Хороскопът за януари 2020 година предсказва, че през този месец, особено активни ще бъдат Козирозите, защото тук транзитират Слънцето, Меркурий, Юпитер, Сатурн и Плутон. Затова, периодът обещава да бъде много наситен и може да се очаква прогрес в най-различни области на живота.
Понеже знакът Козирог е отличен стратег, добре би било да използвате тази интензивна енергия за разработване на планове за бъдещето, за определяне на цели и пътища за реализирането им. Но не трябва да мислите, че всичко е лесно достижимо, трябва да се отървете от илюзиите, че ще постигнете резултати за кратко време.

Годишни хороскопи

Едно от най-важните астрологични събития за месеца е Лунното затъмнение на 10 януари 2020, което ще се случи в 20-тия градус на Рак. Пълната Луна ще бъде в опозиция на стелиум от планети в Козирог, така че то ще стане трамплин за промени. Тъй като Лунните затъмнения са свързани с приключване, време е да преосмислите миналото и да се откажете от това, което вече се е изчерпало.
Оста на затъмнението подчертава съвпада на бавните планети – Сатурн и Плутон. Това е рядък и много силен аспект. Неговото влияние ще се усеща дълго време. За някои това ще означава да поемат отговорност, а за други – ще бъде време да получат награда за усилията, които са положили в миналото.

Основната тема на Сатурн и Плутон е обръщане към миналото и осъзнаване на това, че е време да се решите на промените, които сте отлагали толкова дълго. Трябва да оставите това, което е остаряло, да преобразувате старите обстоятелства или отношения в нещо радикално ново. Старите навици умират трудно, но е добре да се разделите с тях когато е нужно, за да се движите напред. Само онова, което е издържало изпитанията на времето, ще си остане на мястото.

Представителите на Огнените знаци (Овен, Лъв, Стрелец) ги очаква активен период. Транзитите на Марс ви дават мъжество, стремеж за победа и жажда за приключения. Вие сте открити за нови перспективи, оптимистични сте, но за вас е характерно нетърпението и желанието да правите всичко бързо, без да отчитате свързания, с това, риск. Постарайте се да не рискувате и да действате по конструктивен начин, тогава резултатите ще превишат вашите очаквания.

Знаците на Земната стихия (Телец, Дева, Козирог) трябва да обърнат внимание на това, как управляват материалните и финансовите ресурси, намиращи под техен контрол. Вие остро осъзнавате своите ограничения, но, от друга страна, е възможно да изработите много по-реалистична и прагматична стратегия за преодоляване на тези ограничения.

На хората от Въздушната стихия (Близнаци, Везни, Водолей), първият месец на 2020 година ще подари реални шансове да осъществят своите мечти. Хороскопът препоръчва да бъдете гъвкави. Много са вероятни разочарования, ако откажете да бъдете компромисни. Време е да действате безкористно и да бъдете открити за бъдещето, за информацията и за нестандартните решения.

За представителите на Водната стихия (Рак, Скорпион, Риби), приоритет през януари ще бъде личният живот. Вие може да бъдете успешни в любовта, защото звездите са на ваша страна. Месецът е много подходящ за романтични срещи, любовни признания и дори предложение за брак. Освен това, може да използвате това време за анализ на отношенията и самоопознаване.

Любовен хороскоп за януари 2020 година за Овен

При много от вас кариерата заема голяма част от времето, а личният живот остава на втори план. От друга страна, влиянието на планетите подкрепят социалната активност, затова звездите ви съветват да се опитате да се отпуснете в компанията на приятели след тежкия работен ден.

Ако вече имате отношения, любимият ви човек ще се радва, че излизате сред хората и се разсейвате от служебните проблеми. Ако сте сами, ще имате шанс да срещнете някой специален след 21 януари, когато Слънцето (управителят на вашия дом на любовта) ще влезе в дома на приятелството. Но дори, ако се запознаете с някой, който ви харесва, връзката, по-скоро, ще си остане платонична. Във всички случаи, това едва ли ще ви огорчи, защото сега нямате нито време, нито настроение за повече.

Марс, който управлява знака Овен, транзитира в девети дом, което говори за идеализъм в любовта. Това може да ви попречи да направите избор и да приемете някого в своя живот. За вас е характерна жаждата за свобода и приключения и вие действително не се чувствате готови да поемете върху себе си някакви отговорности.

От друга страна, има и противоположна тенденция. На 14 януари 2020, Венера се премества в дванадесети дом и вие ще мечтаете да намерите истинската любов и своята половинка. В последните дни на месеца, когато тази планета се среща с Нептун, ще ви бъде трудно да разберете какво наистина искате. Най-добре е да почакате и да не давате никакви грандиозни обещания.

Лунното затъмнение на 10 януари 2020 година ще бъде в четвърти дом на Овен, който е свързан със семейството и жизненото пространство. Неговото влияние поставя акцент върху семейните дела, отношенията с роднините и въпросите, свързани с недвижими имоти. Вие отново ще преоцените своите приоритети, а също и желанията, и потребностите на близките хора.

Любовен хороскоп за януари 2020 година за Телец

В началото на 2020 година звездите ще поддържат тези, които се отнасят сериозно към любовта. Венера до 14 януари е разположена в най-високата точка на вашия хороскоп – в дома на кариерата. Вие ще имате големи очаквания и няма да сте съгласни да живеете с малко. При много от вас личният живот ще има връзка с кариерата или с изпълнението на професионалните задължения. Възможно е да се запознаете с човек, притежаващ висок социален статус и да започнете вълнуваща любовна история.

През втората половина на месеца, когато Венера влиза в дома на приятелството, любовната атмосфера ще се освежи и ще стане по-непринудена. Самотните Телци могат да срещнат някой специален в приятелска компания или отношенията с някой от приятелите да прерасне в нещо повече. Ако вече имате своя половинка, звездите ви съветват по-често да излизате заедно с приятели и на обществени мероприятия.

Периодът е доста напрегнат за семейните отношения. Ще станат актуални въпросите, имащи отношение към имуществото, големите покупки, жилището и други недвижими имоти. Обсъжданията могат да бъдат много бурни и да бъде трудно да стигнете до общо мнение. Също не е изключено нежелано вмешателство на роднини в личния ви живот или в брака.


Любовен хороскоп за януари 2020 година за Близнаци

Вие сте готови да направите промени и да поемете в неизвестното. Домът на трансформациите на Близнаци е необичайно активен през този месец, защото тук е разположен стелиум от планети, така че очаквайте съдбоносни събития, които ще изпълнят битието ви с ново съдържание. Но не забравяйте да прецените възможните последствия, за да може желанието ви да разрушавате бариерите да не създава рискови ситуации. Звездите ви съветват да не си „губите“ главата и да действате внимателно.

До 14 януари 2020 Венера транзитира в девети дом, което означава разширяване на любовните перспективи. Времето е подходящо за нови запознанства, за романтични пътувания. Може да започнете роман с чужденец или с човек от далече.

През втората половина на месеца, когато Венера се премества в дома на кариерата, ще забележите връзка между личния живот и работата. Любовните отношения могат да способстват кариерното развитие и постиженията в службата. Възможен е също и вариант, вие заедно с любимия да се увлечете в работа над съвместен проект или да започнете съвместен бизнес.

От 4 януари 2020 до края на месеца, във вашия партньорски дом ще бъде разположен Марс. Тази планета символизира огнената енергия и страстта. Вие ще почувствате, че нараства любовното увлечение и жаждата за приключения. Звездите ви предупреждават за необмислени действия, защото влиянието на Марс носи не само ентусиазъм, но и провокира конфликти. Препоръчва се да сдържате страстите при обсъждането на трудните въпроси.

Любовен хороскоп за януари 2020 година за Рак

Първият месец на 2020 година не обещава да бъде спокоен за личния живот на Раците. Във вашия партньорски дом има скупчване на планети. Ту транзитират Слънцето, Меркурий, Юпитер, Сатурн и Плутон. Сферата на отношенията е претоварена, което може да се изрази в събития, с далечни последствия. Най-добре е да не взимате радикални решения за съдбата на любовните и съпружеските отношения през този период.

Лунното затъмнение на 10 януари 2020 година се случва в Рак, предвещавайки промени. Но не е задължително да се случат именно през този месец, защото ефектът на тези небесни събития могат да бъдат отложени във времето. Тъй като затъмненията на Луната са свързани с отношенията, връзките с другите са важни, както никога до сега. Избягвайте импулсивните действия и необмислените думи. Що се отнася до представителите на вашия знак, добра идея би била, през този ден, просто да се отпуснете, да медитирате и размишлявате.

До 14 януари 2020, Венера, планетата на любовта, се намира в дома на трансформациите, така че всичко говори в полза на поверителността в личния живот. Например: тихите вечери, насаме с любимия човек, ще ви доставят по-голямо удоволствие от времето, прекарано в шумни компании или в заведение.

През втората половина на месеца, когато Венера влиза в девети дом, любовната атмосфера ще се промени. Намерете време за пътуване, учене на нещо ново – всичко това ще направи отношенията понаситени и ще ви сближи още повече с половинката.

Любовен хороскоп за януари 2020 година за Лъв

Този хладен месец може да стане горещо време за личния живот, защото в дома на любовта на Лъв е разположен страстният Марс. Вие сте нетърпеливи, движи ви жаждата за любовни приключения и стремеж да живеете пълноценен живот. Към вас ще задуха вятърът на романтиката и ще усетите колко е приятно да обичате и да бъдете обичани. Заедно с това, ще бъдете склонни да рискувате, затова ще бъде много уместна проявата на здрав разум.

Венера, до 14 януари 2020 година, транзитира във вашия партньорски дом, което способства хармонизирането на отношенията и създаването на по-голяма емоционална близост с близките и любимите. Тези от вас, които вече имат отношения, ще се насладят на приятно прекарано време със своята половинка. Възползвайте се от възможността да направите нещо специално, което ще се запомни за дълго.
Самотните представители на този знак могат да бъдат успешни в любовта. Възможно е дори да забележите около себе си няколко ухажори и да ви бъде трудно да изберете най-достойния. Обърнете внимание на сигналите, които ви изпращат, защото съществува тенденция за доста откровено флиртуване.

Слънцето (управител на вашия знак) ще влезе в партньорския дом на 21 януари 2020. Периодът, който следва, е особено добър за съпружеските двойки и тези, чиито отношения са започнали отдавна. Ще забравите миналите разногласия и с оптимизъм ще гледате в бъдещето.

Любовен хороскоп за януари 2020 година за Дева

В първия месец на 2020 година, темата за любовта и отношенията ще бъде особено значима. Домът на любовта на Дева е много активен през целия месец – тук транзитират Слънцето, Меркурий, Юпитер, Сатурн и Плутон. Вие ще усещате духовна връзка с любимия човек, вашата родствена душа. Звездите съветват да си намерите общи интереси, за да могат отношенията да приемат ново съдържание.

Самотните представители на вашия знак имат добри шансове да се запознаят с някой много привлекателен. Девите, обичайно, са скромни и стеснителни, но сега, астрологичното влияние в дома на любовта е необичайно силно, затова ще се появи голяма увереност. Вие ще успеете да се представите от най-добрата си страна и да привлечете вниманието на противоположния пол.

Лунното затъмнение, което е на 10 януари 2020 година, активизира дома на любовта на Деви, което говори за непредвидени събития в близките, до тази дата, дни. Бъдете благоразумни и помнете, че привлекателните на пръв поглед предложения, могат да ви донесат много неприятности. Може би, някои скрити обстоятелства, свързани с някой от приятелите или дори с любимия човек, ще станат явни.

Що се отнася до семейните отношения, то периодът е неспокоен, защото Марс е разположен в четвърти дом на Дева. Енергията на тази планета е нестабилна, присъстват както положителни, така и нежелани влияния. От една страна, вие с успех може да се заемете, заедно с роднините, с активна дейност, например с ремонт или благоустройство на жилището. Същият този Марс е способен да провокира конфликти, така че е за предпочитане на бъдете рационални и да избягвате импулсивността. Би било най-добре от всичко да посветите времето си на конструктивна дейност и да не губите време и сили в спорове.

Любовен хороскоп за януари 2020 година за Везни

Първата половина на януари е отлично време за личния живот, защото Венера преминава през вашия дом на любовта. Звездите обещават време, изпълнено с романтика и любовни удоволствия. Вие сте особено привлекателни и няма да чувствате недостиг на внимание от страна на противоположния пол.

Освен това, на 17 януари 2020 година, в дома на любовта влиза Меркурий, така че няма да ви се наложи да скучаете. Вие ще има много какво да кажете на любимия човек, ще намерите правилните думи и интонация, гласът ви ще бъде интригуващ и съблазняващ. Ако искате да се запознаете с някой, не оставайте сами, излизайте, запознавайте се с нови хора. Искреното и открито общуване ще ви помогне.
Венера и Меркурий покровителстват новите романи, които ще започнат в това време и тези, чиито отношения вече са се случили. Ако сте скарани с любимия, ще се помирите. Може да си позволите приключения и експерименти в любовта, но не забравяйте да бъдете благоразумни, особено в последните дни на месеца, когато се увеличава влиянието на Нептун – планетата на илюзиите.

Има още един планетарен транзит, който е важен за отношенията – това е преминаването на Марс през дома на комуникацията. Общуването сега е особено важно и вие можете да обсъдите сериозните въпроси със своята половинка. Дори, ако има противоречия, вие сте способни да намерите път за взаимно разбирателство.

Любовен хороскоп за януари 2020 година за Скорпион

През първата половина на месеца, Скорпионите ще бъдат по-ангажирани с домашни и семейни дела, отколкото с личния си живот. Ако в семейството е имало някакви проблеми в последно време, то те могат да бъдат разрешени. Всичко постепенно ще се подобрява. Този период е добър за съпружеските двойки и за тези, чиито отношения са започнали отдавна, а за тези, които търсят любовта, удачното време ще дойде по-късно.

Втората половина на януари обещава да бъде романтично време, защото в пети дом на Скорпион влиза Венера, планетата на любовта, управляваща вашия партньорски дом. Влиянието на Венера е благотворно за самотните представители на този знак, а също и за двойките, чиито отношения са започнали скоро. Ако търсите любовта, може да се запознаете с привлекателен човек и да започнете вълнуващ, любовен роман. Ако вече имате любим, очакват ви незабравими събития и романтични приключения.

Но в последните дни на месеца, когато Венера прави съвпад с мъгливия Нептун, трябва да бъдете внимателни. Въздействието на Нептун може да се изрази в разочарование, несбъднати надежди, лъжи и самоизмама. Не си позволявайте да се отдадете на фантазиите си и да отидете прекалено далече от реалността.

Любовен хороскоп за януари 2020 година за Стрелец

В първия месец на 2020 година, звездите са щедри към Стрелците, обещавайки им много приятни събития. Планетата на любовта, Венера, до 14 януари прави транзит в дома на комуникацията на Стрелец, внасяйки оживление в личния живот. На 17 януари Меркурий сменя Венера, поддържайки тези тенденции.

Ако търсите любов, то при вас ще се появят добри шансове да се запознаете с някой специален. Важно е да бъдете внимателни и ясно да разгледате човека, когото отдавна очаквате.

Повече от това, от 4 януари до края на месеца, в Стрелец транзитира страстният Марс, подчертавайки темата за любовта и правейки ви привлекателни за противоположния пол. Ще ви движи жаждата за приключения, а мимолетният флирт може да се превърне в увлекателен роман. Звездите съветва да следвате сърцето си, но без да забравяте да бъдете благоразумни.

За тези, които вече са намерили своята половинка, периодът също е благоприятен. Чувствата ще станат пламенни, отношенията ще се проявят като по-наситени и ярки. Може би, вие ще бъдете на места, които пробуждат романтичните чувства: кино, театър, концерт или там, където сте се срещнали за първи път. Отлична идея е да се отправите на пътешествието за което отдавна мечтаете.

Любовен хороскоп за януари 2020 година за Козирог

Планетата на любовта, Венера, до 14 януари 2020 транзитира в дома на парите, така че личният живот ще бъде свързан с финансовите интереси. Ако има някакви важни финансови въпроси, които трябва да обсъдите със съпруга или с любимия човек, то този период е напълно подходящ. Няма да ви бъде трудно да стигнете до общо мнение, дори, ако по-рано, не сте успявали да направите това.

Лунното затъмнение на 10 януари 2020 година ще се случи в партньорския дом на Козирог, което ще окаже въздействие върху отношенията ви със значими за вас хора. Лунното затъмнение изважда от „мъглата“ онова, което е било скрито. Може би ще откриете някои стари тайни.

През втората половина на януари настъпва по-романтично време. Покровителката на любовта, Венера, сменя своята позиция и влиза в дома на комуникацията на Козирог, което благоприятства отношенията. Общуването с възлюбения ще ви доставя удоволствие, а взаимното разбирателство в двойката ще расте. Ако имате общи интелектуални интереси, те ще ви помогнат да се сближите с партньора още повече.

Звездите съветват самотните Козирози да се запознават с хора и да разширят кръга си на общуване. Много е вероятно, вие да срещнете родствената си душа, при това на място, където най-малко сте очаквали.

Последните дни на месеца, когато Венера прави съвпад с романтичния Нептун, обещават да бъдат вълшебно време. Вие ще се стремите към емоционална близост, ще разбирате любимия от половин дума, а понякога и без думи. Особена роля за укрепването на любовната връзка може да изиграе изкуството, посещението на концерти и художествени галерии. Ако решите заедно с любимия да тръгнете да пътуване ще получите незабравими впечатления.

Любовен хороскоп за януари 2020 година за Водолей

Първата половина на месеца може да ви донесе успех в любовта. Венера, покровителката на любовта и брака, е разположена във Водолей и това предвещава приятни събития. Още един позитивен фактор – на 20 януари 2020, във Водолей се премества Слънцето, което управлява вашия партньорски дом. Това още повече подчертава благоприятното й влияние.

Ако сте сами, не губете време! Запознавайте се нови хора, общувайте и непременно ще се появят възможности да привлечете някой специален. Вероятни са запознанства с необичайни хора, които ще станат, за вас, проводник на промени в личния живот.

Към тези, които вече имат своя половинка, звездите също са благосклонни. Проявете изобретателност, внесете изненади в обичайното, рутинно ежедневие и в двойката ще се възроди страстта.

На 14 януари 2020, Венера влиза в дома на парите и ще бъдете по-заинтригувани от практическите теми, които имат отношение към финансите, имуществото и др. вземете под внимание това, че решаването на финансовите въпроси в този период ще зависи от съпруга или любимия човек.

Любовен хороскоп за януари 2020 година за Риби

Първият месец на 2020 година е добро време за любов. Вие сте изпълнени с надежди и е много вероятно някои от тях да се оправдаят. Меркурий, който е управител на партньорския дом на Риби, през първата половина на януари е разположен в дома на приятелството и социалните връзки, така че очаквайте много активност, в това число и пред публика.

Приятелите могат да ви съдействат в това, което засяга личния ви живот. Ако сте сами, има добри възможности да се запознаете с някой много привлекателен в приятелска компания. Не е изключено, някой от приятелите да прояви романтичен интерес към вас и платоничните отношения да преминат в нещо по-голямо.

На 14 януари 2020, във вашия знак влиза Венера, планетата на любовта и вие ще засияете със собствена светлина. Вие сте оптимисти и сте в добро настроение, желаете да обичате и да бъдете обичани. Рибите са съблазнителни и могат да очароват противоположния пол, без усилия. Не се учудвайте, ако се наложи да избирате най-достойния кандидат от многобройните ухажори. Ако имате любим, в двойката ще се възцари взаимно разбирателство и хармония.

Лунното затъмнение на 10 януари 2020 година се случва в дома на любовта за Риби и това има особено значение за вас. Влиянието на Сатурн и Плутон стимулира дълбоки преобразувания, в резултат на които, в отношенията ще протече обновление. Възможно е да разрешите някаква трудна ситуация, свързана с любовните отношения.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

Facebook Twitter Google+

0 Коментара