Седмицата ще донесе нов кармичен цикъл. Това ще се усети особено силно от Везните и Овните (наричани осите на взаимоотношенията в Зодиака). Въпросите, свързани с взаимоотношенията, ще станат приоритетни, кармичните възли ще бъдат затегнати или отслабени – в зависимост от нивото на Черната Луна.

На 29 юни негативната кармична точка – Черната Луна, навлиза във Везни за 9 месеца. Всички хора ще научат житейски уроци в областта на личните и деловите отношения, а много двойки ще преминат през криза.

През седмицата се изясняват много въпроси, хората показват истинското си лице и има разбиране как да се изгради бъдещият живот. Това е едновременно трудна и много важна седмица за мнозина, тъй като се повдигат фундаментални въпроси. Това е най-подходящото време да промените нещо в професионалния си живот или да смените професията си.

Овен

Тъй като негативната кармична точка Черна Луна навлиза в опозиционен зодиакален знак, външният свят може да стане агресивен към вас. Това ще даде тласък, който ще ви помогне да поставите добро начало. Растежът обаче ще се осъществи в условията на конфликти. Ако не се страхувате от трудностите, това е чудесно време за решаване на дълго отлагани проблеми. Изпълнени сте с енергия и сте готови да действате решително. За предприемачите настъпва неблагоприятен период: проектите ще се развиват, но приходите ще бъдат ограничени.

Телец

Това е добро време за разширяване на бизнеса и за търсене на надеждни инвеститори. Начинанията ви ще бъдат подкрепени от приятели, които ще ви помогнат да разрешите бюрократичните проблеми с документите. В екипа от служители има недоволство и някой явно ви завижда. Звездите препоръчват да се сприятелите с враговете си или да сложите точка на всички „и“. Работното настроение не предразполага към романтични чувства. Искате да се върнете в офиса или да се потопите в хобито си, така че отношенията в двойката рискуват да охладнеят.

Близнаци

В брака има напрежение по отношение на разпределението на финансите. Самотните сърца ще могат да намерят интересни познати в далечни страни чрез онлайн кореспонденция. Много от тези, които се срещат от дълго време, ще решат да затвърдят връзката си, но е по-добре да изчакат до пролетта. Родителите може да са прекалено строги към децата си, да изискват постижения и резултати, което ще доведе до конфликти и заболявания, така че сложете спирачки на амбициите си за наследници.

Рак

Предстои не най-лесната седмица и тя трябва да премине без бързане и суета. Всъщност не сте в настроение за почивка. Работата и творческите проекти отнемат цялата ви енергия, но това ще донесе положителни резултати! Постигнали сте професионален връх и сте на прага на нов цикъл. Много цели ще бъдат постигнати с титанични усилия, че понякога ще ви се иска да се откажете от всичко. Ще се наложи да направите много промени в кариерата си, но бъдете готови за хаос и объркване. На работното място ще се сблъскате с кризисни събития, които ще ви принудят да вземете трудни решения.

Лъв

Финансовата сфера постепенно се подобрява след труден период на загуби, очаквайте приятни изненади под формата на подарък, заплащане за услугите ви или голяма печалба от сделка. Откажете се от рискови инвестиции и не давайте пари назаем, тъй като има вероятност парите ви да не бъдат върнати. Много провалени проекти и малки неуспехи силно ще подкопаят вярата ви в целесъобразността на продължаването на започнатото. Ще искате да рестартирате изцяло живота си – и с право. Очакват ви много интересни неща!

Дева

Повечето от представителите на вашия знак Основните събития през този месец може да се случат в личния ви живот. Енергиите на периода ще разширят кръга от хора, които могат да се превърнат в потенциални „сродни души“, както и ще засилят чувствата към настоящия ви партньор. Някой внезапно ще сключи брак, а някой неочаквано ще се разведе. Ако сте на прага на раздяла със съпруга си, няма да избегнете съдилищата и разделянето на имуществото. Романтичните и влюбчиви натури, които не са могли да направят избор, най-накрая ще могат да се установят.

Везни

Застоят в бизнеса ще изисква търпеливо изчакване, а затрудненията с държавните институции ще попречат на развитието на проектите. Основният проблем в близко бъдеще е липсата на средства и финансовата зависимост. Отдавна лелеете надеждата да отворите малък бизнес или да отидете на свободно плуване, да се занимавате с творчески проекти. Но задълженията ще ви принудят да отложите мечтите си. Звездите ви препоръчват да полагате специални грижи за здравето си със здравословна диета и умерен спорт.

Скорпион

Напрегната ситуация в екипа ще допринесе за мрачното настроение. Служител може да се замисли за напускане заради семейни дела или нова, по-спокойна работа, а възможностите за това ще се появят през третата декада на юни. През същия период са възможни проблеми с децата и големи разходи, свързани с тях. Ситуацията с децата, както и да изглежда, ще се окаже дълготрайна и затова бъдете внимателни към техните нужди, те може да са в нужда. Най-добрият начин да съхраните здравето си е да спазвате строга дисциплина, като се ограничавате от излишества.

Стрелец

Не бива да очаквате бързо разрешаване на въпросите. Имате обаче силата и търпението да постигнете всичко, което искате! За всички въпроси от професионално естество тази седмица е много добра. Предприемачите и шефовете от всички нива ще имат възможност да материализират постиженията си и още през първата декада на юли това ще стане реалност. Възможни са нови предложения, мащабни и успешни във финансово отношение. Отидете на обучение, ако ви липсват знания, то ще открие нови перспективи пред вас.

Козирог

Придобитите знания и умения ще ви помогнат да придобиете повече увереност и ще ви дадат тласък да откриете нови области, в които да се реализирате. Новите проекти, с които се занимават предприемачи и шефове от всички нива, обещават чудесни перспективи. Служител може да получи нова, обещаваща позиция, а ако това вече се е случило в близкото минало, той ще може да укрепи позициите си – както професионални, така и финансови. Собствениците на бизнес могат да разчитат на силна подкрепа от страна на влиятелни хора, които ще искат да инвестират в проекта.

Водолей

Ще бъде необходимо често да се позовавате на документите, които сте оформили и подписали в началото на годината. Заетите представители на знака ще могат да сменят работата си, но съществува и риск от уволнение. Възможно е успешно делово пътуване, укрепване на връзките с чуждестранни колеги. Финансовото положение като цяло е стабилно. По-добре е да се откажете от заеми и инвестиции, както и от рискови сделки. Семейните хора няма да трябва да страдат от скука: домашните задължения и грижите за децата ще ви погълнат толкова много, че ще забравите за всякаква романтика.

Риби

Времето е напрегнато и по-подходящо за работа, може би за личния живот няма да има достатъчно време или енергия. В любовната сфера се очакват сериозни промени и за някои хора те ще бъдат негативни. Тези, които сега са силно влюбени, ще бъдат прекалено емоционални и прибързани. Пристъпите на ревност и обида могат значително да развалят романтичното настроение, затова бъдете търпеливи и не бързайте с изводите. Мнозина ще имат проблеми с родителите, по-възрастните членове на семейството. Предприемачите ще бъдат изправени пред избора да намалят разходите или да затворят.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара