Всичко материално е много важно за Плъха, това е общоизвестен факт, но това не означава, че управителят на 2020 година не е способен на искрени и чисти чувства.

Обратно, зад маската на хладнокръвие и спокойствие, често се крие крехко създание, което се нуждае от внимание, а самотата го потиска. На него му е нужна подкрепа, семейство, любов, макар че самият той е скъп на проява на чувства, относно човекът, който ги заслужава.

Годишни хороскопи за 2020

Не трябва да се страхувате от факта, че годината е високосна. Истинските чувства ще преодолеят всички препятствия. Всички 12 месеца ще преминат под влиянието на Плъха, чието сърце, въпреки страховете на мнозина, не е стоманено. Той ще подкрепя всеки, който иска да сложи началото на сериозни отношения и да създаде устойчиво семейство.

Изучавайки любовния хороскоп за 2020 година, вие ще се убедите, че заради особеностите на своя характер, Плъхът ще се старае да отдалечава от романтиката, с всички методи. Ще се намесват и нови проекти, и работа. Хората ще трябва сами да решават какво са готови да жертват, заради отношенията.

Любовният хороскоп за 2020 година обещава много нови, интересни запознанства, защото Плъхът ще направи всичко възможно, животът да „гори“. Сред новите познати е вероятно да си намерите подходящ партньор за сериозна романтична връзка. С безкористни действия и добре развит нюх ще успеете да завоювате избраника/цата. Благодарение на Плъха, вие с лекота ще се нагаждате към трудния нрав на партньора, запазвайки, при това, своята загадъчност.
Годината се очертава наситена и богата на ярки събития в различни сфери на живота, но, все пак, любовта няма да остане на втори план. Тя ще се превърне в истински отдушник за тези, които я открият.

Любовен хороскоп за жените за 2020 година

Мишката ще се отнася благосклонно към семейните жени, защото тя самата е грижлива майки и умела домакиня. Господарката на годината ще помогне на самотните дами, които искат да намерят своята половинка, но няма да бъде опора за тези, които са се затворили в себе си и не искат да пуснат в сърцето си светлите чувства.

Любовният хороскоп за 2020 година напомня, че Мишката/Плъхът обича активните хора, което означава, че не трябва да се бавите и да чакате мъжът да реши нещо. Направете първата крачка, вземете ситуацията в своите ръце. Инициативните хора ги очаква успех.

Любовен хороскоп за 2020 година за жените по стихии

Дамите, представителки на въздушната стихия (Везни, Водолей, Близнаци), ще се потопят с главата напред в страстите. Самотните ще отворят сърцето си за любовта, семейните ще освежат отношенията си с постоянния си партньор с помощта на експерименти в спалнята. Важна препоръка: не крийте своите емоции, споделяйте с избраника преживяванията си.

Представителките на стихията Земя (Козирог, Телец, Дева) могат да бъдат спокойни. Настъпва благоприятен период, когато, реално, не само ще завържат нови отношения, но и ще оправят старите, които са на границата на краха.

Самотните жени няма да бъдат лишени от мъжко внимание. Важно е, според любовният хороскоп за 2020 година, в поведението си да се придържате към „златната среда“, да не бъдете лекомислени и да не скромничите.

Представителките на водната стихия (Риби, Скорпион, Рак) прекалено често ще действат необмислено. Омъжените ще се решат на интрижка, което не трябва да правят. Не бягайте от проблемите в отношенията, решавайте ги и отново ще бъдете щастливи с отдавнашния си партньор. Ако сърцето ви е свободно, изборът между кандидатите за титлата „ ваш любим“ ще бъде труден.

Жените, представителки на огнената стихия (Стрелец, Лъв, Овен), трябва да поработят над самоконтрола. Ще имат много възможности да започнат главозамайващ роман, но трябва да слушат не сърцето, а гласът на разума. Омъжените огнени жени трябва да станат по-малко взискателни към партньора. В противен случай няма да усетите хармония до 2021.

Любовен хороскоп за 2020 година за мъжете

На мъжете ще им се наложи да се научат да мислят трезво, когато ги завладяват различни емоции и чувства. Плъхът не подкрепя тези, които игнорират гласът на разума и взимат необмислени решения. Любовният хороскоп за 2020 година прогнозира, че под въздействието на управителя на годината, всеки представител на силния пол ще усети повече увереност в себе си и в собствените си сили. Плъхът ще подари на мъжете необходимата енергия, която да използват в ежедневието си. При семейните тя ще помогне за укрепване на отношенията с партньорката, за подреждане на бита, отстраняване на пречките по пътя към щастието, а на самотните ще помогне намиране на любима, която ще срещнат съвсем случайно.

снимка: Profimedia

Любовен хороскоп за 2020 година за мъжете по стихии

В живота на семейните представители на Водната стихия всичко ще бъде гладко и спокойно. Времето е подходящо да се отпуснат в компанията на близките си. На самотните се препоръчва да се заемат с търсенето на спътница, но трябва да се пазят от меркантилните жени.

Огнените мъже, чието сърце е свободно, ще станат популярни сред жените. Няма да са заплашени от липса на внимание. През тази година, те едва ли ще сключат брак, но с голяма вероятност ще срещнат жена, която ще стане тяхна надеждна, любяща и грижлива партньорка. Двойката ще преодолее всички изпитания, ще стане по-стабилна.

Семейните представители на тази стихия трябва да се откажат от навиците си да плуват по течението. Работата над самите тях ще подобри романтичната им връзка със съпругата. Ергените, намиращи се под влиянието на Въздуха, трябва да се подготвят за ярък и незабравим роман, който ще предизвика у тях цял калейдоскоп от емоции. А тези, които вече са част от отношения и държат на тях, трябва да помислят как да ги подобрят, как да направят приятелката си щастлива. В противен случай всичко ще приключи с раздяла.

Любовният хороскоп за 2020 година предупреждава представителите на стихията Земя за големи промени в сърдечните дела. Семейните мъже ще станат бащи, а самотните ще срещнат съдбата си.

Овен

Представителите на този огнен знак ще усещат подкрепата на съдбата в сърдечните дела. Плъхът ще помогне на Овните да се „сблъскат“ с подходящия партньор. Но не си помисляйте, че всичко ще бъде оставено на късмета. Следете за имиджа си, посещавайте салон за красота, обновявайте гардероба си. Поработете над собствената си самоувереност. Тогава ще постигнете добър резултат. Не се стеснявайте първи да разкриете чувствата си. Говорете за тях на тези, които заслужават да ги чуят. Бъдете истински „господари“ на положение, вслушвайте се във вътрешния си глас, не слушайте съветите на околните. Тази препоръка е особено актуална за мъжете Овни.

Самотните представители на този знак ще имат много възможности да си намерят партньор, който да бъде надежден и разбиращ. Не се фокусирайте върху външните дадености, взирайте се по-надълбоко, изучавайте вътрешния свят на потенциалния си спътник.

Телец

Не си губете времето и енергията си за тези, които не са достойни за вас. Време е да се отървете от „розовите си очила“, за да различите по-добре онези, които се възползват от вас. Докато не започнете да мислите, не очаквайте чудо. Лекомислието и прекалената доверчивост пречат на Телците да срещнат човека, който би могъл да ги направи щастливи. Съсредоточете се върху самообразованието, което ще ви позволи да отделите важното от второстепенното. Дръжте се уверено.

2020 година може да донесе на Телците служебен роман. Времето е подходящо за сключване на брак, но засяга само тези, които отдавна имат отношения. Самотните Телци ще бъдат заети с леки флиртове, пътешествия, нови запознанства, романтика във всичките й проявления. За тях не са показани сериозни отношения. Семейните представители на този знак ще се сблъскат с множество прегради, които, реално, ще успеят да преодолеят с помощта на близки и роднини.

Близнаци

През 2020 година за Близнаците настъпва добър период за романтика, ярки емоции, главозамайващи чувства. Но много ще зависи от това, каква позиция ще заемете. Важно е да бъдете инициативни. Не се старайте да анализирате всяка дреболия, бъдете внимателни към околните и тогава, и във вашата, и в тяхната душа ще се възцари спокойствие. Спорове с партньорите се предвиждат само, заради неща, които ще решите сами да си измислите. Важно е през 2020 година ваше основно „оръжие“ да бъде нежността, допълнена с чувственост. Забравете, макар и временно, за парите, съсредоточете върху нематериалните подаръци и изненади.

Семейните Близнаци от време на време ще досаждат на партньора си с ревност без да имат повод. Бракът скъп ли ви е? Спрете да го разрушавате собственоръчно! Ще успеете ли да се контролирате? Обърнете се към психолог за помощ.

Рак

Настроението на Раците ще бъде променливо, което ще се отрази на личния им живот. За един миг заядливите ергени ще решат да сключат брак и обратно, да се разделят. Не разчитайте на това, че човекът до вас ще търпи такива промени. Тези, които не могат да контролират своите емоции, не могат да очакват сериозен роман. Намерете време, за да разберете сами себе си. Само тогава ще срещнете на пътя си надежден човек, с когото ще бъдете щастливи.

Не се препоръчва на Раците да се хвърлят с главата напред в света на флирта и любовните приключения. Новите запознанства ще бъдат много, но те няма да доведат до нищо сериозно. Важно е да не ги сметнете за „хроничен невървеж“, защото в този случай, депресията е на ръка разстояние. Постарайте се да разберете защо на този етап от живота всичко се случва не така, както би ви се искало. Възможно е да не ви достига вътрешният заряд и затова да не постигате щастие в сърдечните дела.

Лъв

През 2020 година ще има достатъчно романтика за Лъвовете, но все пак няма да бъде толкова, че представителите на този огнен знак да забравят за работата си. През всичките 12 месеца ще ви се наложи да се разкъсвате между личния живот и работата. Дори и натискът от страна на партньорите няма да помогне, вие все така ще закъснявате да се прибирате у дома, ще пропускате семейните вечери, разговорите. А, ако сте сами, бъдете инициативни! Не сте свикнали така? Работете над себе си, защото друга тактика, през тази година, няма да ви помогне. Пасивната позиция няма да ви даде възможност да завоювате тези, които отдавна харесвате.

Намерете време да промените имиджа си. Запишете се в салон за красота, простете се с екстравагантния си стил, избирайте нещо значително по-елегантно, за да не отблъсквате околните. Посещавайте модни бутици, за да смените гардероба. Вие сте морално депресирани? Скоро всичко ще се промени, след една неочаквана, но приятна среща.

Дева

Девите прекалено са зациклили върху личния си живот. Научете се да се отнасяте към сърдечните дела с лекота, тогава истинските чувства ще влязат във вашето сърце и ще останат там за дълго. Някой отдавна ви харесва? Спрете да притискате човека, пуснете го и той ще иска да се доближи до вас. Неотдавна сте преживяли раздяла? Спрете да се измъчвате, това не е края на света. В противен случай ще станете заложници на лошото си настроение и постоянно ще плачете. По-често общувайте с близките си, с по-възрастните роднини, които се нуждаят от вашето внимание.

Девите, които отдавна мечтаят за чиста любов, ще срещнат човек, който ще им подари такива чувства. Срещата ще бъде внезапна, по-скоро ще се случи далече от родния дом. Старайте се да бъдете честни с партньорите, откажете се от двусмислените фрази, действайте непринудено, покажете, че можете да бъдете искрени и истински.

Везни

Везните ще се потопят в света на собствените си мечти и фантазии. Учудващо е, но това, обратно, ще ги стимулира да търсят достоен партньор. И всичко това е, защото на Везните им иска да намерят някой, който да им помогне да реализират смелите си мечти. Истината е, че тези мечти могат да изплашат някого, затова се контролирайте и проявявайте страст там, където е подходящо.
Търсите умен и надежден партньор? Трябва да го търсите не по кафенета и баровете, а на културни мероприятия. Купонясвайте само когато е удобно, в зависимост от работата и състоянието на здравето ви.

Везните, в чието сърце вече живее любовта, ще бъдат окрилени от чувства, за които отдавна мечтаят. Смело демонстрирайте своята любов, изразявайте нежността си, но предварително се убедете, че награждавате човека, който заслужава всичко това. Не бързайте със събитията, любовта не се заражда на мига.

Скорпион

През 2019 година, Скорпионите не са искали дори да си помислят за семейство и деца, но Плъхът действа различно и през 2020 година, представители на този знак рязко ще сменят своите принципи. Те ще се откажат от интрижките и бързите романи, флиртовете ще им доскучаят. За сметка на това, ще искат да встъпят в сериозни, хармонични отношения, ще почувстват истинската любов. Не е изключено, през първата половина на годината да срещнат този/тази, които ще им помогнат да реализират тази мечта. Скорпионите ще усетят, че най-накрая им е истински комфортно и леко. Това чувство няма да ги остави, ако не насочат любовта си към нов партньор/ка.

Външни обстоятелства ще повлияят върху живота на Скорпионите. Те ще способстват развитието на техните отношения. Семейните Скорпиони могат от време на време да страдат от душевни терзания, причината за които ще им бъде трудно да определят. Поговорете за тревогите си с приятели.

Стрелец

На Стрелците ще им се наложи да се сблъскат с любовна дилема. Много ще останат с впечатлението, че са станали герои на опера с постоянни прояви и страсти. Омръзна ли ви такъв живот? Изходът е един, оставете всичко, тръгнете си без да се сбогувате. При това е желателно да бъдете благородни в поведението си, не обиждайте партньора/ката. Не сте готови да пуснете избраника/цата си? Положете усилия, за да запазите отношенията, но се постарайте всичко да мине гладко, без да уроните своя авторитет.

Вие сте сами? 2020 година ще ви подари среща с човек, когото отдавна сте си представяли в мечтите като единствен/единствена. Не чакайте любовта сама да почука на вратата. Излизайте по-често от града, посещавайте интересни мероприятия, излизайте с нови компании. Не е изключена среща с бивш/а. Независимо от неговото/нейното очарование, не бързайте да разкривате всички си „карти“ и споделяте всичко свое съкровено.

Козирог

Личният живот на Козирозите, през 2020 година, ще бъде пълна драма. И виновни за това ще бъдат самите представители на този знак, на които няма да им стигат острите усещания, ярките чувства и емоции. По този начин, Козирозите ще се опитват да се спасят от скуката. Искате да покорите някого? Откажете се от обичайните си модели на поведение, станете по-романтични, не се скъпете на подаръци за обектна на своята симпатия. Действайки така, както ви показва Плъхът, ще получите възможност да устроите личния си живот, да преразгледате възгледите си за него, да се простите с лекомисленото си поведение.

Самотните Козирози трябва да са готови да се променят и да си подредят приоритетите. Плъхът поощрява такива стремежи, затова може да разчитате на неговата подкрепа. Важно е да не се опитвате да постигате кардиналните промени прекалено бързо. За да не се разочаровате, не бързайте да се разкривате пред човека, който ви е симпатичен. Научете се да се примирявате с обстоятелствата, а не постоянно да им се противопоставяте.

Водолей

Настъпва един от най-интересните периоди за личния живот на Водолеите. Сега  представителите на този знак, ще си направят много ценни изводи, благодарение на уроците, които им поднася животът. Заедно с новия опит ще дойдат и новите впечатления. Демонстрирайте на околните не само своята оригиналност и ефектност, покажете им своята чувственост. Не си мислете, че маската „на мен никой не ми е нужен“, ще ви помогне да си намерите добър партньор. Едва ли с нейна помощ ще успеете да покорите човека, към когото изпитвате трепетни чувства. Не се страхувайте да показвате своите емоции, бъдете искрени и честни.

Не прекалявайте с критиката към партньора си. Бъдете сдържани, но самоуверени. Ако току-що сте встъпили в отношения не бързайте да разказвате за тях на всички, поред. Изчакайте да видите желаната отдаденост в тази връзка.

Риби

Време е Рибите да оставят притворството. Не трябва да се крият зад маската на небрежен човек, който си е самодостатъчен и сто процента щастлив. Така рискувате да изкарате сами годината, изпускайки възможности да се сближите с тези, които могат да ви подарят много ярки емоции и впечатления. Постарайте се да се разделите с негативизма си, започнете борба с комплексите си за непълноценност. Желателно е да се заемете с това още в началото на 2020 година, за да покажете на Плъха, че сте готови да изградите хармонични, романтични отношения. Потиснете в себе си чувството на завист по отношение на тези, които отдавна са семейни.

Бъдете внимателни към тези, които ви заобикалят, за да не изпуснете своето щастие. Не е изключено да срещнете човека, който може да стане ваш партньор, там, където най-малко сте очаквали. Това, наистина, е актуално за тези, които са готови за сериозни и искрени отношения.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

Facebook Twitter Google+

0 Коментара