Скорпионите ще бъдат активни през целия месец, защото в този знак транзитират Слънцето, Меркурий и Марс. Това е един от най-силните знаци на Зодиака. Всички ще бъдем изпълнени с енергия, способни да се справим със задачите, които по-рано не са ни били по силите.

Хороскопът за ноември 2019 година препоръчва да бъдем по-настойчиви, за да постигнем успех в работата и във финансите. Месецът е добър за любов и отношения, благоприятен е за задълбочаването на духовната връзка между партньорите.

Меркурий, планетата на комуникациите, е ретрограден до 20 ноември 2019. Периодът не е подходящ за нови начинания. Добре е да се заемем с недовършени в миналото дела. Ретрограден Меркурий предлага да анализираме дългосрочните кариерни и финансови планове, да проверим важната информация. Възможно е да разкрием стара тайна или да разобличим нечия лъжа. Звездите съветват да отложим подписването на важни документи, особено, ако засягат финансите.

Динамичният Марс до 19 ноември 2019 е разположен във Везни, а след това влиза в Скорпион. Влиянието на Марс вдъхновява, дарява устойчивост и способност да стигнем до края, постигайки целите и отстоявайки правата си, дори с цената на конфликт.

Венера преминава през Стрелец, носейки вълна от оптимизъм. Освен Венера, в Стрелец е и Юпитер, а въздействието на тези две добротворни планети дава възможности на всеки в една или друга сфера. Внимателно наблюдавайте случващото се, за да не изпуснете шанса си.

Представителите на огнените знаци (Овен, Лъв, Стрелец) са готови за радикалните промени, които дълго са отлагали. Тъмната страна на живота сега ще им се стори по-малко страшна и те ще се въоръжат със смелост да следват пътя си. Могат да разчитат на подкрепа дори в случаите, когато обстоятелствата изглеждат безнадеждни.

Земните знаци (Телец, Дева, Козирог) са склонни да гледат консервативно на нещата, особено, когато се касае за пари и отношения. Сдържаността и благоразумието ще ви помогнат да се отличите в работата и в обществото, а също да получите материални придобивки.

За знаците на въздушната стихия (Близнаци, Везни, Водолей) е характерна необходимостта от свобода и независимост. Всичко това е добро до определена граница, но помнете, че взаимодействието с близките помага да бъдете по-мъдри, да промените светогледа и самите себе си.

Представителите на водната стихия (Рак, Скорпион, Риби) притежават добра интуиция и отлично разбират намеренията на околните, така че е трудно да ги заблудите. Месецът обещава много удоволствия. Наслаждавайте се на живота, но не старайте да направите впечатление на някого.

Месечни хороскопи 

Овен

Независимо дали са сами или са част от отношения, Овните притежават особен чар. Вашият осми дом е активен през целия месец, защото тук правят транзити Слънцето, Меркурий и Марс. Вие ще бъдете много емоционални и ще се стремите към непосредствена близост в любовта. Желанията ще се увеличават, а магията на любовта ще свърши своето. И в отношенията ще се възвърнат страстите и романтиката.

Меркурий е ретрограден и прави хармонични аспекти със Сатурн и Нептун, и това спомага разрешаването на трудните въпроси, които по-рано не сте осмелявали да обсъждате. Освен това, времето е подходящо за помиряване и възстановяване на прекъснати любовни връзки.

Самотните Овни, макар и да се “палят” от горещи страсти и внезапни увлечения, няма да се съгласяват на лековати отношения. Те ще търсят хора с които да имат дълбока връзка. Венера, планетата на любовта, през по-голямата част от месеца ще бъде разположена в девети дом и това показва, че ще се увличате по културни и образовани хора. Нарастват шансовете да срещнете някой “специален”, ако пътешествате и се запознавате с нови хора. След 26-ти ноември, когато Венера преминава в дома на кариерата, любовта може да разцъфти и в службата.

Ако говорим за семейните Овни, то хороскопът не предвещава конфликти. Домашната атмосфера ще бъде спокойна и приятна. Вие ще посветите много време да сложите ред в дома и да освободите жилището си от ненужните вещи, да обновите интериора. Хората, които ще ви дойдат на гости, ще оценят положително нововъведенията.

Телец

Личният живот може да ви носи много радост, защото планетата на любовта, Венера, има подкрепата на Юпитер, големия благодетел на зодиака. Меркурий, който е разположен във вашия партньорски дом, до 20 ноември 19 година се движи в обратно направление, така че трябва да положите повече усилия за поддържане на хармонията в общуването с любимите.

Ретрограден Меркурий ще помогне на много Телци да осмислят своите чувства, да анализират отношенията и да разберат какво е необходимо за тяхното подобряване. Ако спомените за минала любов не ви дават спокойствие, времето е благоприятно за възстановяване на прекъсната връзка. Времето е подходящо за помирение.

След 19 ноември 2019 година, Марс ви обещава подкрепа, защото влиза в дома на партньорствата. Под влиянието на Марс ще се разгори пламъкът на страстта, което е много добре за двойките, чиито отношения са започнали отдавна и вече са станали и скучни.

За самотните представители на този знак, последните десетина дни от месеца могат да се окажат много удачен период. Ще станете по-смели и по-самоуверени, така че няма да ви бъде трудно да очаровате тези, които привличат романтичния ви интерес.

Близнаци

Личният ви живот оживява, защото във вашия партньорски дом са разположени Венера и Юпитер. С подкрепата на тези две благотворни планети ще бъдете успешни в любовта. Самотните Близнаци ще имат добри възможности да се запознаят с някой “специален”.

Може да очаквате положителни емоции в любовните и съпружеските отношения, дори да са били конфликтни и вие да сте смятали, че всичко се движи към приключване. Ако желаете да върнете свежестта на чувствата, които в последно време са станали скучни, опитайте нещо ново. Възможно е това да бъде впечатляващ романтичен жест или подарък с дълбок смисъл.

На 26 ноември 2019 година, в партньорския дом, се случва Новолуние, което ще способства обновлението. В отношенията ще започне ново, по-благоприятно време. Ще бъдете по-открити и ориентирани към удоволствия, а не към задължения и отговорности. Периодът е подходящ за начало на нови отношения, особено, ако сте сами от дълго време.

Рак

Месецът може да се окаже успешен за личния живот на Раците. Любовните и съпружеските отношения ще бъдат с тенденция към подобряване, дори и да е имало напрежение, то ще се разсее. Сатурн, който управлява вашия партньорски дом, формира хармоничен аспект с Нептун, така че вие ще бъдете движени от високи идеали. Мъдростта и способността да прощавате ще ви помогнат да разрешите трудните въпроси.

Слънцето, до 22 ноември 2019 година, ще бъде в дома на любовта за Рак, като тук ще се намира и ретрограден Меркурий, което ще ви прави чувствителни и възприемчиви. Преимущество за вас е това, че сте готови да разглеждате отношенията от всички възможни страни. Меркурий е ретрограден до 20-то число на месеца и този период е добър за възстановяване и обсъждане на теми от миналото, които са останали без отговори и разяснения.

Страстите могат да се разгорят след 19 ноември, когато Марс започва да транзитира през вашия дом на любовта. Ще бъдете съблазнителни, самоуверени и активни, и ако харесате някого, то няма да ви бъде трудно да го очаровате. За тези, които мечтаят за страстен роман, времето е благоприятно.

Лъв

Домът на любовта, на Лъвовете, се активизира от присъствието на Венера и Юпитер, което говори за благоприятен период в личния живот. Всяка от тези планети е предвестник за успех, а когато са заедно, те увеличават влиянието една на друга. През целия месец ще бъдете оптимистично настроени, уверени в себе си и в това, че заслужавате много в любовта.

Звездите съветват да не посвещавате цялото си време на работа, а да приемате поканите на приятели или пък вие да организирате срещи и купони. Това ще ви позволи да се отпуснете и да внесете хармония в отношенията, да се насладите на живота. Ако сте сами, може да се сближите с хора, с които, вероятно, ще искате да се опознаете по-отблизо.

Дошло е време, заедно със своята половинка, да погледнете уверено в бъдещето и да намерите възможност да оживите отношенията. Помислете за романтика и нежност, за това, какво би зарадвало вас и вашия любим или любима. Ако не може да се справите сами, потърсете съвет от някой от близките или от приятелите си.

На 26-ти ноември 2019, в дома на любовта, ще има Новолуние, което предвещава промени. Някои Лъвове ще решат, че е време да обявят, че са решили да се омъжат/оженят или да заминат със своя любим/а. А други могат да стигнат до извода, че е по-добре да приключат трудните взаимоотношения, за да отворят вратите за нови възможности.

Дева

Девите имат добри възможности да решат стари проблеми, свързани с любовта и отношенията. Месецът е много подходящ за укрепване на любовните и брачните съюзи. До 20 ноември 2019 година, Меркурий продължава своето пътуване в обратно направление, така че е време да изясните въпросите, които преди това сте премълчавали, за да могат обстоятелствата да се променят към по-добро. Но не трябва да бързате със събитията, защото може да развалите всичко.

Самотните Деви живеят в миналото, мислейки за старата си любов и за възстановяване на изгубените отношения. Но все пак е по-добре да гледате към бъдещето и да обръщате внимание на това, което се случва наоколо. Много е вероятно някой отдавна да се опитва да ви заинтригува, а вие да изпускате възможностите по-добре да опознаете този човек.

Периодът е добър за семейните Деви, защото в партньорския им дом транзитират две благотворни планети – Венера и Юпитер. Вашите интереси, основно, се въртят около дома и семейството. Много ще бъдат активни в дома и ще направят генерално почистване или дори ремонт.

Последните дни на месеца са благоприятни за романтика, защото във вашия дом на любовта, от 26-ти ноември 2019, влиза Венера. В личния живот ще усетите оживление и самотните представители на този знак могат да бъдат късметлии. Напълно е възможно да има благоприятна среща, която да отвори нова страница във вашия живот.

Везни

В последния есенен месец на 2019 година, вие ще намерите повече време и възможности за развлечения, флирт и романтични приключения. Венера, планетата на любовта и управител на вашия знак, се намира в дома на комуникацията, а повече от това, е съпроводена от Юпитер, така че вие може да бъдете успешни в любовните дела. Общуването сега е много важно и звездите ви съветват, повече от всичко, да комуникирате.

На самотните Везни няма да им се наложи да се оплакват от недостиг на внимание от страна на противоположния пол. Възможно е да ви се наложи да избирате най-перспективния от няколко ухажора. Но не трябва да бързате в началото на новите отношения, защото е изявено въздействие на Нептун, а той е планетата на илюзиите. Не се лъжете по външността или по социалното положение на потенциалния избраник, най-добре оценете качествата на неговия характер.

Що се отнася до семейния живот, Сатурн, който е в дома на семейството, ви призовава за отговорно отношение към задълженията и тяхното изпълнение. Хороскопът препоръчва да отделяте време на възрастните си родители, да им бъдете опора и подкрепа.

Скорпион

Месецът обещава да бъде богат на събития в личния живот. Слънцето, до 23 ноември 2019, се намира във вашия знак и вие сте готови да засияете със собствена светлина. Освобождавате се от остарелите правила и започвате да гледате на себе си и на околния свят по нов начин.

През този месец има възможност и за романтика, и за по-практични интереси. Венера, която управлява вашия партньорски дом, прави транзит във втори дом, което намеква за връзка между любовта и парите. Ще обсъждате със своята половинка важни финансови въпроси, което ще окаже голямо влияние върху бъдещето на връзката ви. Ако сте сами, вниманието ви ще бъде привличано от хора, които са материално обезпечени.

Динамиката на семейните отношения също ще бъде свързана със състоянието на финансите. Възможно е да бъдат разрешени изгодно финансови проблеми, които водят началото си в миналото. Ако планирате големи покупки, ще бъде добре да ги оставите за последните дни на месеца, когато Меркурий възстанови директното си движение.

Стрелец

За представителите на този знак, месецът обещава да бъде един от най-добрите за 2019 година, защото Юпитер и Венера транзитират в Стрелец. Въздействието на тези благотворни планети ви правят удивително привлекателни, а повече от това, придава ви оптимистично настроение. Несъмнено, всичко това, непременно, ще бъде забелязано от противоположния пол.

Ако вече сте част от отношения, в двойка ще се възцари хармония, а ако сте сами, възможни са приятни изненади. Ноември може да ви донесе запознанство с близък по дух, на вас, човек и да започнете увлекателен любовен роман.

До 20 ноември 2019, Меркурий, управител на вашия партньорски дом, ще бъде ретрограден, а това ще създава особена атмосфера. Ретрограден Меркурий благоприятства дълбокото и съдържателно общуване. Ще има за какво да говорите със своята половинка. Може да си спомните за миналото или, ако е имало разногласия, да намерите решение, което да устройва всеки от партньорите. Ако има някакви сериозни въпроси, които преди не сте смеели да обсъдите с любимия човек, то сега е най-доброто време да го направите.

За тези, които искат да върнат старата си любов, периодът също е подходящ. Меркурий, когато е ретрограден, има свойството да връща ситуации от миналото. Може би на пътя ви ще се появи бивш любим и чувствата ви ще избухнат с нова сила.

Що се отнася до семейния живот, то не всичко ще бъде безоблачно. Не е изключено нежелано влияние от страна на роднини или приятели. Бъдете нащрек, за да не позволите вмешателство в собственото ви благополучие.

Козирог

Обстоятелствата в личния живот ще се развиват бавно, защото, до 26 ноември 2019, Венера, планетата на любовта, ще бъде разположена в тайнствения дванадесети дом за Козирог. В любовните дела ще забележите забавяне, но най-добре не форсирайте събитията. Нека всичко си върви по реда, с естествено темпо.

Приятните моменти могат да бъдат затъмнени от някои неясни ситуации, клюки или друг сюжет, разгръщащ се зад гърба ви. Звездите съветват да бъдете внимателни към обкръжението, за да не дадете възможност на интригантите да ви навредят.

На 12 ноември 2019 във вашия дом на любовта ще се състои Пълнолуние, което ще окаже влияние върху отношенията. Възможно е в близките, до тази дата, дни да се случат неочаквани събития, които да имат дълготрайни последствия, защото в дома на любовта е разположен Уран, планетата на промените.

В последните дни от месеца, когато Венера влиза във вашия знак, темпото на живота ще започне да се ускорява. Вие ще станете чаровни, така че няма да ви бъде трудно да очаровате онзи/онази, към които сте усетили романтичен интерес.

В семействата на Козирозите се очаква обновление, нещо ново ще се появи в обичайната рутина на живота. За да насочите промените в желаната посока, би било добре да промените основите на семейството, да въведете нови правила и може би да направите ремонт.

Водолей

Много Водолеи ги очакват приятни изненади в личния живот, защото Венера, планетата на любовта, се намира в добра, за вас, позиция. Повече от това, Венера е подкрепена от Юпитер, което говори за успех и благоприятни обстоятелства. Ако сте сами, ще можете да се запознаете с някой „специален“ с помощта на приятели. Много скоро ще откриете, че вие и вашият нов познат си подхождате идеално.

Слънцето, което управлява партньорския дом на Водолей, транзитира през дома на кариерата, подкрепяйки семейните представители на знака. Вероятни са големи постижения на съпруга/та, което ще се отрази положително и на вас.

Пълнолунието на 12 ноември 2019 ще бъде в дома на семейството и ще бъде в състояние да повлияе на семейните отношения. Видимо се проявява енергията на ретрограден Меркурий, затова е вероятна актуализацията на някои важни въпроси, които не са разрешени в миналото. Засега не всички подробности са ясни, следователно не се препоръчва да вземате радикални решения, независимо за какво се отнасят.

Риби

Звездите обещават запомнящ се месец. Венера се намира в най-високата точка на вашия хороскоп – в дома на кариерата. Имате високи стремежи, а също и големи очаквания. Много е вероятно някои от тях да се оправдаят.

Самотните Риби няма да се съгласят с малко и ще искат да привлекат хора, които притежават висок статус или световен талант. Напълно е възможно късметът да им се усмихне и те да срещнат някой специален.

Тези, които вече имат своя половинка, могат да забележат, че работата и личният живот са взаимно свързани. Заедно ще се устремите към едни и същи цели, дори, може би, ще си помагате един на друг при кариерното израстване.

Меркурий, управляващ дома на партньорството на Риби, до 20 ноември 2019 е ретрограден, което може да се изрази в съмнения относно любовта. Някои от вас ще открият, че любимия/та или съпругът/та крие някаква тайна. Но, независимо какви ситуации ще възникнат, не трябва да взимате радикални решения за съдбата на отношенията, защото сега не виждате ясно нещата. След като приключи периодът на ретрограден Меркурий, ще погледнете различно на обстоятелствата.

Още хороскопи и статии от Мая Павлова – на личния й сайт. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара