През този месец особено силна енергия ще притежават Козирозите, защото в този знак са разположени Юпитер, Сатурн и Плутон, а на 16 февруари към тези планети се присъединява Марс. Хороскопът за февруари 2020 година показва, че трябва максимално да използваме тази енергия, да проявяваме изобретателност, при това оставайки прагматични.

Месечни хороскопи

Хармоничният аспект между Марс в Стрелец и Уран в Телец стимулира изобретателността и помага да определите разумни начини за решаване на проблемите. С подкрепата на планетите ще ви бъде много по-лесно да намерите необходимите ресурси, за да преодолеете препятствията, задържали ви в продължение на много години. Повече от това, този аспект ще ви даде сили да осъществите в живота най-смелите си идеи.

Планетите в Козирог, оживени от присъствието на Марс в този знак, показват, че сега е най-подходящият момент да преминете към активни действия и да направите така, че всичко да се случи по най-добрия начин. Време е да изоставите старите ситуации и модели на поведение, които ви обвързват с миналото и блокират пътя към бъдещето. Всичко трябва да преобразувате в нещо съвършено ново, което може да засяга отношенията, професионалните въпроси или финансите.

Втората половина на февруари 2020 се отбелязва с позитивния аспект между Юпитер в Козирог и Нептун в Риби. Действайки заедно, планетите повишават интуицията и придават вдъхновение да следвате своите мечти. Но трябва да си спомняте и за голямото добро, да проявявате състрадание към другите, да се придържате към високи морални и духовни идеали – само по този начин вашите начинания ще бъдат успешни.

Що се отнася до любовта – Венера, която преминава в Овен на 7 февруари, увеличава любовната страст. От друга страна, транзитът на Венера в този огнен знак показва тенденция да действате импулсивно, което може да ви струва скъпо. Не бързайте да взимате окончателни решения за брака или любовната връзка, особено в средата на месеца. Възможно е денят на св. Валентин да ви донесе някои уроци, които е добре да усвоите, а не да ги игнорирате.

На 3 февруари 2020 година Меркурий влиза в Риби, а от 17 започва период на ретроградно движение в същия знак. На 19 февруари Слънцето също влиза в Риби, така че ще бъдете изпълнени с въображение, фантазия и идеализъм.

Преплитайки се с практичността и чувството за стратегия на Козирог, тези качества ще ви доведат до успех в много области на живота. В някои ситуации дори ще усетите, че невъзможното става възможно, защото възгледите ви се променят радикално.

  • Знаците на огнената стихия (Овен, Лъв, Стрелец) притежават голям творчески потенциал. Тези, които са свикнали да действат решително и самостоятелно, ще постигнат успех. Но обстоятелствата могат често да се променят, затова бъдете готови за неочаквани обрати на сюжета. Препоръчва се да бъдете гъвкави и да имате „резервен“ план, ако делата не вървят в това направление, в което сте очаквали.
  • За представителите на знаците на Земята (Телец, Дева, Козирог) приоритети ще бъдат работата и финансовите въпроси. Вие сте способни да се „заявите“ в пълна степен, защото периодът е благоприятен за развитието на кариерата. Заедно с това, не са изключени трудни моменти в личния живот. Внимавайте, промените в настроението да не повлияят по нежелан начин отношенията с любимия/та.
  • Хората на въздушните знаци (Близнаци, Везни, Водолей) ще бъдат успешни в установяването на нови контакти и в работата с информация. Времето е подходящо за учене, получаване на знания и професионални навици, за разработване на планове и подготовка на „почвата“ за бъдещи постижения. Ако планирате да започнете нещо ново, най-добре е да го направите в първата половина на месеца, защото в следващия период не се препоръчват новите начинания.
  • Представителите на стихията на Водата (Рак, Скорпион, Риби) ще бъдат романтични и мечтателни. Ретроградният Меркурий в Риби ще активира подсъзнателни механизми от най-сложно естество, така че да се случат събития, чийто истински смисъл няма да бъде лесен за разбиране. Това е отлично време за любовта, възможни са нови романи и възобновяване на предишни любовни връзки.

Любовен хороскоп за Овен за февруари 2020 година

В последният зимен месец на 2020 година планетните влияния са противоречиви, затова в отношенията са възможни и радости, и огорчения. Едно със сигурност може да се каже: няма да се наложи да скучаете.

За много от вас приоритет ще бъде кариерата. Десети дом на Овен е запълнен с планети, което говори за желание да се отличите на професионално ниво, затова няма да ви остане много време за започване на нови отношения или за развитието на съществуваща любовна връзка. Тази тенденция се увеличава след 16 февруари 2020, когато Марс (управител на вашия знака), влиза в дома на кариерата.

Отчитайки този факт, хороскопът препоръчва да отделяте време, за да показвате на любимия/любимата, че ги цените. Намерете възможност да флиртувате, в краен случай, когато се връщате от работа. Иначе, вашата половинка ще започне да изразява недоволство и разочарование, дори да ви упреква в студенина.

За щастие, планетата на любовта, от 8 февруари 2020 започва своя транзит в Овен. Влиянието на Венера ще ви направи неотразимо очарователни и ще ви помогне да изразите чувствата си. Ако сте самотни, любовта може да дойде при вас с лекота, дори и без да я търсите. Тези, които имат отношения, ще бъдат заобиколени с грижата и вниманието на партньора/ката.

Освен това, на 9 февруари 2020, в дома на любовта на Овен ще се състои Пълнолуние. Лунните енергии стимулират преобразуването в личния живот.

Слънцето, управляващо вашия дом на любовта, на 19 февруари 2020 влиза в тайнствения дванадесети дом, което предразполага към интровертност, самоанализ, утопични романтични мечти, но също и към тайни любовни връзки. Някои Овни могат да почувстват, че отношенията изискват прекалено много жертви.

Любовен хороскоп за Телец за февруари 2020 година

Този зимен месец може да ви се стори доста скучен, заради липсата на ярки впечатления. Много Телци няма да могат да решат какво искат от отношенията или ще им бъде трудно да „се разберат“ с чувствата си.

На 3 февруари, Меркурий (управител на вашия дом на любовта) влиза в сумрачния дванадесети дом, където на 17 февруари започва ретроградно движение. Това предполага, че е време да преразгледате своя личен живот, любовните си връзки и романтичните си увлечения от последно време.

При самотните Телци в този период съществува риск да сбъркат и да изтълкуват неправилно поведението на някой от приятелите си. Вие ще се надявате, че той/тя имат романтични чувства към вас, но това впечатление ще се окаже лъжливо. Най-добре е открито да обсъдите неясните моменти и да изясните до колко е възможно това, което чувствате и какво чувства човекът, който ви интересува.

Ако вече имате отношения, може да очаквате, че любимият човек ще съответства на някакви невероятно високи стандарти. В резултат, между вас не са изключени конфликти. Разглеждайки нещата от друга гледна точка, февруарските планетни влияния ще ви помогнат да постигнете общо виждане, с вашата половинка, и заедно да изработите дългосрочна стратегия за развитие на двойката.

Любовен хороскоп за Близнаци за февруари 2020 година

През първата половина на месеца вие ще усещате влиянието на Марс, разположен във вашия дом на партньорството и брака. Енергията на тази планета придава желание да съблазнявате и покорявате противоположния пол и много Близнаци ще действат така, както им диктуват горещите страсти. Няма нищо лошо в това да следвате потока на желанията си, но помнете да бъдете внимателни, защото може да се окажете в рискови или компрометиращи ситуации.

Семейните Близнаци могат да използват този планетен транзит и да освежат отношенията си. Вие ще откриете нови, непознати черти в съпруга/та, така че в отношенията ви ще се появят изненади. За да укрепите своя брак, си поставете общи цели и заедно ги реализирайте.

От 7 февруари 2020 Венера е разположена в дома на приятелството на Близнаци, подчертавайки взаимната връзка между социалната активност и личния живот. Ако сте самотни и търсите любовта, може да срещнете някого чрез приятелите си. Не отказвайте, ако приятелите ви канят заедно да прекарате времето си или да посетите някакво мероприятие. В отношенията, които са започнали през този период, няма да има много емоция, но те ще бъдат изпълнени с духовна и интелектуална близост.

Любовен хороскоп за Рак за февруари 2020 година

През този зимен месец Раците ще мечтаят за изграждането на трайни отношения и ще търсят връзка, в която биха се чувствали защитени от авторитета на партньора. Но тази настройка ще създаде впечатление, че сте зависими, така че рискувате да привлечете хора, които ще ви ограничават. Вие имате нужда от повече независимост, да стоите здраво на краката си и да осъзнавате факта, че никой не е ничия „половинка“, че вие сами сте цялостна личност, и благополучните отношения могат да бъдат построени единствено с друга цялостна личност.

Любовните и съпружеските отношения на Раците, сега, преминават през период на неизбежни промени. Дори и много от нещата да не са ви ясни, скоро облаците ще се разсеят и вие ще видите светлия хоризонт. Хороскопът съветва да постигнете компромис с любимия човек или съпруг/а, да отделяте повече внимание на своите дела и да бъдете по-малко зависими от другите.

Венера, планетата на любовта, от 8 февруари 2020 се разполага в дома на кариерата. Вие ще забележите връзка между личния живот и работата, например: заедно с любимия/та ще се замете с общ бизнес проект или ще си помагате един на друг в професионалната сфера. Ако сте сами, може да започнете служебен роман.

На 16 февруари 2020, Марс преминава в дома на партньорството и брака на Рак, и вие ще усетите повече топлина в отношенията. Влиянието на Марс ще ви направи романтични и страстни. Но се постарайте да избягвате импулсивните действия, за да не съжалявате

Любовен хороскоп за Лъв за февруари 2020 година

В последния зимен месец на 2020 година звездите са щедри към вас, предвещавайки позитивни промени в личния живот. До 16 февруари в дома на любовта на Лъв остава Марс – планетата на желанията и страстите. Използвайте този период максимално! Ако има още нещо недоизказано – кажете го, ако искате да се доближите до този/тази, които ви харесват, не го отлагайте повече!

Има и още едни благоприятен планетен транзит – Венера от 7 февруари се разполага в сектора на пътешествията и далечните връзки, което намеква за връзка между любовта и разстоянията. Може би ще се отправите на романтично пътуване или ще започнете роман с човек отдалече.

Самотните Лъвове могат да срещнат някой много привлекателен по време на пътешествие, далече от дома.
Освен това Слънцето (управител на вашия знак) до 19 февруари 2020 транзитира в дома на партньорството и брака. Ще имате възможност значително да подобрите своя личен живот, но за това, трябва да знаете как да доказвате своята преданост. Заобиколете своята половинка с внимание и му/й покажете колко сте загрижени за съдбата на вашия брак или любовна връзка.

В последните десет дни от месеца, когато Слънцето преминава в осми дом, вие ще усетите остра нужда да задълбочите отношенията. Ако в последно време е имало трудности в двойката, ще се появят възможности да се помирите и да постигнете съгласие, защото сега ще бъдете способни много добре да общувате с любимия човек.

Меркурий, който управлява дома на приятелството на Лъв, от 17 февруари започва цикъл на ретроградно движение в осми дом. Това означава, че вие можете да се потопите в страстен роман с човек, когото сте считали приятел. Но в последствие, вие или ще съжалявате за това, или ще се окажете в трудна и неясна ситуация.

Любовен хороскоп за Дева за февруари 2020 година

Последният зимен месец на 2020 година е много подходящ да се занимаете с отношенията, личния живот или брака.

Астрологичната ситуация е уникална за Дева – вашият дом на любовта от 16 февруари се активира от Марс, а в дома на партньорството транзитират Меркурий, Венера и Слънцето. Освен това, в същият сектор на вашия хороскоп, на 23 февруари ще се състои Новолуние.

Отчитайки тези планетни влияния, може да се каже, че вие ще бъдете късметлии. Възможно е всичко, което пожелаете – да започнете нови отношения, да подобрите съществуващата връзка или да създадете нова основа за нея.

Ако сте семейни или самотни, този месец ще ви върне вкуса към любовната игра, флирта, желанието да съблазнявате и да изпитате своята способност да привличате хората, които са ви очаровали.

Ако вече имате отношения, вие ще положите усилия, за да ги поставите на правилния път. Заради това ще бъдете готови да прекарвате повече време със своята половинка, да се занимавате заедно с различни дела и да разработвате планове за дългосрочна перспектива.

Вземете под внимание, че Меркурий от 17 февруари 2020 става ретрограден. В този период не трябва да взимате радикални решения, свързани с брак или с развод. От друга страна, времето е подходящо за анализиране на съществуващата ситуация и проблемите. Анализирайте трудностите в отношенията и решете кои да отстрани и с кои да се примирите. Ако имате съмнения за любовната си връзка, сега ще ви бъде лесно да направите правилните изводи и да определите кой е достоен да бъде част от вашия живот и кой не.

Любовен хороскоп за Везни за февруари 2020 година

Венера, управител на вашия знак, от 7 февруари 2020 започва транзит в партньорския ви дом, така че личният живот и бракът ще станат център на Вселената, повече от когато и да било. Това е добро време за укрепване на отношенията и създаване на семейство.

Всички съпружески проблеми сега могат да бъдат решени бързо и лесно, затова, звездите съветват да не се колебаете и да не си давате вид, че те не съществуват. Всички Везни, независимо от техния статус, могат максимално да използват благотворната енергия на Венера, за да променят поведението си и да решат какво искат в отношенията.

Ако сте сами, добър период за вас може да стане времето между първо и двадесето число на месеца, докато Слънцето е разположено във вашия дом на любовта. Тази позиция на Слънцето е благоприятна за романтика и любов. Може да се учудите, че някой от вашето обкръжение се опитва да ви привлече, човек, когото сте считали за приятел. Ако вече имате любим човек, изразете своите искрени чувства и не се стеснявайте да поискате взаимност.

В средата на месеца отношения могат да станат източник на безпокойство, особено, ако зависите материално или емоционално от своята половинка. Възможно е ситуация от миналото да се върне в настоящето в неудобен или неприятен образ. Това ще ви накара да вземете трудните решения, от които сте бягали в последно време.

Семейните Везни ще се постараят да регулират всички въпроси, свързани с финансите. Съпрузите ще имат достатъчно сили и умения, за да се справят с дълговете и дори да купят това, което отдавна искате.

Любовен хороскоп за Скорпион за февруари 2020 година

В последния зимен месец на 2020 година личният живот ще стане по-наситен. Очакват ви нови запознанства и срещи със стари приятели, благодарение на което, вие ще получите заряд от енергия и вдъхновение. Звездите съветват максимално да се възползвате от хармоничните планетни въздействия през първата седмица на февруари. Може би ще поискате да отправите романтично послание на своя любим/а или да решите да се доближите до някой/я, които ви харесват, или да се обясните в любов на някого.

На 17 февруари 2020 Меркурий започва период на ретроградно движение, така че са възможни недоразумения. Съпротивлявайте се на изкушението сляпо да се хвърляте в любовни афери по време на работа, защото в последствие ще бъдете разочаровани. Ако сте семейни, съпругът/съпругата ще се опитат да ви прехвърлят част от своите задължения, което много ще ви подразни. Постарайте се да запазите спокойствие. Решавайте всички въпроси заедно, търсете компромиси, обсъждайте.

Ако имате желание да възстановите любовни отношения, времето на ретрограден Меркурий е много подходящо за това. При някои ще се появи възможност да възобновят връзка с човек, който им е скъп, с когото са искали да имат отношения в миналото, но нещо не се е получило. Не позволявайте на тази възможност да ви се изплъзне.

На 19 февруари 2020 в дома на любовта на Скорпион влиза Слънцето, обещавайки интересно време и запомнящи се събития. Дори тези, които обичат да си седят у дома, ще излязат сред хората, възможно е, дори, да се запознаят с някого. Тези, които имат любим човек, ще посещават заедно с избраника/цата публични места: изложби, концерти или обществени мероприятия.

Новолунието на 23 февруари 2020 активизира вашия дом на любовта, което е особено благоприятно за самотните Скорпиони. Те ще започнат активно да търсят своята половинка, призовавайки приятелите и познатите за помощ. Трябва да се каже, че в много случаи търсенето ще се увенчае с успех.

Любовен хороскоп за Стрелец за февруари 2020 година

Последният зимен месец на 2020 година ще бъде горещо време за Стрелците. Венера е разположена във вашия дом на любовта, така че времето е особено подходящо за романтика и любовни удоволствия. Ако търсите любов, може да бъдете успешни. Възможно е да ви привлече някой от вашето обкръжение или от службата, или вие да откриете, че приятелството се превръща в нещо повече, нещо страстно.

При това, до 16 февруари 2020, във вашия знак остава Марс, стимулирайки влечението и страстите. Чувствата ще бъдат интензивни, така че вие ще се стремите незабавно да изпълните своите желания, независимо от рисковете и последствията. Ако не ви е чужд стремежът към изненадите, то ще получите незабравими впечатления.

Меркурий, управител на вашия партньорски дом, ще стане ретрограден на 17 февруари и в този период много от вас ще се замислят за това, как виждат своята роля в отношенията или в брака. Заедно със своята половинка, вие ще обсъдите планове, касаещи ремонта или преместването в по-подходящо и комфортно жилище.

Някои Стрелци ще почувстват необходимост да преразгледат решението си да сключат брак или да се разведат, или ще се колебаят относно новите си отношения, които, както им се струва, водят към задължения. Хороскопът препоръчва да не бързате с взимането на окончателно решение. Вместо това се опитайте да разберете, какво наистина искате.

Любовен хороскоп за Козирог за февруари 2020 година

Личният живот ще бъде доста спокоен, не се очакват събития, които биха могли да „развалят“ всичко.

Венера транзитира през четвърти дом и може да се каже, че любовта е най-добрия лек за болестите на Козирозите, защото им носи приятно усещане за емоционална стабилност и сигурност. Освен това, позицията на Венера е благоприятна за хармонизиране на отношенията с роднините.

Ако все още сте сами, може да разчитате на романтично запознанство, което бързо да прерасне в стабилни отношения. Нещо повече, трябва да си спомняте миналото и отчитайки го да градите новите си отношения.

При установените двойки нищо особено няма да се случи, но само на пръв поглед. Новолунието от 23 февруари 2020 ще се случи в дома на комуникацията, което ще стимулира обмяната на идеи. Вие ще намерите решение за добро управление на съвместния ви бюджет или за получаване на кредит. Ако в последно време сте имали проблеми в общуването, енергията на Новолунието ще ви помогне да намерите нови начини, за да общувате и да възстановите диалога с тези, които са ви интересни.

Трябва да бъдете внимателни след 17 февруари, когато Меркурий ще стане ретрограден, защото това може да породи недоразумения. В съпружеските двойки са възможни „търкания“, заради някакви въпроси от миналото, които отново ще станат актуални. В последните дни на месеца са вероятни конфликти, предизвикани от ревност или заради нежелано вмешателство на приятел, или, заради някой, който се опитва да ви настрои срещу вашата половинка.

Любовен хороскоп за Водолей за февруари 2020 година

В последния зимен месец на 2020 година вие ще притежавате особен чар и благодарение на това ще успеете да се откроите. Слънцето, управител на вашия партньорски дом, до 19 февруари ще транзитира във вашия знак, което говори за многобройни възможности да промените към по-добро личния си живот.

Ако сте сами, ще получите много внимание от представителите на противоположния пол. Общуването и разширяването на обкръжението ще ви помогне да намерите своето щастие. Интелектуалната съвместимост ще има определящо значение за успеха на отношенията. Но в същото време, звездите съветват да бъдете внимателни с тези, които сте срещнали скоро, за да не страдате по-късно от действията на двулични хора.

Меркурий, управител на дома на любовта на Водолей, от 17 февруари влиза в цикъл на ретроградно движение, което може да предизвиква объркване, колебание и забавяне в любовните дела. Но това ще бъде добър период за тези, които искат да възобновят прекъснати, в миналото, отношения. Нещо повече, постарайте се да не се поддавате на изкушението да давате прекалено много обещания, защото това ще доведе до големи проблеми в бъдеще.

В семейните отношения парите ще бъдат щекотлива тема, така че трябва да бъдете търпеливи със съпруга/та и роднините. През втората половина на месеца заедно ще намерите решения, които ще бъдат приемливи за цялото семейство.

Любовен хороскоп за Риби за февруари 2020 година

Планетата на любовта, Венера, до 7 февруари 2020 ще остане във вашия знак, дарявайки ви привлекателност и способност да съблазнявате без усилия.

Планетните енергии са благоприятни и вие ще бъдете в чудесно настроение. Ако вече имате любим човек, отношенията ще бъдат изпълнени с топлота и хармония. На самотните Риби, звездите предсказват приятни изненади и е възможно романтичните ви мечти да се сбъднат.

В следващия период (след 7 февруари), когато Венера преминава в дома на парите на Риби, вас повече ще ви интересуват практичните теми, а романтиката ще остане на втори план. Не красивите думи за любов и разходките на лунна светлина, а подаръците повече ще ви убедят в чувствата на любимия/та.

Периодът е добър за тези, чиито отношения са започнали отдавна, защото има възможност да се изяснят трудни въпроси, в това число и свързани с пари. За семейните Риби приоритетни ще бъдат финансовите дела, имуществото, разпределението на общия бюджет. Вие ще бъдете прагматични, а при общуването със съпруга/та ще се ръководите от здравия си разум, а не от емоциите. Но помнете, че всичко е добро, когато е в разумните граници.

На 17 февруари 2020 започва периодът на ретрограден Меркурий, който е управител на вашия партньорски дом. Ретрограден Меркурий предлага да направите анализ на любовните отношения, да поработите над грешките и да определите план за бъдещето. Много от вас ще се отдадат на носталгични спомени за минала любов, желание да се върнат в миналото. Времето е напълно подходящо за това, да възобновите прекъсната връзка, но не е желателно да встъпвате в нови отношения, защото перспективата е неопределена.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

Facebook Twitter Google+

0 Коментара