Хороскопът за август 2017 година предвещава множество ярки събития. Ако от известно време сте си поставили амбициозни цели, то последният летен месец ще ви подари реални възможности да осъществите тези планове. И тази прекрасна възможност може да се появи неочаквано.

Слънцето и Марс в Лъв дават енергия и динамизъм. Тяхното влияние е благоприятно за всички, но особено за хората от огнените знаци (Овен, Лъв, Стрелец), които могат с успех да се възползват от този период за дела, изискващи предприемчивост, смелост и иновативен подход.

Ако говорим за любов, то положението на Венера в Рак способства хармонизирането на отношенията и създаването на голяма емоционална близост с любимия човек. Влиянието на Рак стимулира осъзнаването на тези качества на личността, които обикновено са дълбоко скрити вътре.

Хороскопът съветва да използвате този период за анализ на отношенията и за самопознание.

На 13 август 2017 започва ретроградният период на Меркурий в Дева,

планетата ще се движи в обратно направление около три седмици. Времето не е подходящо за нови начинания, но ще бъде от полза да се върнете към дела, които се нуждаят от довършване. Освен това, Меркурий ще бъде в опозиция на Нептун в Риби. Този аспект незабележимо ще размива границите на реалността, затова трябва да бъдете внимателни, за да не сбъркате. Особено внимателни трябва да бъдат представителите на мутабелните знаци:

Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

През този месец ще се случат две затъмнения – слънчево и лунно. Тези небесни явления могат да станат носители на промени, като не трябва да се страхувате от тях, защото планетните енергии са положителни.

Частичното лунно затъмнение на 7 август 2017 на 15° във Водолей има творческа изява. Лунните затъмнения са свързани с обобщения и довършване, така че то може да стане ключ към промени. Идва време да премислите миналото и да се откажете от това, което вече се е изчерпало.

Пълното слънчево затъмнение е на 21 август 2017 на 28° в Лъв, основната негова тема е любовта и творчеството. Хармоничните аспекти на Слънцето и Луната с Юпитер във Везни и Сатурн в Стрелец говори за позитива на неговия характер и обещава подкрепа на плановете ви.

Всичко това са общи тенденции за месеца, а ситуациите могат да се развият различно.

ХОРОСКОП ЗА АВГУСТ 2017 Г. ЗА ВСИЧКИ ЗОДИИ 

Овен

Последният летен месец обещава да стане един от най-добрите за любов през 2017 г. Горещото Слънце и динамичният Марс се намират в дома на любовта за Овен, така че очаквайте незабравими събития. Към вас ще започне подухва вятърът на романтиката и вие отново ще почувствате колко е приятно да обичате и да бъдете обичани.

Марс е планета на страсти и желания, неговото влияние прави любовта страстна. При вас ще се появят благоприятни възможности за любов и романтика, ще нарасне способността ви да привличате и да съблазнявате противоположния пол. Звездите са на ваша страна и предвещават удачен период. Това е подходящо време както за започване на нови отношения, така и за възстановяване на предишни. А може би ще решите да дадете на някого още един шанс, ако мислите, че си заслужава.

На онези представители на знака, които вече са свързани в брачен съюз, месецът също ще донесе много приятни моменти. Вие и вашата половинка ще забравите за миналите разногласия и ще вдъхнете на отношенията си нов живот. Напълно е възможно, вие заедно със съпруга/та да отидете толкова далече в реанимирането на отношенията си, че сериозно да се замислите за раждането на нов член на семейството.

Слънчевото затъмнение на 21 август се случва в дома на любовта за Овните, отбелязвайки важен повратен момент в личния им живот. Тъй като затъмненията често носят изненади, може да започнете удивителна любовна история. Въздействието на Уран в Овен показва, че любовта ще промени личността ви. Благодарение на любимия човек, вие ще разкриете дремещите си таланти и ще се изразите по творчески начин.

Телец

През август 2017 година няма да ви се наложи да скучаете. Наслаждавайте се на този летен месец, на неговата топлина и романтика. Дори и ако нещо в любовта не се случва по така, както би ви се искало да бъде, не забравяйте за най-важното – всички трудности, всички препятствия на пътя ви са само временни.

В дома на любовта на Телец е разположен Меркурий, планетата на комуникациите, така че на преден план в отношенията излиза общуването с възлюбения/та. На 13 август 2017 започва ретроградният период на Меркурий, стимулирайки духовното общуване с партньора. Този период е подходящ за спокойни разговори на различни теми, за обсъждане на въпросите, които по-рано сте изпуснали от вниманието си.

Движейки се в обратно направление, Меркурий има свойството да връща миналото. Има вероятност да срещнете бивш любовник/ца и угасналите чувства отново да се разгорят.

Тези, които са семейни или имат стабилна връзка, също ги очакват приятни моменти. Слънцето и Марс преминават през сектора на семейството за Телец, предвещавайки много ангажименти, по-скоро приятни. Благотворното влияние на Венера ще направи отношенията между съпрузите по-хармонични. Възползвайте се от това време, ако е необходимо да обсъдите нещо сериозно.

Слънчевото затъмнение на 21 август 2017 ще активизира четвърти дом за Телец, като под това влияние могат да се случат промени в семейството, например попълнение или изменение на семейния статус. Възможно е да планирате ремонт, да правите планове за придобиване на недвижимост или да решите да се преместите. Ако скоро сте имали спорове с майка си или с жена от близкото си обкръжение, ще се помирите. Трябва да вземете под внимание, че въздействието на затъмнението се отразява в продължение на половин година, не е задължително съдбоносните събития да се случат още в този месец.

Близнаци

Последният летeн месeц на 2017 година ще бъде много противоречиво време, когато Близнаците ги очакват много събития в любовта, както приятни, така и разочароващи. Кои от тях ще преобладават, до голяма степен ще зависи от вас самите.

През първите десетина дни от август личният живот ще бъде изпълнен с интересни събития. Когато осъзнаете, че противоположният пол проявява интерес към вас, вие ще започнете да хвърляте съблазнителни погледи наляво и надясно. Този подход може да доведе до начало на нов роман. Но трябва да бъдете внимателни. Щедро дарявайки усмивката си, рискувате да привлечете безпринципни хора, които ще преследват само своите користни цели.

На 13 август 2017 Меркурий, небесният покровител на знака Близнаци, започва цикъл на ретроградно движение, който ще продължи три седмици. Периодът не е подходящ за лекомислени развлечения. Възможно е да се появи хладина и неразбиране от страна на любимия човек, противоречия и различия в мненията. В най-добрия случай вие заедно с партньора ще посветите време за решаване на някакви задачи, чието начало е в миналото.

През целия месец любовните интереси ще се пресичат с практическата материя: пари, имущество, покупки. Планетата на любовта Венера се намира в дома на парите за Близнаци, затова връзката между пари и любов ще бъде очевидна. Заедно с любимия човек вие ще разработвате финансови планове за бъдещето, като не са изключени разногласия по темата. Ако срещнете някой нов, то оценявайки потенциала на избранника/цата, преди всичко, вие ще обърнете внимание на материалното благосъстояние.

Жените Близнаци могат да разчитат на знаци на внимание от мъже, изразени в осезаема форма: подаръци или някаква парична сума.

Ако сте семейни, звездите ви съветват да проявите повече интерес към съпруга/та. Докато вие сте заети със своите дела, половинката ще скучае и като резултат – ще започне да търси съмнителни развлечения. Отложете всички дела, за да прекарвате заедно свободното време.

Рак

Раците ще бъдат късметлии в любовта, защото през август във вашия знак ще бъде разположена планетата на любовта Венера, предвещавайки любовни приключения и удоволствия. Не се очакват някакви проблеми в любовта, личният живот ще си върви по старому, като понякога ще ви изненадва с радостни събития.

Благосклонността на Венера ви дарява особена привлекателност, вие ще бъдете омагьосани от знаците на внимание от страна на противоположния пол. Всичко това ще ви помогне да забравите проблемите и предишните неприятно, нищо няма да ви безпокои.

Ако преди известно време сте срещнали много симпатична личност, последният месец на лятото ще ви помогне да му/й покажете, че сте създадени един за друг. Влиянието на звездите е такова, че любовният роман може да започне неочаквано, предизвиквайки у околните смесени чувства. Не се учудвайте, ако някой от близките ви или от приятелите започне да критикува избора ви. Не слушайте никого, освен сърцето си. Съвсем скоро хората ще разберат, че вие и вашата любов сте истински щастливи заедно.

При тези, които вече са семейни или имат дългосрочни отношения, не се очакват трудности. Вие съвсем точно улавяте настроението на съпруга/та, а ако е необходимо ще отложите всичко, за да подкрепите своята половинка.

Лъв

Последният летен месец на 2017 година открива за Лъвовете много и разнообразни възможности. Звездите съветват да не седите на едно място, а да бъдете активни, иначе ще изпуснете възможността да живеете ярък, наситен живот. В любовта и отношенията ще има много динамика и дори да има разочарование, вие бързо ще възстановите душевното си равновесие, защото тъжният Лъв е рядко и краткотрайно явление.

Във вашия знак са разположени Слънцето и Марс. Въздействието на тези две планети, представящи огнената стихия, ви прави страстни, смели и инициативни в любовните дела. Ако някой ви е заинтригувал, то лесно ще се решите на първата крачка. Вашите действия могат да бъдат твърде прибързани, но, ако ви движи страстта, то ще постигнете всичко, което пожелаете.

Като цяло времето е по-благоприятно за тези двойки, които за започнали отношенията си скоро. При тези, които са семейни или имат дълга връзка, се очакват грижи, свързани с финанси.

През този месец ще има две затъмнения, които имат голямо значение за представителите на този знак. Лунното затъмнение на 7 август се случва в партньорския дом на Лъва. Пълната Луна прави емоциите нестабилни, затова е особено важно да се постараете да запазите спокойствие. Избягвайте импулсивните действия и необмислените думи. Сдържаността и търпението ще ви помогнат да запазите добрите отношения с близките и любимите.

Слънчевото затъмнение на 21 август се случва в Лъв и е в състояние да стартира съдбоносни събития. Точката на затъмнението ще формира хармоничен аспект със Сатурн, в дом на любовта, което дава възможност за по-нов поглед върху любовните отношения. Проявява се и енергията на Уран, планетата на промените. Ще имате интересни идеи, които ще изменят личния ви живот. Ако в дните около тази дата срещнете нова любов, тя ще ви трансформира и ще ви помогне да разкриете творческия си потенциал.

Дева

В личния живот на Девите в края на лятото на 2017 година не се очакват резки излитания и падания. Балансираният емоционален фон ще ви помогне да се наслаждавате на този летен месец. Вие ще разберете, че около вас има много интересни хора и един от тях ще привлече особено вниманието ви. Не е задължително това да бъде някой нов, напълно е възможно да се сближите със стар познат.

Във вашия знак е разположен Меркурий, така че расте значимостта на общуването с любимия човек. Общуването ще бъде приятно и спокойно, лесно ще постигате взаимно разбирателство. На 13 август 2017 започва ретроградният период на Меркурий. Това означава, че отново могат да станат актуални въпроси, които сте считали за отдавна приключили. Периодът е много подходящ за анализ на отношенията и търсенето на път за решение на съществуващи проблеми.

На 23 август във вашия знак влиза Слънцето, обещавайки оживление в любовта и отношенията. Звездите съветват самотните Деви по-често да бъдат сред хора и да общуват, да не мислят предварително за резултатите от това общуване. Вероятно е една от августовските срещи да стане начало на любовен роман.

Тези от вас, които вече са срещнали своята половинка, ще сложат основен акцент на организирането на спокойна почивка. Дори и да нямате възможност да вземете отпуск, вие ще намерите начин приятно да си починете през уикендите, ще прекарвате време далеч от дома с приятели и ще забравите, временно, за рутинното ежедневие.

Слънчевото затъмнение на 21 август година се случва в тайнствения дванадесети дом за Дева. Неговото влияние е в състояние да предизвика събития, смисъла на които няма да ви бъде докрай ясен. Възможен е и друг вариант – да се случат тайни любовни приключения или забранена любов, но за това да не искате да разказвате на никой.

Везни

През август 2017 година около вас ще цари балансирана атмосфера, особено благоприятна за приятелско общуване, почивка и нови запознанства. Ако искате да започнете романтични отношения, последният летен месец ще ви предостави прекрасна възможност за това. При тези, които вече са срещнали своята любов, отношенията ще отбележат взаимно разбирателство с любимия/та. Заедно ви очакват много удоволствия и вълнуващи моменти.

Лунното затъмнение на 7 август се случва в дома на любовта за Везни. Под негово влияние често се случват изненади, затова бъдете готови за сюрпризи. Ако търсите любовни приключения, не забравяйте да бъдете благоразумни. Привлекателни на пръв поглед предложения могат да повлекат след себе си неприятности. Под влияние на лунната енергия при жените Везни се повишава вероятността от забременяване. Вземете мерки, ако това не влиза в плановете ви.

За много от вас любовта и личния живот ще бъдат свързани с престиж, амбиции и обществено положение. Транзитът на Венера през дома на кариерата на Везни говори, че е възможно, вие, особено да се привлечете от социалния статус и професионалните постижения на тези, които разглеждате като потенциални партньори, като в същото време оставяте без внимание други качества.

Израз на такова положение на Венера може да стане служебен роман или увлечение по някой от колегите или бизнес партньорите. Възможни са любовни отношения с човек, който притежава висок обществен статус или с такъв, който да ви помогне при изкачването по кариерната стълбица. Може и така да стане, че вие със съпруга/та или любимия човек да работите над общ проект или дори да решите да започнете общ, семеен бизнес.

Скорпион

Звездите обещават позитивни постижения в личния живот. Венера, планетата на любовта, се намира в благоприятна за Скорпионите позиция, така че очаквайте приятни събития.

През август е много важно да общувате с любимия човек на интелектуални и духовни теми. Вие ще успеете да откриете нови черти в партньора/ката, благодарение на общуването или на съвместните ви пътешествия.

Ако сте сами и мечтаете да изградите хармонични любовни отношения, не стойте на едно място. Колкото е възможно по-често излизайте от дома си и бъдете на места, където може да срещнете някой специален. Внимателно се оглеждайте около себе си и ще забележите много привлекателни хора от противоположния пол, които, както и вие, страдат от самотата. Когато има желание – ще се намери и начин да освежите личния си живот, да го направите наситен и романтичен.

Тези, които са семейни, ги очаква незабравима почивка със съпруга/та. А дори и да нямате никаква възможност да излезете в отпуск, никой не може да ви попречи да прекарвате свободното си време със своята любима половинка. Пътувания извън града, разходки в парка или работа в градината ще ви помогнат да се сближите.

Лунното затъмнение на 7 август 2017 засяга сектора на семейството за Скорпион. Около тази дата избягвайте да спорите с роднини. Много внимание ще бъде нужно да отделите на въпроси, които имат отношение към жилището и семейното имущество. Възможно е да се наложи да помогнете на родителите си. Най-добре е да преместите за други дати сключването на сделки с недвижимо имущество и земеделски участъци, както и големите покупки за дома и семейство.

Стрелец

Последният месец на лятото ще зарадва представителите на този знак. Уран, в дома на любовта за Стрелец, намеква за неочаквано увлечение или дори любов от пръв поглед. През август Уран прави хармоничен аспект със Слънцето и Марс в дома на пътешествията и приключенията, затова любовта ще бъде свързана с пътувания.

Слънчевото затъмнение на 13 август 2017 активира девети дом за Стрелец и под неговото влияние е възможно при вас да появят нови грандиозни идеи и авантюристичен дух. Възможно е да започнете роман с човек от далече или отношения от на разстояние. За да нараснат шансовете ви да успех в любовта, звездите съветват да тръгнете на пътешествие. Само се пазете да започнете да строите въздушни кули, защото не всички планове ще се окажат реалистични.

Тези Стрелци, които са семейни, трябва да се съсредоточат върху практическите въпроси. Вашите интереси ще бъдат свързани предимно с финанси, недвижими имоти, бизнес. Съпругът/та ще ви подкрепя за постигане на професионални или социални постижения, а и тези достижения ще повлияят положително на отношенията ви.

Макар че в този период действат много позитивни фактори, все пак не всички планетни въздействия са благоприятни. На 13 август започва период на ретроградно движение на Меркурий, който управлява вашия партньорски дом. Меркурий прави опозиция с Нептун, което говори за вмешателство на външни сили, над които вие нямате власт. Съществува тенденция да се поддавате на илюзии и преувеличаване на действителността. Звездите съветват да гледате реалистично на обстоятелствата в личния живот.

Козирог

В последния летен месец кариерата и парите ще играят много важна роля и ще ви остане малко време за романтика. Темите на разговорите ще се въртят около пари и работа. Съвместните усилия на двойката ще бъдат насочени към укрепване на материалната основа на отношенията.

През август вие ще забележите връзка между любовта и парите. Това може да се изрази в получаването на известна сума пари или ценен подарък от човек, който не ви е безразличен. Но всичко това повече се отнася за жените Козирози, а мъжете – обратно, могат да очакват разходи от жените си.

Слънцето и Марс в метафизичния осми дом стимулират изследването на дълбините на подсъзнанието, така че отношенията ще се изпълнят с нов смисъл. Възможно е да преосмислите своите идеали за любовта. Представителите на този знак ще са заинтригувани от тайните на живота, вие ще ги изследвате заедно с любимия/та или сами – всичко зависи от вашата моментна ситуация.

Планетата на любовта, Венера, до 26 август се намира в партньорския сектор, което се явява добро предзнаменование. С Венера на ваша страна вие ще бъдете доброжелателни и позитивно настроени, благодарение на което, в пълна степен, ще се насладите на съжителството със своята втора половинка. А ако сте сами, то може да бъдете достатъчно късметлии и да срещнете човека, който да ви се хареса.

Водолей

В последния летен месец темата за любовта придобива особено значение. В партньорския дом на Водолей влизат Слънцето и Марс, предвещавайки активно време, запълнено с ярки събития. При вас ще се появи огромно желание да обичате и да бъдете обичани, а личния ви живот ще стане по-наситен.

През целия месец вие ще бъдете изпълнени с енергия и горещи желания. Ще ви бъде лесно да правите първата крачка в любовта, да поемате инициативата и да покорите предмета на своя интерес. Но помнете, че Марс не само разпалва страстите, но и предизвиква конфликти, затова звездите съветват понякога да сдържате поривите си.

Венера, планетата на любовта, е разположена във вашия дом на работата, така че има връзка между работа и чувства, и по-скоро в положителен смисъл. Може би вие ще работите над нещо интересно заедно със своята половинка или ще започнете любовен роман с някой от професионалното си обкръжение.

Трябва да очаквате важни събития и дори изненади в любовта, защото слънчевото затъмнение на 21 август се случва в партньорския дом на Водолей. Под негово влияние се зараждат нови планове, засягащи отношенията. Енергията на затъмнението е положителна, затова може да се надявате на подобряване на ситуацията в личния живот и поява на нова романтична възможност.

Риби

За представителите на този знак август ще бъде време, изпълнено със страсти и ярки впечатления. Очаквайте внезапни срещи, възможна е дори любов от пръв поглед.

Венера е разположена в дома на любовта за Риби – идеално разположение за любовни приключения и наслаждаване на радостите в живота. Влиянието на тази добра планета ви прави привлекателни и ви дарява успех в любовта. Използвайте времето, за да започнете нови отношения и да направите по-хармонична съществуващата връзка.

Последният летен месец може да измени много личния ви живот, защото в партньорския дом за Риби се намира Меркурий. В любовните дела ще бъдете естествени и с Меркурий на ваша страна по-лесно ще правите контакти с противоположния пол. На 23 август в партньорския дом влиза Слънцето и предвещава знаменателни събития в любовта и отношенията.

Но не може да се каже, че всичко ще бъде безоблачно. На 13 август започва ретроградният цикъл на Меркурий, което е способно да доведе до неразбирателства и двусмислени ситуации в партньорските взаимоотношения. В личния живот са възможни странни обрати, много от тях ще бъдат нежелателни. Някои хора, които сте познавали в миналото, отново ще се появят на пътя ви.

Още хороскопи и статии от Мая Павлова – на личния й сайт. 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара