Змия – 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025.

Източният хороскоп за 2019 година предсказва на Змиите раждането на дълго чаканото детенце, с което ще бъдат свързани всички грижи в семейството. Във връзка с тези събития са възможни не само грижи, но и материални харчове. Но още пролетта е възможно подобряване на финансовото положение.

Самооценката и самоувереността в собствените възможности ще се увеличи при Змиите, което ще им помогне да се издигнат по кариерната стълбица и да получат нова длъжност. Източният хороскоп за 2019 година съветва да отделяте внимание не само на кариерните въпроси, но и на външния си вид.

Посетете салон на красотата, козметик и диетолог. Няма да бъде лошо Змиите да укрепят здравето си с помощта на физически упражнения, а също и да коригират фигурата си. Важно е всичко да бъде с мярка – диетата да бъде щадяща, натоварването в спортната зала – умерено, а също и процедурите за подмладяване на кожата. Иначе, ще се наложи Змиите да посетят кожен лекар, за да овладеят възпалението на лицето си.

Любовни годишни хороскопи

Успехът ще съпътства Змиите, които отдавна мислят да сменят местожителството си. Възможно е, много да заминат на работа зад граница, а също и да си купят дом там, на изгодна цена. Източният хороскоп за 2019 година не препоръчва на Змиите да слушат съветите на роднините, ако те са против вашия избор. Ако на картата е поставена перспективна работа, не слушайте никого. Още повече, че има шанс, далече от роднините да срещнете любимия си човек и да сключите брак с него.

Характеристика на хората, родени в годината на Змията

В китайската култура Змията е най-загадъчното животно в китайския зодиак. Хората, родени в годината на Змията имат по-добре развита интуиция, в сравнение с останалите.

Змиите са склонни да се вслушват в собствената си интуиция, те решително се движат към целите си и ненавиждат неуспехите. Змиите са пресметливи и се стремят към личната изгода. Обичат да се обкръжат с най-добро, макар че рядко им стига търпението за продължителен шопинг.

Змиите представляват символ на мъдрост. Те са умни и приятни в общуването, но говорят малко. Родените в годината на Змията обикновено се възприемат като велики мислители.

Хората, родени в годината на Змията, предпочитат да работят сами, затова почти винаги са подложени на стрес. Ако напрежението стане по-очевидно, е добре да им се предостави лично пространство и време, за да намерят себе си.

Здраве

Змиите предпочитат мирния и спокоен живот, тях не ги привлича шумната атмосфера. Когато в живота им не достига спокойствие или нещо не е на ред, Змиите лесно изпитват стрес. Затова, премереното натоварване в работата им се отразява по-благоприятно, отколкото напрегнатия график.

На Змиите им е необходимо много време за почивка. Важно е на време да си взимат отпуска. Трябва да обърнат повишено внимание на здравето си, особено тези, които вече са на средна възраст.

Най-подходящи професии за Змия

Родените в годината на Змията са старателни, усърдни, творчески личности. Макар Змиите да се отличават с трудолюбие, те често сменят работата си, защото им става скучна. Змиите са находчиви и проницателни. Трудните задачи ги правят инициативни. И, разбира се, те се справят отлично с проблемите и кратките срокове.

Най-подходящите професии за Змиите са: учени, аналитици, изследователи, художници, златари, астролози, фокусници, диетолози и социолози.

Как да изграждате отношения с родените в годината на Змията

Хората, родени в годината на Змията, нямат много приятели. С тях не е лесно да се сближите, защото Змиите се стараят да сдържат чувствата си и да не ги споделят с околните. Те са много внимателни при избора си на приятели и никога не прощават раздора в приятелството.

Но с тези, които Змиите считат за свои приятели, те са готови да споделят своите мъки и радости. Змиите пазят приятелството си като съкровище и лесно могат да се покажат ревниви и дори собственици.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – на личния й сайт.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара