Козирозите правят впечатление на сдържани, уравновесени хора, съсредоточени върху работата си. При решаването на деловите въпроси проявяват разумна предпазливост, стараят се да не се разпиляват по дреболиите. Предаността на Козирозите към всяко дело е достойна за възхищение, като в същото време, Земната Свиня настоява на това, че те са длъжни да обръщат повече внимание на личния си живот.

През 2019 година преживяванията, свързани с работата, ще бъдат сменени със спокойствие и умиротворение. Любовните отношения ще бъдат изключително успешни.
През 2019 година, звездите ще бъдат благосклонни към Козирозите, но разбирате се, на тях ще им се наложи сами да работят за собственото си щастие.

Годишни хороскопи

Избухливостта и егоизмът на представителите на този земен знак могат да доведат до конфликти с противоположния пол. Любовният хороскоп призовава Козирозите да бъдат по нежни и търпеливи, а Земната Свиня ще се постарае да ги възнагради по достойнство. Семейните двойки ще изживеят тази година в пълна хармония, а самотните Козирози ги очаква страстен роман, който ще завърши със сватба.

Любовен хороскоп за жените

По отношение на любовния живот, за Козирозите настъпва един от най-добрите периоди. През 2019 година отношенията с противоположния пол само ще ги радват. Свободните Козирози ще получат възможност спокойно да си починат от делата и суетата. Очакват ги нови запознанства. Мимолетният курортен роман може да прерасне в семеен съюз. Ако до края на годината не получите предложение за брак, то е голяма вероятността това да стане малко по-късно. Любовният хороскоп за 2019 година свидетелства за сериозни намерения на избраника на Козирозите, просто на него му е необходимо още време, за да направи решителната крачка. Семейните жени могат спокойно да се занимават с домашните си дела, защото финансовото положение и отношенията със съпруга ще бъдат стабилни.

Как да намерите мечти и да сбъднете мечтите си?

Неомъжените Козирози трябва да се съсредоточат върху търсенето на партньор. Годината на Земната Свиня е идеално време за създаване на семейство. Любовният хороскоп за 2019 година обещава среща с мъж, бракът с когото ще се окаже здрав и щастлив. Звездите съветват жените Козирози да смирят амбициите си, работата не трябва да пречи на любовните отношения. Ако представителките на този земен знак поставят правилно приоритетите си, то до края на 2019 година ще чуят Менделсоновия марш. Напълно е възможно възобновяване на предишни отношения, защото Козирозите са достатъчно проницателни, за да оценят перспективите при брак с предишен ухажор.

Укрепване на семейните отношения

В живота на омъжените Козирози не се очакват сериозни проблеми, 2019 година е време за щастливи промени. Земната Свиня ще се постарае да създаде благоприятни условия за семейните хора. Семейната двойка ще се премести да живее на ново място или ще направи романтично пътешествие. Задълженията по благоустройството на семейното гнезденце или по организацията на пътуването, напълно ще легне на плещите на втората половинка. Жените Козирози могат напълно да се отдадат на почивката или на любимото си дела, защото те доста са поработили напоследък. Любовният хороскоп за 2019 година прогнозира стабилност и спокойствие, омъжените жени Козирози ще успеят да се насладят на семейното си щастие.

Раждане на дете

В годината на Земната Свиня, всички промени в живота на жените Козирози ще се окажат за добро.

Любовният хороскоп за 2019 година свидетелства за скорошно попълване на семейството. Работещите жени могат да бъдат спокойни, защото отпуската по майчинство няма да доведе до прекъсване на кариерното им израстване. Козирозите ще успеят да планират бременността си така, че и началството, и колегите ще се отнесат с разбиране към желанието им да станат майки. В отношенията със съпруга ще цари хармония и взаимно разбирателство. В материален план също няма да възникнат особени проблеми, Земната Свиня ще се постарае да създаде достойни условия за бебето. Отговорните Козирози прекрасно ще се справят със своите задължения, майчинството ще им помогне станат по-нежни и женствени.

Любовен хороскоп за мъжете 

Звездите съветват мъжете Козирози да се хвърлят във водовъртежа от страсти, без излишни приказки. Още в самото начало на годината, самотните могат да започнат ярък, страстен роман. Представителите на този знак са прекалено сериозни и съсредоточени върху работата си, дошло е време леко да се разсеете. Земната Свиня няма да бъде прекалено строга към Козирозите, които не смятат, че е нужно да узаконяват отношенията си. Любовният хороскоп за 2019 година обещава съдбоносна среща, а сватба може да вдигнете във всяко време. Семейните Козирози не ги заплашват сериозни неприятности, но са възможни дребни конфликти и разправии, свързани с битовите проблеми.

Търсене на любима

Любовният хороскоп за 2019 година препоръчва на самотните Козирози да бъдат по-романтични. Нежните и трогателни ухажвания ще помогнат да завоювате сърцето на избраницата. Земната Свиня ще се постарае да ви организира среща с вашата втора половинка не по-късно от средата на годината, но само от Козирозите ще зависи да не изпуснат щастливата възможност. Хладното и сдържано поведение може да отблъсне жената, затова мъжете, родени под този знак, трябва да се научат да изразяват своите чувства. Стопанката на 2019 година изобщо не е против дългите ухажвания, затова може да не бързате с регистрирането на брака си. Но в същото време, звездите казват, че именно годината на Земната Свиня е благоприятният период за създаване на семейство.

Семеен хороскоп

В годината на Земната Свиня, семейните Козирози трябва да бъдат особено внимателни към своята половинка.

Съществува голяма вероятност за сериозни разправии, заради дребни спорове. Сдържаността на Козирозите може да им изиграе лоша шега по отношение на семейството. Мъжете трябва да станат малко по-открити при общуването с жените, доверителните разговори ще помогнат за укрепване на брачния съюз. Любовният хороскоп за 2019 година предсказва романтично пътешествие, на което съпрузите могат да повторят медения си месец. Най-благоприятният период за тази почивка е лятото или есента на 2019 година. Решението да прекарате отпуската си далече от любопитните погледи още повече ще сближи семейната двойка. Козирозите ще си починат чудесно и с нови сили ще се върнат на работа.

Продължение на рода

В живота на мъжете Козирози всичко се случва именно така, както го планират. Дисциплинираните хора от този земен знак не търпят хаоса и безпорядъка, затова към въпроса за продължаване на рода се отнасят много отговорно. Любовният хороскоп за 2019 година свидетелства за приятни промени в живота на мъжете Козирози. Грижите за новороденото няма да разсейват новоизпечените бащи от любимата им работа, дори обратно, звездите прогнозират кариерно израстване. В отношенията със съпругата ще се възцари пълна хармония. Опитните бащи ще се гордеят с успехите на своите деца, а появата на бебето ще сплоти още повече всички членове на семейството.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – на личния й сайт. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара