По кръвната група може да се препоръчат много неща: от диета до здравословен цвят. А как е със секса? Ето как!

Кръвна група 0

Тя обединява xоpama, за които животът е движение. Носителите на тази кръвна група са изключително енергични, действат с размах. Мисловните им процеси са впечатляващо бьрзи, а добрите идеи буквално се надпреварват в ума им.

В личния си живот тези хора са общителни, умеят да постигат това, което са си н амислили. Техните ухажвания са весели и приятни, а любовните  романи – искрящи и игриви. В леглото постоянно фантазират, търсят новото. Потентността на мъжете, нулева кръвна група, е висока. Те обичат разговорите за секса, но не са склонни към извращения. В състояние са обаче да поддържат отношения с няколко партньорки едновременно. Жените минават за лекомислени в очите на околните, просто защото интимността влиза в живота им толкова лесно, както и потребността от храна и вода.

Кръвна група А

Нейните носители по правило са добросъвестни, акуратни, стеснителни, педантични. Това са „отличниците“, които обаче не забравят и радостите на живота. Работохолици, които бързо се издигат по служебната стълбица, те са верни приятели, не творят интриги и гадости на колегите си. Надеждни са в делата и чувствата.

За представителите на останалите кръвни групи те често са скучновати, а в леглото се подчиняват главно на стереотипи. Поради вроденото им силно чувство за отговорност хората с кръвна група А изпълняват безотказно съпружеския си дълг – дори и ако ги притесняват служебни или житейски трудности. Ако обаче проблемите се задълбочат, сексът може да отстъпи на втори план, да бъде мимолетен и разсеян.
От друга страна, от представителите на тази кръвна група излизаш прекрасни изпълнители и техният партньор е истински късметлия, ако успее да се възползва от тази особеност.

Кръвна група В

Това е групата на сексуалната аристокрация. Нейните носители са надарени, изтънчени, чувствени, артистични натури. Те са взискателни – към околните, но и към себе си. Затова често създават впечатление, че са студени, дистанцирани, невъзмутими. Всъщност носят ранима душа и предпазливостта им по отношение на всяка близост е чисто и просто страх да не срещнат грубо отношение. Те са новатори и това води до разнообразие в секса, зад което се крие не „физкултура.“, а потребност от все по-дълбоко проникване в същността на партньора им.

Кръвна група АВ

Тя предполага силни страсти, бури от чувства, океан от емоции. Тази нагласа се реализира като поредица от авантюри и полюсни преживявания. Човекът с кръвна група АВ живее на принципа „Ако обичам – обичам, ако ревнувам – ревнувам като Отело“. Обикновено хората с тази кръвна група таят в себе си преживявания, които раздират душата им, но по никакъв начин не се издават пред източника на емоциите им.
В същото време, ако любовта им е споделена, те се отдават на страстен, качествен секс, в който се стараят да доставят удоволствие на партньора си, като пренебрегват собствените си желания и потребности. В любовната игра се представят отлично във водеща позиция, но с удоволствие приемат и да бъдат водени, стига партньорът им да не скрива своята страст.

P.S. Всичко казано дотук не е най-прецизният сексологичен портрет. Но описаните закономерности са масово явление.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара