Вторият месец на лятото ще ни донесе още повече лято и приятни преживявания. Но през тази седмица са възможни и неприятни изненади. Не забравяйте – красотата на света е в неговото разнообразие и всеки човек е отделна вселена.

Ако се случи нещо лошо, ще усетите резултата в края на юли. Сега е важно да бъдете ясни, ясни и изразителни по сериозни въпроси, особено когато се занимавате с други хора.

Стационарната природа на Сатурн може да ви даде спирачка във всички области на живота, но ако приемате нещата бавно и конструктивно, можете да изградите солидна основа в професионалната си област. Търсете съвети от по-възрастни и мъдри хора – това ще ви помогне да избегнете грешки.

На 2 юли Меркурий в 15:50 ч. (gmt+3) навлиза в знака на Лъва до 26 юли. По това време общуването става по-активно, речта става ярка, красива и убедителна. Това е добро време за блогъри, рекламни агенти, хора от обществените среди. Освен това е не само възможно, но и необходимо да демонстрирате ораторските си умения – в интернет има много възможности. Време е да бъдете в центъра на вниманието и да поведете.

На 6 юли в 01:57 ч. (gmt+3) Новолуние в Рак: в събота и неделя се вслушвайте в себе си – вътрешният ви глас ще ви помогне да вземете правилното решение в почти всяка ситуация. Следващият лунен месец е благоприятен за изграждане и укрепване на приятелски, семейни и романтични отношения. Подходящо време е да вземете домашен любимец от приют, за да проявите благотворителност. По този начин ще имате подкрепата на Юпитер , планетата на голямото щастие.

ОВЕН

Предприемачите и шефовете на фирми ще направят много за развитието на организацията, ще увеличат печалбите, ще подобрят условията на труд на служителите си. Кариерата на служителите и младите специалисти върви добре – авторитетът им расте, влиянието им в екипа се увеличава, а подкрепата на началниците им е гарантирана. В същото време много представители на вашия знак ще имат проблеми, които изискват незабавна реакция, а в някои случаи и голяма издръжливост.

ТЕЛЕЦ

Тази седмица е благоприятна за решаване на професионални въпроси. Планетарните аспекти ще ви донесат прилив на енергия, бързина и оригиналност на мисленето и с този набор от качества ще заобиколите всички конкуренти. В допълнение към благоприятното развитие на нещата в професионалната сфера ще имате чудесна възможност да покажете проектите си пред обществеността. И дори да се наложи да похарчите много пари за това, то си заслужава. Началото на месеца ще донесе притеснения за децата, защото техните нужди от семейния бюджет ще отнемат голяма сума пари.

БЛИЗНАЦИ

Отношенията с колеги и бизнес партньори ще се стабилизират, възможни са конструктивни преговори, пътувания, обсъждане на бъдещи проекти и успешно разрешаване на стари казуси. Звездите са особено благоприятни за представителите на творческите професии – блогъри, лектори, писатели, художници, артисти, живописци. Добро време за дребни ремонти, покупка на апартамент и подобряване на дома. Семейните двойки ще трябва постоянно да доказват своята вярност с комплименти, подаръци, признания в любов.

РАК

Въпреки успешното развитие на делата в професионалната сфера, парите не са толкова добри. И това не е заради ниските доходи, а заради разходите, които надхвърлят размера на печалбата. Възможни са значителни разходи за семейството, малките деца и битовите нужди. Популярността ви се отразява на доходите ви, така че можете да харчите за реклама. Също така не забравяйте да покажете навреме любовта си към партньора в живота. Романтичните отношения могат да се появят в живота на тези, които отдавна търсят идеалния си партньор.

ЛЪВ

Любовният ви живот е вълнуващ и по-интензивен от всякога, а за някои и драматичен. Истинската същност на партньора ви ще се разкрие пред вас. Свободните хора може да поискат да се върнат към бивш романтичен партньор, но е по-добре да се откажат да общуват с провалената любов, в противен случай този опит ще донесе само разочарование. Отношенията с далечни и близки роднини ще се стабилизират. През тази седмица усилията ви ще внесат едва доловим, но все пак спокоен мир в отношенията ви.

ДЕВА

Възможни са малки проблеми с роднините на съпруга ви. Във финансово отношение седмицата изглежда нееднозначна, може да има внезапни разходи, затова пестете пари. От една страна, няма да ви се наложи да седите без пари, но от друга, разходите ви ще надхвърлят приходите ви. В най-благоприятния случай може да има големи инвестиции в разширяването или преструктурирането на компанията. В друг случай ще трябва да подкрепите някои от приятелите си, да им се разплатите за минали услуги и да се разплатите с кредитори.

ВЕЗНИ

Възможно е да възникнат конфликти с някои ключови хора, от които зависи положението ви в работата. Бизнесмените ще бъдат изправени пред въпроси, свързани с разрешаването на имуществени проблеми и установяването на партньорства. Възможно е да се появят подводни камъни, които да не забележите веднага. В най-неблагоприятния вариант има заплаха от фалит, но това се отнася за тези, които от дълго време се борят за оцеляването на проекта. Може би с някои от инвеститорите и партньорите ще се наложи да се разделите, във всеки случай сега си струва да разчитате само на себе си.

СКОРПИОН

Предстоящата седмица е спокойно време, което може да се характеризира с думите от заглавието на един известен филм – „Яж, моли се, обичай“. Позволете си да се отпуснете – заслужавате го! Вие сте здрави, енергични, очарователни и дори по-привлекателни от останалите през останалото време. Възможни са малки епизоди на умора и неразположение, но те ще са мимолетни на общия фон на отлично настроение. Възможни са неочаквани, но много приятни изненади: подаръци, бонуси и печалби от лотарията.

СТРЕЛЕЦ

На работното място ще цари истинска бъркотия, а освен това ще се появят и някои проблеми в бизнеса, които ще трябва да се решат. Предприемачите, въпреки че ще загубят известна сума пари във финансово отношение поради престоя, ще получат разбиране за това накъде да продължат. Самостоятелно заетите и автономните работници обаче ще имат по-голям късмет от останалите – те ще получат толкова много поръчки, че едва ли ще имат време да ги изпълнят. Наетите служители ще могат да покажат своите способности и таланти, което ще им позволи да получат дългоочаквано повишение.

КОЗИРОГ

Тези, които дълго време са били без работа, ще могат да си намерят перспективно място с добри доходи. Въпреки това не бързайте да се съгласявате с първото предложение – внимателно проучете условията и огледайте хората – потенциални колеги. Сътрудничеството с колеги от други държави ще бъде напрегнато, но ако включите чара си, може да получите инвестиции или участие в интересен проект. Това е време на големи разходи, предимно от приятно естество – можете да зарадвате себе си, близки хора, да си позволите нещо, което досега не сте се осмелявали да направите.

ВОДОЛЕЙ

Романтична и спокойна седмица в много отношения. Това е добро време за нови запознанства, любовни връзки и бурни, страстни романи. Тези, които са в дългосрочна връзка или брак, обаче трябва да бъдат внимателни. Изкушението може да бъде много голямо и затова е важно да мислят не толкова за настоящето, колкото за последствията от действията си. Отношенията при семейните двойки са сравнително безоблачни. Проблеми възникват само въз основа на разпределението на властта и финансите, както и на избора на лятна почивка.

РИБИ

Влюбените съюзи ще издържат изпитанието за здравина благодарение на теста за вярност и способността за компромиси. Но самотните не бива да очакват сериозни съюзи – по-добре е да посветят времето си на личностно израстване, пътувания или учене. Ако отдавна сте планирали да подобрите дома си, да направите ремонт или да инвестирате в недвижими имоти – моментът е настъпил! Отношенията с близките роднини ще се подобрят значително, а основна роля в това ще играят децата и внуците.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара