Хороскопът за април 2019 година предсказва добро време за повечето хора. Звездите обещават много усмивки, романтика и приятни емоции. Пролетта ще накара целия свят да заискри с ярки цветове.

През първите десет дни на месеца ни очаква романтично време, защото Венера и Меркурий транзитират в Риби. Можем да си позволим да фантазираме и да мечтаем, и не само това. Ще имаме възможност да изследваме вътрешния си свят или да възстановим тънката връзка, която ни свързва с другите, на всички възможни нива.

Месечни хороскопи

Меркурий и Венера се срещат с Нептун, повелителя на илюзиите, така че някои могат да се влюбят в недостижим идеал. Също има голяма вероятност да ни въведат в заблуждение с поетични любовни признания и празни обещания. Ще бъде добре през този период да бъдем по-реалистично настроени.

На 9 април 2019, Юпитер започва да се движи ретроградно в Стрелец,

предлагайки ни да преразгледаме личните си убеждения и да се отървем от ограниченията. В средата на месеца Юпитер прави напрегнати аспекти с Меркурий и Венера и това е способно да ни извади от състоянието на идеализиране.

Силно е изявена енергията на Овена, защото тук, до 20 април, е разположено Слънцето, от 17 април тук влиза Меркурий, а от 20 април – Венера. Общуването ще стане по-импулсивно, често дори с агресивна нотка.

На 20 април 2019 година Слънцето преминава в Телец – спокоен, практичен, настойчив и упорит знак. Делата ще станат по-премерени и обективната реалност ще вземе връх. В астрологията Телците се свързват с финансите, така че ще имате достатъчно възможности да заработвате добри пари. Съвпадът на Слънцето с Уран ще стимулира експериментите и иновациите, но без излишен риск.

Китайска астрология

Представителите на огнената стихия (Овен, Лъв, Стрелец) ще се изкушават да се заемат с всичко наведнъж. Те могат да прескачат от едно на друго и нищо да не довършват. Препоръчва се да обуздаят своя темперамент и да бъдат по-внимателни към детайлите.

При хората от земната стихия (Телец, Дева, Козирог) има възможност да решат стари проблеми, от които са се отказали в миналото. Възможно е да бъдат предприети радикални действия, а изходът да се окаже благоприятен.

За знаците на въздуха (Близнаци, Везни, Водолей) месецът е доста спокоен. Може да се посветите на решаването на текущи семейни въпроси: планиране на предстоящата отпуска, ремонт или строителство. Ако има някакви конфликти, ще се появят възможности да ги разрешите, във ваша изгода.

Хората от водната стихия (Рак, Скорпион, Риби) ще бъдат доста разговорливи. Ще ги привличат разговори на абстрактни и философски теми, но е вероятно да не стигат до конкретни изводи. Проблемът се крие в това, че те могат да бъдат доволни от полуистините и да действат на тази основа. Звездите ви съветват не само вие да говорите, но и да се вслушвате в другите.

Овен

През този пролетен месец романтиката и поезията ще се преплитат с горещите страсти и жаждата за завладяване. Слънцето, Венера и Меркурий, които преминават транзитно през знака Овен, ви правят неустоимо съблазнителни.

Звездите са ви приготвили много интересни неща: неочаквани срещи, нови запознанства, любовни признания. Самотните Овни с лекота ще привличат интереса на противоположния пол, така че ще се наложи да избират сред многобройните претенденти за вашето внимание.

Венера, която управлява вашия партньорски дом, до 20 април 2019 остава в дванадесети дом, затова вие ще проявявате своята най-уязвима страна, ориентирани към прошка, помирение и безусловна любов. Това особено се отнася за тези, които отдавна са семейни и връзките в брака са отслабнали с течение на времето, появило се е недоволство. При много двойки ще има повторно преоткриване и лечение на старите рани.

Планетните влияния ще помогнат на съпружеските двойки, в които отношенията са станали леко скучни. Вие ще се изпълните с вдъхновение и ще действате то необичаен начин, така че да се върнат радостните вълнения и страсти. Ако връзката ви е хармонична, може да обсъдите темата за децата.

Телец

Отлично време за личния живот, особено за тези, които търсят любов. Вие ще срещнете много интересни хора и една от тези срещи може да сложи началото на страстен любовен роман.

За да се възползвате от всички преимущества на този пролетен месец, трябва да действате нестандартно. Отклонението от обичайния начин на самоизразяване ще ви направи неотразими и привлекателни за противоположния пол.

Семейните Телци трябва да обръщат повече внимание на своята половинка. По-често бъдете заедно в приятелски компании, посещавайте публични мероприятия. Би било добре да намерите време и за няколко романтични вечери, които да ви позволят да се насладите на общуването един с друг, без странични вмешателства.

На 17 април 2019 Меркурий преминава в дванадесети дом, а след това, на 20 април, към него се присъединява Венера. Тези транзити способстват идеализирането на любовта, но и предсказват тайни отношения, които, като правило, се усложняват с течение на времето.

В семейния живот не се очакват значителни промени. Ако възникнат конфликти между членовете на семейството, не влизайте в ролята на арбитри. Ситуация ще се оправи бързо, ако вие не се намесвате.

Близнаци

Месецът обещава да бъде благоприятен за любов, защото Венера се намира в най-високата точка на хороскопа на Близнаците. Личният живот ще стане по-ярък, очакват ви и романтика, и любовни приключения.

Представителите на този знак са общителни и лесно се запознават с нови хора, макар че няма да бързат да встъпват в нови отношения.

Всичко ще се промени след 19 април 2019, когато в дома на любовта за Близнаци ще има Пълнолуние. Някой ще успее да привлече вашия интерес и ще започне удивителна любовна история. За някои от вас тази внезапно избухнала страст ще означава края на старите отношения.

През целия месец Марс ще бъде в Близнаци, предлагайки ви да обърнете внимание на това колко важни за любовта са интелектуалните интереси. Именно това ще ви помогне да се сближите с любимия човек и да добавите повече топлина в отношенията си.

Юпитер, който е разположен в партньорския ви дом, на 9 април 2019 става ретрограден. Възможно е предишен любовник/предишна любовница да се опита да влезе в живота ви. Ако сте семейни, ще дойде време да анализирате сегашните трудности и да намерите начин да ги решите, за да направите отношенията си по-добри. Миналото ви вдъхновява и е източник на мъдрост.

Рак

През този пролетен месец вие ще бъдете романтични и мечтателни. Венера заема благоприятна позиция за Раците, така че вие може да бъдете успешни в любовта. Под влияние на Венера ще се появят поводи за радост.

Раците, които търсят любов, ще привлекат хора с по-голям опит или по-възрастни, които биха могли да ги защитят и да поемат отговорност за тях. Но трябва да помните, че много в отношенията зависи от вас. Смело поемете инициативата в свои ръце и самостоятелно изберете направлението на живота си.

В края на април, Плутон и Сатурн, които са разположени в дома на брака и партньорството, ще станат ретроградни. Това показва, че ще се наложи да поработите над отношенията си, ако искате да ги запазите за дълго време.

Семейният живот на Раците обещава да бъде спокоен. Вие ще успеете да се разберете със съпруга/та или с роднините за нещо важно. Макар че, не са изключени трудности в отношенията с по-възрастни роднини, затова се препоръчва да не влизате в конфликтни ситуации. Постепенно всичко ще се успокои, ако не „наливате масло в огъня“. .

Лъв

Месецът започва с романтика и страст. Април 2019 година ще ви помогне да се сближите с любимия човек, така че реката на любовта да потече свободно и на широко. Открито проявявайте своите чувства и отношенията ще разцъфнат.

Звездите са благосклонни към семейните представители на този знак. Лъвовете ще усещат необходимост да отделят повече внимание на своята половинка, ще се стремят към по-душевно общуване. Отношенията между съпрузите ще укрепнат и те заедно ще мислят за дългосрочни планове.

Но, ако вие току-що започвате своите отношения, ще е необходимо да бъдете внимателни. Новият ви познат/новата ви позната с лекота може да ви въведе в заблуждение и да ви използва за собствените си интереси, ако не бъдете внимателни.

Личният живот на самотните Лъвове ще бъде много активен през целия месец. Възможно е да се сприятелите с някой от чужбина. Но по-добре не бързайте със събитията, в началото изберете платоничните отношения. Юпитер, който е разположен във вашия дом на любовта, от 9 април 2019 започва период на ретроградно движение, така че периодът благоприятства бавното и спокойно развитие на любовните романи.

Дева

Звездите обещават добро време за личния ви живот. Меркурий, който е управител на вашия знак, до 17 април 2019 е разположен в партньорския ви дом, като тук до 20 април остава и Венера, планетата на любовта, а това говори за вашия голям интерес относно партньорството. Проблемите от миналия месец ще се разсеят и отношенията ще бъдат отбелязани с взаимно разбирателство.

Планетните влияния подкрепят прошката и примирението, и, ако взаимоотношенията в двойката са били конфликтни, вие ще намерите начин да си върнете хармонията. Любовта ще ви научи на много, така че вие ще успеете да постигнете вътрешен баланс с помощта на своята половинка.

Самотните Деви имат шанс да срещнат някой привлекателен/някоя привлекателна през първата половина на април. Във вашето обкръжение ще се появят нови хора, сред които може да бъде и вашия избраник/вашата избраница. Периодът също е подходящ за разширяване на кръга на запознанства и намиране на нови приятели.

Последните дни от месеца, когато Сатурн и Плутон, които са във вашия дом на любовта, стават ретроградни, са подходящи за анализиране на текущото положение на нещата в личния живот. Започването на конструктивен диалог с възлюбения/та ще помогне да се покажат трудностите, което ще предпази двойката от разправии в бъдеще.

Семейните Деви са активни и енергични. Възможно е да се заемете с организирането на семейния празник или да станете инициатори на някакви развлекателни мероприятия за близките си.

Везни

Този пролетен месец носи обновление и обещава да бъде запомнящ се. Ще усетите, че личният ви живот придобива нови цветове. Вие сте много емоционални и именно емоциите правят вашите отношения дълбоки и придават на любовта нов смисъл.

Новолунието на 5 април 2019 активира партньорския дом на Везните, което говори за възможност за подобряване на отношенията с половинката. Правете заедно планове и работете за тяхното осъществяване. Това също е и добро време за сключване на брак, годеж и планиране на сватба.

На 17 април 2019 във вашия партньорски дом влиза Меркурий, а на 20 април към него се присъединява Венера. По този начин вие няма да имате проблеми с това да съблазните някого и да завоювате нечие сърце. Вие сте привлекателни за представителите на противоположния пол, така че непременно се възползвайте от този период.

Самотните Везни ще имат достатъчно удачни възможности да срещнат любовта. Може би ще се запознаете със своя бъдещ избраник/своята бъдеща избраница по време на пътуване или в дейност, свързана с учене.

Скорпион

За Скорпионите този пролетен месец се отбелязва с романтика, поезия и жажда за приключения. Венера и Меркурий преминават през вашия дом на любовта, което благоприятства личния живот. Ще се пробуди желанието ви да пренесете любовта на по-дълбоко ниво.

Ако сте сами и тайно много силно сте влюбени в някого, звездите ви съветват да използвате времето до 20 април 2019, за да обявите своите чувства. Направете първи крачката към сближаване с човека, когото наистина харесвате.

Месецът ще донесе обновление на съпружеските двойки, те отново ще имат период на влюбеност един в друг, на страсти и флирт.

Марс, който е управител на вашия знак, е разположен в дома на трансформацията, така че периодът е подходящ за разговори на деликатни теми, които по-рано не сте се осмелявали да обсъждате. Възможно е да откриете някоя неприятна тайна, но вие можете да преобразувате негативните моменти в позитиви. Дори и да имате разногласия трябва да се стремите към взаимно разбирателство, за да направите отношенията по-зрели.

На 20 април 2019, Слънцето преминава в партньорския дом и настъпва подходящо време за сближаване с любимия човек или съпруг/а. Пазете мира и хармонията в семейството, радвайте половинката с приятни дреболии и изненади. Тези, които искат да встъпят в брак, могат да обсъдят тази тема с избраника/цата си.

Стрелец

Очаква ви чудесно време за личния ви живот. До 20 април 2019 в дома на любовта за Стрелец се намира Слънцето, а след това го „сменява“ Венера. Освен това, от 17 април тук се разполага и Меркурий. Всичко това говори, че месецът ще донесе радост и приятни събития.

Връща се вашият приключенски дух, появява се настроение за флирт, любовни игри и завоевания. Но това не означава, че ви привличат краткотрайните връзки. Напротив, вие се стремите към устойчиви отношения, изпълнени с дълбок смисъл. Ако се появят трудности, то ще бъде само защото вие не сте готови да се отворите за любовта и да изразите чувствата си.

Самотните представители на вашия знак могат да разчитат на съдбоносна среща, която да сложи началото на любовен роман. А тези, които вече са срещнали своята половинка, ще усетят ново чувство на единение и ново ниво на разбирателство. Съпругът/та ще ви учуди с романтичен жест, ще ви отделя повече внимание или дори ще сподели желанието си да имате дете.

Марс, който управлява дома на любовта за Стрелец, е разположен във вашия партньорски дом, така че времето е много подходящо за встъпване в брак. Неотдавна разцъфналата любов може бързо да ви доведе до съпружески отношения. Може би някой от ухажорите неочаквано ще ви направи предложение, дори и да не сте настроени за нещо сериозно.

Козирог

През април 2019 вие ще бъдете привлекателни и разговорливи, и с това ще направите добро впечатление на представителите на противоположния пол. Звездите съветват да бъдете смели в изразяването на чувствата си, да не се ограничавате само с романтични намеци.

Ако сте сами, любовта може неочаквано да разцъфне между вас и някой/някоя, които познавате отдавна, например: съсед/ка или бивш/а съученик/чка. Разходката в парка може да доведе до внезапно увлечение, възможна е среща и начало на любовен роман.

За съпружеските двойки времето също е благоприятно. Приемане на гости, срещи с роднини и приятели ще ви помогнат да направите семейния си живот по-разнообразен и да се отървете от скуката. Сравнявайки свои отношения с другите, вие ще стигнете до извода, че на вас може да ви се завиди.

След 20 април, когато Слънцето ще влезе в дома на любовта за Козирог, личният живот ще получи нов импулс. Всичко ще се задвижи, а обстоятелствата ще се сложат така, че всичко ще бъде добре за вас. Съвместното влияние на Слънцето и Уран е способно да ви донесе любов от пръв поглед.

Водолей

Личният живот обещава да бъде вълнуващ през април 2019. Вие сте самоуверени, умеете да разговаряте умно и сте доста провокативни в общуването с потенциалните партньори.

Но трябва да бъдете внимателни, защото сте склонни да бъдете прекалено напористи и да натрапвате своите възгледи. Заради това, първоначалното положително впечатление от вас, може бързо да се разсее. На Водолеите се препоръчва да бъдат по-открити за размяна на идеи и да не се отказват да изслушват мнението на другите хора.

Тези, които търсят любов, имат добри възможности да се запознаят с някой/я много привлекателен/на. Неочаквана любов или внезапно увлечение могат да сложат край на вашата скука. Това е особено вероятно през втората половина на месеца.

Семейните Водолеи ще ги влече дома и семейството. Много ще изпитват необходимост от емоционална близост с половинката си, което не е съвсем характерно за Водолеите. Заради това, съпругът/та ще бъдат приятно учудени и, ако отношенията ви в последно време са били „разклатени“, вие ще успеете да възстановите сърдечната връзка.

Риби

През този пролетен месец основен приоритет ще бъде личният ви живот. Меркурий, който е управител на вашия партньорски дом, до 17 април 2019 се намира в Риби, а Венера, планетата на любовта, ще остане тук до 21 април. Това е благоприятно време за любов и отношения, и вие можете да бъдете късметлии в любовните дела.

Транзитът на Венера подкрепя самотните Риби, които искат да си „намерят някого“, който да привлече техният романтичен интерес. Меркурий ще им помогне правилно са подберат думите, за да изразят своите чувства. Но бъдете внимателни с новите запознанства, защото интуицията може да си направи лоша шега с вас. Не си струва да започвате отношения, ако не сте напълно уверени в своя избор.

Семейните Риби трябва да бъдат по-съсредоточени върху себе си и своите желания, като за малко забравят нуждите на половинката си. Недоволството на съпруга/та може да ви предизвика да дадете празни обещалия или да се увлечете по мечти, които са прекалено далече от реалността. Помнете, че в отношенията е необходим баланс.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара