През август 2020 година ни очакват противоположни планетни влияние и от нас самите зависи какво на какво ще отдадем предпочитание, какво ще изберем.


Месецът започва с Пълнолуние, което ще се случи на 3 август 2020. Пълната Луна във Водолей стимулира промените, обещава вдъхновение и изпълняване на желанията. Обичайно, на Пълнолуние нараства емоционалността, но Водолей е въздушен знак и създава отчужденост и хладна атмосфера, затова емоциите ще бъдат под контрола на разума. Трябва да вземете под внимание, че оста на Пълнолунието сключва напрегнат аспект с Уран – планетата на промените, изненадите и неочакваните събития. Трябва да бъдете готови за това, че не всички промени ще се окажат желани и не всички изненади ще бъдат приятни.

Огнената стихия ще бъде много активна през август, защото Марс е разположен в Овен, а Слънцето и Меркурий транзитират през Лъв. Всичко това ни придава увереност, предизвиква желание за реализиране на творческия потенциал. Сега не е време да бъдете скромни, смело заявявайте за себе си, демонстрирайте своите таланти. Ще има изобилие от интересни идеи, но няма да ви бъде лесно да ги осъществите в живота. Планетните аспекти са дисхармонични – Марс образува негативни аспекти с Юпитер, Плутон и Сатурн в Козирог, а Слънцето и Меркурий сключват квадратура с Уран в Телец. Възможни са безредици, аварии, а също и значителни промени, свързани с финансите. Могат да се случат промени, които са назрели отдавна и от които с години сте се отказвали.

месечни хороскопи

Относно личния живот – имате подкрепата на Венера в Рак. Венера в този воден знак напомня за любов, самоуважение и ценности (не само материални). Имате добра интуиция, но я съпътства тенденцията да си „слагате всичко на сърцето“, особено отказите. Сега, както никога, е важно да бъдете заобиколени от грижовни хора – приятели и роднини, които ви обичат и ценят, които ви помагат да се чувствате защитени.

Новолунието на 19 август в Лъв благоприятства новите начинания. Може би ще дадете старт на творчески проект, което ще ви позволи да получите не само финанси, но и удоволствие.

Хората, принадлежащи на огнената стихия (Овен, Лъв, Стрелец) ще бъдат готови радикално да променят определени области от своя живот. Ще имате изобилие от енергия и тя ще ви стига, за да работите ефективно и да бъдете настойчиви при постигането на целите.

Представителите на земната стихия (Телец, Дева, Козирог) ще засаждат нови творчески семена и ще въплъщават плановете си в действителността. Може да разчитате на щастливи събития, ако отделяте изключително внимание на детайлите в тези процеси.

Въздушните знаци (Близнаци, Везни, Водолей) ще бъдат романтични и игриви. Ще имате добри възможности да намерите нова любов, ако сте сами, или да укрепите отношенията си, ако вече имате своя половинка. Времето е отлично за общуване и пътувания.

Представителите на водната стихия (Рак, Скорпион, Риби) ще усещат носталгия по миналото – по определено място, където сте били по-рано или по човек, с когото отдавна сте се разделили. Всичко това не е лошо, но астрологичната прогноза ви съветва да живеете в настоящето и да не оставате дълго в спомените.

Любовен хороскоп за август 2020 година за Овен

Месецът изглежда многообещаващ за любовта и отношенията. Транзитът на Слънцето и Меркурий в дома на любовта на Овен, добрите позиции на Марс и Венера –всичко това говори за възможности да подобрите личния си живот и брака, да ги освежите и дори да разрешите някои проблеми, ако ги е имало. Възможно е да станат по-ясни обстоятелствата около връзката и това да повлияе на вземането на важно решение.

Самотните представители на вашия знак ще бъдат много привлекателни за противоположния пол. Големи са шансовете да срещнете човек, който ще поискате да бъде вашата половинка в живота. Любовните романи, започнали в този период, могат да прераснат в стабилни, дълготрайни отношения. Но времето ще бъде удачно и за тези, които все още не са готови да се обвържат сериозно. Новите запознанства, флиртуването, романтичните приключения – всичко това ще остави незабравими впечатления.

Като цяло, въздействието на планетите ще бъде положително през първите двадесет дни на август 2020 година. Но през последните десет дни трябва да бъдете внимателни, защото астрологичната ситуация се променя. През този период трябва да сдържате присъщата за Овните импулсивност, защото може да навредите на себе си и на отношенията си с любимия човек с невнимателните си действия или думи.

Любовен хороскоп за август 2020 година за Телец

Периодът е добър за тези, които искат да се запознаят с нови хора, да общуват, да флиртуват и да се развличат. На 5 август 2020, Венера, планетата на любовта, влиза в дома на комуникациите, така че вашата общителност ще стане залог за успеха ви в любовните дела. Звездите ви обещават романтика, възможност да направите личния си живот по-разнообразен и ярък.

С една дума, това е благоприятен период за романтични приключения и отношения без задължения. Но тези, които търсят сериозни отношения могат да бъдат разочаровани. Марс, който управлява партньорския дом на Телец, се „скрива“ в мъглата на дванадесети дом, така че ще срещнете хора, които ще се опитат да ви заблудят. Звездите ви съветват да не бъдете прекалено доверчиви и да не разказвате прекалено за себе си със случайни познати.

В съпружеските двойки общуването също излиза на преден план. Периодът от първи до двадесети август е много подходящ за обсъждане на важни въпроси и вие ще постигнете съгласие. А през последните десет дни на месеца разговорите с половинката може да не са особено приятни. Отново ще станат актуални старите неразрешени проблеми или ще се изяснят обстоятелства, заради които ще възникнат съмнения във верността на съпруга. Преди всичко, вие ще преразгледате правилата на които се основава вашия брак.

Любовен хороскоп за август 2020 година за Близнаци

През последния летен месец на 2020 година, при вас ще се форми един доста прагматичен подход към любовта и отношенията. На 5 август, планетата на любовта – Венера, влиза в дома на парите на Близнаци, така че финансовите и материалните интереси ще преобладават над романтиката. Ще се стремите към стабилност в отношенията и практично, без емоции, ще решавате трудните въпроси.

Независимо от всичко това, не са изключени проблеми в двойката. Те са по-вероятни през последните десетина дни на месеца, когато Венера ще образува напрегнати аспекти с няколко планети. Причина за тези проблеми ще станат някои финансови обстоятелства или неизпълнени обещания, отнасящи се до пари. Не трябва да обещавате на половинката си това, което ще ви бъде трудно да изпълните.

През последните десетина дни на месеца могат да се случат значими събития в семейния живот. Тогава в четвърти дом на Близнаци се преместват Слънцето и Меркурий. Възможни са пътувания заедно с близките или роднини да ви дойдат на гости. Училището на децата е още една важна тема през този период. В семейството отново ще се възобновят горещите дискусии относно избора на образователна програма за децата.

Любовен хороскоп за август 2020 година за Рак

В личния живот ще се появят повече удоволствия и поводи за радости, защото на 5 август 2020 във вашия знак влиза Венера, планетата на любовта. Настъпва добро време за любовни игри, нежност, романтични срещи. Ще постигнете взаимно разбирателство с любимия човек дори по въпросите, по които по-рано не сте успявали да достигнете до общо мнение.

В съпружеските отношения също не се очакват затруднения. В семейството ще цари мир и хармония. Може да се появят някои изострени ситуации, но вие ще успеете да изгладите противоречивите обстоятелства или да си дадете вид, че не ги забелязвате. Последните дни от месеца са подходящи за разговори на сериозни теми. Добре ще се разбирате със съпруга/та.

Самотните Раци са готови да рискуват и да започнат отношения. Възможно е да срещнете любовта в приятелска компания и да не успеете да се противопоставите на страстните пориви. Всичко това ще оживи личния ви живот, но трябва да помните за благоразумието. Хороскопът ви предупреждава да стоите далече от семейните, а също и да не поемате задължения, свързани с пари, ако романът ви току-що започва.

Любовен хороскоп за август 2020 година за Лъв

През този месец правят съвпад планети с противоположно влияние, затова от вас самите ще зависи какво ще изберете и на какво ще отдадете предпочитание.

Планетата на любовта, Венера, от 5 август 2020 се разполага в дванадесети дом на Лъв – това е дом на приключването, на жертвеността, но и на изцелението. Това говори за необходимостта от почивка и уединение. Вашата интуиция е необичайно силна, вие сте способни да разгадавате тайни, които отдавна не са ви давали спокойствие. В отношенията с любимите, сега както никога, е важно умението да прощавате. Благодарение на това, вие ще успеете да сложете край на неприятна ситуация, да установите баланс и хармония.

От друга страна, Слънцето и Меркурий транзитират в Лъв, зареждайки ви с енергия. Нещо повече, позицията на Слънцето и Меркурий се подчертава от позитивния аспект на Марс в девети дом. Няма да ви бъде лесно да стоите на едно място, ще ви бъде нужно повече пространство за преместване и придвижване. Добре би било да се обедините със своята половинка – да бъдете заедно в приятелски компании, да изследвате нови места, да прекарвате почивните дни извън дома. Всичко това ще ви помогне да внесете разнообразие в обичайния си начин на живот, да се отървете от рутината, да получите нови впечатления. В резултат, ще изживеете повече близост като двойка.

Самотните Лъвове ще бъдат доста сдържани и няма да се решават да правят първата крачка в любовта. Но дори и да не правят никакви усилия, те ще бъдат много привлекателни за потенциалните си партньори. Ако се поддадете на любовното увлечение, ще успеете да започнете увлекателна романтична история.

За семейния живот периодът е доста неспокоен. Ще се възобновят стари спорове за пари или за планове относно скъпи покупки. Ако не успеете да стигнете до общо мнение по някакъв важен въпрос, по-добре го отложете за обсъждане в бъдеще.

Любовен хороскоп за август 2020 година за Дева

Планетните влияния са доста хармонични за представителите на вашия знак, особено през първите двадесет дни на месеца. Може да очаквате приятни изненади и невероятни събития. Девите, които са се осмелили да излязат извън пределите на зоната си комфорт, е възможно да срещнат някой специален. Възможна е любов от пръв поглед. Ако вече имате своя половинка, ще успеете да оживите романтиката в двойката. Добра идея е да се отправите заедно на романтично пътуване.
Планетата на любовта, Венера, се намира в дома на приятелството, така че приятелите ще изиграят важна роля в личния ви живот. Те може да ви запознаят с някой или приятелските ви отношения да прераснат в любовна история.
Но през последните десетина дни на месеца не са изключени разочарования, защото Венера образува напрегнати аспекти с планети във вашия дом на любовта. Може би вашите чувства няма да бъдат споделени или няма да ви стигне смелост да се доближите до човека, който ви харесва. Вероятни са неприятности, заради вмешателства на приятели.

Любовен хороскоп за август 2020 година за Везни

В последния летен месец на 2020 година, вашата основна цел ще бъде поддържане на стабилността в личния живот. Влиянието на планетите ще подкрепя тези, които искат да задълбочат своите отношения и да ги издигнат на по-високо ниво.

Венера, планетата на любовта, прави транзит в дома на кариерата и социалния статус, така че няма да ви привличат любовните приключения и лекомислените връзки. Ще бъдете настроени много сериозно, едва ли ще ви удовлетворяват развлеченията и „простите“ радости. Много ще имат намерение чрез личните отношения да повишат своя статус, да се издигнат в службата. И някои ще успеят да го осъществят.

Ако сте сами, вниманието ви ще бъде привлечено от солидни хора, които имат определено положение в обществото. Не е изключен роман с началника или с човек, който е „облечен“ с власт. Перспективите при тези отношения не са ясни, затова е добре да не смесвате работата с личния живот.

Периодът е доста неспокоен за семейните отношения. В четвърти дом на Везни е концентрирана голяма енергия – тук са разположени Юпитер, Плутон и Сатурн. Всички тези планети формират негативни аспекти с Марс, което е в дома на партньорството и брака. Това говори за възможни разправии между съпрузите, заради вмешателства на роднини. Възможно е родителите да са против вашия избор или да имат собствен поглед върху възпитанието на децата, който се отличава от вашия. Има смисъл да изслушвате техните предложения, но не е задължително да се съгласявате с тях. Звездите ви съветват да бъдете верни на себе си и да постъпвате така, както считате за правилно.

Любовен хороскоп за август 2020 година за Скорпион

През този месец любовта е свързана с разстоянията. От 5 август 2020, Венера се намира в дома на приключенията и пътешествията, така че времето е благоприятно за романтични пътувания. Ако заедно с любимия човек решите да посетите непознати мечта, впечатленията ви ще бъдат незабравими.

Тези от вас, които търсят любовта, ще бъдат успешни при онлайн запознанствата. Възможен е роман с чужденец или с човек от друг град. Ако вече имате отношения от разстояние, може да се случи дългоочакваната среща с любимия човек.
Венера получава хармонична подкрепа от Нептун, който е разположен в дома на любовта на Скорпион. Нептун поддържа високи идеали, внушава желание да давате и да получавате любов, да бъдете на една и съща вълна с любимия. И, ако отношенията ви преминават през труден период, има надежда, че той ще приключи. Близкото общуване ще ви помогне да намерите нови решения на старите проблеми.

Ако сте семейни – обърнете внимание в началото на месеца. Пълнолунието на 3 август 2020 се случва в четвърти дом на Скорпион. Енергията му е дисхармонична. В близките до Пълнолунието дни се постарайте да не влизате в конфликти с роднините, защото може да продължат много дълго.


Любовен хороскоп за август 2020 година за Стрелец

Последният летен месец на 2020 година едва ли ще бъде спокоен за личния живот. От 5 август Венера, планетата на любовта, се намира в дома на трансформацията, изявявайки дългогодишни проблеми в отношенията. Няма да ви бъде лесно да намерите правилните решения, още повече, че вие и вашата половинка имате различен поглед върху много от нещата. Много е вероятно парите и материалните ценности да станат „камъчето, което ще преобърне колата“. Всеки в двойката настоява на своето, отказвайки да прави компромиси, затова и ще бъде трудно да постигнете общо мнение. Възможно е да се наложи именно вие на отстъпите, за да запазите хармонията в отношенията.
Самотните Стрелци, които търсят любов и романтични приключения, ги очаква добър период. Ще имате достатъчно възможности да се запознаете с нови хора и дори да си изберете партньор. Но период е по-подходящ за краткотрайни романи, отколкото за установяване на стабилна връзка. Запазете здравия си разум, за да не може любовната страст да ви заведе прекалено далече. Лекомислието може да ви струва много скъпо, в буквалния смисъл.

За семейните, месецът не е лош. Благоприятни са пътуванията с близките, почивките или местата, свързани с лечение. Срещите с приятели, гостувания и други подобни ще се отразят положително на отношенията в семейството, ще помогнат да ги освежите и внесете разнообразие.

Любовен хороскоп за август 2020 година за Козирог

Месецът може да бъде напълно благоприятен за личния живот. Планетата на любовта, Венера, от 5 август 2020 се намира в дома на партньорството и брака на Козирог, оказвайки положително влияние върху отношенията. Позицията на Венера е особено добра за тези, които вече са семейни или са част от стабилна връзка. Сега ще ви бъде лесно да намерите взаимно разбирателство с половинката и ще усещате повече близост в двойката.

Ако сте сами, периодът е добър за вас. Приятни изненади ви обещава Уран, който отдавна е във вашия дом на любовта. Възможно е да срещнете някой много привлекателен и да започнете вълшебна, любовна история. Голяма е възможността, отношения, започнали през този период, да бъдат дългосрочни и да доведат до създаване на семейство.

Що се отнася до семейния живот – положение на Марс в четвърти дом оказва влияние върху него. Тази енергия ви прави активни, но нараства и вашата конфликтност. Отчитайки факта, че Марс ви дава много енергия, много е важно да намерите начини да я реализирате по конструктивен начин. Добре би било, ако вие, заедно с близките, се заемете с някаква обща работата, спорт и др. Всичко това ще ви помогне да избегнете нежеланите ексцесии.

Любовен хороскоп за август 2020 година за Водолей

В последния летен месец на 2020 година звездите са благосклонни към Водолеите. В дома на брака и партньорството са разположени Слънцето и Меркурий – това показва, че в личния живот ще се случи нещо значимо. Ако в двойката е имало конфликти, ще намерите начини да успокоите ситуацията. „Облаците“ ще се разсеят и ще се почувствате удовлетвори от отношенията.

На 19 август 2020, в седми дом на Водолей ще се състои Новолуние, предвещавайки обновление. Напълно е възможно отношенията да излязат на ново ниво. Ако отношенията ви все още не са официални, може сериозно да се замислите за създаване на семейство.

За самотните представители на вашия знак планетните влияния също са благоприятни. Ако сте сами, съществуват много възможности да срещнете някой много привлекателен. Новият роман може да започне много бързо, но е добре да не бързате с поемането на задължения.

Ако говорим за семейство, въздействие оказва Уран в четвърти дом. Уран е планетата на промените и често действа по непредсказуем начин, така че промените направо зашеметяват. За да може тази енергия да намери изход – опитайте се да внесете някои промени в обичайния си семеен живот.

Любовен хороскоп за август 2020 година за Риби

Звездите ви предсказват романтично време, защото очарователната Венера транзитира във вашия дом на любовта. С подкрепата на тази планета, всичко в личния ви живот може да се промени към по-добро. Ако в двойката е имало разправии, ще бъдат намерени решения на трудните въпроси, ще има примирение.

Самотните представители на вашия знак могат да бъдат успешни в любовта. Вие ще бъдете самоуверени и много привлекателни, готови да съблазнявате и да покорявате сърцата. Не избягвайте новите запознанства, напълно е възможно едно от тях да се окаже именно това, което така отдавна очаквате. Началото на нов любовен роман е благоприятно в този период.

Меркурий, който управлява дома на партньорствата на Риби, от 5 до 20 август 2020 година се намира в дома на служенето. Може да избухнат страстни чувства към някой от колегите, но по-добре е да не си правите дългосрочни планове, защото отношенията едва ли ще продължат дълго.

В семейния живот всичко ще бъде благополучно, но при условие, че с половинката се заемете, заедно, с някаква полезна дейност. Сега на преден план излиза не общуването, а съвместната работа. Може да отделите внимание на благоустройството на дома или да започнете ремонт. Всичко това ще ви помогне да се сближите и да се почувствате като едно цяло.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

Facebook Twitter Google+

0 Коментара