Най-важното астрологично събитие на месеца е преминаването на експанзивния Юпитер в Козирог на 3 декември 2019 г. Независимо от това, че Юпитер е слаб в този знак, неговото въздействие ще се отрази положително в различни сфери от живота.

Хороскопът за декември 2019 говори за това, че ние ще успеем да приемем реалността такава, каквато е и да признаем, че имаме някои ограничения. Тези, които са сериозни и организирани, които имат добре обмислени планове, ще усетят това астрологично влияние като благословение.

През декември много силен ще бъде Козирог, защото тук транзитират Венера, Слънцето, Сатурн и Плутон. Този знак е съсредоточен към практическите резултати, така че успехът ще споходи тези, които притежават следните качества: отговорност, дисциплинираност, настойчивост и зрялост. Особено значение ще придобият социалните връзки и взаимодействието с официалните структури.

Месецът е благоприятен за личния живот, защото Венера, планетата на любовта, е в Козирог до 20 декември, настройвайки ни на „сериозна вълна“. Лекомислените връзки едва ли ще носят радост, но това е „добро“ време за тези, които се стремят към стабилност. Ще бъдем романтични и едновременно с това практични, и в резултат – отношенията ще бъдат с тенденция за подобряване. В следващия период, когато Венера се премества във Водолей, любовната атмосфера се променя. Ще усетите духа си авантюристичен, ще се появи

желание за свобода и приключения.

Слънчевото затъмнение на 26 декември се случва в Козирог в съвпад с Юпитер, което означава, че предизвиканите от тях промени ще окажат положително влияние в дългосрочна перспектива. За много хора това се подразбира като нов старт, за отваряне на нова страни в живота. Аспектите на затъмнението са хармонични, така че планетните енергии ще ни поддържат, ще ни помагат да градим, да поправяме, да планираме и разработваме стратегии, за да може новата 2020 година да започне с позитивна нотка.

  • Хората на огнената стихия (Овен, Лъв, Стрелец) ще покажат своята индивидуалност по необичаен начин. Интелектуалните занимания, общуването и изучаването на нещо ново ще бъдат полезни за кариерното израстване, а също и за укрепване на отношенията, ще се появят възможности да изпълните връзката си със съдържание.
    Представителите на знаците на Земята (Телец, Дева, Козирог) са способни да преуспеят във финансово отношение, но само, ако не рискуват. Много ще повишат нивото на доходите си или ще си намерят допълнителен източник на финанси, на неочаквани места или в области, в които до този момент не са били успешни.
    На знаците на въздушната стихия (Близнаци, Везни, Водолей), периодът ще донесе постижения, които ще дойдат благодарение на осъществяването на смелите идеи в живота. Планетните въздействия ще помагат на тези хора да се адаптират към нови социални, материални и дори професионални дейности. Даже, ако в самото начало трудно забелязват прогреса, крайният резултат ще ви зарадва.
    Хората, родени под знаците на водната стихия (Рак, Скорпион, Риби) ясно ще осъзнаят своите истински потребности и ще намерят път, който да ги доведе до изпълнение на желанията. Няма да се размине без трудности, но не трябва излишно да се безпокоите, защото звездите са на ваша страна.

Хороскопи за 2020

Овен

През този месец, личният живот няма да бъде на първо място за вас, защото работата ще изисква твърде много внимание и усилия. Ако отношенията ви току-що са започнали, няма да имате време, за да ги задълбочите. Семейните Овни ще планират различни мероприятия със своите половинки, но няма да успеят да реализират всички. В края на месеца ви очаква тихо и приятно време, което ще успеете да прекарате в компанията на близкия човек.

Венера, управляваща партньорския дом на Овните, до 20 декември 2019 се намира в дома на кариерата. Този период е подходящ за обсъждане на бъдещи планове със съпруга/та или с любимия човек. Ще бъдете в състояние да постигнете общо мнение, а подходът ви ще бъде прагматичен и хладен. В последните десетина дни на месеца, вие ще бъдете по-общителни, по-често ще бъдете сред хора, ще се срещате с приятели. Активният обществен живот ще бъде полезен за отношенията, ще ви помогне да се сближите още повече със своята половинка. Ако сте сами, ще имате много шансове да се запознаете с интересни хора. Но, по-скоро, отношенията ви няма да прераснат в романтични, а ще останат приятелски.
Може би, ще възникнат страстни желания и вие ще започнете да търсите любовни приключения.

Хороскопът препоръчва да не се увличате по любовните игри, а също по илюзиите и фантазиите. Ще бъде добре да проявявате повече внимание, защото примамливите предложения ще повлекат след себе си неприятности.

Телец

Личният живот ще се оживи, независимо дали имате отношения или търсите любов. Звездите предвещават горещ, страстен месец, когато ще има и романтични срещи, и любовни приключения. Ученето, пътешествията и духовната страна на живота ще ви помогнат да се почувствате обновени и ще внесат по-дълбок смисъл в личния живот.

Юпитер, планетата на успеха и най-големия благодетел на Зодиака, от 3 декември 2019 започва да транзитира във вашия девети дом (на убежденията, жизнената философия, далечните страни и пътешествията). По този начин отношенията ще получат стимул да се развиват и да помагат да разширите хоризонта си. Ако сте сами, възможно е да срещнете интересен човек, към когото ще развиете непреодолимо влечение. Може би внезапно ще се влюбите в някой зад граница или ще започнете любовен роман от разстояние.

Марс, през целия месец, ще остане в партньорския дом на Телец, подтиквайки ви към решителни действия. Но влиянието на Марс е противоречиво, така че ще усетите склонност към конфликти. За да балансирате огнената природа на тази планета, бъдете дипломатични и не отказвайте да правите компромиси, за да поддържате хармонията в двойката или в семейството.

Близнаци

Месецът е подходящ за самоанализ, така че ще бъде добре да намерите време за себе си и за размисли. Изучете своите мотиви, за да не повтаряте грешките, направени в миналото. Това, което ще изпитате през декември, ще ви помогне да се научите да цените повече своя живот и своето време.

Юпитер, управителят на партньорския дом на Близнаци, преминава в дома на трансформациите, където ще остане за цяла една година. Вие ще се чувствате привлекателни и съблазнителни, способни да увлече много, но няма да бъдете настроени съм лекомислени връзки. В любовните и съпружеските отношения ще се появи повече дълбочина.
Ако сте сами, бъдете по-склонни към прагматичен подход към личния живот и се ориентирайте към романи, основани на материални интереси. От друга страна, възможно е да встъпите в трудни отношения, които да ви „омотаят“ емоционално и да ви доведат до материални загуби.

Вас ви привличат горещите страсти, но трябва да помните, че тези връзки могат да навредят на вашия живот и да ви накарат да видите тъмната страна на собствената си личност.

След 20 декември 2019, когато Венера влиза в експанзивния девети дом, вие ще усетите непреодолимо желание за свобода. Такава позиция на планетата предвещава любовни приключения, нови впечатления и интересни запознанства. Това време е подходящо за романтично пътуване и отношения от разстояние.

Рак

Личният живот ще стане по-динамичен, защото, през целия месец, във вашия дом на любовта ще се намира огненият Марс. Енергията на тази планета ви прави страстни. Ще бъде самоуверени, така че използвайте това време в полза на своите интереси. Най-подходящото време да се влюбите, ако още никой не е завоювал сърцето ви.

От 3 декември 2019, Юпитер започва своя транзит през дома на партньорството и брака, който ще продължи около година. В астрологията Юпитер се счита за благодетел, затова може да очаквате подобрение в любовните и съпружеските отношения. Но подобренията няма да се появят веднага, а по-скоро след относително напрегнат период на преразглеждане на правилата, съгласно които вие съществувате като двойка. Много от вас, в този период, ще вземат решение да създадат семейство. За някои Раци, служебният роман може внезапно да доведе до брак.

Слънчевото затъмнение на 26 декември 2019 година, което ще се случи в партньорския дом на Рак, е още едно забележимо събитие за месеца. Неговото въздействие ще ви доведе до нови планове. Може би, заедно със съпруга/та или любимия/та ще се отправите на пътешествие или ще навестите роднини. При самотните представители на вашия знак има добри шансове да срещнат човек, който съвсем точно да съответства на представите им за идеален партньор.

Лъв

На представителите на вашия знак, месецът обещава приятни събития. Слънцето прави транзит в дома на любовта за Лъв, оживявайки личния ви живот. Вие ще бъдете остроумни и ще обичате да се шегувате, заставяйки другите да се смеят. Вашата общителност като магнит ще привлича противоположния пол.

Звездите ще бъдат щедри към вас, може да очаквате чудесни събития в личния живот. Меркурий ще остане във вашия дом на любовта до 11 декември 2019. Това разположение на планетата ви дава още един импулс за позитивно развитие на любовните отношения.

Сега има място за романтика, флирт, любовни приключения. Ако сте сами, с лекота ще правите впечатление и ще съблазнявате тези, които харесвате. Ако вече сте част от отношения, ще можете да внесете в тях повече хармония и да се насладите на особени моменти на близост със своята половинка. Отворете сърцето си и забравете старите обиди. Прекарвайте повече време с хората, които обичате и, които обичат вас.

До 20 декември, планетата на любовта, Венера, остава в дома на работата, така че личният живот ще се пресича с изпълнението на служебните задължения. Може да започнете служебен роман или да се запознаете с някой/някоя чрез колега или на официално мероприятие. Но трябва да бъдете внимателни, за да не попаднете в неловки ситуации, които могат да ви компрометират или да станат причина за големи финансови разходи.

Дева

Независимо, че според прогнозата месецът е зимен, той може да бъде горещ и страстен, изпълнен с ярки емоции и приятни впечатления. За личния живот, периодът е особено добър, защото в дома на любовта за Дева влиза Юпитер, планетата на успеха. Връща се интересът ви към живота, игривостта, желанието да привличате и да съблазнявате. С Юпитер на ваша страна вие ще станете по-самоуверени, по-открити и смели при изразяване на чувствата.

Ако сте сами, започва успешен период, когато ще бъде лесно да срещнете някого, с когото ще искате да започнете романтични отношения. Общувайте, запознавайте се с хора. С един от новите познати съдбата ще ви свърже за дълго. Но е добре да запомните, че не трябва веднага да поемате отговорност за дълготрайни ангажименти, а още по-малко да мислите за брак. Дайте си достатъчно време, за да оцените потенциала на отношенията.

Семейните Деви е възможно да започнат работа за подобряване на съпружеските отношения. Вие обгрижвате с внимание своята половинка и получавате за това взаимност, усещате емоционална близост.

Слънчевото затъмнение на 26 декември 2019 активира дома на любовта на Дева, така че в близките, до тази дата дни, очаквайте изненади и приключения. Но те могат да бъдат съпроводени с противоречия и заблуди. Вие сте готови на риск в любовта, забравяйки за практичността и здравия разум, присъщи на хората от вашия знак. Звездите съветват да обуздаете страстите, за да не съжалявате след това. Преди всичко се постарайте да разберете дали отношенията удовлетворяват вашите нужди или не.

Взени

Последният месец на 2019 година не предвещава бурни събития в личния живот. Вие сте спокойни и възприемчиви към проявите на любов, предпочитате да прекарвате времето си заедно с любимия/та. Не ви привличат шумните компании, вие цените домашния уют и емоционалната близост.

Планетните влияния са доволно благоприятни, така че има възможност да хармонизирате отношенията си.
Марс, управител на партньорския дом на Везни, прави транзит в дома на парите. Това означава, че финансовите решения ще зависят от любовта и личните взаимоотношения. Има вероятност чрез съпруга/та или възлюбения/та да дойдат финансови приходи.

Самотните Везни са много привлекателни и изглеждат леко загадъчни. Любовта може да разцъфти на най-неочаквани места, може дори на път към работата или в някакво обществено заведение. След 20 декември 2019, когато Венера влиза в дома на любовта, има добри шансове да започнете любовен роман.

От 3 декември 2019, Юпитер започва транзит през вашия четвърти дом, което е благоприятно за семейните отношения. Семейните Везни ще усетят подкрепата на своята половинка и отново ще открият удоволствието да се чувстват едно цяло със съпруга/та. Може би, вие ще внесете изменения в своето жизнено пространство, за да направите семейното гнездо по-привлекателно и уютно.

Слънчевото затъмнение на 26 декември 2019 година също се случва в четвърти дом на Везни, което показва необходимост да поддържат баланса между личния живот и работата, отделяйки повече внимание на отношенията с близките.

Скорпион

Този зимен месец може да бъде успешен за личния живот. Уран, който е разположен в партньорския дом на Скорпион, формира хармоничен аспект с Юпитер, така че могат да се случат позитивни събития.

Юпитер, планетата на разширението, от 3 декември започва да транзитира в дома на комуникациите на Скорпион, затова е възможно да се говори за подобряване на общуването в двойката. Сега ще бъде значително по-лесно да постигнете взаимно разбирателство, дори, ако дълго не сте успявали да го направите. Ще бъдете по-открити за размяна на мнения и идеи, затова може да постигнете съгласие, когато става дума за важни въпроси с голямо значение за бъдещите отношения. Вие можете дори да съставите списък с подобренията и измененията, които искате да реализирате през следващата година.

Марс ще остане в Скорпион през целия месец и негово въздействие ще ви направи по-енергични и страстни. На тези, които вече имат любим човек, хороскопът предлага да намерят възможност да правят заедно нещо необичайно, което преди не са пробвали. Ако сте сами и търсите любовта, може да срещнете някой много привлекателен. Освен това, до 20 декември в трети дом се намира Венера, която вдъхновява за експерименти в любовта. Кръгът от познати ще се разшири, ще се появят възможности за начало на нов любовен роман, който ще прерасне в стабилни отношения.

Стрелец

Вие повече се интересувате от любовта и отношенията, защото през вашия знак преминава Меркурий, който управлява домът на партньорството и брака на Стрелец. Вие отделяте много внимание на любимия/та, стремите се да прекарвате колкото е възможно повече време с него/нея.

Самотните Стрелци ще бъдат съблазнителни, ще им бъде леко да привличат ухажори. Късметлии в любовта ще бъдат тези, които са общителни и не се отказват от нови запознанства. Има добри възможности да срещнете много достоен човек и да започнете романтични отношения.
От друга страна, в тайнствения дванадесети дом на Стрелец е разположен Марс, управител на вашия дом на любовта. Това означава, че личният живот ще бъде активен, но не непременно открит. Възможно е да искате да запазите своите отношения в тайна от другите. По този начин енергията на Меркурий и Марс не е съгласувана, което може да ви придаде тайнствен вид, но и да ви направи непоследователни.

Планетата на любовта, Венера, до 20 декември е разположена в дома на парите, което говори за материални интереси свързани с личните отношения. Вие очаквате подаръци и знаци на внимание, изразени в осезаема форма. Може би чрез любимия/та ще дойде приход или вие заедно ще решите да се заемете с някакъв изгоден, делови проект.

Козирог

През този месец ще се случат много събития, които ще покажат, че вие трябва да работите над себе си. Напълно е възможно, личният живот да не е сред приоритетите ви, доколкото сте склонни да се съсредоточавате върху себе си и своето минало.

Много Козирози ще искат да си върнат стара любов, но звездите ги съветват да бъдат внимателни когато става дума за възстановяване на прекъсната любовна връзка. Напротив, времето е благоприятно за приключване на отношения, които не са достигнали точното развитие навреме.

Планетата на любовта, Венера, до 20 декември ще бъде разположена във вашия знак и ще формира аспекти със Сатурн, Плутон и Южния Възел. Това означава, че старите навици могат да попречат на позитивното развитие на отношенията. От друга страна, любовта може, най-накрая, да излекува вашите душевни рани, така че да бъдете по-самоуверени. Важно е да не повтаряте грешките от миналото, тогава ще успеете да постигнете по-добри резултати.

На 26 декември се случва Слънчево затъмнение в Козирог, което ще повлияе на отношенията. Това небесно събитие ознаменува началото на процес на преобразувания, което не винаги е лесно. Но може да разчитате на благотворното влияние на Юпитер, което ще докаже, че всичко е за добро. Подкрепата на близките ще ви помогне да оставите миналото назад и да гледате към бъдещето с оптимизъм.

Водолей

Любовната атмосфера през този месец е приятна и непринудена. Самотните представители на този знак понякога ще бъдат лекомислени и ще си позволяват някои романтични приключения. Семейните Водолеи отново ще открият за себе си някои качества на съпруга/та и ще бъдат истински щастливи да бъдат заедно.

До 22 декември, Слънцето, което е управител на партньорския дом на Водолей, ще се намира в дома на приятелството. Нещо повече, от 9 декември там ще влезе и Меркурий, който управлява дома на любовта. Това е отлична комбинация за тези, които търсят своята половинка. Вие сте общителни и може да се запознаете с нови хора чрез приятели, на публични мероприятия или в онлайн среда. Възможно е с някой от новите си познати да започнете сериозни отношения.

Планетата на любовта, Венера, от 20 декември 2019 се премества във вашия знак. Вие ще се чувствате любими и желани. Ако в отношенията ви има трудности, сега е времето да поговорите откровено с любимия/та или със съпруга/та. С Венера на ваша страна, вие с лекота ще постигнете взаимно разбирателство. Но помнете, смисълът не e в това да изяснявате отношенията, целта е да обновите връзката си.

Риби

Месецът не е лош за личния живот, може да ви донесе приятни събития. Венера, планетата на любовта, до 20 декември е разположена в дома на приятелството на Риби, което намеква за вероятно зараждане на романтични отношения с някой от приятелите. Приятелството внезапно ще се завърти с нови обороти, ще възникнат дълбоки чувства, но с тях ще дойдат въпросите и съмненията.

Ако вие сте в търсене на своята половинка, то не трябва да прекарвате времето като се усамотявате. Звездите съветват самотните представители на вашия знак по-често да бъдат в приятелски компании, там няма да останат незабелязани от противоположния пол. Освен това, онлайн средата предлага шансове да срещнете някой специален/някоя специална.

Тези, които вече имат отношения е добре да взимат участие в обществени мероприятия и да бъдат сред хора. Намирайки се заедно сред хора, вие ще направите нови запознанства, ще се откриете неочаквани черти един в друг, така че отношенията ще станат по-съдържателни.

В семейния живот се очакват проблеми. Възможно е да бъдат свързани с пътуване или пристигане на гости. Между съпрузите могат да възникнат спорове, но в края на краищата ще стигнете до общо мнение, макар и трудно, защото не цялата информация ще изглежда достоверна.

Още хороскопи и статии от Мая Павлова – на личния й сайт.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара