В последния летен месец звездите са благосклонни към много от знаците. Новолунието на 1 август в Лъв, в съвпад с Венера, ознаменува време за нови начинания и е много вероятно, те да засягат личния живот. Хороскопът за август 2019 година предвещава успех за тези, които биха искали да започнат нов любовен роман.

До двадесети август силно ще бъде проявена огнената енергия на Лъва, защото през този знак транзитно преминават Слънцето, Венера, Марс и Меркурий. Много ще решат да започнат нещо ново, да се научат на нещо, да търсят нови перспективи и направления.

За любовта настъпва добро време. Страст, романтика, любовни приключения – всичко това ще остави незабравими спомени. От друга страна, трябва да бъдете внимателни, защото желанието ви да рискувате може да ви постави в нелепи ситуации.

Последните дни на август обещават да бъдат спокойни, защото планетите постепенно влизат в Дева. Повече от това, те ще образуват хармонични аспекти с Уран в Телец, Сатурн и Плутон в Козирог. Това означава, че ще имате сили и възможности, на практика да реализирате тези идеи, които са се появили преди това. Под влиянието на Дева ще станем по-ефективни в работата и ще успеем да подобрим финансовото си положение.

Любовна съвместимост

За представителите на огнените знаци (Овен, Лъв, Стрелец) месецът обещава успех в любовта. Но трябва да помните, че страстните думи трябва да съпровождат конкретни дела и доказателства за привързаност. Това ще помогне всичко да върви гладко в отношенията.

Хората от земната стихия (Телец, Дева, Козирог) ще преуспеят в материалната сфера. Работата и финансите ще бъдат ваш приоритет, а производителността ви ще бъде на високо ниво. Хороскопът препоръчва да поемате задачи, които преди са ви се стрували прекалено трудни.

Знаците на Въздуха (Близнаци, Везни, Водолей) ще отделят внимание на укрепване на връзките не само любовните, но и приятелските. Сега обстоятелствата ще се виждат ясно и по-лесно ще се откриват слабите места в отношенията с другите, независимо от природата им.

Представителите на водната стихия (Рак, Скорпион, Риби) са заинтересовани от въпросите на здравето. Много ще решат да преминат към по-здравословен начин на живот и към балансирано хранене. Те ще успяват да се противопоставят на изкушенията и на желанието си да се глезят с излишни храни.

Овен

Последният летен месец на 2019 година ще остане незабравим за представителите на този знак. Новолунието на 1 август се случва в дома на любовта, което е добър знак. Ще флиртувате, ще съблазнявате или ще тръгнете да търсите романтични приключения. Това е добро време за личния живот, вие ще успеете да разкажете за своите чувства, да завоювате нечие сърце, да си върнете любовта и т.н.

Домът на любовта на Овен е изпълнен с планети – тук са разположени Венера, Слънцето и Марс. Това е рядко съчетание от астрологични влияния, така че е необходимо да използвате максимално своите възможности. Вашите творчески способности, ентусиазъм и общителност ви правят неотразими. Ако сте сами, има големи шансове да се запознаете с много привлекателен човек. Тези, които вече са семейни, могат да значително да подобрят взаимоотношенията със съпруга/та.

През последните дни на месеца всичко се успокоява. Ако преди сте се отдавали на чувствата си, сега предпочитате да не „си губите главата“. Вие сте по-практични и сте насочени към изпълнение на ежедневните отговорности в една връзка.

Телец

Телец

Първите двадесет дни от месеца не предвещават големи завоевания и ярки емоции. Вие сте доста меланхолични и не сте заинтересован да търсите романтични приключения. Склонни сте да се отдавате на мечти или спомени за предишна любов. Времето е благоприятно да осъзнаете своите чувства, да оставите миналото и отношенията, които са оставили следи в живота ви.
Всичко оживява в последните дни на месеца, когато Марс, Венера и Слънцето се преместват в дома на любовта на Телец. За самотните представители на този знак има добри възможности да срещнат някой много привлекателен. Любовният роман може да започне неочаквано, когато вие най-малко очаквате. Ако вече имате любим човек, това е добро време, за да изразите своите чувства. И вашата половинка, несъмнено, ще ви предостави доказателства за своята любов.

Семейният живот обещава да бъде хармоничен, а отношенията между съпрузите топли. Много Телци, които имат неофициални, но устойчиви отношения, ще решат да заминат с любимия или да създадат семейство. Сега може спокойно да бъде обсъждана възможността да имат деца.

Близнаци

Периодът на ретрограден Меркурий приключи и вие си връщате оптимизма, ставате по-самоуверени. Ще бъдете в добро настроение и отворени за общуване, така че в отношенията могат да се случат промени към добро. Всички предишни недоразумения ще се изяснят. Романтичните разходки и пътувания ще станат източник на положителни емоции, а многото впечатления ще помогнат за развитието на отношенията с любимите.

В средата на август 2019, Меркурий формира хармоничен аспект с Юпитер в партньорския дом на Близнаци и това е благоприятно време за тези, които търсят своята половинка. Но това астрологично влияние, повече от всичко, подкрепя създаването на дългосрочни отношения, а не на мимолетни връзки. Ако не сте настроени за сериозна любовна връзка, по-добре е да не излизате от рамките на флирта ида не очаквате много.

През последните десетина дни на месеца, планетите постепенно запълват вашия четвърти дом, свързан със семейството. Хороскопът препоръчва да прекарвате повече време с близките си и да отделяте повече време за изпълнение на домашните задължения. Някои от вас ще положат усилия, за да направят жилището си уютно и красиво, а други ще се заемат с подготовката на семейно тържество. Близнаците, които още не са семейни, ще се замислят за създаване на семейство.

Рак

Последният летен месец на 2019 година е благоприятен период за представителите на този знак. Меркурий, планетата на комуникациите, възстановява директното си движение, така че има възможност да обсъдите проблемите със своята половинка. Планетите в партньорския дом на Рак получават подкрепата на Слънцето, Венера и Марс, което говори за нарастване на взаимното разбирателство. Ще ви бъде по-лесно да се разберете един – друг и да постигнете обща гледна точка.

Една от горещите теми на месеца може да бъде финансовата, защото във вашия дом на парите са струпани много планети. Ще посветите време на обсъждане на финансови планове за в бъдеще, разпределяне на семейния бюджет или възможности за допълнителна работа.

Самотните Раци мечтаят за идеална любов и, заради това те могат да изпуснат възможността да започнат отношения с достоен човек. Звездите съветват да погледнете по-реалистично на нещата и да не отблъсквате ухажора, който отдавна се опитва да се сближи с вас.

Последните дни на месеца са много подходящи за регулиране на трудните въпроси в отношенията. Няма смисъл да мълчите и да задържате чувствата, ако нещо ви дразни в поведението на съпруга или любимия. Ако в двойката има чести скандали, може да се помирят. Но, ако конфликтите са тежки и много отдавна, време е да се замислят дали си заслужава да остават заедно или е по-добре да разгледат други варианти.

Лъв

Новолунието на 1 август 2019 в Лъв подтиква към лично обновление, промяна на имиджа и на това, как се представяте пред другите. Време е да сияете, да привличате и да очаровате. Заедно с това, вие ще бъдете доволно егоистични и това е в състояние да наруши баланса в съществуващите отношения или да затрудни началото на нов роман. Звездите ви съветват да изявите щедрата и романтична страна на своята натура. Дарявайте топла душевност и ще получите взаимност!

От началото на месеца и до двадесети август във вашия знак са струпани много планети – Слънце, Венера, Марс и Меркурий. Това говори за благоприятен период, в това число и за любов. Но обстоятелствата ще зависят от вас и това, дали ще отделите достатъчно време на отношенията. Много ще бъдат по-заинтересовани от личното си развитие и собствените проекти, а не от любовните приключения.

Пълнолунието на 15 август 2019 активира вашия партньорски дом, ознаменувайки взимането на важни решения. Може би, вие ще решите да отпътувате с любимия човек, за да живеете заедно или да направите връзката си официална.
През последните дни на месеца, отношенията могат да бъдат по-малко романтични, защото домът на парите започва дас е изпълва с планети. Вас ви интересуват материалните въпроси: планиране на общия бюджет, обсъждане на големите покупки или операции с недвижими имоти.

Дева

През първата половина на месеца, вие ще бъдете съсредоточени повече върху себе си, отколкото върху любовта. Струпването на планети в духовния дванадесети дом на Дева ви подтиква да изследвате своя вътрешен свят, а отношенията ще останат на втори план. Ако имате любим човек, постарайте се да му/й обясните, че имате нужда от време за усамотяване.

Самотните представители на този знак са привлекателни и могат да привлекат потенциални ухажори, но не им достига решителност, за да започнат любовен роман. От друга страна, някои от вас мечтаят за идеална любов и могат да не забележат достойния човек, ако той не съответства на високия им идеал.

В последните десетина дни на август, когато Венера, Марс и Слънцето влизат в Дева, вие ставате по-активни, по-заинтересовани от любовта и романтиката. Но, трябва да бъдете инициативни.

Последните дни от месеца могат да станат успешно време, защото се формира хармоничен аспект между планетите в Дева и Уран – това предсказва изпълнение на желанията ви. Ако все още сте сами, в този период е възможно да намерите своята половинка.

Везни

Личният живот се оживява през август 2019. Слънцето, Венера, Марс и Меркурий правят транзит в дома на приятелството и обществените връзки на Везни, така че вие ще станете социално активни личности. Излизане през публика и срещи с приятели, това ще бъде ежедневно. Самотните Везни няма да останат без внимание от страна на противоположния пол и мога с лекота да се запознаят с нови и интересни хора.

Ако искате да повишите шансовете си за романтична среща, присъединете се към група по интереси или си създайте профил в сайт за запознанства. Но трябва да бъдете внимателни, когато работата опре до връзка със семейни. Вашата тайна може да стане достояние на широката публика.

Тези, които вече имат отношения, могат да накарат любимия човек да ревнува. Всичко това се случва, защото вие искате повече свобода и сте склонни да прекарвате времето си по своя преценка.

Пълнолунието на 15 август 2019 се случва във вашия дом на любовта, намеквайки за значими събития в личния живот. Отношенията, които вече са се изчерпали, могат да приключат, а вие ще имате достатъчно сили, за да пуснете и да изберете свободата. Но, ако вашият съюз е хармоничен, очаквайте радости и приятни вълнения.

Скорпион

За Скорпиони е характерен практичния подход към личния живот, а романтиката ще се върне в края на месеца. Периодът е добър и е подходящ за оправяне делата в семейството, регулиране на въпросите, които се отнасят до финансите. Нещо може да се случи, така че, материалната основа на отношенията да стане солидна, например, любимият човек да получи повишение в службата или да преуспее в бизнеса.

Кариерата е в центъра на вашето внимание и, ако вие сте сами, може да срещнете някой, който също е съсредоточен върху кариерата си. Някои Скорпиони ще се стараят да завоюват сърцето на влиятелен или много състоятелен човек. От друга страна, има тенденция да се идеализира положението с делата и да бъдат установени нереалистични цели. Най-добре е, ако надеждите останат в пределите на възможното, тогава няма да се наложи да преживеете разочарование.

Месецът е добър за семейните Скорпиони. Ако в отношенията ви вече цари скука, може да я смените с нежност и приятни вълнения. Но трябва да бъдете внимателни през последните десетина дни на месеца, защото има риск от конфликти.
След 21 август 2019, когато планетата на любовта, Венера, се премества в дома на приятелството, най-важни, обичайно, стават срещите с приятели. Ако търсите любовта, препоръчва се по-често да бъдете сред хората. Възможно е да се случи романтична среща с човек, споделящ вашите интереси.

Стрелец

Общителността е вашата силна страна през този месец, ще ви бъде много по-лесно да постигнете съгласие с половинката си. Възможно е да признаете своите грешки и да поемете отговорност за тях. Ще направите положителни изводи и ще намерите баланс в личния живот. Вместо да спорите, заради различни убеждения, вие отново ще откривате множество общи интереси. Добра идея ще бъде да се отправите в пътешествие, за да преживеете вълнуващи приключения.

Самотните Стрелци няма да се оплакват от недостиг на внимание от страна на противоположния пол. Ще имате достатъчно възможности да се запознаете с някой привлекателен. Ще ви сближават общи интереси, но отношенията, които ще възникнат между вас, едва ли могат да бъдат наречени страстни.

В семейния живот се очакват приятни промени. Вие по-често ще се шегувате и ще се смеете, и ще прекарвате много време с близките си, точно както искате.

Козирог

Последният летен месец на 2019 година е добро време за решаване на деликатните въпроси, свързани с любовните отношения. Вие се стремите към емоционално взаимодействие с любимия човек и сте готови да общувате на по-дълбоко ниво. Сега ви интересуват сериозните отношения, а мимолетните връзки не ви привличат.

Новолунието на 1 август 2019 се случва в осми дом на Козирог, което говори за период на трансформация. Вашата личност ще претърпи промени и това ще окаже влияние върху взаимоотношенията със скъпи за вас хора. Старите конфликти, неразбирателствата и подозренията може да оставите назад, за да изведете отношенията на следващото ниво. Дори и да има трудности, всичко може да се обърне към добро.

Самотните представители на вашия знак, не просто ще намерят някой достоен за тяхното внимание, но има тенденция постоянно да променят своето мнение. Звездите съветват да не губите прекалено много, за да направите впечатление на потенциалния си любовник.

В семейния живот не се очаква безпокойство. Вие ще забележите, че по-лесно намирате общ език с роднините. При решаването на личните въпроси е по-добре да разчитате на себе си, защото близките не знаят всичко така добре, както вие самите.

Водолей

Месецът започва с позитивна нотка. На 1 август 2019, в партньорския дом на Водолеите се случва Новолуние и е в съвпад с Венера, планетата на любовта. Новолунието предвещава обновление и значими събития в личния живот. В това време могат да се сбъднат отдавнашни мечти.

През целия месец темата за отношенията е подчертана, защото във вашия партньорски дом транзитират Слънцето, Венера, Марс и Меркурий. Такова съчетание на астрологични влияния се случват рядко, затова трябва да се възползвате от тези възможности, в пълна степен. Повече от това, всички тези планети образуват хармоничен аспект с Юпитер, така че успехът може да ви се усмихне.

Това е подходящо време както за укрепване на вече съществуващи отношения, така и за начало на нов любовен роман. Въздействието на оптимистичния Юпитер създава особена атмосфера, ще имате повече поводи за радости. Ако все още сте сами, може да се запознаете с привлекателен човек, притежаващ много достойнства.

Периодът е благоприятен и за съпружеските двойки. Възможни са големи постижения при съпруга/та, което ще се отрази положително и вас. И дори в двойката да е имало трудности, е възможно те да бъдат разрешени, а отношенията да минат на ново ниво.

Риби

Меркурий, управителят на партньорския дом за Риби, до 11 август 2019 ще остане в дома на любовта, така че звездите ще бъдат благосклонни към вас. При много представители на вашия знак ще се появи желание да търсят любовни приключения. Ако имате романтичен интерес към някой, ще ви бъде по-лесно да пристъпите към този човек и да разкажете за чувствата си.

Планетата на любовта, Венера, до 21 август 2019 се намира в дома на работата, намеквайки за възможен служебен роман. В същото време, трябва да бъдете внимателни, за да не развалите репутацията си сред колегите.

В последните десетина дни от месеца видимо ще се прояви влиянието на Марс. Ако в отношенията или в брака има трудности, не трябва да активирате обсъждането на острите теми, за да не провокирате конфликти.

Новолунието на 30 август 2019 се случва в партньорския дом на Риби, което означава зараждане на нещо ново в личния живот. Ако сте сами, може да се запознаете с някой много привлекателен, а, ако вече имате своя половинка, заедно ще разкриете нови хоризонти в отношенията.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – на личния й сайт. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара