Целеустремеността като символ на 2020 година ще ни донесе много приятни изненади. На 25 януари 2020 година ще посрещнем Белия Метален Плъх.

Буквално от първия ден ще забележим глобални промени, както в личния живот, така и в света наоколо, защото стихията на новия управител на година се отличава кардинално от предишния. И, ако в началото на годината, Плъхът се държи внимателно и изследва своите владения, то още през първия пролетен месец ще вземе делата в своите силни лапи и е възможно да ни учуди с мъдрите си, но неочаквани решения.

Годишни хороскопи

В годината на Плъха е важно да не бъдете слаби и мързели, а да действате самоуверено и напористо. Тогава Плъхът ще усети родствена душа и ще ви помогне да постигнете грандиозни успехи, дори в най-трудните занимания. Но помнете, че Плъхът е силно и независимо животно. Той няма да търпи, ако вие оставите делата си на „самотек“ и се надявате само на подаръците на съдбата.

На Изток, и в частност в Китай, Плъхът е свещено животно, което символизира храброст, хитрост и способност по всякакви начини да постига поставените цели. Така че 2020 година ще бъде много успешна за амбициозните и целеустремени хора.

В годината на Плъха се приветства всяка работа, която работите с удоволствие. Ако трудът е свързан с творчество, то Плъхът ще ви даде „карт-бланш“. Работата, най-накрая, ще ви донесе това, което с нетърпение сте очаквали в предишната година – кариерно израстване,

признание за заслугите, материално удовлетворение.

Тъй като Плъхът е първия знак на източния хороскоп, той се отнася благосклонно към смяната на вида дейност – успехът и късметът ще ви преследват на новото поприще.

Финансовата ситуация, в годината на Белия Плъх, ще се подобрява бавно, но уверено. Малко е вероятно да успеете да спестите за собствен остров, но за седмица-две, през лятото, на луксозен остров, ще успеете да спестите, бъдете сигурни.

Плъхът се отнася благосклонно към хората, които инвестират в собствените си емоции. Така че, ако обичате да пътешествате, хороскопът за 2020 година ви дава „зелена светлина“.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

Facebook Twitter Google+

0 Коментара