Първият месец на 2019 година за много ще се окаже труден. Първата и последната седмица обещават финансови загуби, влошаване на взаимоотношенията, трудни, емоционални събития и затруднения в делата.

От 20-ти януари много ще усетят прилив на нови сили и свежи идеи. През първата половина на януари, Марс транзитира през знака Стрелец, което подкрепя спортуването и повишаването на физическата активност. От втората половина на януари, Марс ще влезе в знака Козирог. За много това ще означава началото на продължителна и отговорна работа, която ще стане основа за тяхното по-нататъшно кариерно израстване.

Годишни хороскопи

Сравнително удачен период за любов ще бъде времето между 5 и 12 януари, а на 10 януари, хороскопът обещава на влюбените красиви срещи и подаръци. Периодът между 13 и 28 януари не е много добър за любов. Края на месеца ще внесе обновление и нови житейски ситуации. От 28 януари ще секнат проблемите във взаимоотношенията, ще се възцари душевно спокойствие и комфортна обстановка както във външния, така и във вътрешния ви свят.

Овен

Що се отнася до личната сфера, звездите предсказват сериозни промени в живота на Овните, които са част от отношения. Ако връзката ви все още не е официално регистрирана, избраникът/цата може да ви направи предложение за брак, годеж, планиране на съвместно бъдеще и други подобни. Тези Овни, които вече са семейни и чиято връзка продължава дълго време, хороскопът ги съветва да внесат в отношенията си нещо ново, още повече, ако усещате, че сте станали еднообразни. Може да прибегнете към различни варианти: да посетите места, на които по-рано не сте били, да направите на половинката си приятна изненада, да направите подарък или просто да промените външността си и леко да се измените.

Според астрологичната прогноза при Овните не се очакват много нови отношения. Вероятно ще се запознавате, а и симпатия ще се появи, но дали от това ще се „излезе“ връзка е доста спорно. Причината за всичко това ще бъде вашата прекалена активност и стремежът ви всичко да контролирате. Може да изплашите човека, който ще се появи в живота ви, след което той/тя стремително да изчезне.

Телец

Хороскопът съветва тези Телци, които са част от отношения, да не се доверят на непроверена информация за избраника/цата им. „Доброжелатели“ могат да ви разкажат някакви неща, да обвинят вашата половинка, например, във флирт или дори в изневяра. Но звездите казват, че това може да е силно преувеличено или изобщо да не е истина. Затова, всичко, което чуете за партньора си сега, най-малкото го проверете. Единствено на наистина ваши близки, проверени хора можете да се доверите сляпо.

А Телците, които сега са сами, ще бъдат много активни и готови да завоюват нечие сърце. А по принцип вие обичате вас да ви „свалят“ и покоряват. Но, ако някой успее да направи това, то във вашето сърце ще се разгори огън от ярки чувства.

Близнаци

Ако вие сте част от отношения, половинката ви може да се нуждае от вашата подкрепа и внимание. Против половинката ви могат да се обърнат много хора, дори приятели и близки. Възможно е тя/той наистина да е допуснал някаква грешка, но, ако това не пречи на вашите морални убеждения и не е представлява повод да разтрогнете връзката, хороскопът настоятелно ви препоръчва да подкрепите половинката и при необходимост да й/му окажете разбиране и съчувствие. Защото, ако и вие се обърнете против него/нея, започнете да го/я упреквате или се отдръпнете и заемете изчаквателна позиция, можете да загубите всичко. Едва ли той/тя ще искат да продължат с вас отношенията си.

А що се отнася до самотните представители на този знак, то всичко ще зависи от техния опит в отношенията. По-опитните в любовната сфера Близнаци могат да разчитат, че през първия месец на 2019 година ще срещнат своята втора половинка и, най-накрая, ще забравят за самотата и разочарованията в любовната област. Разбира се много ще зависи от вашите желания. Ако вие искате отношения за една нощ, то точно такива ще се появят в живота ви, така че всичко е във вашите ръце.

Рак

Раците, които не са сами, през този период ще се сблъскат с проблеми, свързани с разстояние. Работата е в това, че на вас или на вашият избраник/вашата избраница, по някаква причина, ще ви се наложи да се преместите в друго населено място. Най-вероятната причина за това ще бъде работата. Затова ще ви се наложи да преминете през проверка на чувствата и да разберете дали сте готови да чакате скъпия си човек и дали той/тя е готов/а за това. Звездите препоръчват да не приемате тази ситуация като проблем и да тъгувате, защото ще разберете колко устойчиви са чувствата ви. Ако чувствата издържат проверката на раздялата, то това ще ви позволи, в скоро време, да преминете на друго ниво на взаимоотношения. А, ако не – тогава може би е по-добре да прекратите отношенията си? Като цяло, всичко зависи от вашите цели за личния живот в този момент.

А на самотните Раци и на тези, които неотдавна са се разделили с любимия/та, хороскопът препоръчва да преосмислят своето отношение към околния свят и към хората. Защото не е изключено вие да сте твърде скептични и да се отнасяте прекалено критично към всичко и към всички. Вие, вероятно забелязвате много недостатъци у другите, дори тези, които не се забелязват толкова, а за своите минуси си затваряте очите и се идеализирате. Постъпвайки по този начин, вие рискувате още дълго да останете сами. Едва ли с това ваше поведение ще успеете да привлечете искрени и сериозни представители на противоположния пол.

Лъв

През този месец, много Лъвове, които са самотни, могат да се запознаят с интересни представители на противоположния пол и да изградят близки отношения. Те ще развиват доста благоприятно, така че, ако вие сами не развалите всичко, тази връзка може да бъде много продължителна. Януари е подходящ и за взаимоотношенията при тези Лъвове, чиято връзка е започнала неотдавна. Независимо от студа, вие и вашата нова половинка ще бъдете настроени романтично и ще се потопите с удоволствие в този прекрасен период на ухажване.

Що се отнася до тези Лъвове, които са ангажирани в отношения, всичко ще зависи от тях. Така че, ако чувствата ви искрени, то януари 2019 година няма да ви донесе проблеми, обратното, ще ви помогне всички дрязги и неразбирателства да останат в предишната година. А, ако вие или вашия партньор/вашата партньорка се ръководите от меркантилни чувства, или просто чакате да мине времето, то хороскопът не предсказва нищо добро за вашите отношения.

Дева

Самотните Деви ще се отнасят много сериозно към избора си на партньор/ка, а понякога дори скептично. Но, през това време, вие няма да намерите онзи/онази, които да съответстват на вашите изисквания. При избора си на партньор/ка вие ще се ръководите не от чувствата и горещото си сърце, а от хладния си разум, така че едва ли нещо, при това сериозно, ще се промени в личния ви живот, през този месец.

Взаимоотношенията ще бъдат напълно хармонични и приятни при Девите, които са ангажирани с отношения или вече са семейни, особено, ако до сега не са възникнали проблеми. Особено положителен ще бъде периодът около 10 януари. В това време може да очаквате приятни изненади или подаръци от половинката си, които много ще ви зарадват. Върнете и вие този жест, ще бъде много хубаво.

Към края на януари, на вашия партньор/вашата партньорка може да му/й се стори, че вие сте се уморили от отношенията ви и, че те са се изчерпали. Но причината за това ще бъде, не че сте се уморили от връзката и искате да я прекратите, а защото вие просто сте се уморили физически или психически. Прекалено наситен и активен се е оказал този период в живота ви. Ако съзрете подозрение в очите на половинката, обяснете й/му това, иначе той/тя може да сбърка, мислейки, че причината е в него/нея.

Везни

Тези Везни, които вече са обвързани, могат да се сблъскат с проблеми, като причината за тяхното възникване няма да им бъде ясна. Звездите подсказват, че, ако отношенията ви продължават твърде отдавна, възможно е вече да ви е омръзнал периода на ухажването. Може би е време да оформите официално отношенията си или да заживеете заедно. А, ако проблемите са възникнали в самото начало на отношенията, то проблемите може би произтичат от факта, че не сте избрали нужния човек. В този случай е по-добре да се разделите.

Хороскопът настоятелно съветва самотните Везни да не стоят със „скръстени ръце“. Разположението на планетите в този период е благосклонно към вас, затова не се страхувайте да бъдете активни и да действате. Ако някой/някоя ви харесва – напред! Съдбата дава зелена светлина на чувствата ви и има много голяма вероятност те да отекнат в сърцето на човека, когото харесвате.

Скорпион

Хороскопът предсказва, че през януари, Скорпионите, които са обвързани, могат със своето поведение или с определени свои постъпки да оскърбят половинката си. То и вие не го искате, но някак си се получава, от само себе си. Но, за съжаление, от този факт болката не става по-слаба. Възможно е това да е следствие на ваша изневяра или флирт в страни. Звездите ви съветват, ако чувствата ви към близкия ви човек са си отишли, не го дръжте за „резерва“. Това, най-малкото, е нечестно.

Хороскопът препоръчва да пуснете половинката си, защото от „два стола“ се пада на земята. Отнесете се към своя избраник/своята избраница с уважение. А може да се случи и по следния начин: вие да започнете да ревнувате партньора/ката си, да го/я подозирате в изневяра, да го/я упреквате по всякакъв начин. И причината за възникването на тази ситуация ще бъдете вие самите, вашето поведение. Защото първоначално вашите взаимоотношения са определени като свободни, а сега вие започвате настойчиво да изисквате от партньора/ката. Това ваше поведение му/й е непонятно.

Много неща ще се променят в живота на самотните Скорпиони и първата половина на януари 2019 година ще бъде много цветна за тях. Важното е вие самите да не развалите нещата сега или по-късно. Не влизайте в личното пространство та новия си избраник, не четете SМS – те, не гледайте телефона, говорете нежно!

Стрелец

В сърцето на самотните Стрелци, в началото на годината може да се засели ярко и светло любовно чувство, и съществува голяма вероятност да „завържете“ близки взаимоотношения. Но работата е в това, че обектът на вашите симпатии може да се окаже не толкова идеален, както вие си мислите, а просто да се възползва от вашите чувства и да ви използва за някакви свои користни цели. Така че, ако вие започнете нови отношения, направете това внимателно, за да не съжалявате по-късно. Все пак, понякога трябва да включвате и трезвия си разум към чувствата, а сега случаят е именно такъв. Но чувствата могат да „посетят“ не само самотните Стрелци, а и тези, които вече са част от двойка. И тогава всичко може да рухне.

Звездите настоятелно ви съветват: преди да разтрогнете предишната си връзка, помислете за това, какво ще ви донесе новата? А трябва и да се убедите, че това са силни чувства, а не мигновена страст (което е много вероятно). Тези двойки, които съумеят да се противопоставят на изкушенията и запазят връзката си, хороскопът им предсказва множество приятни емоции и топли зимни вечери изпълнени с любов. Стрелците, които живеят на семейни начала, хороскопът ги съветва да споделят семейните задължения с половинката и с останалите членове на семейството. Защото не е изключено някой да върши много повече от другите. Бъдете справедливи и това ще се отрази положително на взаимоотношенията в семейството.

Козирог

Хладният януари ще се окаже доста топъл и благоприятен за личната сфера на Козирозите. Планетите предсказват приятна изненада на Козирозите, които все още не са семейни, но си имат „някого на сърцето“. Вероятно, обектът на вашите чувства, ще ви направи неочаквани, пламенни признания или ще ви даде знак, че ги очаква от вас.

Козирозите, които са семейни или живеят на семейни начала, също ще получат изненада от половинката си. Вероятно тя (половинката) ще поиска да ви помогне в някои ваши задачи или в проблеми около бита, с което ще ви изненада приятно. Приемете помощта!

Водолей

В личния живот на Водолеите, вероятно, най-сложният проблем ще бъде това, че вие самите трудно можете да се анализирате и да разберете, какво действително искате. На първо място това се отнася за тези, които все още са сами. В някакъв момент ще решите, че някой ви харесва, но човекът ще направи нещо, не както ви се иска (по принцип нещо, което в никакъв случай няма да бъде критично) и вие кардинално ще промените отношението си към него. Вие ще се стремите към идеала, който, на практика, не съществува.

Хороскопът съветва Водолеите на първо място да се разберат сами със себе си преди да започнат поредните отношения. Иначе, ще направите лошо и на себе си, и на човека до вас.

Звездите съветва Водолеите, които са сами, а и обвързаните, да отделят по-голямо внимание на своята външност. Възможно е да си заслужава да си направите нова прическа, а може би е добре леко да отслабнете. Сами оценете реално и обективно своята външност. Семейните Водолеи могат да се заемат с благоустройство на жилището. Януари е много подходящ за такива дейности, ще останете много доволни от промените. Но преди това се посъветвайте със своята половинка, за да може промените да устройва и него/нея.

Риби

При Рибите, които отдавна са в отношения, могат да възникнат някакви проблеми, които ще се наложи да решават заедно с роднините на избраника/цата ви. Така че, ако във вашите отношения има какво още да се желае, ще се наложи да ги оправите. Иначе няма да можете да решите възникналите проблеми, което, без съмнение, ще ви изиграе лоша шега и ще се окаже доста затруднително за вас. Що се отнася до непосредствените ви взаимоотношения с партньора/ката, то през януари 2019 година могат да възникнат и други „произшествия“.

Хороскопът ви предупреждава, че или вие, или вашата половинка ще се увлечете по друг човек. Тази ситуация, сама по себе си, ще постави под заплаха съществуващите отношения. А дали ще ги запазите, ще зависи от вас и желанието ви да запазите тази връзка. Тези Риби, които са започнали годината в самота, през януари мога да се запознаят с интересен представител на противоположния пол. Но, новият интерес както бързо се е появил, така и бързо може да си отиде. Една от причините за това положение може да бъде, че новият човек ще се окаже „мамино синче“ или „мамина глезанка“, с което вие няма да бъдете готови да се примирите.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – на личния й сайт. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара