Земната Свиня благоприятства темпераментните Лъвове, на нея й харесва техния горд и независим нрав. За хората от този огнен знак 2019 година е време за промени към по-добро. Звездите обещават успех във всички начинания и стабилен материален доход.

Животът на Лъвовете ще бъде изпълнен с щастие и благополучие, като особена радост ще им доставят отношенията с противоположния пол. Романи, срещи, раздели – ще има от всичко за хората от този знак през 2019 година.

Годишни хороскопи 

Любовният хороскоп прогнозира значителни промени в личния живот на Лъвовете. Положението на звездите говори за нови запознанства, като романтичните увлечения непременно ще прераснат в устойчив брак.

Дори ако Лъвовете не решат да вдигнат сватба до края на 2019 година, те ще останат верни на своя избор дълги години, а е възможно и до края на живота си. Семейните Лъвове ще могат да освежат своите чувства, предстои им да погледнат на партньора си по нов начин.

Любовен хороскоп за 2019 година за жените Лъвове

Жените Лъвове се отличават с капризен нрав, придирчиво изучават кандидатурата на всеки избраник. Считат се за достойни за най-добрия мъж, затова не бързат с избора.

Съгласно любовния хороскоп за 2019 година, самотните Лъвове ще успеят да намерят своята втора половинка, при това сред старите си ухажори. Звездите предсказват, че браковете, сключени в годината на Земната Свиня, ще бъдат много устойчиви. Омъжените Лъвици ще се убедят в правилността на своя избор, в отношенията ще присъства страст, а към това ще се добави и твърдата увереност, че мъжът е защитник и опора на семейството. Жените от този огнен знак няма да имат повод за тревоги, а дребните недоразумения няма да оставят сериозни следи в живота им.

Как да намерите любовта и да сбъднете мечтите си?

Земната Свиня ще се постарае да подбере за самотните жени Лъвици идеални партньори. Тя знае, че те предявяват към избраника си високи изисквания. Любовният хороскоп за 2019 година обещава на Лъвовете съдбоносна среща с достоен мъж. Запознанството ще се случи спонтанно: в компанията на общи приятели или по време на почивка. Не трябва да забравят и за старите си любими, защото отношенията могат да преминат на нов стадии. Жените от огнения знак, в началото на отношенията, няма веднага да съзрат в ухажора своя идеал. Но към края на годината ще бъдат радостни да получат предложение за брак. Положението на звездите утвърждава, че бракът ще се окаже щастлив. С всяка година привързаността на Лъвовете към своя партньор ще укрепва.

Укрепване на семейните отношения

В годината на Земната Свиня, на семейните Лъвове няма да им се наложи да скучаят. Любовният хороскоп за 2019 година им предсказва много приятни събития, свързани със семейните дела. Възможно е преместване на ново място или раждането на дълго чаканото детенце. Единствената трудност ще бъде в прекалената гордост на жените от този огнен знак. Нежеланието им да правят компромиси и неумението да признават грешките си могат значително да влошат отношенията със съпруга и децата. Лъвовете трябва да бъдат много по-меки и добри към своите близки, защото те (близките) така се стараят да угодят на любимата жена и майка. Децата ще ги радват с кроткия си нрав и послушание, а съпругът с подаръци и изненади.

Раждане на дете

През 2019 година, животът на Лъвовете ще бъде изпълнен с най-различни събития, но жените няма да отстъпят от своята мечта, да родят дете. Любовният хороскоп прогнозира появата на детенце и при току-що сключилите брак, и при двойките с по-дълъг стаж. Това важно събитие ще изиграе голяма роля в живота на Лъвовете и на техните половинки. Отношенията в двойките, които са на границата на развода, непременно ще укрепнат. Раждането на дете ще накара съпрузите да погледнат по нов начин един на друг. На жените няма да им се наложи да се ядосват за кариерното си израстване, началството ще се отнесе с разбиране към решението им да посветят цялото си време на детето си. Финансовото положение на семейството ще бъде стабилно и няма да възниква необходимост Лъвиците да прекъсват отпуската си по майчинство.

Любовен хороскоп за 2019 година за мъжете Лъвове

Тщеславните мъже Лъвове ще се радват да се окажат в центъра на събитията, те се ласкаят от вниманието на околните. Земната Свиня ще им предостави възможност да получат желаната длъжност или да сменят местожителството си. Наистина, неприятностите и тревогите могат да се отразят негативно на личния им живот. Любовният хороскоп за 2019 година напомня, че е настъпило времето да направят отговорната крачка.

Управлението на Земната Свиня е най-доброто време за решаване на личните проблеми. Самотните Лъвове трябва да определят избора си на любима, защото около тях, винаги, има много обожателки. Женените мъже могат да се лишат от своите половинки, ако не престанат да мечтаят за слава и популярност. Те трябва напълно да се съсредоточат върху семейните дела.

Търсене на любима

Ергените Лъвове не изпитват недостиг на внимание от страна на жените, дори обратно, на тях им е трудно да изберат една сред многобройните си познати. Любовният хороскоп за 2019 година призовава мъжете да се отнесат сериозно по въпросите на брака. Звездите обещават, че бракът, сключен в годината на Земната Свиня, ще бъде щастлив. Лъвовете няма да съжаляват за избора си, отношения, година след година, ще стават все по-добри и по-добри. Най-удачният период за търсене на любима е пролетта и лятото на 2019 година. Възможно е още през есента или зимата, Лъвовете да поведат партньорката към олтара. Любовният хороскоп съветва да не отказва веднага предложението на любимата да сменят местожителството си, всички промени ще бъдат само за добро.

Семеен хороскоп

В живота на семейните Лъвове са възможни всякакви обрати. Любовният хороскоп за 2019 година не обещава тишина и спокойствие. Тези мъже, които отдавна планират развод, могат да получат одобрението и подкрепата на Земната Свиня. Ако отношенията са се изживели и не е възможно да върнете миналото, то именно 2019 година е най-подходящото време за нови, перспективни запознанства. Но все пак, стопанката на годината препоръчва да използвате всяка възможност, за да запазите семейството. Все пак, гордите и независими мъже, родени под този огнен знак, се нуждаят от подкрепа и разбиране, а именно близките им са готови да им подарят топлина. Лъвовете трябва да прекарват повече време със съпругата и децата, да организират домашни празници и семейни почивки.

Продължение на рода

От мъжете, родени под знака Лъв, ще излязат любящи и грижливи бащи. Дори, ако представителите на този знак не усещат огромно желание да станат родители, те ще бъдат радостни да чуят новината за попълване на семейството. Любовният хороскоп за 2019 година прогнозира раждането на дете. На Лъвовете няма да им се наложи рязко да променят обичайния си начин на живот, защото Земната Свиня ще се постарае да организира всичко по най-добрия начин. В службата няма да възникнат сериозни трудности и проблеми, а в семейния живот ще цари хармония. Появата на наследник ще смекчи сърцето на Лъва и, ако до сега в семейството са избухвали скандали, с раждането на детето конфликтите ще спрат.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – на личния й сайт. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара