Куче (1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006)

Кучето не е враг на самото себе си. И дори на подсъзнателно ниво няма да предизвика големи проблеми на себе си. За представителите на този знак 2018 година ще бъде ознаменувана с много късмет и значителен потенциал за успех. Разбира се, това не означава, че бъдещите 365 дни ще преминат абсолютно безоблачно. Но ще се намерят и ресурси, и начини за преодоляване на всички ситуации. Важно да имат желание да ги видят и използват.

Здраве/Самочувствие

През тази година здравето може да отнеме повече време на Кучетата, отколкото до сега. Макар и не постоянно, но от време на време състоянието на организма ще ги кара да спират и да се замислят: правилно ли живеят и дали не трябва да се грижат повече за себе си? И това са правилни въпроси, защото лошото самочувствие през есента може да доведе Кучетата до критично състояние. А това означава, че те непременно трябва да търсят възможности за нормален отпуск, по времето на който да заминат за добър курорт или друго място, където могат да се отърсят от ежедневните грижи и да се окажат извън обсега на началството, и изобщо на всички, които по никакъв начин не могат да минат без Кучетата. Идеалното време за отпуска, разбира се е лятото. И не само защото е топло, но и защото лятото е средата на годината и потенциално проблемната есен вече наближава.
Слабите звена в здравето на Кучетата са алергичните реакции и сезонните простуди. Освен това, трябва да се пазят от счупвания и изгаряния.

Хороскопи за 2018 година 

Финанси

Финансовите въпроси няма да „свирят първа цигулка“ в живота на Кучетата. Нуждата няма да ги засегне, защото рационализмът на представителите на този знак никъде няма да се изгуби в собствената им година, така че те могат напълно да си позволят да отделят от времето и усилията си за нещо по-достойно и интересно.
На представителите на знака Куче, които се занимават с бизнес, през 2018 година се препоръчва да инвестират в свои проекти. Времето ще се окаже много благоприятно за лично развитие и Кучетата да не направят вложение в своето бъдеще, ще бъде просто неразумно. Вниманието трябва да бъде изострено само при подписването на документи и то само през пролетта.

Неочаквано при Кучетата може да се появи еднократно, но впечатляващо финансиране. Това може да бъде печалба от лотарията или нещо подобно. Това ще се случи (ако се случи) в един от последните месеци на годината. Затова, когато на Кучетата им се предлагат възможности да участват в някакви конкурси или разигравания, не трябва да отказват.

Кариера

През 2018 година много хора ще завиждат на Кучетата. При това, някои от тях ще се опитват да им вредят явно и настойчиво. Кучетата, в тази ситуация, не трябва да пасуват. На такъв род действия те са длъжни непременно да намерят противодействие. И, понеже справедливостта в този случай ще бъде на тяхна страна, то недоброжелателите непременно ще получат онова, което заслужават и ще съжаляват, че са били така недалновидни и недружелюбни. Но „отговорът“ на Кучетата не е задължително да бъде прекалено суров, дори и някой да си го заслужава. Трябва, по-скоро, да прилича на защитна реакция, когато противникът се държи на разстояние с протегната ръка и не му се позволява да е твърде близо, но и не предприемате нищо, за да го отправите в нокаут.

Мъжете, родени под знака Куче, ще успеят да повишат социалния си статус. Може би това ще бъде свързано с кариерно повишение, но е възможен и вариант, когато това може да бъде постигнато на сегашното работно място (или друго, но с подобно значение). Разбира се, това едва ли ще им донесе някакви дивиденти, но в крайна сметка ще бъде приятно.

Отношения

Повече самотни Кучета ги очаква голяма любов. При това, много от жените Кучета, едва ли не, през цялата година ще бъдат заобиколени от обожатели, сериозно претендиращи за сърцето им.

Семейните дами, представителки на знака Куче, през 2018 година е желателно да успяват да съчетават едновременно и чар и домошарство. В този случай, техните отношения със съпруга ще укрепнат и ще станат по-хармонични. Тук трябва да споменем за възможни подводни камъни, които ще се състоят в следното: жените Кучета често ще слушат похвали по свой адрес и мисли за това, че на мъжете им е провървяло невероятно с тях и други подобни. В никакъв случай не трябва да се доверяват на такива разговори, защото това в последствие може да разруши брака им.

Стопанинът на годината не приема нечестността и затова може да се създаде ситуация, когато „змията, която се хапе сама по опашката, може да си нанесе смъртоносна рана“.
Като цяло, мъжете Кучета ще прекарат 2018 година спокойно, взимайки от нея много позитивизъм, макар че може да има и не толкова ярки впечатления и полезни изводи. Някои от тях ще си поставят цел да благоустроят и усъвършенстват своя бит. Това ще бъде много добро, защото на Кучетата няма да им бъде трудно да се справят с такава задача през този период. А самотните мъже Кучета е задължително да се заемат със своето жилище, защото хармонизирането на жизненото пространство за тях ще означава и хармония на вътрешния им свят и психическото състояние. Това, от друга страна, ще подейства като магнит за представителките на противоположния пол.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – на личния й сайт. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара