Свети Валентин, 14 февруари, е традиционният празник на всички влюбени тази седмица, но енергийният фон за този ден е много предизвикателен. Рискът да бъдете отхвърлени и неразбрани е много голям: ако не сте сигурни в чувствата на партньора си, не показвайте явни признаци на внимание, а по-добре създайте атмосфера на потайност до по-подходящ период.

15 февруари е хармоничен ден, с благоприятни външни обстоятелства за романтични срещи, общуване с любими хора и творчески дейности. Ако искате да подобрите отношенията си с любимия човек, използвайте потенциала на този ден.

16 февруари е подходящ ден за професионална сфера, за развитие на интересите ви, за предприемане на важни, смели стъпки, необходими за успех в кариерата.

17 и 18 февруари са подходящо време за успешно разрешаване на правни въпроси, за разговори с партньори относно бъдещи планове, за пътуване или за пътуване на дълги разстояния. Това е също така подходящо време за провеждане или посещение на събития за обучение, търсене на информация, срещи с високопоставени лица и сделки за покупка и продажба.

На 19 февруари, в 00:35 ч. , Слънцето ще навлезе в знака на Рибите, а Венера и Плутон ще бъдат в хармоничен аспект, което прави деня подходящ за пазаруване, планиране на финансови мерки, решаване на финансови въпроси и намиране на компромиси в отношенията. Денят преди новолунието е много важен и енергийно силен, така че събитията от този ден ще имат голямо влияние върху лунния месец, който започва на 20 февруари.

Овен

Въпреки лекия застой в бизнеса, който започна в края на миналата година, сега е най-подходящото време да направите някои промени в професионалния си живот и да напреднете в кариерата. В бизнеса сега е най-подходящият момент за разширяване, като се търсят сериозни инвеститори. Вашите начинания ще бъдат подкрепени от влиятелни познати, които могат да ви помогнат да разрешите всички проблеми с документите. Погрижете се за колегите си, тъй като може да се стигне до интриги и други нездравословни ферментации.

Телец

Правете само онова, което искате да правите – тази правилна стратегия неминуемо ще доведе до успех! От финансова гледна точка месецът може да се определи като донякъде противоречив. Парите определено ще се появят, но не можете да избегнете и разходите. Енергията във връзката ви ще бъде хармонична и ще можете да видите нови перспективи за съвместното си бъдеще. Само двойките, които са заедно от дълго време, ще усетят лек хлад. Прекарването на време заедно и съвместните пътувания ще ви помогнат да освежите любовта с партньора си.

Близнаци

През този период ще трябва да разберете защо другите периодично влизат в конфликт с вас и дали това е по ваша вина. Възможно е някои от вашите конкуренти да провалят производствените ви цели или да възпрепятстват развитието на бизнеса ви. Нивото на доходите сега зависи изцяло от личната ви ангажираност и постоянство. За необвързаните звездите обещават вълнуваща среща с уникален човек, който няма да бъде постоянен спътник, но ще ви вдъхнови да правите нови неща.

Рак

Трудните въпроси, свързани с близки роднини, могат да се считат за почти решени. На влюбените няма да им е лесно: чувствата ще бъдат подложени на изпитание. Ще трябва да се изчистят старите вражди и най-накрая да се открие причината за проблемите. Нещата ще се оправят, но се старайте да бъдете деликатни по всички лични въпроси. Романтичната вечеря ще засили чувствата и ще даде повод за откровена изповед. Няма да ви навреди да си починете малко или да отидете на малко пътуване, за да облекчите нервната си система.

Лъв

Изглежда, че много неща са преодолени, но сега ще трябва да се върнете към стари въпроси и да решите трудни проблеми. Освен това са възможни и неочаквани проверки от страна на правителствени агенции, които ще забавят мащабните планове, но няма да ги отменят напълно. Не се страхувайте да рискувате – звездите са на ваша страна. Тези, които се занимават с частна търговия, износ или транспорт, ще се справят добре. Бизнесмените, които работят с чуждестранни партньори, могат да очакват добра възвръщаемост и да положат основите на по-големи проекти.

Дева

Паричните постъпления ще се увеличат, което се дължи пряко на усилията ви през януари. Вероятни са и големи разходи, но в резултат на това финансовият баланс ще се окаже положителен. Възможни са проблеми с данъчните и административните власти, но ако документите ви са изрядни, няма защо да се страхувате. Младите специалисти ще бъдат оценени и повишени или изпратени на допълнително обучение, а други ще получат изгодно предложение за повишение.

Везни

Конкурентите могат да създадат проблеми. Погрижете се за ресурсите си, не реагирайте на провокации. Ако напълно сте пренебрегнали здравето си, е време да започнете да го укрепвате. Хората в напреднала възраст през този период трябва да се въздържат от хипотермия. В любовните дела не всичко е перфектно. В съществуващите взаимоотношения има проблеми, които се нуждаят от незабавно решение. Има нужда от откровен разговор, опитайте се да бъдете обективни и да разберете чувствата на партньора си.

Скорпион

Натрупаните взаимни недоволства и обиди могат да застрашат брачния ви съюз или партньорството ви, така че си струва да направите пауза и да обмислите добре бъдещите перспективи на връзките си. През 2022 г. животът ви е разтърсил значително, особено в социалната и професионалната сфера. Въпреки това изглежда, че пътят с препятствия е приключил. Във всеки случай клатенето ще бъде значително по-слабо и вие ще разберете това още през тази седмица. Парите ще постъпват постоянно и дори с малък бонус.

Стрелец

Предстои ви предизвикателен и същевременно обещаващ период в работата ви. Пренареждането на персонала, многото промени в условията на труд, променливите настроения на ръководството – всичко това ще отнеме спокойствието ви. Но се опитайте да погледнете на всичко философски и да се възползвате от предстоящите промени. Вместо изявление за оставка, предложете план за развитие на организацията, конструктивни решения на проблемите. Вашата инициатива ще бъде оценена. Бизнесмените ще се нуждаят от помощта на високопоставени служители.

Козирог

Личният живот може да е по-малко важен от работата. Приемайте съвети от опитни хора и говорете с родителите си за сериозни проблеми. Подписвайте внимателно документите – правната неграмотност може да ви струва скъпо. Служителите в по-големи компании ще могат да покажат своите способности и таланти, което може да доведе до повишение. Тези, които отдавна търсят работа, ще могат да намерят обещаваща позиция, но не се задоволявайте с нископлатена работа.

Водолей

Работили сте усилено и заслужавате добра почивка и скъпи подаръци. Всички ваши планирани покупки ще се сбъднат. Благоприятни дни за печелене, печалби и изплащане на дългове. Ако обаче основните ви интереси са насочени към семейни или романтични връзки, имайте предвид, че може да изплуват неприятни тайни, които да усложнят отношенията с партньора ви. Това важи както за съпрузите, така и за любовниците, затова се грижете за задните си части. Семейните членове на знака няма да страдат от скука: домакинските задължения и грижите за децата ще ви погълнат дотолкова, че ще забравите за всякаква романтика.

Риби

Здравето леко ще отслабне поради общото понижение на имунитета. Възможно е да настъпят промени в дома, принудителни промени в работния ви режим. Високият риск от инфекции и вируси предупреждава да не се посещават обществени места. През този период предприемачите отново ще се сблъскат с проблеми, свързани със забавяне на доставките и взаимните разплащания. Личните отношения ще се изморят и това значително ще намали степента на чувствата, но няма да е катастрофа. Може би и двете страни ще се вразумят и, както се казва, „ще се разберат и ще простят“.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара