Хороскопът за юни 2020 година предсказва време, когато особено значим ще бъде правилният избор на цели. Сега, както никога, ще бъде важна способността реалистично да оценявате своите сили.

През този месец много от планетите са ретроградни: Юпитер, Плутон, Сатурн, Венера и Меркурий. Те предлагат да направите анализ на текущото положение на нещата, за да разберете кое е възможно и кое не, и какви са вашите лични предели. Независимо колко добри идеи имате и колко силно искате да ги осъществите, всичко ще се случва много бавно. За да започнете да се движите по нов път, трябва да остави зад себе си

всичко онова, което не способства прогреса.

Лунното затъмнение на 5 юни 2020 година ще бъде в Стрелец, предсказвайки решение на ситуации, които не са били решени на време. Аспектите на затъмнението са дисхармонични – Луната в опозиция на Слънцето и Венера в Близнаци формират квадратура с Марс и Нептун в Риби.

Някои ситуации, свързани с отношения или с пари могат да изискват абсолютното ви внимание и ще бъдете принудени да се занимавате с тях. Отчитайте последствията, които вашите думи или действия могат да имат за другите.

На 18 юни 2020 година започва ретроградния период на Меркурий, който ще продължи до 12 юли. Тъй като Меркурий (планета на мисленето и общуването) се движи обратно в Рак (знак на семейството и дома), не са изключени проблеми в общуването с близките или забавяне на ремонта на жилището, или забавяне при сключването на сделка с недвижим имот.

Скъпоструващите покупки за семейни нужди би било добре да оставите за друго време. От друга страна,

ретрограден Меркурий поощрява

обсъждането на теми, свързани с миналото. Може би ще възстановите връзка с роднини, с които отдавна не сте общували.

Слънчевото затъмнение на 21 юни 2020 година се случва в Рак, съвпадайки с деня на лятното слънцестоене.

Активизирането на водната стихия говори за повишена чувствителност към въздействието на околната среда, възприемчивост към настроението на другите, но и добра интуиция. Емоциите, повече от обичайното, ще влияят на разума, заради което са възможни грешни разсъждения, които в последствие да доведат до големи проблеми.

В близките до затъмнението дни е желателно да намалите своята активност и да не взимате важни решения. С толкова много ретроградни планети е желателно да работите над себе си, а не над външни задачи. Някои ще се увлекат по спомени за миналото, възможно е за детството. Това време е подходящо за изява на подтиснати емоции, отърваване от чувство за вина и тревожност чрез прошка и приемане на самите себе си.

Що се отнася до личния живот,

то Венера, покровителката на любовта, до 25 юни 2020 година остава ретроградна. Нейното въздействие е в състояние да доведе до конфликти в двойката и нежелани сюжети в любовните отношения. Възможно е объркване между любовта и приятелството или разходите, направени заради любовта, да бъдат прекалено големи. Звездите съветват да бъдете внимателни, ако се запознаете с някой онлайн.

Огнените знаци на Зодиака (Овен, Лъв, Стрелец) много от нещата ще ги видят различни от това, как са си ги представяли. Прекалено големите очаквания ще доведат до преоценка на собствените ви възможности. Не е лошо да следвате мечтите, но трябва да намерите рационални решения за тяхната реализация. Бъдете търпеливи, защото „разпалването“ препятства успеха.

Месечни хороскопи

На представителите на Земната стихия (Телец, Дева, Козирог) ще им бъде трудно да изразят своите идеи и мнения. Вие дори може да се чувствате неловко или да откриете, че говорите неща, които не е желателно да се казват. Сега е по-важно да слушате, отколкото да говорите. Ако искате да изразите своите

искрени чувства на любимите,

най-добре е да направите това с помощта на красиви дума, а чрез практическа грижа.

Знаците на Въздуха (Близнаци, Везни, Водолей) ярко ще се изявяват при взаимодействието си с другите хора. Стремежът ви към свобода и търсене на романтични приключения достига главозамайващи висоти. Хороскопът ви предупреждава да се пазите от лекомислени връзки. Може да получите остри усещания, но е задължително да са приятни.

Хората от Водната стихия (Рак, Скорпион, Риби) ще разкрият за себе си някаква скъпоценна истина. Не е задължително да им хареса, но ще им даде възможност да изчистят душата си. Преразглеждането на дългосрочните планове ще бъде особено полезно при тези обстоятелства.

Любовен хороскоп за Овен

Месецът е повлиян от ретроградното въздействие на Венера – планетата на любовта. Не всичко в личния живот ще се случва така, както очакване, а някои ситуации ще се развиват бавно, което ще ви разочарова. Ретроградна Венера напомня за миналото и при някои Овни ще се появи изкушение да се върнат към предишната си любов. Може и да успеете, но не очаквайте пълна хармония, защото периодът, сега, е много противоречив. Също така е вероятно, някой човек от миналото да се свърже с вас.

Ако сте сами, всичко се усложнява, заради правилата за социална дистанция. Възможно е да срещнете някой специален, но отношенията ще се развиват бавно и повече ще се фокусирате върху общуването.

Слънчевото затъмнение на 21 юни 2020 година ще се състои в четвърти дом на хороскопа за Овен (семейство, емоции, подсъзнание). Възможни са промени в отношенията с роднините или съпруга/та. Не са изключени напрегнати моменти, заради сблъсък на принципи, разногласие в мненията или различия на целите. Но, ако вие сте достатъчно открити и гъвкави, това ще ви даде възможност да започнете всичко от начало.

За много от вас ще станат актуални въпросите, свързани с недвижим имот: покупка или продажба на дом, земеделски участък, преместване. Семейните Овни ще вложат доста усилия и средства за обновяване на жилището. В сегашните обстоятелства някои ще се почувстват ограничени от необходимостта да работят от дома и ще се постараят да организират работното и жилищното си пространство така, че работата им да бъде максимално продуктивна.

Любовен хороскоп за Телец

В личния живот при Телците се забелязва забавяне. Венера, която е управител на вашия знак, остава ретроградна до 25 юни 2020 година, така че периодът ще бъде по-благоприятен за наблюдение и размисли, отколкото за активни действия.
Намерете време, за да анализирате текущото положение на нещата, преоценете своята любовна или брачна връзка, а също сериозно се замислете над това, какво действително искате от отношенията. Може би ще решите да обсъдите с любимия/любимата или със съпруга/та някоя деликатна тема. Но, независимо как се случват обстоятелствата при вас, не се препоръчва да взимате окончателни решения за сключване на брак или развод.

Някои от вас живеят със спомените за предишната си любов и дори се опитват да възобновят прекъснатата връзка. Други ще открият, че чувствата им към приятел/ка, в действителност, са много по-дълбоки и имат романтичен характер. Може би някой от приятелите неочаквано ще ви се обясни в любов. При самотните Телци има добри шансове да се запознаят с някой много привлекателен, чрез приятелите си. Но не правете дългосрочни планове, само се наслаждавайте на настоящия момент.

В последните дни на месеца, когато Венера възобнови директното си движение, любовната атмосфера ще се промени. Дори ще бъде добре, ако е имало любовни огорчения.

Любовен хороскоп за Близнаци

В личния живот продължава тенденцията от предишния месец – вие ще си живеете със спомените за миналото, ще мечтаете отново да срещнете човека, от когото някога сте били очаровани. Венера в Близнаци остава ретроградна до 25 юни 2020 година, така че имате шансове да си върнете отишлата си любов. Но дори и да се случи това, ще ви бъде трудно да оправите отношенията.

Лунното затъмнение на 5 юни 2020 година се случва в дома на партньорството и брака на Близнаци, отбелязвайки момента на истината. Лунното затъмнение прави явно това, което е било скрито и невинаги тези разкрития са приятни. Възможно е отношенията ви да бъдат подложени на изпитания, но това ще ви позволи да видите до колко е стабилна вашата връзка. Не са изключени разногласия, заради пари, и именно това може да стане основното препятствие по пътя ви към установяване на хармония в двойката.

Ако сте сами и търсите любов, може да избухне голяма страст. Звездите, обаче, ви съветват да не се увличате твърде много и да внимавате с новите познати.
Юпитер (управител на партньорския дом) ще бъде ретрограден през целия месец, освен това на 18 юни 2020 година и Меркурий започва да се движи ретроградно, а той е покровителя на вашия знак. Въздействието на ретроградните планети може да обърка плановете ви, затова трябва да имате резервен вариант, ако ситуацията се развива не така, както сте очаквали. В любовта и отношенията са възможни странни събития, но сега не трябва да правите окончателни изводи. Дайте си време да обмислите всичко.

В последните дни на месеца, когато Венера възобнови движението си напред, вие ще усетите желание да експериментирате в любовта, да опитате нещо различно от това, което е било до сега. Време е да оставите миналото назад, да се откажете от ограничаващите си убеждения и да откриете нови възможности.

Любовен хороскоп за Рак

Раците ще преминат през процес на трансформация, което ще окаже непосредствено влияние върху личния им живот. Любовните отношения остават деликатна тема, защото Венера, планетата на любовта, продължава ретроградното си движение във вашия тайнствен дванадесети дом. Настъпва време да преосмислите перспективите в отношенията и да определите своите идеали в любовта.

Със същия успех можете да използвате този летен месец, за да изявите истинските си потребности. Някои ще стигнат до извода, че култивират токсични отношения и това прозрение ще се окаже болезнено. Но възприемайте това като очистване на душата, необходимо за духовното ви израстване и изграждане на хармонична връзка в бъдеще.

Юпитер и Плутон, които са разположени в дома на партньорството, както и по-рано са ретроградни. Заради това не е изключено връщане на проблеми, които не са били решени когато им е било времето. Тези, които са семейни, звездите съветват да преразгледат приоритетите си и да вземат мерки за оправяне и обновяване на брака. Възможно е, заради това, да се наложи да се откажете от някакви лични планове.

На самотните представители на този знак се препоръчва да не бързат с новите романи, защото има склонност да преувеличаване на действителността. Дайте си време да помислите и да анализирате миналия си опит, за да избегнете грешките. Ако вие току-що сте срещнали или наскоро сте започнали отношенията си, не трябва да оказвате натиск на партньора/ката си.

Слънчевото затъмнение на 21 юни 2020 година ще се състои в Рак, предвещавайки промени. Добра идея би било да промените нещо в своята външност, например да си направите нова прическа, да изберете нов грим и др. Ще изглеждате привлекателни, ще се чувствате самоуверени и това няма да остане незабелязано от представителите на противоположния пол.

След 25 юни 2020 година, когато Венера възобнови директното си движение, общуването в двойката ще се подобри, отношенията ще станат по-малко напрегнати.

Любовен хороскоп за Лъв

Времето е много подходящо за преоценка на съдържанието на вашите отношения, защото в началото на лятото на 2020 година много от планетите са ретроградни: Юпитер, Плутон, Сатурн, Венера и Меркурий. Любовните и съпружеските връзки ще преминат проверка за устойчивост и ще разберете дали се основават на истински чувства или всичко върви просто по инерция. Ако сте уверени в бъдещето на своите отношения, ще усетите повече близост с любимия човек или със съпруга/та.

Но, ако от доста време нищо не се получава, вие може да стигнете до извода, че е време да прекъснете връзката. Лунното затъмнение на 5 юни 2020 година се случва в дома на любовта на Лъв, а това означава, че не е изключена криза, която да доведе до разрив на отношенията.

В дома на партньорството, през целия месец, е разположен ретрограден Сатурн и много Лъвове ще се връщат в миналото, ще си спомнят за отишлата си любов и дори ще мислят върху възможността да си върнат този/тази с когото някога са се разделили. Ако намеренията ви са сериозни, шансовете да го направите са добри.

Що се отнася до самотните представители на този знак, те ще срещнат удачни възможности в интернет – там могат да общуват, да се запознават и да флиртуват. Това ще ги предпази от прекалено въвличане, а също ще ги държи по-далече от поемане на задължения.

Любовен хороскоп за Дева

Месецът е многообещаващ за личния живот, защото звездите ви подкрепят. В дома на любовта на Дева са разположени Юпитер и Плутон, а в партньорския дом се намира страстният Марс – това не е лоша комбинация, особено за тези, които са влюбени или търсят любовта.

Представителите на този знак обикновено са скромни и свенливи, но сега ще бъдат по-разчупени. Влиянието на планетите ще ви дадат сили, за да изразите чувствата си и благодарение на това, вие ще бъдете много привлекателни за противоположния пол.

Венера, през целия месец, остава в дома на кариерата на Дева, намеквайки за връзка между любовта и работата. Възможно е да се увлечете по колега или да започнете романтични отношения с човек, когото сте срещнали при изпълнение на служебните си ангажименти.

И дори да се разочаровате, помнете, че това е временно. На 25 юни 2020 година завършва периодът на ретроградна Венера и ще бъдат забравени всички огорчения. Ако се притеснявате за бъдещето на връзката или брака си, обстоятелствата ще се изяснят. Можете да бъдете оптимистично настроени към бъдещето, заедно с любимия човек.

Що се отнася до семейния живот, възможни са важни събития в дните, които са близки до затъмнението на 5 юни 2020 година. То се случва във вашия четвърти дом (семейство и произход). Актуални ще бъдат въпросите, свързани с недвижим имот, жилище, отношения с роднини. Трябва да вземете предвид, че в дните на Лунното затъмнение нараства интензивността на емоциите, което може да доведе до конфликти. При разговорите с близките е най-добре да не засягате „острите“ теми, за да не се създава напрежение.

Любовен хороскоп за Везни

Започва лятото и вие се чувствате обновени и готови да изпитате нещо ново в любовта. Но Венера, която е управител на вашия знак, до 25 юни 2020 година остава ретроградна, затова звездите ви съветват да бъдете внимателни. Ако възникне съблазън да завържете роман извън връзката си, по-добре се откажете от тази идея. Каквато и да е ситуацията, не се препоръчва да взимате важни решения за прекратяване на отношенията или развод. В края на месеца, когато Венера възобнови движението си, много от нещата ще видите по-ясно.

На 5 юни 2020 година, в дома на комуникацията на Везни ще се случи Лунно затъмнение, аспектите на което са доста напрегнати. В близките да тази дата дни нараства емоционалността, затова не е желателно да обсъждате спорни въпроси с близките си хора. Едва ли ще стигнете до общо мнение, а конфликтите са напълно възможни. Ако се появи желание да търсите романтични приключения, спрете се, много по-вероятни са неприятностите, отколкото удоволствията.

И все пак, дори ако в личния ви живот се случват разочарования, не трябва да възприемате обстоятелствата твърде песимистично. Позицията на Венера и Слънцето в девети дом ви подкрепят и ви дават надежда. Особена значимост, за отношенията, придобиват общите интелектуални, духовни и културни интереси. Намерете това, което ви увлича заедно, вас и любимия ви човек, така ще успеете да укрепите отношенията и да ги изпълните с дълбоко съдържание. Ако отдавна ви е омръзнала обичайната рутина на ежедневието, ще бъде добре, заедно, да попътувате, дори и наблизо.

Любовен хороскоп за Скорпион

В началото на лятото на 2020 година видимо ще бъде проявено въздействието на ретроградна Венера в дома на трансформациите на Скорпион. Позицията на Венера говори, че в личния живот има място за силни емоции и горещи страсти. Но това не винаги е добро, защото могат да се засилят разногласията, особено при тези, които са семейни. За да балансирате отношенията е необходимо да се научите да правите компромиси. Вслушвайте се в съветите на близките – те ще ви помогнат да вземете правилни решения.

Лунното затъмнение на 5 юни 2020 година се случва в дома на парите. Оста на затъмнението формира аспект с Марс и Нептун, които транзитират в дома на любовта, което намеква за връзка между любовта и парите. Но аспекта е напрегнат, затова не са изключени загуби, заради любовта. Може би ще се увлечете по някого, който ще бъде по-заинтригуват от портфейла ви, а не от самите вас. Бъдете бдителни, за да не станете жертва на измамници.

Финансовите въпроси ще бъдат в центъра на вниманието при семейните представители на знака. Възможно е да стигнете до съгласие с половинка относно разпределението на общия бюджет. Чрез съпруга/та може да получите приходи. Вероятен е и такъв вариант – вие заедно с някой от роднините да реализирате практическа идея, която да ви позволи да привлечете допълнителни доходи.

Любовен хороскоп за Стрелец

Ще имате много възможности да укрепите отношенията си, защото Слънцето до 21 юни 2020 година е разположено в партньорския ви дом. Ако връзката ви все още не е станала официална, може да има разговори за брак.

На 5 юни 2020 година се случва Лунно затъмнение в Стрелец, което ще ви направи особено емоционални и възприемчиви към настроението на другите. Изостря се интуицията и може да разкриете някаква тайна, която отдавна ви интересува. Лунното затъмнение обобщава и отбелязва завършването на нещо. Ако отдавна си мислите, че е време да прекъснете отношенията, защото са се изчерпали, сега звездите включват зелена светлина за това.

На 18 юни 2020 година, Меркурий (управител на вашия дом на партньорството) започва да се движи в обратно направление. В двойката може да нарасне напрежението, но не трябва да се отчайвате. Бъдете търпеливи и скоро ще се убедите, че всичко става по-добре, отколкото сте очаквали.
През последните десет дни на месеца, когато Слънцето влиза в дома на трансформацията, ще нарасте интензивността на емоциите. Ще бъдете настроени за задълбочаване на връзката с любимия човек, към сливане на емоционално ниво.

Но също, ще бъдете склонни да предявявате високи изисквания към своята половинка, което няма да бъде възприето положително. Някои ще се увлекат в страни от сегашните си отношения, но хороскопът ги предупреждава да избягват това. Не трябва, заради съмнителни удоволствия да застрашавате проверените във времето отношения.

Любовен хороскоп за Козирог

Първият месец на лятото на 2020 година ще ви донесе дългоочакваните промени в личния живот. Разбира се, характерът на тези промени ще зависи изцяло от вас, от вашата способност да действате рационално, а не под влияние на емоциите. Но както и да се случват обстоятелствата, благодарение на мъдростта и зрелостта, вие ще успеете много от нещата да обърнете в своя полза. Представете си бъдещето, определете какви бихте искали да видите своите отношения и тогава всичко ще ви стане ясно.

През целия месец във вашия хороскоп, дома на партньорството и брака ще бъде разположен Меркурий. Тази позиция на планетата показва нарастване на ролята на общуването в двойката. Възможно е вашата половинка да се покаже от неочаквана страна, предлагайки ви нещо необичайно и вълнуващо. Това ще ви помогне да освежите отношенията си и по-добре да разберете себе си и любимия човек.

На 18 юни 2020 година, Меркурий започва период на ретроградно движение, което може да се изрази с възобновяване на обсъждането на някакъв важен въпрос, който не е бил решен в миналото. Много са вероятни разногласия, затова звездите ви съветват да бъдете търпели, за да не изострите ситуацията. Заедно с това, ретрограден Меркурий е благоприятен за тези, които желаят да си върнат предишна любов. Може да опитате още веднъж, ако считате, че си заслужава.

Слънчевото затъмнение на 21 юни 2020 година се случва в партньорския дом, което се явява предзнаменование на важни събития в любовта и отношенията. Има вероятност да започнете любовен роман или да се съберете с човек, с когото сте се разделили в миналото. Вярвайте в себе си, тогава всичко ще се получи.

Любовен хороскоп за Водолей

Началото на лятото на 2020 година е добро време за личния живот, особено за тези, които са влюбени. Слънцето и Венера са разположени в дома на любовта на Водолей и вие ще имате много възможности да направите любовните си отношения по-хармонични. А, ако сте сами, може да се запознаете с някой много привлекателен, който ще ви разкрие непознати страни на битието.

Но не всичко ще се получи така, както очаквате, защото Венера е ретроградна. Плановете ви могат да се променят, заради ограничения свързани с пари или, заради непредвидено пътуване.

Лунното затъмнение на 5 юни 2020 година се случва в домовете на любовта и на приятелството на Водолей, затова има особено значение за представителите на вашия знак. Много е вероятно, отношенията с човек, който дълго време е бил ваш приятел, да прераснат от приятелски в романтични.

Като цяло, приятелите, повече от обикновено, ще се намесват в личния ви живот, но не винаги това вмешателство ще бъде уместно. Определете границата на допустимото, защото дори това, което е направено от тях с добри намерения, е в състояние да ви донесе неприятни последствия.

Любовен хороскоп за Риби

Лятото започва и вие се чувствате въодушевени и готови да изпитате нещо ново, вълнуващо. Това, че Венера, планетата на любовта, остава ретроградна до 25 юни 2020 година говори за известно забавяне в сърдечните дела. Звездите ви съветват да не се опитвате да ускорявате събитията, нека всичко си върви по своя ре. Ще дойде и вашето време, но по-късно.

След 18 юни 2020 година, когато Меркурий (управител на вашия партньорски дом) започне да се движи ретроградно, в отношенията може да възникне напрежение. Възможно е обект на разногласията да станат въпросите, свързани с документи, кореспонденция, пътуване или да са свързани с нежелано вмешателство от страна на някой познат. Добре е, ако намерите начин деликатно да изразите своята гледна точка, да обсъдите с любимия човек или със съпруга/та всичко, което ви безпокои. Най-добре е да не изостряте ситуацията, а да се договорите и да намерите решение, което е приемливо за всяка страна.

Слънчевото затъмнение на 21 юни 2020 година се случва в дома на любовта за Риби, предвещавайки романтично запознанство и начало на любовен роман. Още повече, че много от вас ще усетят ограничение, например, заради многото служебни задължения ще се наложи да променят своите планове или близките ще бъдат против вашия избор. Всичко това ще бъде временно и в бъдеще обстоятелствата ще се изменят във ваша полза.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара