Предстои първото от началото на годината затъмнение, което ще се случи на 20-и април, в 7:12 часа, на 29 градуса в знак Овен.

2023 година, започва със Слънчево затъмнение, което е и второто новолуние в знак Овен. Напомням, че на 21-и март се случи първото Новолуние в знака, което ни загатна да се обърнем към себе си и да степенуваме важните си неща.

Сайтът на астролог Венета Матева

Новолунието е прегръдка между Луната и Слънцето, в която всеки човек може да намери разбиране, подкрепа и уют. Двете небесни тела се обединяват с желание да чуят нашите мечти, желания и цели. Търпеливо да ни изслушат и в пълно съгласие с нас да ни съпроводят по пътя ни.

Сега тяхната среща се случва в компанията на северен кармичен възел, който ще ни отвори кармични възможности за реализиране и интегриране в живота ни. Очаквайте в следващите 6 месеца, спусък на събития, които е дошло време да ни се случат в продължение на нашите желания, свързани с темите на знак Овен.

Доверете се на събитието за теми които искате да реализирате. Изберете няколко желания, които са ви най-важни и значими в този етап от живота. Уверете се, че онова което искате да реализирате, ще бъде полезно за вас и е нещо от което се нуждаете. Дайте си сметка, че ако вашето желание бъде осъществено ще се наложи да се лишите от нещо друго, защото няма безплатни подаръци.

Например, ако целите кариерно развитие и повишения на работното място, ще трябва да намалите свободното си време. Изберете първите 8 часа от началото на събитието и изпишете или визуализирайте желанията си. Изписването може да се случи в тефтер или лист хартия.

Тези, които умеят да създават намерения чрез визуализация и изричане могат да не ги записват. Изберете наричания, които най-много усещате като свои. Например: избирам да реализирам, успявам да сбъдна, решавам, получавам, избирам и др. Опитайте се да изписвате своето най-ценно и важно желание 21 пъти, в продължение на 21 дни. Без да пропускате! След този период съберете всички листове и ги унищожете или забравете. Ако изгорите хартията, я пуснете във въздуха. Ако решите, можете да я пуснете в течаща вода. Може просто да оставите тефтера далеч от вас в къщи и да забравите за него. Идеята е след 21-вия ден да се доверите на Вселената и да спрете да мислите за мечтата си.

Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и осъществени в реалния живот. Това Новолуние е възможност да реализирате желания свързани със следните теми:

 • Повече енергия и жизненост. / Зареждам се с енергия и жизненост.
 • Успешно ново начало в… / Реализирам нова начало в…
 • Мотивация и ентусиазъм. / Изпитвам мотивация и ентусиазъм.
 • Да се съобразявам със себе си във всяка ситуация. / Избирам да ценя себе си.
 • Да приема лидерството в моя собствен живот. / Приемам да бъда лидер в…
 • Да мога самостоятелно да вземам решения. / Избирам да взимам своите самостоятелни решения.
 • Смелост да бъда себе си. / Изпълвам се със смелост да бъда себе си.
 • Освобождаване от егоизма. / Освобождавам се от егоизма.
 • Освобождаване от нетърпението си. / Избирам да бъда по-търпелив.

Овен управлява здравето в областите – лице, нос, глава и зъби. Сега е моментът да пожелаете оздравяване и намиране на правилните лечители в областта на тези органи и проблеми.

 • Решавам здравословните си проблеми с…
 • Намирам правилната информация за мен.
 • Намирам най-добрия лекар или лечител за мен.

Ден преди новолунието и ден след него човешките сили и енергия са изчерпани. В тези дни си позволете повече почивка и не се натоварвайте с допълнителни ангажименти.

Енергията на Новолунието ще бъде усетена най-много от родените на 19-и, 20-и, 21-ви април, август и декември. Родените на тези дати имат възможност да започнат своето пътуване към цели и мечти.

Родените на 19-и, 20-и и 21-ви, юли, септември и декември ще се озоват в коловоз от избори и важни решения. Дошло е време да затворят едни врати завинаги и да потърсят нови. Тях съветвам да не взимат прибързани решения и внимателно да правят своите избори.

Успех на всички! Бъдете живи и здрави!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара