, по време на което може да срещнете своята половинка. Вие самите не сте очаквали, че далече от дома ще ви връхлети такова щастие. Бъдете смели и позитивни, ако искате да запазите създалите се отношения.

А, ако Овните вече са семейни, няма да минат без бурни скандали. Единственият изход да ги избегнат е да се научат да отстъпват. Без компромиси няма да можете да постигнете хармония, а постоянните разправии само ще изострят чувството ви за обида и разочарование. Взаимното разбирателство и хармонията ще „удържат вашата лодка на водата“.

Телец

Любовният хороскоп за юни 2019 година съветва Телците да живеят разумно, да не се доверяват на емоциите. А и време няма да имате, за да се вълнувате и да преживявате.

Много сили и енергия ще ви отнемат работата, финансовите проблеми и кариерата. Но това не значи, че трябва да захвърлите личния си живот. Обратно, заемете се търсенето на своята половинка.

Ако Телците вече имат любим човек, ще се наложи да преживеят нелек период в отношенията. Не са изключени горещи спорове, неразбирателства и моменти, които ще ви отделят един от друг. Ще имате усещането, че изобщо не можете да стигнете до този/тази, които искрено обичате и не искате да изгубите.

Любовният хороскоп за юни 2019 година препоръчва на Телците да бъдат по-мъдри и сговорчиви, за да не навредят на близките си отношения. От роднините ще чувате нравоучения, а не ценни съвети, но приемайте всичко като нещо, което отдавна очаквате. Още повече, че Телците не са готови да предприемат, каквото и да било, в личния си живот.

През юни 2019 година ви очакват романтични срещи, празници за душата. Ще се разделите с хора, с които вече нямате общи интереси. И само на семейните Телци им предстои да преживеят чудесен месец, без драми, скандали и раздели. Дори обратното, отношенията със съпруга/та ще станат по-устойчиви и нежни.

Близнаци

Любовният хороскоп за юни 2019 година препоръчва на Близнаците да се заемат с „лечението“ на любовните си отношения. Не се надявайте, че те сами ще се оправят, напротив, трябва сериозно и упорито да поработите. Колкото по-мъдро и спокойно подходите към някои моменти, толкова по-бързо ще разберете кое е важно и ценно. Помнете, че любовта не е награда, това е трепетно и нежно чувство.

През юни 2019 година на Близнаците ще им се наложи да се разделят с миналото, по-точно, по-малко да мислят за човека с когото всичко вече е приключило. Не се обременявайте с тягостни спомени, те няма да ви открият пътя към новата любов. По-често бъдете в компании, общувайте и не се крийте в мрачния ъгъл. Не е изключено проблемите да дойдат от неочаквано място. Ще се справите, ако си повярвате и анализирате своето поведение.

Любовният хороскоп за юни 2019 година гарантира на Близнаците чудесно и романтично начало на лятото. Много впечатления, радостни емоции и ярки събития – ето какво ще ви подари този слънчев месец. Много семейни двойки ще разберат, че скоро ще станат родители. Планирайте пътешествие, почивка на море или планина. А самотните Близнаци ще забравят, че са били свободни ергени. В живота им ще се появи човек, на когото ще поискат да подарят целия свят.

През юни Близнаците ще се влюбят истински, ще забравят за старите си връзки и неуспешните романи. Но, за да не „проиграете“ своето щастие е важно да не се притеснявате от чувствата си и да направите правилния избор.

Рак

Любовният хороскоп за юни 2019 година не препоръчва на Раците да задържат в себе си обиди и недоволство. Ако не спрете да се „надувате като пуйки“, отношенията ви с избраника/избраницата съвсем ще се разпаднат.

Възможни са най-различни обрати в личния ви живот – от ярки запознанства до тъжни раздели. Помнете, че вие сте в състояние сами да повлияете на ситуацията и да я измените към по-добро. През юни, Раците трябва по-малко да разказват на колегите и приятелите си за своите любовни или интимни отношения.

През юни 2019 година, Раците ще блестят не само с външния си вид, но и със своята сексуалност. Не се учудвайте, ако малко познати мъже/жени, директно на улицата започнат да ви правят предложения. Между другото, и непристойни, също.

Любовният хороскоп за юни 2019 година съветва Раците, които се намират в стабилни отношения, да се замислят за брак и семейство. Купете пръстен, букет цветя и … направете официално предложение на партньора/ката.
Семейните Раци ще живеят в хармония със своя брачен партньор. Ще прекарвате много време заедно, децата ще ви радват със своите постижения в някоя област.

Лъв

Любовният хороскоп за юни 2019 година предсказва на Лъвовете трудни моменти в личната сфера. Но никой не е казал, че чувствата са леки и забавни. Ще се наложи да се борите за това, което сте създали.

Ревността, емоциите и претенциите ви отделят един от друг. Ако Лъвовете бъдат сдържани и отстъпчиви, нищо няма да заплашва отношенията с любимия човек.

През юни 2019 година много конфликти ще възникнат заради финанси. Дори битовите проблеми няма така да ви разтревожат, както недостига на пари или проявата на разточителност. Старайте се да намерите компромис, не спорете до прегракване и бъдете обективни, ако се отнася до семейния бюджет. Част от парите ще отидат за децата – възпитание, дрехи и спортни занимания.

Любовният хороскоп за юни 2019 година обещава на Лъвовете среща със своята половинка. Не е изключено вие вече нееднократно да се сблъсквали в живота с този човек. Дори ще имате де-жавю, че някога дълго и добре сте общували. Семейните Лъвове трябва да стоят по-надалече от извънбрачни романи, интимна близост и ухажвания. Най-добре поставете акцент на домашните дела, направете нещо за удобството и комфорта в бита. В края на юни не е изключена връзка с колега/колежка. Но този служебен флирт едва ли ще ви доведе до нещо сериозно.

Дева

Любовният хороскоп за юни 2019 година не обещава на Девите лек път за завоюване на нечие сърце и пищна сватба. Макар че и това е възможно, ако вие отдавна сте взели това решение.

В действителност ще ви се наложи да отделяте много време за работата си, а не за любимия/любимата или семейството. Мнозина ще заровят главата си в битовите и домашните проблеми. Предстои ви да се занимавате с възпитанието на децата, да помислите за летния лагер или за преместване в друго училище. Но, ако свършите всичко в срок, ще ви остане време и за личния живот.

Девите, които отдавна са част от партньорски отношения, през юни 2019 година ще бъдат във възход. Няма да ви се наложи да се ядосвате заради дребни спорове или да тичате нагоре-надолу. Разбирателство, загриженост, искреност и бурна страст – това ще бъде основно и ще ви позволи да запазите и да внесете допълнително хармония в партньорството си. А битовите и финансовите неуредици са напълно решими.

Любовният хороскоп за юни 2019 година предсказва тежък месец за Девите, които от скоро имат любовен роман. Отношенията с партньора/партньорката трябва постоянно да бъдат балансирани, при това ще клонят в не добра посока. Постарайте се да намирате компромиси, не довеждайте кавгите до скандали, а още повече до раздяла. Ако вече всичко ви е омръзнало, опитайте се заедно да обсъдите ситуацията и да стигнете до общо решение.

На семейните Деви юни ще подари страст, романтика и изненади в интимната близост. Най-накрая сте постигнали консенсус и всички разправии са останали в миналото. Ако децата вече са поотраснали, значи е време по-често да излизате със съпруга/та в обществото, да се веселите с компании, да ходите на кино, театър или концерт.

Любовният хороскоп за юни 2019 година предсказва за самотните Деви неочаквано запознанство по време на пътуване ли в компанията на стари приятели.

Везни

Любовният хороскоп за юни 2019 година предсказва на Везните трудности в личния живот. И не казвайте, че ги има при всички влюбени двойки. Борете се за своята любов с всички сили. Не трябва да се вслушвате в съветите на приятелите и роднините, постарайте се да решавате всички проблеми сами.

При семейните Везни всичко ще бъде благополучно, ако неутрализират битовите и финансовите проблеми. Възможни са разправии със съпруга/та на най-банални теми, бъдете мъдри и сдържани емоционално. Не е изключена раздяла, официален развод и делене на имущество. Везните трябва да бъдат много търпеливи.

Любовният хороскоп за юни 2019 година предсказва на самотните Везни ярки и незабравими срещи. Но ще ви бъде трудно да разберете с кого да „вървите по пътя“ и от кого е по-добре да се откажете. Възможен е страстен роман с партньори, родени под знаците Рак и Скорпион. А Овните и Телците по-добре заобикаляйте отдалече.

Юни 2019 година ще подари много радост, нежност и романтика на тези двойки, които на скоро са сключили брак. Но бъдете внимателни с експериментите, особено в леглото. Понякога разкрепостяването помага за укрепване на отношенията, но не и в началото на чувствената и духовна близост. Някои Везни ще успеят да възстановят предишна връзка с човек, когото искрено са обичали.

Скорпион

Любовният хороскоп за юни 2019 година съветва Скорпионите да се вгледат в обкръжението си, в новите колеги и в тези, с които отдавна дружат. Възможно е у вас да избухнат чувства към този/тази, които преди сте гледали спокойно. И само след един откровен разговор, разходка или корпоративно мероприятие вие ще разберете, че това е вашия човек.

Скорпионите не могат да бъдат наречени меркантилни, но понякога от тях изригват користни желания. Така ще се случи и през юни. Вие ще започнете да се разправяте с избраника/избраницата си заради това, че много харчи, че тича по магазините и изобщо не се съобразява с бюджета. С роднините също ще възникнат проблеми във взаимоотношенията. Тук на преден план ще изплуват стари, битови въпроси. Ще се окаже, че вие сте били длъжни да се заемете с тях.

Любовният хороскоп за юни 2019 година прогнозира, че на семейните Скорпиони ще им се наложи да се занимават с децата. Възпитателният процес ще се окаже труден, ще ви отдели от основната работа, а и ще ви скъса нервите. Ако се окажете на границата на нервния срив, то ще бъде най-добре да се обърнете за подкрепа към роднините. Бабите и дядовците повече разбират от възпитание, съгласете се и изслушайте мъдрите им нравоучения.

Любовният хороскоп за юни 2019 година предсказва на Скорпионите много ярки и паметни събития в личния живот. Това може да бъде внезапна среща с бивш/а любим/а, сватбата на добър приятел или дори развод. Важното е да запазите спокойствие, да не се ядосвате и да бъдете реалистични. Възможни са семейни тържества за които дори не сте се сещали. А самотните Скорпиони, през юни, ще се запознаят с човек, с когото заедно ще се отправят на пътешествие.

Стрелец

Любовният хороскоп за юни 2019 година препоръчва на Стрелците да използват рационално своите сили, време и емоции. Личният ви живот ще стане доста по-наситен и ярък, ако се стремите към хармония в отношенията. Някои обстоятелства ще ви принудят да вземете решение, което преди не бихте взели за нищо на света. Важно е да бъдете честни и искрени с любимия човек.

През юни Стрелците ще се завихрят в романтичен танц. Ако сте сами, оглеждайте се встрани, защото там някъде крачи вашата половинка. Общувайте с нови хора, съгласявайте се на срещи и не си припомняйте старите увлечения. Не е изключено някой близък приятел да ви направи „мечешка услуга“ или още по-лошо, да ви стане съперник.

Любовният хороскоп за юни 2019 година обещава труден в психологически план месец за Стрелците, които вече имат избраник/ца. Отношенията ви ще станат така мрачни и тягостни, че дори топлото слънце няма да може да ги „съживи“. Единственият начин да промените ситуацията към по-добро е да си спомните всичко добро и романтично, което ви е привлякло един към друг.

Стрелците, които са ергени, с всички сили ще се държат за свободата и независимостта си. Успокойте се, никой не ви бута към църквата. Живейте, запознавайте се и започвайте нови романи, но все пак се вслушвайте в интуицията си. При най-малката подсказка, съдбата ще ви събере с истинската ви любов.

Козирог

Любовният хороскоп за юни 2019 година предсказва на Козирозите доста радостни моменти и емоционални изблици. И за всичко ще бъде виновна новата ви любов, за която така отдавна сте мечтали. Най-накрая можете да забравите за старите си неуспехи или за романите, които до нищо не са ви довели. Важно е да контролирате чувствата си, да не ревнувате избраника/цата и повече да им се доверявате. В личната сфера назряват глобални промени.

През юни 2019 година отношенията на Козирозите с роднините видимо ще се усложнят. Добре е да се въоръжите със сили и оптимизъм, иначе няма да избегнете огромния конфликт. Ако се занимавате със свой бизнес, то се постарайте да отделяте време и за близките си хора. Особено, ако имате семейство и деца.

Любовният хороскоп за юни 2019 година не съветва Козирозите да се отказват от развлеченията и културните мероприятия. Ако приятелите ви поканят да отбележите заедно юбилей, отивайте и се повеселете от цялата си душа. Помнете, ако се задълбочите само в отношенията си с партньорите, ще затънете в битовизмите и сивото ежедневие.

Водолей

Любовният хороскоп за юни 2019 година предсказва на Водолеите нервен в емоционално отношение месец. Колкото и да се стараете, няма да минете без конфликти и разправии. Но, ако поемете курс към взаимно разбирателство, нежност и романтика, ще можете да укрепите отношенията си с избраника.

На семейните Водолеи им предстои да се занимават повече с децата си, особено, ако учат далече от дома. Предстои им да внесат прилична сума за тяхното обучение или за покупка на дрехи.

Любовният живот на влюбените Водолеи, през юни 2019 година, може да се охарактеризира като нееднозначен. Всичко ще изглежда добре и спокойно, но ще се измъчвате в терзания. Ще бъдете като на кръстопът, няма да можете да взимате решения и постоянно ще се съмнявате в чувствата си към избраника/цата. Отговорът е очевиден – още не сте готови за сериозни отношения. Още повече, че перспективите за такъв обрат не са видими. Любовният хороскоп за юни 2019 година съветва Водолеите да изчакат със сключването на брак и сватбата. Отложете всичко до есента, когато финансовото положение ще се оправи и възгледите ви за някои неща ще се променят.

Тези Водолеи, които са семейни, трябва да се въздържат от странични връзки. Иначе, всички тайни ще излязат наяве, което негативно ще повлияе брака. Добре ще бъде да внесете нещо ново в интимната сфера. Това ще помогне да се сближите с партньора/ката, да го опознаете по-отблизо и получите много удоволствия.

Риби

Любовният хороскоп за юни 2019 година предсказва на Рибите наситена и многопластова лична сфера. Толкова търсени и чаровни не сте били никога досега. А това означава, че самотните Риби ще получат шанс да срещнат „своя човек“, на когото могат да признаят чувствата си и дори да направят предложение. На мнозина ще им се наложи да се заемат активно с благоустройството на жилището, с ремонт и с битови въпроси. В материално отношение ще инвестирате по „пълна програма“, затова ще получите всичко, за което сте мечтали дълги години.

Влюбените Риби през юни 2019 година, трябва добре да поработят над отношенията си с избраника/цата. Разбира се, перспективите в тази връзка са много, но все още ви изглеждат размити и непонятни. Възможни са завистливи и осъдителни погледи, клюки. Ако Рибите спрат да живеят с илюзии, ще успеят да погледнат реалистично на това, което води към хармоничен, семеен живот.

Любовният хороскоп за юни 2019 година предсказва на Рибите дребни проблеми с децата, особено, ако са в преходна възраст. Няма да минете без помощта на психолог. Важно е да не се опитвате да решавате всичко с натиск и нравоучения. Такава позиция само ще ви отдели от децата, а също и ще свали авторитета ви. Интуицията ще подскаже на Рибите как да се държат в непредсказуеми и трудни ситуации.

През юни 2019 година на Рибите им предстои да събират богат урожай във финансовата сфера. Именно това ще им позволи да купят всичко, което им е нужно за семейството, дома и за самите тях, а също и да организират пътуване. Личният бизнес ще им донесе високи доходи, а творческите проекти ще им позволят да намерят изгодна почва за реализация. Разбира се, няма да успеят да преживеят месеца без драми, но даже и при тези ситуации, Рибите ще проявят чудеса от мъдрост и прозорливост.

Любовният хороскоп за юни 2019 година съветва мъжете Риби да бъдат внимателни, когато „завързват“ случайни интимни връзки. Удоволствието ще продължи минута-две, а проблемите ще решавате цяло лято. Ако има риск е по-добре да се откажете. Това особено се отнася за семейните Риби, които вече са „стъпвали на такава мина“. По-добре се постарайте да укрепите отношенията със съпруга/та, прекарвайте повече време със семейството си, организирайте посещение на културни мероприятия.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – на личния й сайт. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара