С идването на 2017 година, хората, родени под знака на Козата(1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015), ще започнат да се чувстват уверени и разкрепостени. Благодарение на това, много комплекси ще отлетят завинаги, а на тяхно място ще дойде обаянието. Това преобразяване ще бъде забелязано от вашето обкръжение, а творческата жилка ще се прояви при Козите още от самото начало.

ibex-2035963_960_720

Тези хора ще успеят да покорят научната сфера, ще направят откритие в областта на иновационните технологии, ще създадат полезна компютърна програма (ще изобретят някакво устройство). Преди всичко, вашето трудолюбие и повишената ви умствена способност ще накарат хората да се обръщат към вас за помощ по различни въпроси. Хороскопът за Коза (Овца) за 2017 година обещава да бъдете необходими през целия период.

Жените, родени в годината на Козата

Оптимизмът няма да изостави представителките на този знак до самия край на 2017 година. Всяка проява на лош късмет или всяка лоша новина вие ще посрещате с героизъм и оптимизъм. Най-добре е да подхождате с тази нагласа във всички области на живота си. Възможно е Козите да поискат да похарчат голяма сума пари, които те ще вземат от приятели или от мъжа си. Звездите биха искали да възразят срещу такова решение, защото ще се наложи да връщате парите, а моралното удовлетворение от покупката ще бъде прекалено краткотрайно. Самотните Кози ще срещнат на пътя си, този единственния, с когото ще искат да прекарат целия си останал живот, а семейните е вероятно да се разделят с избранника си.

Мъжете родени в годината на Козата

Забавните и безгрижни мъже често са много популярни сред жените. През 2017 година вие постоянно ще се възползвате от тази особеност, сменяйки жените със завидна скорост. Вероятно, сред многото познати, вие да откриете тази, която ще ви завърти главата, но това ще ви отнеме повече от половина от 2017 година. Мъжете, родени в годината на Козата, няма да започнат да проявяват инициатива в семейните дела, ще продължат да се доверяват на мъдростта на своята втора половинка. Постарайте се леко да се промените и да започнете да проявявате повече внимание към своите домашни, особено към децата, които се нуждаят от помощ. В службата трябва да оправите отношенията си с колегите, за да не се разделите с любимия си стол.

animal-2048162_960_720

Любовен хороскоп за за 2017 година

В любовната сфера се очакват дребни затруднения, които ще започнат да се развиват с идването на 2017 година. Вие ще започнете да проявявате прекалена взискателност към своята половинка, заради което могат да възникнат скандали, разправии, а някои от двойките дори ще решат да се разделят. Ако това последното се случи, то представителите на този знак още дълго няма да могат да си намерят идеалния човек за съвместен живот. Звездите казват, че заради своята гордост е възможно целия си живот да прекарате самотни, затова най-добрият изход от тази ситуация е да промените тактиката си. Желателно е това да направите още с настъпването на пролетта. По-успешни ще се окажат ергените, представители на знака Коза. Звездите им предсказват сватба и раждане на дете. Най-удачен ще се окаже есенния период.

Кариерен хороскоп

Разглеждайки кариерата на хората, родени под този знак, може уверено за заявим, че те ще постигнат своите цели без никакви проблеми и прегради. Единственият фактор, който може да навреди на Козите, са отношенията с колегите. През 2017 година ще ви ръководят емоциите и желанието да скарате всички. Способността ви да сблъсквате хората е виртуозна, затова с времето, колегите ви ще започнат да обиждат и да започнат да се опитват да ви отмъстят. Престанете да проваляте живота на хората и се концентрирайте върху задълженията, още повече, че е вероятно да се събудят дипломатическите ви умения.

Финансов хороскоп

През 2017 година тези хора няма да бъдат удовлетворени от своите доходи, затова още в самото начало ще се опитат да променят ситуацията към по-добро. Разбира се, вие няма да се свържете с криминално проявени лица, но затова пък, е напълно реално да използвате чуждия труд, за собствена изгода. Освен това, Козите ще се опитат да си намерят приятели с пари, за да ги използват, заради развитието на собствената си финансова независимост. Представителите на този знак често ще проявяват алчност, желаейки парите дори на своите близки. Не се водете по емоциите, защото рискувате да се скарате с роднини и близки хора.

goat-2044143_960_720

Здравен хороскоп

Звездите отбелязват, че през 2017 година, тези хора ще имат отличен имунитет и ще започнат да работят над себе си. Околните ще забележат това още през пролетта, когато ще ви се иска да оставите пушенето и да се заемете със спорт. Обидно е, но тези хора, така и няма да се научат да внимават какво говорят, затова нервността и агресията им често ще води до това, че Козите ще се оказват на болничното легло. С настъпването на есента трябва леко да се отпуснете и да изпуснете парата. За това е най-добре да отидете на почивка някъде, където е топло.

Хороскоп за различните знаци

Коза – Овен

Успехът и благополучието на Овните пряко ще зависи от тяхната изострена интуиция. Шестото чувство ще ви помогне да решите кой е правилния път и към кое решение да наклоните решението си. Повечето от Козите ще усетят сладкия вкус на промените: преминаването на нова работа, запознанство с приятни хора, смяна на дизайна на дома и др. Но най-запомнящата се промяна, която може да ви се случи, това е вашата сватба.

Коза – Телец

През тази година вие трябва да се заобичате и да си дадете възможност да си починете, да съберете сили и да промение външния си вид. Запишете се за козметични процедури, започнете да ходите на басейн и някакъв спорт. Като цяло, отделяйте си много повече внимание, отколкото по-рано. Именно уважението и грижите ще помогнат на Телците да се справят с неприятностите и де си осигурят успех във всички свои начинания.

Коза – Близнаци

В началото на 2017 година, вие най-накрая ще успеете да завършите започнатите дела и ще преминете на нещо друг. Това се отнася до всички области на живота. Например: Близнаците могат да захвърлят грозният шеф, който им е дошъл до гуша, а в приятелския кръг да се появи надежден приятел. Гледайте внимателно в страни, за да не изпуснете своя шанс да преобърнете съдбата си в по-приятно направление.

Коза – Рак

goat-2115305_960_720В продължение на 12 месяца вие ще видите, как всяко ваше начинание се увенчава с успех, буквално, все едно, че някой ви е облясъл ръцете ви с късмет. Близките хора ще подкрепят Раците във всичко. Не се притеснявайте да искате съвети, близките вис а в състояние да разрешат трудни за вас задачи, с лекота. Освен това, съществува вероятност, Раците да спечелят на лотария или да получат неочаквана изненада.

Коза – Лъв

През 2017 година, Лъвовете ще се ползват с голям авторитет от околните, което ще им помогне да натрупат достатъчно сили за нови начинания. Постарайте се винаги да бъдете в център на събитията, предлагайте помощта си на всички, които се нуждаят от нея. И тогава хората ще започнат да ви уважават още по-силно. Звездите предсказват сериозни промени в личния живот за Лъвовете, а също и в бита. Вероятно, пролетта вие ще искате да продадете сегашния си дом и да купите по-голям, където веднага ще се захванете с ремонти

Коза – Дева

Големи промени, относно приходите, очакват Девите през 2017 година, но всички обещават да бъдат приятни. Звездите ви съветват в професионалната сфера да действате с повече постоянство и настъпателност. Това ще ви позволи да работите по-плодотворно в бъдеще. Но прекалената работоспособност може да разклати здравето на Девите, затова не прекалявайте

Коза – Везни

Вие няма да забележите, но с настъпването на годината на Петела, вашите позиции на лидер още по-силно ще укрепнат. Със своите действия, Везните ще пораят околните, а те от своя страна ще решат да бъдат до вас, за да могат във всяка една минута да ви се притекат на помощ. Не намалявайте своите професионални обороти и тогава, в средата на лятото, ще успеете да получите добра добавка към заплатата. Ако искате да започнете собствен бизнес, то 2017 година е идеален период за това

Коза – Скорпион

Съдбата обещава да подкрепя Скорпионите във всички начинания. Възможно е вие да поискате да усвоите нова професия или да решите да се преместите на друга работа. Дерзайте и дори и не помисляйте за неуспех, при вас всичко ще се получи. Важното е да проявите максимално желание и упоритост. Общуването с различни хора ще донесе на Скорпионите множество приятни и полезни връзки. Възможно е сред новите познати да срещнете своята втора половинка

Коза – Стрелец

Важната задача, която Стрелците трябва да изпълнят през 2017 година, това е умението да правят компромиси. То ще ви бъде нужно през тази година, защото тя ще се окаже нервна и напрегната. Още повече, че колегите и приятелите непременно ще оценят вашата сговорчивост, която е заменила дързостта ви. За да постигнете по-добра хармония, ще се наложи по-малко да се глезите и да утешавате собственото си его

Коза – Козирог

Всичко в сферата на кариерата и любовта, при Козирозите, през 2017 година ще бъде спокойно. През годината, в службата, няма да се забелязват съществени изменения, а личния живот ще си върви в обичайните коловози, ако разбира се вие не създавате сътресения. Не карайте своята половинка да се ядосва, заради вас, не разпалвайте конфликти. За щастие, съвсем скоро ще срещнете човек, който ще ви помогне да се справите с трудните ситуации

Коза – Водолей

В разглеждания период, Водолеите родени в годината на Козата, ще започнат да проявяват прекален егоизъм и неуправляемост. За да не създават конфликти във всяка сфера от живота, звездите ги съветват да бъдат сдържани и често да подтискат собствените си желания. Постарайте се да се съобразявате с околните и по-често да изпълнявате техните молби. Не забравяйте за любимия човек, зарадвайте го/я със закуска в леглото през почивните дни или с билети за кино, напр

Коза – Риби

В годината на Огнения Петеле ще ви се струва, че нищо не предвещава беди: в службата ви уважават, шефа не вика напразно, в любовта цари пълен ред … Но защо Рибите ще започнат да се обиждат по всеки повод, още повече ще изкарват околните извън нерви. Не се опитвайте да откривате несъществуващи коварни замисли, хората, както и по-рано ви обичат и ще ви чакат, когато се успокоите.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – на личния й сайт. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара