Първият пролетен месец притежава мощна енергия и голям творчески потенциал. Хороскопът за март 2018 година обещава промени при много знаци на Зодиака. Това е активно и динамично време, защото Венера, Меркурий, Слънце и Уран правят транзити в Овен.

Успех ще постигнат тези, които са свикнали да действат решително и самостоятелно. Ако не искате да поемате отговорност, по-добре е да се въздържате от решителни действия. Но това не означава, че може целия месец да прекарате в бездействие. Настъпва отлично време за учене, получаване на нови знания и навици, за разработка на планове и подготовка на „почвата“ за бъдещи постижения. Вие може да се заемете с това и да постигнете голяма полза за себе си.

През пролетта, често се събуждат нови чувства, започват любовни романи. Планетата на любовта, Венера, от 7 до 31 март 2018 се намира в Овен – такава позиция на планетата обещава успех на тези, които търсят любов. А на двойките, при които отношенията са започнали отдавна, Венера ще им помогне да ги освежат.

На 23 март 2018 година, планетата на комуникациите – Меркурий, става ретроградна. Времето не е подходящо за нови начинания, но съществуващите проекти ще се развиват успешно, особено, ако акцентът е върху довършването, подобряването на нещо или оправяне на грешките.

Представителите на огнените знаци (Овен, Лъв, Стрелец) трябва да бъдат готови за неочаквани обрати на сюжета, особено в личния живот. Обстоятелствата могат често да се променят, затова не е желателно да си правите някакви точни планове. Препоръчва се да бъдете гъвкави, да се равнявате и да следвате течението на събитията. Вие непременно ще постигнете успех!

Хората от стихията на Земята (Телец, Дева, Козирог) ще отделят, повече от всичко, внимание на работата и финансите. Не се стеснявайте да заявите за себе си с пълен глас, защото периодът е благоприятен за кариерно израстване. Заедно с това, не са изключени трудни моменти в любовните отношения. За да не се изострят отношенията със съпруга/та или възлюбения/та, се постарайте да избягвате „острите“ въпроси.

Въздушните знаци (Близнаци, Везни, Водолей) ще успеят да променят много, към по-добра посока в личния си живот. Звездите съветват да бъдете внимателни и да не действате импулсивно. Необходимо е да следите промяната на настроението да не повлияе на взаимоотношенията ви с любимия/любимата.

Представителите на водната стихия (Рак, Скорпион, Риби) е важно да се въоръжат с търпение и да продължат да работят, дори и да им се струва, че делата се движат бавно. Успех очаква тези от вас, които са настойчиви и трудолюбиви. Това е романтично време за любов, когато е възможно и начало на нова любовна история, и укрепване на съществуващата връзка.

Дневни хороскопи 

Овен

В началото на пролетта, звездите са благосклонни към вас. Периодът е идеалистичен, защото през Овен преминават Венера, планетата на любовта и Слънцето, което управлява вашия дом на любовта. Още повече, че тук също са разположени Меркурий и Уран. С такава компания е невъзможно да не се наслаждавате на любовта!

Месецът обещава да бъде един от най-успешните през 2018 година. Вие може да постигнете всичко, което искате, независимо колко невероятно ви струва. Вие ще получавате предложения, повече или по-малко пристойни, или двусмислени намеци, повече или по-малко тънки. Обстоятелствата около вас ще се случват по такъв начин, че ще се създава много съблазнителна картина. Вашата чувственост ви прави привлекателни за противоположния пол, което ще създаде благоприятни условия и за начало на нов любовен роман, и за зряла любов.

Интересни ще бъдат последните дни от месеца, когато Венера се среща с непредсказуемия Уран. Съвместното въздействие на двете планети носи оптимизъм и дарява успех в любовните дела. Всяка дреболия може да стане повод за страхотни събития. Ако използвате планетната енергия правилно, времето, наистина, ще бъде вълшебно.

Пълнолунието на 31 март 2018 се случва в партньорския дом на Овен, лунните влияния ще стимулират преобразуването в личния живот. Планетните аспекти са противоречиви, затова в отношенията са възможни и радости, и огорчения. Едно може да се каже със сигурност – няма да скучаете!

Телец

В първите дни на месеца личният ви живот ще стане по-богат и интензивен. До 7 март 2018, планетата на любовта – Венера е разположена в дома на приятелството на Телец, което благоприятства лекотата на изразяване на чувствата. Активното участие в обществения живот, срещите с приятели, посещението на публични мероприятия – всичко това ще ви помогне да се сближите със своята половинка. Ако имате намерение да направите първата крачка в любовта, звездите ви съветват това да стане именно сега.

Периодът, който следва, ще ви се стори много скучен, заради отсъствието на ярки впечатления. Някои от вас ще забележат забавяне в любовните дела, други ще се усетят самотни и разочаровани. Всичко това се случва, защото Венера до 31 март 2018 се намира в сумрачния дванадесети дом за Телец, където на нея не й достига късмет и няма толкова много възможности за свободен избор. Може би ще имате силни чувства, но това не е задължително да ви прави щастливи. Но периодът е благоприятен за тайна любов. Времето също подхожда за осмисляне на психологическите тънкости на отношенията.

Не е нужно да се опитвате да ускорите събитията, нека всичко върви по реда си. Постепенно всичко ще започне да изглежда все по-добре и към края на месеца любовната атмосфера ще стане значително по-приятна. Вие ще се насладите на радостта от любовта и хармонията в двойката.

Обърнете внимание на периода след 23 март 2018, когато Меркурий, управителят на вашия дом на любовта ще премине в ретрограден стадии. Препоръчва се, през това време да избягвате споровете и конфликтите с любимия. Ретрограден Меркурий е способен отново да направи актуални обстоятелства от миналото, така че не се учудвайте, ако за себе си ви напомни предишен любовник/ца или отново се окажете в ситуация, която сте считали за забравена.

Близнаци

В първия пролетен месец, планетата на любовта – Венера, се намира в добро за вас положение, което не само дава надежди, но и помага те да се сбъднат.

Позицията на Венера в дома на приятелството на Близнаци подчертава ролята на социалната активност за развитието на отношенията. Общуването укрепва хармонията в двойката, а посещаването на мероприятия, които събират заедно много хора, могат да бъдат благоприятни за начало на отношения, ако е това, което вие искате. Преди всичко, във взаимоотношенията с втората половинка ще има по-малко емоции и страсти, но ще се появи по-голямо духовно единство и взаимно разбирателство. За да укрепите съюзът между обичащите се сърца, поставете си общи цели и заедно работете върху тяхната реализация.

До 17 март 2018, в партньорския дом за Близнаци остава динамичния Марс. Вас ви очаква интересно време, изпълнено с разнообразни събития. Самотните представители на вашия знак могат да срещнат нова любов. На 23 март 2018, Меркурий, управителят на знака Близнаци, започва ретроградно движение. Това е подходящо време да анализирате своите отношения и да определите приоритетите си в любовта. Ретрограден Меркурий често прави актуални обстоятелства от миналото. Могат да се върнат въпроси, които вие не сте разрешили своевременно. Ако имате желание да възобновите загубени в миналото отношения, вие можете да опитате да го направите, времето е много подходящо. Но, ако започнете нов любовен роман, той едва ли ще оправдае очакванията ви.

Рак

В началото на пролетта, Раците имат силна потребност да обичат и да бъдат обичани. Планетните влияния са такива, че съблазните и романтичните приключения могат да бъдат очаквани във всеки един момент. Ако вие вече сте част от отношения, трябва отрано да определите кое е важно за вас – проверената от времето връзка или новите впечатления. Тези, които са практични и разумни, ги очаква прекрасно време за любов, но лекомислеността може да стане причина за неприятности.

Планетата на любовта, Венера, от 7 до 31 март 2018 е разположена във вашия дом на кариерата. Вие ще забележите връзка между личния живот и професионалната сфера, например: заедно с любимия човек ще се заемете с някакъв общ проект или ще си помагате един на друг в работата. Такава позиция на планетата намеква за вероятен служебен роман. Ако това се случи, постарайте се да не давате повод за сплетни на вашите колеги.

В последните дни на месеца, Венера образува съвпад с Уран, планетата на промените. Това време носи импулс за обновление, в резултат на това, в отношенията ще се случат промени. Не са изключени неочаквани обрати в личния живот. Самотните представители на вашия знак могат да разчитат на запознанство с някой специален, което ще бъде случайно или чрез приятели.

Времето е хармонично за съпружеските отношения. Ще имате възможност да внесете в семейния си живот повече разнообразие. Пълнолунието на 31 март 2018 се случва в дома на семейството за Рак и тази тема придобива особено значение. В светлината на пълна Луна много неща се виждат ясно. Интуицията ще стане по-изострена и това ще ви помогне да разберете истинското съдържание на отношенията със съпруга/та или роднините.

Лъв

Първият пролетен месец ознаменува позитивни изменения в личния живот ва много Лъвове. До 17 март 2018 във вашия дом на любовта е разположен страстният Марс, така че ще бъдете завладени от жажда за романтични приключения. Влиянието на червената планета ви прави решителни и това ще ви бъде от полза, ако искате да покорите предмета на своя интерес.

Венера от 7 до 31 март 2018 се намира в дома на пътешествията и далечните връзки за Лъв, което говори за взаимовръзка между любовта и разстоянията. Любовта ще ви открие нови хоризонти, ще ви покаже нови перспективи или ще ви покани на пътешествие. Може да започнете любовен роман с човек от далече или ще започнете отношения от разстояние. При самотните представители на вашия знак има големи шансове да срещнат някой специален, далече от дома. Ако вече сте част от отношения, то общите духовни и културни интереси още повече ще ви сближи с партньора/ката.

Семейният живота на Лъвовете обещава да бъде мирен и спокоен. Благотворното въздействие на Юпитер ви подтиква към приемане на мъдри решения. Най-добрият начин да постигнете хармония в семейството е общуването и съвместното обсъждане на важните въпроси. Месецът е благоприятен за организиране на семейни празници. Времето е подходящо за покупки, а също и за участие в културни мероприятия, заедно с роднините, за приобщаване на децата към изкуството.

Дева

През този пролетен месец отношенията с близките и любими хора, за вас, ще бъдат на първо място. Слънцето до 20 март 2018 се намира в партньорския дом за Дева, така че е дошло време да отделите по-голямо внимание на взаимоотношенията с любимия човек или съпруг/а. Слънцето формира хармоничен аспект с Юпитер и с подкрепата на тези планети вие ще успеете да измените личния си живот към по-добро, ще разрешите трудните ситуации и ще изгладите конфликтите, които пречат на вашето щастие.

Домът на трансформацията за Дева, през март, е запълнен от планети – тук са Венера, Меркурий, Слънцето и Уран. Дори, ако вие не се стремите към изменения, то те сами ще ви намерят. За да се случват промените в нужното направление, вземете инициативата в свои ръце. Направете анализ на трудностите в отношенията и решете кои да бъдат отстранени и с кои бихте се примирили. Звездите ви съветват да бъдете внимателни, защото въздействието на мъгливия Нептун в сектора на партньорството е в състояние да ви насочат по неправилен път.

Очаквайте активно време след 17 март 2018, когато в дома на любовта за Дева влиза огнения Марс. Съблазни, флирт, романтични приключения – за всичко това ще се намери време. Любовните желания могат за кратко да ви замаят главата, но вие няма да измените на способностите си да мислите практично и няма да започнете да гледате по различен начин на нещата, освен такива, каквито са. Надеждите в любовта ще останат в пределите на разумното и е много вероятно, някои от тях да се сбъднат.

Везни

Под благоприятното въздействие на астрологичната ситуация, при вас ще се появи прекрасна възможност да внесете хармония в личния си живот. Темата за любовта е акцентирана, защото в партньорския дом за Везни, през март 2018, се намират Меркурий, Венера, Слънце и Уран. Вие ще бъдете изпълнени с енергия, желание да действате, да покорявате и съблазнявате. Отлично време за изглаждане на отношенията и създаване на семейство. Ако има човек с когото искате да прекарате остатъка на живота си, тогава действайте!

Влиянието на Венера и Уран изискват обновление. За да се случи всичко към по-добро, намерете начин да освежите отношенията. Добра идея ще бъде да се отправите с любимия/любимата на пътешествие. Друг вариант е да се заемете с работа над някакъв общ проект или започнете да учите нещо ново. Всичко това ще сближи вашата двойка още повече, а енергията ще намери конструктивна употреба.

На 23 март 2018 започва ретроградният период на Меркурий, който ще се движи във вашия партньорски дом, така че общуването ще стане изключително важно. Постарайте се да общувате повече, това ще ви помогне да изградите стабилни и доверителни отношения с хората, които са скъпи на сърцето ви.

Ще се отнася до семейството, то препоръката е да регулирате всички въпроси, които са свързани със семейния бюджет. Месецът ще ви донесе нови възможности да излезете от трудната финансова ситуация. Съпругът/съпругата ви ще има достатъчно сили и умения да се справи с кредитите и дълговете, и дори да купи онова, което отдавна сте искали.

Скорпион

С идването на пролетта вие усещате свеж полъх. През март очаквайте нови запознанства и срещи със стари приятели, благодарение на което вие ще получите енергиен заряд и вдъхновение. Заради хармоничното разположение на планетите, Скорпионите ще започнат активно да организират своя личен живот. Някои от вас ще направят предложение за брак, други ще се обяснят в любов, а някои ще поискат да преобърнат света, заради любимия/любимата.
Даже тези, които са семейни от много години, ще усетят как отношенията им получават „свежо дихание“. Ще се върне онова чувство на любов и необуздани страсти, които сте изпитвали със своята половинка преди много години. Между съпрузите ще възникне по-голямо доверие и разбиране. Но не трябва да забравяте за ежедневните проблеми. Постарайте се да решавате всички въпроси заедно, търсете компромиси, обсъждайте! Не се притеснявайте да разказвате на съпруга/та за своите планове, идеи, опит или искайте съвети. По този начин, вие ще се научите да разговаряте един с друг.

Новолунието на 17 март 2018, което ще бъде във вашия дом на любовта, ще повлияе положително на отношенията ви. Вие сте изпълнени с желание да обичате и да споделите чувствата си със своя/та избраник/ца. Любов, романтика, флирт – всичко ще доставя радост. Самотните Скорпиони активно ще търсят своята половинка, ще искат помощ от приятели и познати да им помогнат за това. Трябва да кажем, че в много случаи, търсенето ще се увенчае с успех и може да се надявате на успех.

До 20 март 2018 Слънцето ще остане в дома на любовта на Скорпион, предвещавайки интересно време, наситени и запомнящи се събития. Тези, които обичат да си стоят у дома, осмелявайки се да излязат сред хората, ще видят как те живеят и дори е възможно да се запознаят с някой/я. Тези, които вече са част от отношения, често ще бъдат в компанията на избраника/цата си, на многолюдни места – концерти, ресторанти или кафенета.

Планетата на любовта, Венера, през този месец прави транзит в дома на работата на Скорпион. Възможно е, вие заедно с възлюбения/та да се увлечете в работа над общ, делови проект. Също е вероятен служебен роман с някой от колегите.

Стрелец

Началото на пролетта обещава на Стрелците много възможности. Това ще бъде горещ месец – любовта ще ви търси, вие ще я търсите … Венера, Меркурий, Слънцето и Уран са във вашия дом на любовта, така че идва време за романтика и любовни удоволствия.

През март ви очаква време на все поглъщаща ярка страст и вълнуващи любовни истории. Могат да се случат неочаквани събития, непредвидени обрати на сюжета, в личния живот ще възникнат нови елементи. Преди всичко, това ще бъде свързано с пътешествия, общуване или с писане. Ако вие все още сте сами, използвайте всички възможности максимално. Не се съмнявайте, че ще ги има!

До 17 март 2018 в Стрелец ще се намира Марс, което означава физическа енергия и страст. Чувствата ще бъдат интензивни, а желанията изискват незабавно изпълнение, независимо от риска и последствията. Ако не ви е чужд стремежът към изненади, то ще успеете да получите незабравими впечатления.

На 23 март 2018 започва периодът на ретрограден Меркурий, който управлява партньорския дом на Стрелец. Възможно е да станат актуални забравени ситуации от миналото. Вероятно е връщане на предишна любов. Могат да се възобновят отношенията ви с бивша любов или да се случи романтична среща с нов човек, който много ще ви напомня на някой от бившите.

Пълнолунието на 31 март 2018 подчертава взаимната връзка между дома на любовта и този на приятелството на Стрелец. Може би приятели ще ви запознаят с някой или ще станат посредници в сърдечните ви дела. Ако вече до вас има любим човек – намерете време да бъдете заедно в приятелски компании.

Козирог

Месецът обещава да стане удачен за любов. Планетните влияния ще направят личния живот на Козирозите по-наситен и възхитителен, а в отношенията ще има повече страсти и ярки емоции. Вие ще усетите, че духа вятър на вълнуващи промени. Вие ще може да направите избор, дали да приемете помените, или да се „скриете“ зад стената от стабилност и рутина. Преди да вземете решение, добре помислете. Ако вашия живот ви устройва, като цяло, то няма смисъл да го преобръщане с главата надолу.

На любовния фронт се очакват изненади, но по-скоро приятни. Самотните Козирози могат да разчитат на романтично запознанство, което бързо ще прерасне в дълги и устойчиви отношения. Още повече, че миналото трябва да напомня за себе си и отчитайки предишния си опит да градите новите отношения.

Интересен период очаквайте в последните дни на март, когато планетата на любовта, Венера, се среща с непредсказуемия Уран. Могат да се случат неочаквани събития, инициатор на които ще се окажете самите вие.
Ако говорим за семейство, то в центъра на вниманието ще се окажат делата, свързани с недвижим имот, имущество, големи покупки, жилище. Възможно е родителите да се нуждаят от вашата помощ или вие, заедно с тях да бъдете заети с решаването на важни въпроси. Позицията на Венера в четвърти дом на Козирог е благотворна за хармонизиране на отношенията с роднините. Ако сте се скарали с някого, то времето е подходящо за помирение.

Водолей

В началото на пролетта е време да определите нови приоритети в любовта и отношенията. Водолеите ще се откажат от остарелите стереотипи и ще се решат на нещо ново. Шансовете за успех растат, благодарение на пътешествия и общуване, а интелектуалната съвместимост ще бъде от определящо значение.

През март 2018, планетата на любовта – Венера и планетата на комуникациите Меркурий, влизат в трети дом за Водолей, което ще им придаде голяма сила. Вашето внимание ще бъде привлечено от умни, бързи, гъвкави хора, притежаващи свеж поглед върху живота, млади духом или по-млади от вас. Този месец ще ви донесе изненади, възможни са благоприятни любовни обстоятелства.

Ако не намерите време за семейството и любимия човек, отношенията ви могат да се влошат и това да доведе до нежелани конфликти. Постарайте се да бъдете близо до тези, които обичате, защото вашето присъствие е най-скъпоценния дар! Дори ако нямате време да бъдете заедно, звънете често по телефона, искайте съвети, разказвайте за това, как е преминал денят … Бъдете внимателни и грижливи, и тогава нищо няма да ви безпокои.

Добра идея е да излезете някъде, заедно с любимия. Дори кратко пътуване ще ви достави удоволствие. Самотните представители на този знак могат да срещнат любовта по време на пътуване или да се запознаят с някой, който не остава дълго на едно място.

Общуване, разширяване на кръга от познати, обмяна на мнения – всичко това ще помогне на личния живот. Все пак, звездите съветват да бъдете по-внимателни при новите запознанства, за да не допуснете в живота си двулични хора.

Риби

В началото на пролетта, Рибите са в прекрасно настроение. Влиянието на планетите е благоприятно, личният живот обещава да бъде стабилен и хармоничен. В отношенията с любимия човек бъдете обективни, ориентирайте се не само по емоциите и чувствата си, но и към разумен начин на мислене.

Планетата на любовта, Венера, през март 2018 е разположена в дома на парите за Риби. Вие ще се ръководите, на първо място, от практически интереси, а романтиката ще ви привлича по-малко. В любовните отношения вие търсите увереност и предпочитате знаците на внимание да бъдат изразени в материална форма. Повече ще ви убедят в чувствата на възлюбения/та подаръците, отколкото красивите думи за любов и разходките под Луната. Но все пак помнете, че всичко трябва да бъде в разумни граници.

От 23 март 2018, Меркурий, управителят на партньорския дом за Риби, ще започне да се движи обратно, предлагайки ви да си припомните миналото и да поработите над грешките. Ретроградният Меркурий ще ви помогне да анализирате любовните отношения, да си направите изводи и след това да построите планове за бъдещето. Ако желаете да възстановите връзката с човек, с когото сте се разделили отдавна, то времето е подходящо, защото ретрограден Меркурий има свойството да връща миналото. Но не се препоръчва да започвате нови отношения, тяхната перспектива ще се окаже несигурна.

Що се отнася до семейния живот, през този месец приоритетни ще бъдат финансовите дела, имуществото и разпределението на парите в семейството. Много внимание ще бъде необходимо да отделите на въпросите, свързани с кредити, дългове, инвестиции. Съпрузите могат да очакват постижения: ръст в семейното благосъстояние, удачни покупки и др.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – на личния й сайт.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара