Седмицата започва с новолуние във Везни на 26 септември в 00:54 ч. , което ще повдигне въпроси, изискващи сериозен избор. Време е да поемете отговорност за живота си и временно да се откажете от важната за вас свобода в името на стабилността в бъдеще.

Първата четвърт на Луната продължава през цялата седмица и насърчава увеличаването на физическата и психическата сила. Благоприятно време да поемете инициатива и да развиете интересите си.

Все още не трябва да се започват нови дела, тъй като периодът на ретрограден Меркурий продължава до 3 октомври. Започнатите преди това дела и процеси ще започнат да се развиват по-интензивно след новолунието.

Това е добър момент да се върнете към минали събития, да поправите грешките си и да направите необходимите промени.

От 26 септември до 2 октомври е време за постигане на баланс, хармония, красота и любов.

И най-заплетените ситуации ще бъдат разрешени безопасно, а сложните проблеми ще бъдат решени, ако използваните методи са справедливи и балансирани. Седмицата е подходяща за скрита работа и изграждане на стабилна основа във всички области на живота.

Предприемачите ще се нуждаят от творчески идеи, за да поддържат бизнеса си. До края на седмицата ще има известно забавяне във финансовата и бизнес сфера. Най-добре е да избягвате големи разходи и да не инвестирате в нови проекти.

На 29 септември в 10:49 ч. Венера навлиза във Везни, където има управляващ статут, и от този момент нататък започва ефективен период за личните и бизнес отношения. Откритият диалог и искреността ще помогнат за намаляване на дистанцията в двойката и за възстановяване на доверието.

Овен

Има много тревоги и притеснения, но като цяло финансовото положение е стабилно. На работното място може да има голяма реорганизация в екипа, в резултат на която ще получите повишение или по-благоприятни условия на труд.

Кратките бизнес пътувания вероятно ще бъдат успешни. Младите професионалисти ще бъдат забелязани от своите шефове. В момента само стресът и лошото настроение могат да повлияят на доброто ви здраве, така че запазете оптимизма и вярата в способностите си.

Телец

През този период уязвимостта ви ще се увеличи и ще приемате присърце всяка тежка дума, което може да доведе до спорове в двойката. Свободните хора не трябва да очакват много от запознанствата, новите срещи ще им донесат приятно общуване, но не повече от това. В много семейства ще има проблеми с роднините. Не е изключена сериозна кавга в кръга на близките роднини. Но от 29 септември нещата ще се променят към по-добро за вас.

Близнаци

Минали теми и дела се връщат плътно към живота и сега можете да ги доведете до логичния им завършек. Популярността ви сред представителите на противоположния пол се увеличава значително.

До края на седмицата ще успеете да намерите стабилност, ще получите много приятни емоции от общуването със семейството и близките си. За тези, които отдавна мислят за деца, това е подходящо време за зачеване.

Рак

Седмица на много важни въпроси, от които зависи бъдещото ви благополучие. Много разговори и срещи с правилните хора, които спомагат за изпълнението на плановете.

Обстоятелствата са подходящи за действия, насочени към намиране на баланс в личните отношения и комфорт в живота. Но това изисква да се върнете мислено назад в миналото, да анализирате какво и как е било направено, за да се осъществи желаното.

Лъв

Благоприятна седмица, откриват се нови възможности, но не бива да бързате с решенията. По-добре е сега да сложите край на всички лениви дела, да прекъснете токсичните връзки и да закриете всички дългове.

Много скоро ще започнете нов и интересен живот, така че не пренасяйте връзките от миналото в бъдещето. Ставате видими за другите хора и те искат да контактуват с вас. Проявете инициатива, действайте – ще се справите добре.

Дева

Пасивната агресия може да се прояви в работните взаимоотношения, затова не протакайте ситуацията. Отдръпнете се, отпуснете се – това е най-доброто, което можете да направите сега, тъй като опитите да ускорите нещата ще доведат до още по-голямо забавяне. До уикенда може да има допълнителни усложнения.

На 2 октомври вашият управител Меркурий е в стационарна фаза, което може да ви донесе влошаване на благосъстоянието, лошо настроение, конфликтност.

Везни

Време е за справедлива оценка на действията ви и за получаване на резултатите, които заслужавате. Успехът и удовлетворението сега зависят от това как сте се проявили през предходните няколко седмици.

Ако все пак началото на седмицата няма да е много щастливо, не се притеснявайте – от 29 септември късметът и щастието ще ви съпътстват по всички въпроси. Ще можете ефективно да организирате живота си и да установите романтични или семейни отношения.

Скорпион

Период на важни решения, свързани със споделени ресурси, съвместни проекти, както и големи обрати в личните взаимоотношения.

Вие сте като компресирана пружина – енергията ви е огромна, затова я управлявайте разумно.

Прибързаното действие или натискът върху партньора може да задълбочи проблемите и да доведе до задънена улица. Самостоятелната, независима работа ще бъде по-ефективна от работата в екип.

Стрелец

Необходимо е да се адаптирате към външните условия и да използвате тази седмица, за да възстановите дългогодишните си отношения, тъй като връзките от миналото ще бъдат много полезни в близко бъдеще.

Не е необходимо да мамите и да избягвате неудобни въпроси, напротив, всички неприятни теми могат да бъдат затворени веднъж завинаги, ако говорите честно и действате в съответствие със закона.

За любовната сфера периодът не е много благоприятен, тъй като трябва да се направи труден избор.

Козирог

Чувствата остават на заден план, а вместо романтиката идва желанието и стремежът да се движиш в социалната сфера и да достигнеш върха.

Тази седмица е благоприятна за работа и материални въпроси, за взаимодействие с финансови институции и държавни учреждения. Опитайте се да оформите всички споразумения юридически и всичко ще се получи по най-добрия възможен начин. Ако обаче нещо сега не се получава така, както сте искали, отложете нещата за следващата седмица.

Водолей

Началото на седмицата е много интензивно – животът се променя драстично. Важно е да се въздържате от изкушения, за да не развалите онова, което се оформя сега. Време е да се пренастроите и да приемете новите обстоятелства в живота.

Като се обърнете към приятели и съмишленици, можете да получите помощ и да намерите своето място в обществото, както в страната, така и в чужбина. Благоприятно е да се занимавате с финансови въпроси, да преговаряте с партньори и да търсите сътрудничество с други хора.

Риби

Време на копнеж, на съжаление за пропуснати възможности, както и на научаване на житейски уроци. През втората половина на седмицата обстоятелствата ще станат по-благоприятни и ще успеете да намерите изход и от най-трудната ситуация.

В отношенията си с другите сега е по-добре да правите отстъпки, може би дори да направите някои жертви, но много скоро животът ви ще се промени към по-добро. Помагайте на другите сега и ще спечелите благодарни познати и добра репутация.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара