Овен

Любовният хороскоп за юли 2018 година съветва Овните да контролират емоциите си и да бъдат по-малко инатливи.

Ако искате някой от противоположния пол да ви обърне внимание, станете не само външно привлекателни, но и отстъпчиви при общуването. Желателно е да усмирите горделивостта си, а също и по-малко да говорите за личния си живот с приятели. Нека нещо да остане в тайна, не трябва да бъдете така открити, като прочетена книга.

На Овните ще им се струва, че до тях няма достоен човек, но това не е така. Вгледайте се добре в тези, които отдавна познавате. Важно е да не бързате да правите изводи и не преследвайте тези, които малко ви подхождат. Любовта ще се появи във вашия живот, но не трябва да се определя конкретен ден.

През юли, от време на време, Овните трябва да излизат „на лов“, за да могат да устроят личния си живот. Само бъдете по-меки и нежни в близките си отношения, защото само така ще можете да ги съхраните за дълго.

Любовният хороскоп за юли препоръчва на Овните да се примирят с някои обстоятелства в съдбата. Още повече, че вие, така или иначе, няма да можете да промените сами всичко из основи. Ако се доверите на вътрешните си чувства, ще можете да благоразположите към себе си онзи/онази, който ви подхожда, както духовно, така и в интимен план.

Мнозина считат Овните за твърде упорити и настойчиви, затова не искат да започват отношения с тях. Но на лековат роман може да се съгласите само, ако и вие изпитвате към човека само симпатия, а не силни чувства.

Ако Овните вече имат любим човек, то през юли 2018 година чувствата ще преминат на нов стадий. Вие ще започнете повече да се доверявате един на друг, ще планирате съвместно съжителство и далечно пътешествие. Важно е и двамата да не задълбавате само в работата и в изграждането на бизнеса, а да намирате време за романтични разходни и задушевни разговори. Не е нужно да губите онова, което някога е обединило сърцата ви.

Любовният хороскоп обещава много нови и интересни неща на семейните Овни. Вие може да разберете нещо от миналия живот на своя партньор. Не пречи да изучите по-добре навиците, вкусовете и желанията на човека, с когото живеете вече не една година. Това ще ви помогне да се сближите още повече и ще внесе хармония в семейните отношения. Само не се опитвайте да бъдете твърде настойчиви, а внимателно изучавайте онзи, който ви е скъп.

През юли 2018 година Овните ще преживеят доста приключения и авантюристични ситуации. Но, ако вие във всичко спазвате мярката и бъдете внимателни, то всички събития ще преминат без особени вълнения и проблеми. По Новолуние (13 юли) на Овните не се препоръчва да определят срещи и да сключват брак.

Месечни хороскопи. 

Телец

През юли 2018 година Телците трябва да бъдат внимателни в изказванията си и сдържани в емоциите, особено, ако отношенията ви са започнали на скоро. Не трябва още на първата среща да разпитвате или критикувате човека.

Постарайте се да бъдете максимално тактични, както ви съветва любовния хороскоп за юли 2018 година. Ако вие се харесвате на избраника/цата, то той ще бъде с вас искрен и открит, без излишни разговори. Важно е да не драматизирате ситуацията, а също и по-често да организирате романтични вечери, и да подарявате цветя на любимия човек. Ако Телците мечтаят да бъдат необходими, като въздуха например, на своя/та партньор/ка, хороскопът ги съветва да бъдат безкрайно честни и внимателни.

Любовният хороскоп за юли 2018 година предсказва доста изпитания на личния фронт за Телците. Ще ви се наложи да доказвате своите чувства на някой, който малко вярва в тях. Какво пък, Телците не търсят лек път, затова са готови на всичко, само и само близкия човек да е до тях и да им се доверя напълно. Само не си измисляйте неща, които не могат да станат. Излишната подозрителност може да внесе смут в отношенията ви. Ако се появи някаква неяснота в общуването с избраника, то е необходимо първо да разберете неговите намерения, а след това да се отбранявате. Търсите адреналин и бурни страсти? Тогава вие самите станете такива – желани, темпераментни и активни в любовта.

Телците през юли не трябва да бъдат прекалено обидчиви и отмъстителни. Ако отдавна се срещате с избраника, бъдете нежни и грижовни. Вие по характер сте добродушни и незлобливи. Любовният хороскоп за юли 2018 година съветва Телците по-често да слушат тези, които са по-мъдри могат да им подскажат как правилно да се държат в екстрени ситуации. Ще ви се наложи да преразгледате своите ценности, а също и семейните. Не търсете идеалните отношения, снижете изискванията си и тогава ще станете благородния рицар или красивата принцеса за своя избраник/ца.

През юли 2018 година на семейните Телци ще им се наложи да се занимават с битови и домакински затруднения. Те са се натрупали предостатъчно, затова точно планирайте бюджета си и във всичко се съветвайте с половинката. В средата на лятото, в някои семейства се очаква попълнение – дългоочакваното детенце. Ще имате доста грижи, но ще се справите лесно с тях. В края на юли, Телците ги очаква още едно ярко и приятно събитие в личния живот. Но за сега ще бъде тайна.

Близнаци

Близнаците през юли 2018 година ще изпаднат в униние, защото не им върви в любовта. Може би вие самите гледате на това чувство различно или от високо? Помнете, че тези, които се оплакват от съдбата, много често остават напълно сами.

Любовният хороскоп за юли 2018 година съветва Близнаците да отстъпят от измисления образ и да погледнат реалистично на живота. Само в киното всички са красиви и положителни, а в живота, дори и най-непривлекателният външно човек, може да се окаже герой на вашия роман, при това да бъде най-любимия и неповторим герой.

И така, ако Близнаците спрат да се оплакват от живота и не хленчат за всичко, то бързо ще срещнат своята половинка. Вие някога чували ли сте за бързите срещи? Опитайте този начин на запознанство! Повярвайте, че това е прекрасна възможност не само да срещнете интересен човек, но и да прекарате чудесно свободното си време. Още повече, че никой не ви кара да се обяснявате в любов или да сключвате брак.

Любовният хороскоп за юли 2018 година обещава на Близнаците неочаквана среща с човек, който ще означава много за тях, ще бъде както влиятелен покровител, така и надежден приятел.

Тези Близнаци, които вече са срещнали любимия човек, не трябва да оставят отношенията на „самотек“. Защото над тях трябва постоянно да работите, за да не се превърнат в рутина. Ако започнат претенциите и ревността, то раздялата не е далече. Желателно е да бъдете дипломатични и сдържани, дори когато ви се иска да се скарате и да се накрещите на избраника/цата.

Любовният хороскоп за юли 2018 година препоръчва на Близнаците по-малко да стоят в социалните мрежи. Такива запознанства едва ли ще доведат до нещо сериозно, затова пък е сигурно, че ще загубите много време и енергия. За какво ви е виртуална любов, когато до вас има ухажор/ка, който мечтае за реална среща с вас? Колкото по-романтични бъдат Близнаците през юли, толкова по-големи шансове ще имат за щастлив, личен живот.

По Новолуние (13 юли) не е желателно да определяте срещи и да правите официални предложения.

Рак

Любовният хороскоп за юли 2018 година обещава на Раците стабилност в личния живот. Важно е вие да бъдете в „бойна готовност“ и с радост да промените всичко, което ви е омръзнало. Трябва да станете по-малко тайнствени и прикрити, за да може противоположния пол да ви обърне внимание.

Предсказуемостта в любовта ще бъда по-добре дошла, отколкото загадъчния ви поглед и мечтите за идеала. Раците през юли трябва да бъдат честни пред себе си, тогава и избраника ще погледне към вас с други очи. В отношенията ще се появи доверие и внимание, които са много важни за вас в личния живот.

В началото на юли 2018 година, мислещите по натура Раци, ще имат шанса да си „изгубят главата“ от внезапна любов. Но, ако вие самите сте сериозно настроени, то ще успеете да постигнете благоразположението на симпатичен човек. Не мислете за това, което ви очаква в бъдеще, а живейте само за настоящите емоции и искрени чувства. Любовният хороскоп за юли 2018 година препоръчва на Раците да прекарват повече време с избраника/цата, а не често да се срещат с приятели. Срещи, романтична обстановка и много цветя – ето това ви е нужно, за да повишите настроението и самоувереността си.

В края на юли любимия човек ще запознае родените под знака Рак със своите родители, а това вече е знак за стабилни отношения.

Отношенията със съпруга/та при семейните Раци ще бъдат топли и искрени, с неочаквани сантиментални нотки. От време на време могат да избухват конфликти на битова основа. Разхвърляни чорапи, неизмити съдове и постоянното лежане пред телевизора ще дразнят Раците. Старайте се да не викате и да не се бунтувате за всичко, иначе раздялата ще почука на вратата ви. Любовният хороскоп за юли 2018 година е приготвил за Раците мъдри съвети, към които трябва да се придържат в близките си отношения. Бъдете търпеливи и сдържани, тогава съвместният ви живот ще стане по-ярък и хармоничен.

На Новолуние (13 юли) не трябва да си определяте срещи, да спорите с роднини и да взимате съдбоносни решения

Лъв

Всичко, което е свързано с личния живот на Лъвовете, през юли 2018 година ще се случи по чудесен начин. Дори и не си помисляйте да се отчайвате и да се ядосвате по този повод. Още повече, че имате много обожатели, а сред тях има такива, които са готови да ви последват на края на света.

Любовният хороскоп за юли 2018 година съветва Лъвовете да бъдат сдържани емоционално, иначе сами ще развалят цялата „картинка“. В близките отношения, повишената ви импулсивност може само да навреди. И така, колкото по-рано разберат това Лъвовете, толкова по-добре ще бъде за личния им живот. Не взимайте прибързани решения, всичко трябва да бъде „претеглено“ и обмислено до най-дребните детайли, иначе ще попаднете при човек, който изобщо няма да ви бъде интересен.

Любовният хороскоп за юли 2018 година за Лъв предсказва доста лекомислени романи. Ако усетите, че само ви използват, бързо бягайте от такива ухажори! Разбира се, че е възможно да флиртувате, но не си позволявайте да мислите за себе си по-лошо, отколкото е наистина. Това особено се отнася за интимните връзки, с които Лъвовете, през юли 2018 година реално ще злоупотребяват. За да се запознаете с достоен човек, трябва по-често да бъдете в нови компании. И в началото установявайте приятелски отношения, а след това мислете за чувства. А на Лъвовете, които вече обичат и са обичани, остава единствено да пожелаем търпение и още веднъж търпение.Постоянно ще ревнувате вашият избраник/ца и то напълно основано, но какво пък, вие сами сте си го/я избрали красив/а, секси и непостоянен/непостоянна в отношенията.

Семейните Лъвове ще поискат да разнообразят интимната страна на отношенията си. Това решение се подкрепя и от съпруга/та. Експериментите се приветстват, но не прекалявайте с играчките от магазина за възрастни. По Новолуние (13 юли) не е желателно да организирате семейни празници, да уреждате срещи и да изяснявате отношенията си с роднините.

Любовният хороскоп за юли 2018 година е приготвил за Лъвовете прекрасен дом, където те могат да създадат „гнездо“ с избраника/цата. Защото колко още можете да тичате по познати, да живеете с роднини и сменяте жилища. Важно е всички проблеми, Лъвовете да решават заедно с любимия човек. Дори и да ви се наложи през юли 2018 година да се сблъскате с битови или финансови трудности, всичко ще се реши бързо и успешно. Най-важното е, че се обичате един – друг.

Дева

През юли 2018 година Девите ще се заровят до „шията“ в работа, затова изобщо няма да им е до любов.

Но все пак, трябва да бъдете по-толерантни към онова, което ви носи радост и щастие. Защото, ако не се заемете с търсенето на половинка, то ще си останете самотни ергени и моми.

Любовният хороскоп за юли 2018 година съветва Девите да не отказват нито една покана за среща. Да не се затварят в себе си, да не се задълбочават в кариерата, а нощем да мечтаят за принца или принцесата. Ако вие отворите сърцето си за любов, то скоро ново и ярко чувство ще влезе в живота ви. Възможно е този, когото считате за приятел, отдавна да изпитва към вас страстни чувства. В началото на месеца се вгледайте се в своето обкръжение.

Средата на лятото не е най-доброто време за Девите да сключват брак, затова е по-добре да се въздържат от тези пищни мероприятия. Ако вече имате избраник/ца, то продължавайте да се срещате, живейте на семейни начала и просто планирайте бъдещето.

Любовният хороскоп за юли 2018 година не препоръчва на Девите да си правят прибързани изводи и взимат решение за създаване на семейство. Ако усещате, че ви „човърка“ чувство на ревност, то е най-добре да си изясните отношенията очи в очи или временно да се разделите. Иначе ще разрушите връзката си, която е хармонична и желана. Откровеният разговор ще ви помогне да поставите всичко по местата, затова не трябва да бягате от него.

Ако Девите са семейни, то през юли ги очакват неочаквани промени в живота. Това може да бъде както покупка на дом, така и пътешествие зад граница. Не са изключени разправии със съпруга/та за финанси, които близък роднина ще ви помогне да оправите.

Любовният хороскоп за юли 2018 година не съветва Девите да ходят по петите на половинката си. Дайте си един на друг свобода, тогава ще си станете още по-близки. Дори честите командировки могат да станат своеобразен „мехлем“ за семейните двойки, които са на границата на раздялата. Раздялата ще ви позволи да се освободите от ежедневната рутина и монотонност.

На Новолуние (27 юли) Девите не трябва да ходят по срещи, да взимат решения и да организират семейни мероприятия. Този ден е подходящ за спокойна почивка и съзерцание, а не за активни действия.

Везни

Везните никога не са били прекалено срамежливи, така че в личния си живот те рядко са сами. Но през юли трябва да станете по-инициативни, за да започнете не просто лекомислен роман, а сериозни отношения.

Любовният хороскоп за юли 2018 година съветва Везните по-често да излизат навън, да бъдат в компании и места, където има много нови хора. Колкото по-решителни и упорити бъдете, толкова по-бързо ще срещнете своя човек. През юли Везните трябва да станат по-искренни с избраника/цата, за да не останат никакви съмнения за вашето отношение. Защото, за да бъдете щастливи, трябва да станете истински „строители“. Не се учудвайте! Вие можете да изградите устойчив „замък“, където да запазите топли отношенията за дълги години.

Любовният хороскоп за юли 2018 година за Везните, които вече имат избраник/ца, обещава предложение за брак. А от кого или за кого ще бъде, ще решите вие. Важно е този момент да бъде наистина удивителен, романтичен и по взаимно желание. Тогава вашите отношения ще живеят дълго и ще станат още по-хармонични. Везните понякога са твърде настоятелни, но през юли трябва да укротят тази сила. Не пречи да се въоръжите с търпение, за да благоразположите към себе си човека, който ви харесва. Не забравяйте, че ако правите всичко безцеремонно, можете да си останете тъжни и самотни.

При Везните, които са семейни, всичко ще зависи от настроението, не само тяхното, но и са съпруга/та. Ако вие сами се постараете да разнообразите съвместния си живот, то той ще стане още по-чудесен. Любовният хороскоп за юли 2018 година съветва Везните да бъдат сдържани, дори и адски много да им се иска да направят скандал и да счупят чиния. С такива методи едва ли ще оправите отношенията. По Новолуние (13 юли) не се препоръчва да ходите по срещи и да изяснявате отношенията си.

Скорпион

Любовният хороскоп за юли 2018 година съветва Скорпионите да контролират емоциите си. Ако искате някой от противоположния пол да ви обърне внимание, станете не само външно привлекателни, но и отстъпчиви при общуването.

Желателно е да усмирите горделивостта си. На Скорпионите ще им се струва, че до тях няма достоен човек, но това не е така. Вгледайте се добре в тези, които отдавна познавате. Важно е да не бързате да правите изводи и не преследвайте тези, които малко ви подхождат. Любовта ще се появи във вашия живот, но не трябва да се определя конкретен ден.

През юли, от време на време, Скорпионите трябва да излизат „на лов“, за да могат да устроят личния си живот. Само бъдете по-меки и нежни в близките си отношения, защото само така ще можете да ги съхраните за дълго. Любовният хороскоп за юли 2018 година препоръчва на Скорпионите да се примирят с някои обстоятелства в съдбата. Още повече, че вие, така или иначе, няма да можете да промените сами всичко из основи. Ако се доверите на вътрешните си чувства, ще можете да благоразположите към себе си онзи/онази, който ви подхожда, както духовно, така и в интимен план.

Мнозина считат Скорпионите за прекалено упорити и настойчиви, затова не искат да започват отношения с тях. Но на лековат роман може да се съгласите само, ако и вие изпитвате към човека само симпатия, а не силни чувства.

Ако Скорпионите вече имат любим човек, то през юли 2018 година чувствата ще преминат на нов стадий. Вие ще започнете повече да се доверявате един на друг, ще планирате съвместно съжителство и далечно пътешествие. Важно е и двамата да не задълбавате само в работата и в изграждането на бизнеса, а да намирате време за романтични разходни и задушевни разговори. Не е нужно да губите онова, което някога е обединило сърцата ви.

Любовният хороскоп за юли 2018 година обещава много нови и интересни неща на семейните Скорпиони. Вие може да разберете нещо от миналия живот на своя партньор. Не пречи да изучите по-добре навиците, вкусовете и желанията на човека, с когото живеете вече не една година. Това ще ви помогне да се сближите още повече и ще внесе хармония в семейните отношения. Само не се опитвайте да бъдете твърде настойчиви, а внимателно изучавайте онзи, който ви е скъп. През юли 2018 година, Скорпионите ще преживеят доста приключения и авантюристични ситуации. Но, ако вие във всичко спазвате мярката и бъдете внимателни, то всички събития ще преминат без особени вълнения и проблеми. По Новолуние (13 юли) на Скорпионите не се препоръчва да определят срещи и да сключват брак.

Стрелец

Любовният хороскоп за юли 2018 година обещава на Стрелците слънчев период в личния им живот.

Нищо чудно, защото лятото предразполага към нови запознанства и страста любов. Вие най-накрая ще срещнете човека, с когото ще ви бъде добре и уютно. Основното е, че ще имате с кого да си поговорите, заедно да ходите някъде и да бъдете безкрайно искрени в чувствата. Само без никакви користни цели и изненадващи приключения, на които Стрелците понякогат са способни. Старайте се през юли 2018 година да бъдете верни на себе си, тогава и избраникът/цата ще усетят, че до себе си имат надежден и достоен партньор.

Любовният хороскоп за юли 2018 година съветва Стрелците по-малко да мечтаят и повече да живеят в реалния свят. Ако станете по-уверени в себе си и своята външност, то и околните ще бъдат привлечени от вас. Защото и вие самите искате да видите до себе си сродна душа и да създадете своя „малък рай“. Само не си и помисляйте да разказвате на избраника/цата за своите предишни любовни увлечения. Дори обратното, през юли, Стрелците трябва да забравят за миналото, за да открият новото чувство. Тези, които вече са намерили втората си половинка, трябва да не се бавят с официалното предложение. Вие обичате човека, значи сте готови да прекарате с него/нея остатъка от своя живот – щастливо и дълго.

По натура Стрелците са ревниви и собственически настроения, макар и да се опитват да скрият това внимателно. Помнете, че ако през юли 2018 година се „заплеснете“ по четене на чужди смс съобщения, то след това ще плачете тъжни и сами, защото на вашия избраник едва ли ще му хареса такова поведение и постоянния ви контрол.
При семейните Стрелци, животът ще напомня на бразилски карнавал, където ще има място за бурни страсти и помирения в леглото, и дълги обяснения с роднините. Ще ви бъде трудно да постигнете разбирателство със съпруга/та, както прогнозира любовният хороскоп за юли 2018 година. За какво ви е да сменяте човека, когото отдавна обичате и с когото живеете заедно дълго? Защото споровете може да възникват по различни причини – например, нямате жилище, значи е време да вземете кредит и да си купите дом. На Новолуние (13 юли) Стрелците трябва да се откажат от романтичните срещи, семейните празници и пътуванията.

Козирог

Любовният хороскоп за юли 2018 година препоръчва на Козирозите да бъдат по-откровени и емоционални в личните отношения.

Понякога вие сте толкова сдържани, че отблъсквате от себе си ухажорите. А сред тях са тези, които може да бъдат достойна партия за вас. Не се крийте от собствените си чувства, защото вие много мечтаете да срещнете своята половинка това лято.
Очаквайте както романтични запознанства, така и раздяла с възлюбения/та. Но ако се задълбочите в мрачните мисли и постоянно се съмнявате в себе си, то няма да намерите взаимната любов.

През юли Козирозите трябва да станат толкова активни в личния живот, колкото могат да си позволят. Харесва ви колегата/колежката? Значи, поканете го/я на среща. Направете първата крачка! Избирайте, вглеждайте се и тогава съдбата ще ви възнагради по заслуги.

Любовният хороскоп за юли 2018 година не съветва Козирозите, които имат любим да бъдат твърде придирчиви в отношенията. Научите се да отстъпвате на партньора, дори и да не е прав за нещо. Или ви се струва, че той/тя издевателства над вас и театралничи? Тогава и вие бъдете бъдете актьори, което ще създаде добър, театрален тандем. Важно е през юли 2018 година, Козирозите да избегнат ухажорите, които се нуждаят само от парите им, а не от искрените им чувства. Помнете, че ситуацията ще се задълбочи с времето, а вие ще си останете сами с разочарованията и обидите си.

В семейството на Козирозите ще се появят битови и финансови проблеми, което не е рядкост дори при двойките, които живеят вече дълги години заедно. Не трябва да обръщате внимание на капризите на съпруга/та, а спокойно да обмислите всичко и да вземете решение. Любовният хороскоп за юли 2018 година съветва Козирозите по-малко да нервничат, защото могат да попаднат в болница. На споровете реагирайте сдържано, внимателно доказвайте мнението си и най-важното – не правете прибързани изводи!

По Пълнолуние (27 юли) Козирозите трябва да прекарат времето си у дома, а не да ходят по срещи.

Водолей

Водолеите през юли 2018 година ще решат напълно да изменят личния си живот, с което искрено ще учудят и зарадват близките си.

Вие така дълго сте се заседели в „юношеството и моминството си“, че е крайно време да се измъкнете от там.

Любовният хороскоп за юли 2018 година предсказва на Водолеите романтични срещи. Започнете да ходите по срещи, радвайте се на новите си запознанства и се изпълвайте с емоции. Времето предразполага за разходки в парка, почивка на плажа и пътуване извън града. Водолеите така се страхуват да не бъдат разочаровани и да не се „хванат на въдицата“, че ще бъдат много внимателни в любовните отношения. Но, както се казва: „Който се бои от мечки, да не ходи в гората!“. През юли бъдете решителни и инициативни, за да срещнете достоен човек.

Любовният хороскоп за юли 2018 година препоръчва на Водолеите да се вглеждат в тези, които познават отдавна. Искреността и откритостта ще ви помогнат да оправите взаимоотношенията с човек, който отдавна е влюбен във вас. И още един важен момент – по-малко говорете за личния си живот! А що се отнася до избраника/цата, то с тях, през юли, трябва да бъдете безкрайно честни. Никакви флиртове в страни, намигвания на симпатични дами и кавалери, и измени. Тогава може да разчитате на стабилни и хармонични отношения. Възможен и друг обрат на събитията: Водолеите могат внезапно да охладнеят към този/тази, когото са считали за своята вечна любов. В този случай, хороскопът за юли 2018 година ви съветва, в никакъв случай да не бързате с предложени за брак или съвместно съжителство. Не лъжете себе си и своя партньор, защото неприятностите ще се окажат много.

При семейните Водолеи ще се появи непреодолимо желание да създадат комфорт и уют в дома. При това със свои ръце и без помощта на специалисти и дизайнери. Любовният хороскоп за юли 2018 година е приготвил за Водолеите няколко съвета, които ще им помогнат и ремонт да направят, и да украсят помещението с оригинални вещи, и да решат битовите си проблеми. Важно е всички въпроси да решавате заедно с любимия човек, а да не слушате роднините и съседите. В обновения дом ще живеете вие, не те.

По Новолуние (13 юли) Водолеите не е желателно да се карат, да изясняват отношенията и да променят кардинално нещо в личния си живот. Старайте се да избягвате сцените на ревност.

Риби

Рибите през юли 2018 година няма да тъгуват в самота, но и не трябва да разчитат на „принца или принцесата“.

Всичко ще зависи от обстоятелствата, вашата общителност и мъдрия ни подход.

Любовният хороскоп за юли 2018 година препоръчва на Рибите да работят повече над своя вид и характер, а не да търсят в тълпата онзи/онази, в когото да се влюбят безпаметно. Защото, ако вие се промените към по-добро, станете по-стилни и спокойни, ухажорите сами ще се редят пред вратата ви.

През юли Рибите трябва да станат по-самоуверени и решителни, а също и да бъдат търпими към човека, който изпитва към тях дълбоки чувства.

В средата на юли Рибите могат да се запознаят с избраник/ца, на който/която всичко му е наред с ума, с чувство за хумор и добра външност. Просто Ален Делон/Анджелина Джоли! Но имайте предвид, че ако измамите прекалено сами себе си, то след това ще страдате разочаровани. Рибите спешно трябва да преразгледат своите възгледи за личния им живот, за да не винят околните за лошия си късмет.

Любовният хороскоп за юли 2018 година съветва Рибите да бъдат чувствени и нежни, особено ако отношенията ви с избраника/цата са влезли в задънена улица. Не е чудно, защото вие отдавна сте заедно и жарките страсти са отминали, а е останал единствено битовизмът. През юли Рибите трябва да направят подарък на любимия човек, а и за себе си да купят нещо секси.

А знаете ли какво е това „стриптийз“? Демонстрирайте го на партньора в летните вечери, в романтична обстановка и под красива музика. Тогава и огън в отношенията ще се появи, и вие ще си станете по-близки един на друг.

Любовният хороскоп за юли 2018 година предсказва на Рибите, които имат семейство, финансови и битови проблеми. Ще бъде трудно да ги решите за един месец, но може да направите всичко, за да не прогресират. Понякога Рибите по време на спор, могат да се нахвърлят на половинката си и да го/я нагрубят, затова през юли трябва да бъдат много внимателни и сдържани! Но, а ако сте разлюбили човека, то му кажете. За какво го лъжете и му мътите главата?

По Новолуние (13 юли) Рибите не е желателно да организират семейни празници, да взимат решения и ходят по срещи.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – на личния й сайт

Facebook Twitter Google+

0 Коментара