Звездите предупреждават, че февруари ще ви се стори нервен и напрегнат. Ще започнат да се появяват дела, които трябва да се свършат твърде бързо. Ще се наложи да бъдете адски търпеливи и усърдни. Именно от уменията ви да се фокусирате върху поставените задачи ще зависи колко успешен, за вас, ще бъде този месец.

Активирането на планетите през първите десетина дни на февруари ще ви накара да започнете да преувеличавате значението на всички събития. Недейте да съдите тези, които, във връзка с това, прекалено бурно изразяват емоциите си. Внимавайте за собствените си реакции. Преди да започнете да се ядосвате за каквото и да било се замислете дали не преувеличавате.

Годишни хороскопи

Силното ви желание за самоизява и саморазвитие между 5 и 14 февруари ще се дължи на влиянието на планетите. Дори ревностните материалисти ще искат да се загледат в дълбините на подсъзнанието си. В този период е добре да се заемете с изучаване на психология и да четете литература по психология.

За да подобрите атмосферата у дома си и да привлечете в живота си приятните промени се заемете с преобразуване на дома си между 16 и 25 февруари. Украсете стените с картини, разместете мебелите, окачете нови щори или започнете основен ремонт. Покупката на строителните материали и инструментите е препоръчително да направите на 16 или 17, защото има голяма вероятност да получите добра отстъпка или да попаднете на разпродажба, за което говори Луната, която си взаимодейства хармонично с други планети.

Овен

Смело погледнете в бъдещето – то няма да ви разочарова! През първата половина на февруари, някакво дело ще се придвижи към приключване, вие ще поставите точка и ще въздъхнете с облекчение. Всичко се е получило, вие можете да се гордеете със себе си и да си поставите следващите цели. Нови върхове ви очакват.

Темата за любовта и взаимоотношенията ще бъде значима през февруари. Звездите, до 14-ти, ще ви осигурят романтично настроение, ще ви направят по-открити. Вероятни са нови запознанства, но за съжаление те едва ли ще прераснат в нещо сериозно. А и периодът е неблагоприятен за започване на отношения, при много от тях ще има разногласия и недоразумения. Но този период е благоприятен за преосмисляне на отношенията с човек, с когото отдавна се познавате. За много представители на знака Овен е възможно стар приятел/ка да се превърне в любовник/ца!

Новолунието е на 5 февруари и една седмица преди, и една след това събитие е период, когато конфликтите могат да се разгорят с особена лекота, но за съжаление ще ви бъде трудно да ги потушите. Контролирайте се, помнете, че думите нараняват и се помнят. Под влиянието на Новолунието могат да се увеличат финансовите разходи на семейството.

Последните десетина дни от месеца ще се радвате на повишеното внимание от страна на любимия човек. Не търсете нещо задкулисно в промененото му/й поведение. Той/тя се опитва да ви угоди от съвършено искрени, чисти мотиви! Приемайте подаръците и комплиментите с радост и с благодарност.

Телец

Намерете това, което ви вдъхновява! Независимо колко сте заети, непременно намерете време за себе си и за душата си. На нея, (на душата ви), много й се иска да се срещне с прекрасното, затова си подарете посещение в театър или в музей, посетете концерт или послушайте класическа музика у дома си. Вие ще усетите как енергията ви се увеличава, появяват се нови идеи и желания.

Положението на планетите показва, че през февруари, за много от Телците, актуални ще бъдат темите за преместване, покупка на жилище или земя. Някои представители на този знак ще вземат решение да започнат съвместен живот с партньора/ката. Процесът на привикването на един с друг ще премине бързо и успешно, никакви битови разногласия няма да възникнат. Но февруари не е най-подходящото време за оформяне на официални отношения.

Периодът предсказва роман, който ще започне на основата на работа или общи професионални интереси. Обект на вашите симпатии може стане както колега/колежка, с които отдавна се познавате, така и нови познати, с които съдбата ви среща на курс за повишаване на квалификацията или в командировка.
През февруари работата ще бъде много и трябва доста да се постараете, това да не се отрази на отношенията ви с постоянните партньори. Предупреждавайте ги предварително, ако се наложи да останете в офиса, не взимайте работа за дома си и не превръщайте разговорите, по време на вечерята, в монолог относно качествата на шефа или колегите. Оставяйте негативните емоции зад вратата на служебния ви кабинет.

Близнаци

Сами си създавайте поводи за радости! Ние си избираме цветовете, с които оцветяваме ежедневието си! Някои се хващат за сивите цветове, други за жълтите, зелените и оранжевите. Вие кои предпочитате? Чуйте гласа на планетите, които настояват, че февруари е месец за ярки емоции, незабравими впечатления, празници, удоволствия и развлечения.

Хороскопът ви изпраща отлична новина: на практика целият месец ще бъде богат на радостни емоции и развлечения! За някои развлечението ще бъде нов партньор/нова партньорка, запознанството с които ще случи на място, където цари празнична атмосфера и се събират много хора (ресторант, бар, концерт, спортно мероприятие и др.). Изключително от вашите желания и настроения ще зависи, дали това запознанство ще прерасне в нещо сериозно. Но звездите, по-скоро, предсказват кратка интрига и лек роман.
В семействата на някои Близнаци ще дойде новина за попълнение, защото в този период с лекота се зачева. Някои ще разберат, че скоро ще имат внук/внучка и ще станат баби и дядовци. Децата ще бъдат важна тема през февруари.

Позицията на планетите е отговорна, наред с другите неща, за конкуренцията. Този период може да провокира борба за статута на „господар на къщата“. Скъпи Близнаци, въздържайте се да се конкурирате с втората си половинка, по-добре е да се обедините и да организирате, например, туристически поход или пътуване до вилата в компанията на роднини и приятели. Заедно ще прекарате отлично времето.

Рак

Вие сте способни на повече, отколкото си мислите. Парите усещат, когато ги смятат за зли или се страхуват от тях и не отиват в ръцете на такива хора. А вие как се отнасяте към парите си? Нямате ли неосъзнати страхове, свързани с тях? Откриването и отстраняването на такива страхове е отправната точка за тези, които искат да подобрят своето материално положение. Обичайте и уважавайте парите, те ще ви отговорят с взаимност.

Ситуацията на неопределеност, ако е имало такава в живота ви, най-накрая ще приключи. Ще останат в миналото преживяванията относно това, какво правите с личния си живот. Ще спрете да се измъчвате дали да прекъснете връзката или да й дадете втори шанс. Много Раци, именно сега, ще осъзнаят дали има бъдеще връзката им. Ще бъде поставена точка и на терзанията ви дали да се преместите в друг град или не, да имате дете или не и т.н. Звездите съветват Раците да не слушат никого, а да се доверят на интуицията си, тя е много добре развита при тях.

Февруари не е най-подходящия месец за започване на романтични отношения. Разположението на планетите (до 20 февруари) възпрепятства съдбоносните срещи. През този месец пътя си можете да срещнете партньори, които само да добавят „опит“. Но заслужава ли си да се съгласявате на такива отношения, знаейки, че те няма да ви донесат радост? Имайте малко търпение, Раци, вашето щастие е на близо!

Лъв

Гледайте света през цветни очила! Скъпи Лъвове, февруари е вашия месец! Какво ще си пожелаете? Всичко, което вече се е сбъднало, си го представете в ярки цветове, увеличете визуализацията с колаж, с подходящи картинки – и всичко със сигурност ще ви се получи именно така, както го искате.

През февруари планетите ще създадат прекрасни условия за по-дълбоко самопознание. Анализирайте предишния си опит в отношенията, оценете какво не ви е достигало в тях, нарисувайте в мислите си реален роман. Това ще бъде и отправната точка за скорошно създаване на личния ви живот. Е, на февруари не трябва да възлагате големи надежди в това отношение. Движението на планетите ще възпрепятства взаимното разбирателство и доверието в създадената двойка. Ако сериозните отношения не стоят в плановете ви и, ако вие предпочитате флирта, то тогава нищо не пречи да се втурнете с главата напред в нови чувства. Когато страстите утихнат (а това ще се случи скоро), ще останат само приятни спомени.

Без значение дали мисълта ви е заета от философски размисли и това ви очарова, не избягвайте да свършите скучните, но необходими задължения у дома. Партньорът, разбира се, може да реши всички битови въпроси сам/сама, но след това, непременно, ще изкаже недоволството си. Ще ви се наложи да извършите някакъв подвиг, за да изкупите вината си.

През втората половина на месеца, планетите съветват да посетите места, свързани с историята на вашия роман. Заедно с половинката си отидете там, където сте се запознали, където е била първата ви среща, първата ви съвместна почивка и т.н. Чувствата, които ще изпитате, няма да могат да се опишат с думи! А каква топлота ще се появи в отношенията ви!

Дева

Свалете излишния товар от плещите си! Не преувеличавайте възможностите си. Вашият успех през февруари, до голяма степен, ще зависи от това, до колко разумно ще разпределите своите сили. Не се опитвайте да решите всички въпроси веднага, научете се да делегирате някои от задачите на други хора. Това не ви е лесно да направите, но когато е нужно, трябва! Нека това да започне сега, през февруари.

Заради влиянието на планетите в началото на месеца, отношенията, които още не са станали устойчиви, ще доставят психически дискомфорт. Вие ще разберете, че на партньора/ката не трябва да се доверявате, поне за сега, и разстроени ще се затворите в себе си. Не се подлъгвайте по ярките комплименти, които ще ви направят в първите дни на февруари. За да избегнете разочарованията, прекарайте началото на месеца далече от представителите на противоположния пол.

Семейният живот, също, обещава да не бъде много стабилен. Партньорът/ката ще започнат да мрънкат, че изпълнявате молбите им без особен ентусиазъм. На 6 или 7 февруари, когато Луната е в Риби, директно му/й кажете, че искате да се заемете със собствените си дела. В началото ще ви се наложи да изслушате много жални фрази, но в края на краищата ще ви разберат и ще ви оставят на спокойствие няколко дни.

След 20 февруари излизайте на купони или светски мероприятия. Планетите не изключват, че може да се запознаете с интересен човек и да „завържете“ роман.

Везни

Ценете своя успех, но не култивирайте в себе си усещане за всемогъщество. Ако сте на гребена на вълната на успеха, очаквайте нови усмивки от съдбата. Успели сте да реализирате всички идеи, да получите одобрението и подкрепата на началството, да направите полезни запознанства. Не е изключено изкачване по кариерната стълбица и повишение на заплата.

Ще ви бъде трудно да намерите нова любов през първата половина на февруари. Вие ще нарисувате в съзнанието си недостижим идеал и, разбира се, нито един реално съществуващ човек няма да издържи на сравнението. Така че, дори и не се опитвайте да започвате отношения. В най-добрия случай те ще прекъснат в края на месеца, при това по ваша инициатива. Затова пък, втората половина на месеца се отбелязва с хармонични аспекти, които предразполагат към романтично запознанство. Не седете у дома си на 23 и 24 февруари, отидете на кафе, кино или на разходка в парка. Именно там е много вероятно да срещнете интересен човек.
Силните ви чувства, които понякога причиняват неудобство на вас и на любимия ви човек, ще станат по-спокойни.

Положителният аспект на планетите през втората половина на месеца ще ви помогнат да изгладите острите ръбове. Ще видите партньора си в нова, по-благоприятна светлина и ще разберете, че неговото/нейното поведение е по-добродетелно, отколкото ви е се е струвало.

На 25 и 26 февруари ще започнете да се вслушвате по-внимателно в думите на близките си роднини. А те, по някаква нелепа случайност, именно в тези дни ще започнат да обсъждат вашия партньор/вашата партньорка. Пропускайте всичко казано покрай ушите си!

Скорпион

Старайте се да виждате плюсовете във всичко, което се случва. През февруари ще има благоприятни пътувания на места, които са свързани с някаква лична история. Ще погледнете различно на всичко случващо се с вас и с благодарност ще се отнесете към получения опит.

Прекрасните представителки на знака Скорпион през февруари, особено през първата му половина, трябва да бъдат колкото се може по-нежни с партньорите си: заради разположението на планетите, те ще станат по-раними от обичайното. Искате ли да укрепите отношенията си, тогава способствайте самооценката на вашия любим човек неотменно да расте. За да избегнете конфликтите бъдете особено спокойни, нежни, внимателни в деня на Новолунието (4-6 февруари), най-вече, а и след това. Звездите съветват мъжете Скорпиони да говорят за любовта си. Вашите признания сега ще се окажат безкрайно полезни, отколкото когато и да било.

През голяма част от месеца ще успеете да приключите отношения, които отдавна напомнят за „куфар без дръжка“. Когато се усетите свободни, вие, най-накрая, ще се отпуснете и ще успеете морално да се подготвите за нов роман. Но преди окончателно да прекъснете връзката си, добре си помислете – наистина ли искате това, няма ли да съжалявате след това? Имайте предвид, че обратен път няма да има.

Търсещите любов Скорпиони, звездите съветват, през февруари да плуват по течението и да не възпрепятстват развитието на събитията. Ако срещата се случи на 2 или 3 февруари, то по-скоро ще доведе до устойчив съюз.

Стрелец

Открийте своето сърце на този/тази, когото обичате. Разположението на звездите през февруари ще създадат условия за по-добро разбиране както с близките, така и със самите себе си. Ще има много задушевни разговори и много откровения. Не пропускайте покрай ушите си думите, защото всичко сега ще бъде важно и ценно.

Ако връзката ви е от скоро, то през първите десет дни на февруари се гответе да чуете от партньора/ката откровения и не много удобни въпроси. Постарайте се да дадете правдиви отговори, дори това да засяга вашето самолюбие. Именно откровеността ще ви позволи да се сближите с любимия човек и да започнете да говорите на един език.

Звездите, през втората половина на месеца, са приготвили приятна изненада за тези, които все още са сами. Човекът, към когото изпитвате симпатия, ще ви отговори със същото чувство. Бъдете открити и искрени, и тогава първата ви среща ще има продължение.

Стрелците, които са семейни, ще оценят по достойнство „семейното огнище“. И партньорът/ката, и децата ще правят всичко възможно за това, в домът ви да бъде спокойно и радостно. На 19 февруари с партньора/ката можете да обсъдите начините за отстранявате на сегашните проблеми. Благодарение на влиянието на планетите вие бързо ще успеете да се договорите и да стигнете до правилно решение. Ще останете много доволни един от друг.

Козирог

Нека вашите желания се осъществяват! Правете това, което ви носи радост и помага на душата ви да разцъфва, да пее. Срещайте се с любими хора, общувайте с природата, медитирайте и събирайте положителни впечатления. Ако ви се иска да се заемете с творчество – направете го!

Влиянието на планетите ще ви направи излишно стеснителни. Заради това, до 19 февруари ще ви бъде трудно да общувате с представители на противоположния пол. Имайте предвид, че ще успеете да привлечете внимание само, ако преодолеете стеснителността си. Не сядайте в ъгъла и не чакайте щастието да ви намери само. Накарайте се да действате и личният ви живот непременно ще се подреди. Периодът е благоприятен за започване на перспективни романтични запознанства, особено първата седмица на февруари, когато планетите правят хармоничен аспект към вашия знак.

Хороскопът препоръчва на семейните Козирози да се заемат с благоустройството на семейното гнездо. Вашата половинка с радост ще подкрепя всички начинания от подобен характер. Работейки върху създаването на уюта, вие за пореден път ще осъзнаете, колко важни за вас са сегашните ви отношения. Началото на съвместната дейност е най-добре да сложите на 12 или 13 февруари.

В края на месеца може да ви дойде изкушаващата идея, да превърнете приятелските отношения в романтични. Но по-късно вие горчиво ще съжалявате, че не сте се задържали в рамките на приятелството. Страстта ще избухне и ще угасне, като ще остави и у двама ви усещане за неудовлетвореност.

Водолей

Поддържайте статута си с думи и дела. Ако обещаете да направите нещо, което не можете, много скоро ще усетите гнева на околните върху себе си. Постарайте се в кратки срокове да реализирате това, което планирате на 2-3 февруари.

Романът, който ще се разпали през първата половина на февруари, обещава да бъде бурен. Вие напълно ще изгубите спокойствието си и няколко седмици ще мислите единствено за обекта на своите страсти. Нищо не ви пречи да се хвърлите с главата напред в новите и удивителни усещания. До леглото ще стигне доста бързо. Не се страхувайте, че ще се сторите лекомислен/а на партньора/ката. Той/тя вероятно ще оцени вашите пориви и изобщо няма да си помисли да ви упреква в нещо.

Новолунието (5 февруари) инициира период на обновяване на отношенията. Новолунието дава възможност да вдъхнете нова енергия в отдавнашен съюз и да започнете всичко на чисто. Ако в началото на февруари разберете, че отношенията ви вече са се изчерпали, то от 4 до 7 февруари ще успеете да се разделите мирно.

Периодът ще бъде ознаменуван с неочаквани срещи със стари познати. Вероятно е във вашия живот, отново, да се появи човек, в когото някога сте били влюбени. Ако сега нямате отношения, помислете за възстановяване на романа. Не е изключено този път, той да ви доведе до щастлив брачен съюз.

Риби

Пресмятайте всяко левче! През февруари е абсолютно противопоказно лекомисленото отношение към парите. Ако някой ви помоли за заем, не бързайте веднага да давате. Голяма е вероятността, човекът, който се е обърнал към вас за финансова подкрепа, да бъде непорядъчен и да не ви се издължи в уговорения срок.

Ако чувствате, че сте готови за нови отношения, по-често бъдете сред хората, особено там, където можете да срещнете достойни за вашето внимание представители на противоположния пол. Не е изключено запознанството с бъдещия партньор/бъдещата партньорка да стане с помощта на трето лице – роднина, приятел или колега. Вие, също така, можете да се обърнете към агенция за запознанства или да се регистрирате в сайт за запознанства. В краен случай, започнете активно да търсите, но е най-добре това да стане след 19 февруари.

Новолунието на 5 февруари ще ви постави в затруднено положение. Ще разберете, че няма да можете да се справите сами и ще започнете да търсите безкористни помощници. В този момент партньорът/ката ще се покаже от към най-добрата си страна. На момента ще оставят всички свои занимания и ще се заемат с ентусиазъм да защитават вашите интереси.

На растяща Луна (6-18 февруари) личните отношения могат да станат по-устойчиви и хармонични. Сега вие можете да предприемете всякакви действия, които са насочени към сближаване с партньора/ката. Не се страхувайте, че ще му/й се сторите натрапчиви. Вашата активност в този период ще бъде приета с голям ентусиазъм. Някои Риби, които са семейни, ще се замислят за продължение на рода.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – на личния й сайт. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара