Хороскопът за юли 2019 година обещава много ярки събития. Марс в Лъв дава достатъчно смелост, креативност и инициативност, за да се справите със ситуациите, с които ще се сблъскате през месеца. Но важното е да следвате сърцето си и да не се отдавате на суетата.

През юли 2019, знакът Рак ще бъде запълнен с планети. Тук ще транзитират Слънцето, Венера и Меркурий. Но всички тези планети формират напрегнати аспекти със Сатурн и Плутон в Козирог, което предвещава емоционални ситуации. Възможно е нерешени проблеми в миналото отново за напомнят за себе си и да ви се наложи да се справяте с тях. Осъзнаването на истинския смисъл на ситуациите от миналото ще открие пътя към изцелението, придобиване на цялостност и възстановяване на силите.

Трябва да вземете под внимание фактът, че трудно ще постигнете видим прогрес, заради ретроградното движение на Меркурий, Юпитер, Сатурн, Нептун и Плутон. Този период е добре да посветите на планиране и анализ на текущите обстоятелства, за да подготвите почвата за бъдещите успехи.

На 8 юли 2019 г. започва ретроградният период на Меркурий, който ще продължи около три седмици. Ще ви бъде трудно да правите правилни изводи, затова се препоръчва да не взимате важни решения. Влиянието на ретрограден Меркурий може да се изрази в избухването на конфликти, защото всяка от страните ще бъде склонна да натрапва своето мнение, без да отчита чуждите интереси.

През този месец ще се случват важни астрологични събития – затъмнение на Слънцето и Луната. Слънчевото затъмнение на 2 юли 2019 може да означава момент на обновление, срещи със съвършено неочаквани възможности, а лунното затъмнение на 16 – 17 юли 2019 дава необходимата енергия, за да се отървете от това, което вече не ви е необходимо.

Любовни хороскопи

Що се отнася до любовта, то Венера в Рак способства укрепването на близостта с любимия/любимата. Хороскопът съветва да използвате този период за анализ на отношенията и за самоопознаване. Месецът е благоприятен и за романтика, което ще ви помогне да привлечете някого или да си върнете любовта на своята половинка.

На огнените знаци на Зодиака (Овен, Лъв, Стрелец) месецът предлага отлични възможности да осъществят своите планове в живота. Марс и Юпитер са на ваша страна, така че удачните възможности могат да се появят неочаквано.

Знаците на Земната стихия (Телец, Дева, Козирог) ще намерят време за игри, развлечение и почивка. Лунното затъмнение ще окаже значително въздействие върху тях и ще стане предвестник на промени. Дошло е време да преосмислите миналото и да се откажете от това, което вече се е изчерпало.

За представителите на стихията на Въздуха (Близнаци, Везни, Водолей) решаващо значение ще имат новостите, информацията и дори слуховете. Именно те ще станат пусков фактор за събития, които ще повлияят върху по-нататъшния ви живот.

Емоционално време очаква хората на водната стихия. Дом, семейство, грижи за близките – всичко това ще стане много важна тема. Някои ще се хванат за миналото още по-здраво, но това няма да ги доведе до желаните резултати. Звездите съветват да се отворите за нови неща, за нова опитност и тогава ще се случи дългоочакваната промяна към по-добро.

Овен

Личният живот на Овните се оживява, защото в дома на любовта се намира страстният Марс. Ще бъдете неотразими, очарователни и романтични. Не искате да се задоволите с ежедневието си, ще ви движи желанието да тръгнете, за да търсите любовни приключения и да изпитате нещо вълнуващо в любовта. Настъпва добро време както за начало на нови отношения, така и за възстановяване на предишни.

Всичко това не е лошо, но помнете, че кипящата ви енергичност може да ви отведе в рискови ситуации. Във вихъра на страстите не забравяйте да внимавате, в това число и с парите. Освен това, под влиянието на ретрограден Меркурий вие ще бъдете склонни да давате нереалистични обещания, което може да доведе до недоразумения.

Благотворната Венера транзитира в дома на семейството, което да ва възможност на семейните двойки да хармонизират отношенията си. Вие и вашата половинка ще забравите за предишните си разногласия и ще се потопите в романтика.

Слънчевото затъмнение на 2 юли 2019 се случва в четвърти дом на Овен, което обещава промени в семейството. Ще ви бъде трудно да намерите баланс между семейния живот и кариерата. Пригответе се, защото няма да можете да се измъкнете от тази ситуация. Някои събития ще ви накарат да поемете повече отговорности или заради тях ще се наложи да се откажете от делови проект.

Възможно е да се заемете с ремонт или да се замислите за преместване, ще правите планове за покупка или продажба на недвижим имот. Ако сте се скарали с близък роднина, ще се помирите. Но тези събития не е задължително да се случат в този месец, защото въздействието на затъмнението продължава половин година.

Телец

Месецът е доста противоречив за много от знаците на Зодиака, но за Телците, които са надарени с търпение и благоразумие, той може да бъде доста добър. Наслаждавайте се на този летен период, на топлината и романтиката. Дори, ако нещо не е както трябва в любовните отношения, помнете, че всички трудности и препятствия на пътя ви, са само временно.

На 8 юли 2019 Меркурий става ретрограден и настъпва добро време за разговори на най-различни теми. Може да обсъждате, с любимия човек, въпроси, които по-рано са убягвали от вашето внимание. Ако спомените за предишна любов не ви дават спокойствие, то имате възможност да възстановите връзката, защото ретрограден Меркурий има това качество да връща миналото.

Периодът може да донесе безпокойство на съпружеските двойки. През първите двадесет дни на месец действа негативният аспект между Марс и Уран, което дава предразположеност към внезапни пориви и в следствие – конфликти. Възможни са разногласия и спорове със съпруга/съпругата, особено, ако решавате въпрос за преместване, строителство, покупка или продажба на недвижим имот. Хороскопът препоръчва да отложите взимането на това решение.

Роднините също могат да се намесят в личния ви живот. В последните дни на месеца, ситуацията значително ще се подобри и отношенията ще много по-хармонични.

Близнаци

В средата на лятото на 2019 година, Близнаците искат да имат повече свобода. Подобно на пеперудите, те прелитат от цвят на цвят, никъде не се задържат за дълго. Представителите на вашия знак привличат потенциалните ухажори със своята общителност, с чувството си за хумор и с умението си красиво да изразяват своите чувства. В същото време, няма да бъде излишно да сте по-внимателни. Щедро дарявайки на всички своята усмивка, вие рискувате да привлечете безпринципни хора, които имат единствено користни интереси.

Меркурий, управителят на вашия знак, от 8 юли 2019 става ретрограден, което означава връщане на стари теми или обстоятелства от миналото. Сега, вие и вашият партньор, ги виждате в съвършено нова светлина и благодарение на това ще успеете да намерите конструктивно решение.

Лунното затъмнение на 16 – 17 юли 2019 се случва в осми дом за Близнаци, това е домът на съвместните ресурси и общите финанси. В двойката са възможни разногласия, заради пари или имущество. Освен това, Венера, планетата на любовта, се намира в дома на парите, което още веднъж подчертава връзката между любовта и парите. Звездите съветват да бъдете тактични, за да не провокирате конфликти. При разговорите с половинката избягвайте манипулациите, защото може да бъдете наказани за това.

Рак

Месец може да ви донесе съдбоносни събития в личния живот, защото слънчевото затъмнение на 2 юли 2019 се случва в Рак, а лунното затъмнение на 16 – 17 юли активизира вашия дом на партньорствата и брака. Периодът не е подходящ за начало на нови взаимоотношения, а за преоценка на съществуващата връзка или на събития от миналото.
Лунното затъмнение прави емоциите нестабилни, затова самоконтролът е много важен. Избягвайте импулсивните постъпки и резките думи, за да не развалите отношенията си с близките и с любимия/любимата.

Нещо може да се промени кардинално в отношенията, в баланса на силите между вас и вашата половинка. Възможно е да се наложи да вземете важно решение, дори радикално. Ако отношенията са много трудни, не е изключена раздяла.
Някои Раци ще се замислят за сключване на брак, но юли не е най-доброто време за взимане на отговорни решения. Планетните влияния са такива, че ще бъдете склонни да доукрасявате положението на делата и едва в края на месеца ще започнете да ги приемате реалистично, каквито са наистина.

Самотните Раци мечтаят за взаимоотношения, които непременно да доведат до брак, но това ще ограничи личния им живот и ще ги доведе до разочарование. Звездите съветват да се отпуснете, да общувате повече и да се запознавате с интересни хора, за да имате възможност за избор.

Лъв

На 2 юли 2019 година, Марс започва транзит във вашия знак, а това показва, че вие ще желаете да сияете, да завоювате и да възродите страстта в своя живот. Ако възможностите за любов не идват сами, то вие ще ги създадете. Но романтичната атмосфера може да бъде опустошена от егоизъм, суета и желание да наложите своето мнение на другите, независимо какво и колко ще ви струва. Разбира се, вие привличате и очаровате, но само до този момент, когато вашия любим/вашата любима не започне да чувства, че няма място за възражения и няма как се изяви. По този начин се създава напрежение в отношенията и вашата половинка може да се разбунтува.

Слънчевото затъмнение на 2 юли 2019 година се случва в дванадесети дом на Лъв, което най-сумрачната зона на хороскопа. Могат да се случат ситуации, смисълът на които да ви е непонятен. Някои ще започнат тайна любовна връзка, но вместо очакваното удоволствие ще усетят само разочарования.

Самотните Лъвове живеят повече в миналото, със спомените за минала любов. На тях им е трудно да приемат, че не е възможно да възродят отишлата си любов. Най-добре е да използват това време за размисли, за да определят своите емоционални нужди в любовта, а също и да разберат какво са готови да предложат на другите.

Като цяло, месецът е по-благоприятен за романтика и отношения, които току-що започват. За семейните двойки и тези, които имат дълготрайна връзка, актуални ще бъдат въпросите, свързани с финансите и именно те ще бъдат причина за разногласия.

Дева

Девите ги очаква оживление в личния живот. Венера, планетата на любовта, е разположена в дома на приятелството, затова, особено значение ще придобият отношенията с приятелите. Ако търсите любов, приятелите могат да ви запознаят с някой, а, ако вече имате любим човек, ще прекарвате повече време в приятелски компании.

Хороскопът препоръчва на самотните представители на вашия знак по-често да бъдат сред хора, да се запознават и да общуват с нови личности, без да си поставят конкретни цели. През този месец ще бъде голяма ролята на случайностите и една такава случайна среща може да даде начало на удивителна любовна история. Освен това, възможно е да възстановите отношенията си с предишен любовник/предишна любовника, защото ретроградният Меркурий подкрепя връщането на миналото.

На 16 и 17 юли 2019, в дома на любовта за Дева, се случва лунно затъмнение. Аспектите на затъмнението са дисхармонични, затова не са изключени неприятности. Ако започнете да търсите романтични приключения, не забравяйте да бъдете благоразумни. Под влияние на лунната енергия при жените се повишава възможността за бременност. Ако това не влиза в плановете ви, трябва да вземете мерки.

Съпружеските двойки ще отделят много време за организиране на почивката. Някои ще се отправят на дългоочакваната, годишна почивка, а други ще намерят възможност да си починат приятно през уикендите. За хармонизиране на отношенията е много полезно да прекарвате заедно времето си, далече от дома и от рутинното ежедневие.

Хороскопи за всички зодии за 2019 г.

Везни

В средата на лятото на 2019 година, Везните ще имат високи идеали в любовта. Венера е в най-високата точка на вашия хороскоп, така че отношенията ще бъдат свързани с общественото положение и престижа. Ще ви привличат хора, притежаващи власт и висок социален статус. Някои ще разглеждат възможността да се издигнат по кариерната стълбица чрез любовните си отношения.

Под влиянието на Венера в десети дом е възможен служебен роман, може би, дори с някой висшестоящ/някоя висшестояща. Но за много двойки, тази планетна позиция ще се изрази в работа над съвместни, делови проекти или ще си окажат взаимна помощ в професионалните дела. Може би, дори ще се замислите за създаване на семеен бизнес.

Лунното затъмнение на 16 – 17 юли 2019 ще се случи в четвърти дом на Везни, така че се очаква голяма активност в домашната обстановка. Ще станат актуални въпросите свързани със жилището, ремонт, строителство, отношения с роднини. Енергията на затъмнението е доста дисхармонично, затова е желателно да преместите за други дати сделките с недвижими имоти, скъпоструващите покупки за семейството и домашния бит.

Скорпион

През първите двадесет дни на месеца, в личния живот на Скорпионите са възможни изненади. Уран е в дома на брака и партньорството, и аспектира Марс, който е управител на вашия знак, което обещава промени. За съжаление аспектът е напрегнат, затова може да преживеете разочарования или дори раздяла. Но през последните дни на месеца, планетните енергии са по-хармонични и вие ще се почувствате по-самоуверени в любовта и отношенията.

От друга страна, Венера, планетата на любовта, се намира в благоприятна, за вас, позиция, обещаваща подкрепа. Ако искате да укрепите отношенията, намерете общи интереси: интелектуални, културни или духовни. Освен това, пътешествията ще ви помогнат да се сближите, затова е добре да планирате, заедно с любимия човек, да отпътувате на някъде, където още не сте били. А, ако сте сами, по време на пътуването може да срещнете някой много привлекателен/някоя много привлекателна.

За семейните Скорпиони периодът е доста противоречив. Ще бъдат актуални финансовите въпроси и именно те могат да станат „камъчето, което ще преобърне колата“. В този месец видимо ще се проявят негативните планетарни аспекти, а също ще се случат две затъмнения, така че не е желателно да взимате радикални решения. Оставете си пространство за маневриране, защото обстоятелствата могат да се променят много бързо.

Стрелец

Средата на лятото на 2019 година е романтично време за представителите на вашия знак. Марс, управителят на вашия дом на любовта е разположен в експанзивния девети дом, така че в личния живот се откриват нови перспективи.
Възможно е неочаквано увлечение и начало на нов роман. Това е време, когато любовта има връзка с пътешествията и разстоянията. Ако сте сами, по време на пътуването може да очаквате приятно запознанство. Времето е благоприятно и за отношения от разстояние.

Венера в осми дом намеква за връзка между любовта и парите. За жените Стрелци това може да означава получаване на подаръци или финансова подкрепа от любимия човек. А при мъжете Стрелци са вероятни непредвидени разходи, заради жени.

Заедно с това, месецът е доста противоречив, защото заедно с позитивните астрологични влияния действат и негативни. Въздействието на ретро Меркурий е способно да върне проблемите в отношенията, които сте считали вече за решени. Хороскопът препоръчва да гледате реалистично на нещата, а да украсявате действителността.

Козирог

Астрологичните влияния върху знака Козирог са доста противоречиви, защото действат както позитивни, така и негативни планетни аспекти. В личния живот се очакват значими събития, защото слънчевото затъмнение, на 2 юли 2019, се случва в дома на брака и партньорствата на Козирог. Много от вас ще преразгледат своя идеал в любовта и отношенията ще се изпълнят с нов смисъл. Но енергията на затъмнението е напрегната, способна е да предизвика противоречиви ситуации.

Лунното затъмнение на 16 – 17 юли 2019 също подчертава темата за отношения. Ако в двойката е имало някакви премълчавани проблеми, те ще се нуждаят от взимането на решителни мерки. Пълната Луна осветява това, което се е крило в тъмнината и е възможно да откриете там някаква тайна.

От друга страна, Венера се намира в дома на партньорствата, което се явява добро предзнаменование. Подкрепата на Венера ви дава позитивна настройка и дори, ако в отношенията има трудности, вие ще намерите начин да ги решите. А, ако сте сами, може да ви се усмихне късмета и да се запознаете с човек, който много да ви хареса.

Водолей

Любов и отношения – тази тема, особено, ще привлича вашето внимание, защото в дома на партньорството и брака транзитира енергичният Марс. Вие сте дейни и инициативни, и личният ви живот също ще бъде активен. Изпълнени сте с желание да обичате и да бъдете обичани. Ако някой е привлякъл вашия романтичен интерес, сега е времето да направите първата крачка в любовта.

Но Марс не само разпалва страстите, понякога неговото влияние се изразява в конфликти. Звездите съветват да се сдържате, за да не провокирате нежелани ситуации.
Венера, от 3 до 28 юли 2019, транзитира в дома на служенето на Водолей, което намеква за връзка между любовта и професионалната сфера. Не е изключен служебен роман или някой от колегите да ви се обясни в любов. Друга възможност е, вие заедно с любимия човек да работите заедно над общ, делови проект.

От друга страна, в дома на партньорството се намира Меркурий, който от 8 юли 2019 става ретрограден. Могат да се случат събития, които поразително да приличат на тези, които са ви се случвали в миналото. Ретрограден Меркурий приканва да си спомните миналото и да си направите определени изводи.

Риби

Юли 2019 г. е време, изпълнено с нови впечатления и ярки емоции. Слънчевото затъмнение на 2 юли 2019 се случва в дома на любовта за Риби, откривайки нова страница в личния ви живот.

Под влияние на затъмнението ще се случат много неочаквани събития, така че е възможна внезапна среща, която да сложи началото на нов, любовен роман. Благодарение на възлюбения/възлюбената, вие ще успеете да разкриете своите дремещи таланти и да се изразите творчески.
Освен това, в дома на любовта се намира Венера, което е отлична предпоставка за любовни приключения, наслади и радости в живота. Използвайте месецът, за да започнете нови отношения или да хармонизирате съществуващата връзка.

За Рибите, които вече са семейни или имат дълготрайни отношения, периодът няма да бъде толкова безоблачен. Меркурий, който управлява вашия дом на партньорствата и брака, става ретрограден на 8 юли 2019, което показва връщане на стари проблеми в отношенията. Преди всичко, те, така или иначе, ще бъдат свързани с пари. От вас се изисква търпение, за да преживеете това трудно време.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – на личния й сайт. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара