Хороскопът за септември 2018 година предсказва активен, неспокоен месец. Макар че под мъдрото ръководство на Сатурн имаме всички шансове да превърнем турбулентността в конструктивна сила.

Позитивният аспект между Сатурн и Уран стимулира иновациите и промените, но само, ако използваме натрупания в миналото опит. Стабилността и прогресът хармонично се преплитат, а традициите и иновациите вървят ръка за ръка, за да ни помогнат да променим радикално определени области от живота.

До 23 септември Слънцето е разположено в практичния и пресметлив знак Дева, откъдето формира хармонични аспекти с Юпитер в Скорпион и Плутон в Козирог. Тази планетна конфигурация ни дава енергия, за да работим ефективно и да проявяваме настойчивост при достигането на целите.

Планетата на любовта, Венера, от 9 септември 2018 се намира в Скорпион, правейки чувствата по-дълбоки и по-интензивни. Освен това, много видимо ще се прояви връзката между парите и любовта. Между 10 и 20 септември ще се активира негативният аспект между Венера и Марс във Водолей – от една страна това добавя страст в отношенията, а от друга, може да провокира конфликти.

През втората половина на месеца Марс и Уран образуват напрегнат аспект, който може да доведе до безпорядък, аварии, агресивност, а също и до значителни изменения, свързани с парите. Всичко това може да бъде „необходимото зло“, което да бъде проводник на назряващи промени, от които с години сме се отказвали. Събитията, които ще се случват през този период, ще имат дълготрайни последствия.

От 23 септември 2018 Слънцето започва транзит през Везни, поддържайки стремежа към хармония, спокойствие, справедливост и честна игра. Ние всички ще се интересуваме повече от отношенията и ще бъдем готови да правим компромиси.

Представителите на огнените знаци (Овен, Лъв, Стрелец) ще бъдат изпълнени с енергия и свежи идеи. Ще ви бъде лесно да претворявате в живота нови инициативи. Много от тези, които до сега не са се решавали да направят крачка напред, ще се движат уверено към поставените цели.

Към хората на земната стихия (Телец, Дева, Козирог), звездите ще бъдат щедри през септември. Вие можете да преуспеете в различни сфери на живота – както в работата, така и в любовта. Стабилността е вашето силно качество. Избягвайте необмислените решения и тогава всичко ще бъде във ваша полза.

На въздушните знаци (Близнаци, Везни, Водолей), хороскопът обещава възможности да укрепят отношенията си. Ако имате някакви трудности, не трябва да забравяте, че всичко може да се обсъди със скъпите ви хора. Периодът е много подходящ за разговори и пътувания.

Знаците на Водата (Рак, Скорпион, Риби) са настроени към висши цели. Ще ви движи необходимостта от духовност и душевно спокойствие. Единственото, което може да ви накара да се отклоните от правилния път са илюзиите. Звездите съветват да си останете реалисти.

Дневни хороскопи 

Овен

Първият есенен месец на 2018 година предлага на Овните прекрасна възможност да освежат личния си живот, да го променят към по-добро, дори, ако преди са имали неприятности.

До 9 септември Венера ще бъде разположена в партньорския дом, което оказва положително въздействие върху отношенията. Вашата половинка ви разбира и ви цени, така, че лесно ще постигнете общо мнение. За самотните представители на този знак, периодът е добър, защото звездите са благосклонни към Овните. Може да срещнете някой много привлекателен/привлекателна и да започнете страстен любовен роман. Наслаждавайте се на момента, но не губете разума си!

След 10 септември, до края на месеца, времето ще бъде посветено на анализ на отношенията и чувствата, защото Венера преминава през осми дом на Овен, който е свързан с трансформацията. Интуицията ви ще стане остра и това ще ви помогне по-добре да разберете психологията на любимия човек, да разберете дълбоките му/й мотиви. Преди всичко ще се прояснят някои нюанси от личния живот, което ще окаже влияние върху взимането на сериозно решение от ваша страна.

Парите са още една тема на осми дом. Вие можете да разчитате на материална помощ или ценен подарък от любимия/та или съпруга/та. Възможно е заедно да започнете проект, който да ви донесе добър доход в бъдеще.

Месечни хороскопи

Телец

Месецът е благоприятен за тези, които искат да флиртуват, да се развличат и да се запознават с нови хора, без ангажименти.

Слънцето и Меркурий са в дома на любовта на Телец и обещават романтика и възможности да внесат разнообразие в личния си живот. Но, ако търсите нещо дългосрочно, сега не е време за това.

Ако сте ангажирани с неофициални отношения, очаквайте всевъзможни изненади. Някои от тях ще се окажат приятни, а някои – горчиви. Може би любимият човек ще настоява за официално оформяне на отношенията или ще иска да заживеете заедно. Макар че вие не сте против това, все пак не чувствате вътрешна готовност за взимането на такива отговорни решения. Възможно е да се върнат стари проблеми или да ви се изяснят редица обстоятелства, заради които да възникнат съмнения във верността на партньора/ката и дори във съвместното ви бъдеще.

Що се отнася до семейните Телци, септември 2018 ще бъде посветен на изясняването на това, кой е шефът у дома. Освен това, първият есенен месец ще провери способността ви да си помагате един на друг. Ако съпругът/та са прекалено заети с развитието на своята кариера, вие ще поискате да му/й окажете подкрепа и да поемете редица ежедневни, семейни задължения.

През втората половина на септември ще си имате работа със серия от събития и нова информация, като всичко това ще ви накара да преразгледате правилата, които ви задържат в този брак. Преговорите с половинката няма да бъдат много приятни, макар че ще успеете да постигнете някои съгласия към края на месеца.

Близнаци

Венера се намира в дома на любовта за Близнаци до 9 септември 2018, дарявайки ви способност да съблазнявате. Вие ще провокирате потенциалните си партньори, а на тях това ще им харесва.

Ако търсите своята втора половинка, използвайте максимално този период. Звездите са благосклонни към вас, така че може да започнете нова любовна история или да възобновите стара.

След 9 септември 2018 Венера се разполага в дома на работата за Близнаци, подчертавайки връзката между личния живот и работата. Възможно е някой от колегите да прояви романтичен интерес към вас или да срещнете много привлекателен човек в ситуация, свързана със служебни задължения.

Независимо от всичко това, в семействата, които отдавна са в брачни отношения, могат да възникнат проблеми. Преди всичко, причината може да се крие в неизпълнени обещания. Внимавайте и не обещавайте на съпруга/та си неща трудно ще осъществите.

Последната седмица от месеца предсказва значими събития за Близнаците. Ако сте се уморили от самотата, съдбата може да ви се усмихне. Срещата със сродната душа ще стане внезапно, в началото дори няма да разберете че това е онзи/онази, които така дълго сте чакали. Хороскопът подсказва, че има вероятност да избухне страст между вас и човек, когото считате за приятел. Избягвайте извънбрачните връзки и създаването на отношения, които пробуждат нездрави чувства: ревност, мания и др.

Рак

Юпитер, който е разположен в дома на любовта за Рак, подхранва вашите най-високи романтични идеали. Хармоничният аспект между Юпитер и Нептун ви дава желание да дарявате и да получавате любов, да градите значими отношения. Повече от това, на 9 септември 2018, във вашия дом на любовта влиза Венера, така че много мечти могат да се сбъднат.

Недостатък е това, че изпускате от поглед някои детайли, които в крайна сметка са важни. Заради това може да се окажете в положение, да поемете задължения, свързани с пари, в отношения, които едва са започнали.

Много Раци са готови да рискуват, встъпвайки в извънбрачна връзка или като се сближат със семейни хора. Може би, вие ще срещнете любовта в обкръжението на приятели и няма да можете да се съпротивлявате повече на поривите на страстта. Всичко това обещава да оживи личния ви живот, но не трябва да забравяте за благоразумието.

На семейните Раците влияние ще оказва Марс, който се намира в партньорския дом до 11 септември 2018. В този период могат често да се появяват спорове, а готовността за дълготрайни отношения да намалее. Вие отново и отново ще се връщате към тези разговори, а това ще ви уморява. Останете търпеливи и се ориентирайте към реалните факти, защото само прагматичният подход ще ви помогне да разрешите трудните ситуации в личния си живот. Последните дни на месеца ще бъдат по-благоприятни за спокойни и балансирани дискусии, по-лесно ще стигате до общо мнение със съпруга/та.

Лъв

През първата половина на месеца самотните Лъвове ще бъдат сдържани и няма да се решават на впечатляващи, любовни завоевания. Но те ще привличат вниманието на потенциални ухажори, дори и да не полагат усилия за това. Втората половина на месеца ще бъде благоприятна за тези, които искат да се оставят на любовното си увлечение. Но трябва да бъдат внимателни, защото любовните похождения могат да ви донесат неприятности.

Тези от вас, които искат да разрешат проблемите в брака си, могат да се възползват от благосклонността на звездите. На 11 септември 2018 Марс влиза в партньорския дом на Лъв, така че вие ще станете активни във всичко, което се отнася до отношенията. Ще се подновят споровете за пари или за това, колко време отделяте на работата си, но към края на месеца ще постигнете съгласие и ще сключите мир.

В последната седмица от месеца, когато Слънцето и Меркурий се намират в трети дом на Лъв, ще ви бъде трудно да се задържите на едно място. Би било добре да обясните на половинката си, че ви е нужно повече пространство и ще се преместите за известно време.

Периодът е добър за семейния живот. Венера от 9 септември 2018 е разположена в дома на семейството, което се явява добро предзнаменование. Много от вас ще се заемат с въпроси, касаещи недвижими имоти, жилища, големи покупки. Ако в отношенията с някой от роднините присъства напрежение, може да се опитате да възстановите хармонията.

Дева

Сатурн все още остава в дома на любовта за Дева, затова трябва да се въоръжите с търпение, ако търсите голямата любов или се опитвате да решите някакви проблеми в отношенията.

Но през септември 2018 Сатурн получава подкрепата на Уран, така че очаквайте приятни изненади. Възможни са невероятни събития, дори любов от пръв поглед. Опитайте се да погледнете на нещата от друга гледна точка, по-малко консервативна. Девите, които се осмелят да излязат от зоната си на комфорт, могат да срещнат интересен човек и да започнат любовна история. А, ако вече имате втора половинка, ще успеете да оживите романтиката в брака.

Планетата на любовта, Венера, от 9 септември 2018 до края на месеца ще бъде разположена във вашия дом на комуникацията, затова трябва да обърнете внимание на стила си общуване. В този период залог за успех на любовния фронт се явява общителността.

Юпитер и Нептун са в хармоничен аспект, подкрепяйки безусловната любов, нежност, доброто разбиране в двойката, конструктивните дискусии и взаимно изгодните решения. За много от вас старият романтичен идеал може да стане реалност през този месец.

Марс е възстановил директното си движение във вашия дом на любовта и личният ви живот ще стане по-динамичен. Има възможност да изгладите личните неуредици, възникнали в миналото. Ако чувствате, че някои ситуации ви напомнят за по-рано преживени неприятности, избягвайте да правите същите грешки.

Везни

Венера, която управлява вашия знак, прави транзит през Везни до 9 септември 2018, което е плюс за вас. Независимо от някои обостряния и стрес, вие ще успеете да видите светлата страна в отношенията, да хармонизирате противоречивите обстоятелства или ще давате вид, че не ги забелязвате.

След 9 септември, когато Венера се премества в дома на парите за Везни, материалните и финансовите интереси ще излязат на преден план. В отношенията ще се стремите към стабилност и ще предпочитате красивите думи за любовта да бъдат подкрепени с материални доказателства на чувствата.

След 10 септември и до края на месеца, периодът ще способства промяната на основата на съществуващите отношения, но не е напълно подходящ за нови любовни романи. Ако сте сами, дайте си повече време и не бързайте да встъпвате в краткотрайни отношения. И все пак, към края на месеца старото приятелство може да прерасне в страстна любовна история.

На 22 септември 2018 във вашия знак влиза Меркурий, правейки ви оптимистични, жизнерадостни и общителни. Дългите, задушевни разговори с любимия човек ще ви сближат още повече. Добра би била идеята да се отправите на романтично пътуване.

Що се отнася до семейния живот и брака е възможно вмешателство на роднините в личния ви живот. Може би родителите са настроени против вашия съпруг/а или не ви подкрепят по отношение начина ви на възпитание на децата. Останете верни на себе си и не се съгласявайте с техните изисквания.

Скорпион

Астрологичната енергия способства промени към по-добро. През този месец силата ви да съблазнявате ще бъде на високо ниво, затова, ако сте сами, може да имате късмет в търсенето на любовта. На тези от вас, които вече са срещнали своята половинка, септември 2018 предлага възможности да подобрят състоянието на нещата. Конструктивното общуване ще ви помогне да намерите нови решения на старите си проблеми, влияещи на личния ви живот.

До 9 септември 2018, Венера ще остане в 12-ти дом на Скорпион, това е домът на завършването, жертването, но и изцелението. Затова търпението и прощаването са така важни в отношенията с любимите в този период. Вие ще успеете да създадете баланс и хармония, да си направите редица изводи, да сложите край на някаква неприятна ситуация и т.н.

Общата тенденция за Скорпионите е да доминират в отношенията. Но вие рискувате да създадете хаос в отношенията си като се държите така. Открийте романтиката в дълбините на сърцето си, но не се опитвайте да бъдете рицари в блестящи доспехи. Юпитер и Нептун формират хармоничен аспект, което се явява добро предзнаменование. Доброто настроение, заедно с вярата в добротата на хората и любовта, ще се възстановяват стъпка след стъпка.

На 9 септември 2018, Венера влиза във вашия знак и личният ви живот ще се оживи. Настъпва подходящо време за флирт, нежност и любовни признания. Вие ще постигнете взаимно разбирателство с любимия/любимата дори по тези въпроси, по които по-рано не сте успявали да постигнете общо мнение. В семейството не се очакват трудности, във взаимоотношенията с роднините ще цари спокойствие и доброжелателност.

Стрелец

За Стрелците септември 2018 година ще започне бурно. Първите десет дни на месеца са благоприятни за представителите на този знак, които търсят любов и приключения, които искат да се запознаят с нови хора, за да изберат своята половинка. Това е подходящо време за краткотрайни романи, а не за установяване на дълготрайни отношения. Но вие трябва да бъдете много внимателни, защото любовните връзки в които необмислено встъпвате, могат да ви струват много повече, отколкото сте предполагали.

На 9 септември 2018, Венера започва своето пътуване през тайнствения дванадесети дом. Това означава, че в личния живот всичко ще се движи бавно. Заедно с това, периодът е добър за анализ на отношенията, идентифициране на проблемите и откриване на път за тяхното решаване. Вашата интуиция ще бъде много силно изявена, благодарение на което, вие ще бъдете в състояние да разплетете сложните проблеми, които от доста време не ви дават спокойствие.

В средата на месеца Венера формира негативен аспект с Уран в дома на служенето на Стрелец, което може да доведе до нежелани сюрпризи в личния живот. Възможни са недоразумения, свързани с работата или с ежедневните задължения.

На 22 септември 2018, Меркурий, който управлява партньорския дом на Стрелец, се премества във вашия дом на приятелството и социалните връзки. Това не е лошо положение за Меркурий и вие може да бъдете успешни в любовта. Срещите с приятели и обществените мероприятия хармонично ще се впишат в личния ви живот, като ще ви помогна да освежите и укрепите отношенията си.

Козирог

Началото на есента на 2018 година ще внесе разнообразни събития в личния ви живот. Уран, който добре се разположил в дома на любовта на Козирог, обещава приятни изненади и промени.

Венера, планетата на любовта, до 9 септември 2018 е разположена вън вашия дом на кариерата и социалния статус. Това показва, че Козирозите ще привличат солидни хора, притежаващи висок статус в обществото. Но би било добре да не смесвате работата с личния живот.

След десети септември и до края на месеца, Венера ще бъде в дома на приятелството на Козирог, намеквайки за взаимна връзка между любовта и приятелството. Приятелите могат да ви запознаят с някого или приятелските отношения да прераснат в любовен роман. В средата на месеца не са изключени любовни разочарования, защото Венера формира негативен аспект с Уран. Може би вашите чувства не са взаимни или не ви достига смелост да пристъпите към човека, който ви привлича.

Що се отнася до семейния живот, вие чувствате необходимост от дълбоки, сериозни отношения. Готови сте да поемете върху себе си определени задължения и изисквате същото от половинката си. Но това няма да бъде лесно за постигане, защото общуването със съпруга/съпругата е трудно, заради различие на мненията. Това особено е характерно за първите десет дни на септември, защото до тогава, във вашия знак, остава Марс. Влиянието на енергията на Марс ви прави активни, но също и конфликтни, затова се препоръчва да бъдете сдържани. След десето число на месеца ситуацията се променя към по-добро.

Водолей

През първия есенен месец основен фактор в отношенията ще бъде поддържане на стабилността. Едва ли ви удовлетворяват развлеченията и елементарните радости, защото Венера, планетата на любовта е разположена в дома на кариерата на Водолей. При много ще се появи желание, а дори и възможности, чрез любимия човек да повишат своя социален статус или да се издигнат по кариерната стълбица.

До 23 септември 2018 Слънцето е разположено в осми дом на Водолей, това е домът на трансформацията и съвместните ресурси. Това ще покаже редица стари проблеми в отношенията, които трябва да бъдат решени. Няма да бъде лесно да намерите решения, защото вашата половинка може да настоява на своето мнение и да си спомни за всички ваши постъпки в последно време. Имайте предвид, че този път отрицанията няма да помогнат, независимо колко правдоподобни са те. Постарайте да бъдете искрени и проявете твърдост на духа.

След 23 септември 2018, Слънцето, което е управител на партньорския дом на Водолей, заема значително по-благоприятна позиция за вас. Облаците ще се разсеят и вие ще усетите повече удовлетвореност в отношенията. Ако сте сами ще имате възможност да срещнете някой интересен човек, но не трябва да бързате да поемате задължения.

Риби

Личният живот е изпълнен със събития, изненади, но и с разногласия и спорове. Различията в принципите, убежденията, стиловете и жизнената философия между вас и вашата половинка ще бъдат много очевидни през този месец, и ще бъдат в състояние да хвърлят сянка върху съвместното ви бъдеще.

Но не трябва да се отчайвате. Меркурий, планетата на комуникациите, от 6 до 22 септември 2018 остава в партньорския дом на Риби, така че разногласията могат да бъдат конструктивни. Звездите подкрепят връщането на хармонията и вие, в края на краищата, ще се насладите на мир, любов и добро взаимно разбирателство.

До 23 септември 2018 Слънцето свети във вашия дом на партньорството и брака, формирайки хармонични аспекти със Сатурн и Плутон, които са разположени в дома на приятелите. Ако тръгнете към този/тази, които ви харесват, може да разчитате на интерес и от тяхна страна. Но бъдете готови да положите усилия, за да може нещо да се случи между вас.

Венера, планетата на любовта, до 9 септември 2018 се намира в осми дом на Риби. Вие сте съблазнителни, чувствените желания и еротичните потребности се увеличават, затова бъдете внимателни. Добре е да не пилеете енергията си, а да съсредоточите вниманието си върху човека, когото считате важен. Още нещо, може да предизвикате завист в околните. Не позволявайте околните да разрушат любовния ви роман или брака ви.

След 9 септември, когато Венера се премества в девети дом на хороскопа на Риби, в любовта се откриват нови хоризонти. Ще се почувствате уверени в отношенията, а общи културни и духовни интереси ще ви сближат с любимия/любимата и ще укрепят доверието в двойката. Възможно е да започнете любовна история с човек отдалече или да създадете отношения от разстояние.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – на личния й сайт.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара