Предстои да посрещнем носещия кардинални промени в живота ни трети месец от началото на годината. Очаква ни един по-различен и необикновен месец март. В обятията на неговото време ще се случат редки събития на небето, които смело ще отворят нова страница в живота на Вселената. Този месец март ще бъде въведение от нов том от книгата на живота, на Земята и на хората. Ще ни открехне вратата на промените и търпеливо ще ни изчака да вземем своите решения.

В главните роли на новото книжно дете ще бъдат планетите Сатурн и Плутон. На 7-и март, господарят на кармата и уроците Сатурн ще прекрачи прага на знак Риби, а на 23-ти март, Плутон за първи път от 245 години насам ще влезе във фоайето в дома на знак Водолей. Очаквайте от този звезден абзац началото на промени в геополитика, финанси, екология, социална политика и разбирането за свобода и независимост.

Сайтът на астролог Венета Матева

Сатурн в този месец ще донесе промени на родените в първите 5 дни на знаците Рак, Скорпион и Риби. Те ще трябва да сложат началото на промяна в живота си.

Влизането на Плутон в знак Водолей, в следващата година ще засегне родените в първите 5 дни на знаците Близнаци, Везни и Водолей. От тях живота ще изиска нови избори и решения, пред които е време да застанат.

Ретроградни планети няма да има през марн

На 7-и март ще се случи Пълнолуние в знак Дева на 16 градуса в знака. Сега ще е момента да се изправим пред дилемата и баланса между дела, задължения и онова магично време за себе си. Понякога е хубаво да анализираме товара в ръцете си и да изберем нещо друго, което с лекота да носим със себе си.

На 21-ви март ни очаква Новолуние, на 0 градуса, в знак Овен. То ще вдъхнови най-много родените на 20-и, 21-ви и 22-ри януари, март, май, юли и ноември. Това събитие ще ни даде възможност да си пожелаем повече воля, постоянство и амбиция в делата.

Говорейки за сили, енергия, лично удовлетворение и надеждаа ще погледнем към слънцето.

До 20-и март, Слънчицето ще носи надежда и повече успех за родените във втора и трета декада Рибки, Рачета и Скорпиони. Няма да подмине със своите подаръци и родените под втора и трета декада Козирози и Телци. Всички те ще се радват на повече подкрепа в плановете, добро настроение и лично удовлетворение. Повече почивка и липса на излишно натоварване трябва да си позволят в този период родените под втора и трета декада Деви, Стрелци и Близнаци. За тях ще бъде разумно да извършват рутинните си задължения и да избягват нови начинания.

След 20-и март, Слънцето ще носи лекота, късмет и напредък в делата на родените в първа декада Овни, Лъвове, Стрелци, Близнаци и Водолеи. Те могат да очакват реализирани планове, повече спокойствие и хармония в делата. Отдадени на почивка и рутина трябва да бъдат родените в първа декада Везни, Козирози и Раци. Те трябва да използват периода за да довършат започнатите дела и да обърнат внимание на собствените си интереси.

Говорейки за комуникация, информация, разбирателство, срещи и дела, ще се обърнем да видим

какво ни предлага Меркрий?

Меркурий до 3-ти март ще носи вихрушка от информация, новини и възможности на родените в последните 3 дни Овни, Близнаци, Везни, Стрелци и Водолеи. Същите могат да очакват нови възможности, успешни срещи и получаване на необходима информация. В тези дни предпазливи в споделянето трябва да бъдат родените в последните 3 дни Лъвове, Скорпиони и Телци. Възможно е някои срещи да пропаднат, а други съвсем неочаквано да се състоят. Бъдете спокойни, че всичко, което се случва е само във ваша полза.

Между 3-ти и 19-и март, Меркурий ще раздава новини и подаръци на всички Телци, Раци, Скорпиони, Козирози и Риби. Динамичен период за дела и развитие в отношенията очаква всички тях. В това време объркване в плановете могат да очакват повечето Близнаци, Деви и Стрелци. Тях съветвам да избягват конфликти и внимателно да встъпват в нови бизнес и делови отношения. Объркването ще бъде полезно, защото ще ви създаде нова гледна точка и възможности.

След 19-и март, Меркурий ще носи добри новини и успех на всички Овни, Близнаци, Лъвове, Стрелци и Водолеи. Те могат да се радват на хармония и дълго чакани успешни сделки. В този период предпазливи и търпеливи трябва да бъдат всички Раци, Везни и Козирози.

В търсене на любов, разбиране, хармония, финансови възможности и успехи в личен и професионален план, нека се обърнем към

предложенията на Венера.

До 17-и март, планетата на любовта и хармония ще раздава успехи и разбирателство на родените във втора и трета декада Овни, Близнаци, Везни, Стрелци и Водолеи. Периодът ще им донесе приятни изненади в личен план, хубави емоции, малки подаръци и успешни бизнес сделки. Повече усилия за разбирателство и хармония в този период трябва да положат родените във втора и трета декада Раци, Везни и Козирози. Тях съветвам да отложат разговорите и решенията в личен план. В бизнес план ще се наложи да проявят търпение, дипломация и повече усилия.

След 17-и март, Венера ще раздава любов и лекота в плановете на родените в първа и втора декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби. Те ще бъдат настигнати от сбъднати мечти, здраве и разбирателство. Ще се радват на осъществени планове, лекота и лично удовлетворение. Лишени до известна степен от разбиране и подкрепа ще бъдат родените в първа и втора декада Лъвове, Скорпиони и Водолеи.  Тях съветвам да се радват на малките неща и да отложат уреждането на лични отношения за друг период.

В търсене на сила, енергия и заряд, можем

да се обърнем и към Марс.

Планетата е двигател на развитие в личен и професионален план.

До 25-и март, огнения младеж ще изпълва със смисъл и заряд делата на родените във втора и трета декада Овни, Близнаци, Лъвове, Везни и Водолеи. Те имат възможност да довършат започнати ангажименти или да стартират  нови. До тогава трябва да бъдат търпеливи и избягващи конфликти родените във втора и трета декада Деви, Стрелци и Риби. Те имат време за равносметка и анализ.

След 25-и март, на покорени върхове и постигнати цели ще се радват родените в първа декада Телци, Раци, Деви, Скорпиони и Риби. Те ще срещат попътен вятър в лични и професионални отношения. Единствено трябва да бъдат отговорни и последователни във всичко в което търсят успех. В същото време предпазливи в риска и внимателни в отношенията си, съветвам да бъдат родените в първа декада Овни, Везни и Козирози.

Желая Ви харизматичен, вълнуващ и топъл в сърцето и душата месец.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара