Почти всеки е разбивал нечие сърце. В този смисъл всяка зодия е потенциален сърцеразбивач.

Защото раздялата е трудно нещо. Особено, ако човекът, който иска да се разделят, не се държи правилно. В зависимост от зодиакалния знак, мъжете и жените винаги са склонни да възприемат определени поведенчески модели, когато става дума за прекратяване на кратки романи, както и на сериозни връзки. Да видим как реагира всяка една зодия.

ОВЕН

Овните се отличават със силно желание за свобода. Те със сигурност са способни да имат сериозни връзки и да поемат дългосрочни ангажименти, но когато интересът им намалее, започват да се държат потайно и да не споделят лична информация, за да отблъснат другия.

ТЕЛЕЦ

За родените под знака на Телец най-голямото предизвикателство в отношенията е да се откажат от упоритостта си и да правят компромиси. Стараят се много, но понякога инатът побеждава и сърцата им се късат, защото не искат да приемат извиненията и настояват за правата си.

БЛИЗНАЦИ

Дори и да нямат лоши намерения, Близнаците разбиват куп сърца, защото внезапно губят интерес към любимия човек и са постоянно в движение.

РАК

Хората зодия Рак са много страстни и се привързват силно. Те бързо правят планове за бъдещето, но щом изпитат и най-малкото съмнение, че партньорът им не е за тях, се разделят.

ЛЪВ

Хората зодия Лъв са много горди и също така егоистични. Когато са влюбени, те носят партньора си на ръце, но когато чувствата изчезнат, вадят острите си нокти. Те често разбиват сърцата на другите хора, карайки ги да се чувстват така, сякаш не са достатъчно добри за тях.

ДЕВА

Хората зодия Дева са напълно отдадени във връзките си. Но това, което често се изпречва на пътя им, е липсата на доверие. Девите обичат да се ровят в мобилния телефон или лаптопа на партньора си и да го контролират, но така само го отблъскват от себе си.

ВЕЗНИ

Точно като Девите, Везните също обичат да бъдат във връзка. За съжаление, те никога не чакат подходящия партньор, а се втурват стремглаво към първия/първата срещната. А след това се опитват да променят човека според желанията си. Доста е изтощително!

СКОРПИОН

Хората зодия Скорпион, са истински сърцеразбивачи. В един момент те карат да се чувстваш като номер едно, в следващия се отнасят с теб като с досадник. И сякаш това не е достатъчно емоционално стресиращо, та те постоянно правят опити за манипулация и кроят схеми, ако нещо в отношенията не се развива според тяхното желание.

СТРЕЛЕЦ

Подобно на Лъвовете, жените и мъжете Стрелец също имат големи очаквания от своя мечтан партньор. Те разбиват сърца на цели тълпи от хора, защото щом някой „по-добър“ се появи зад ъгъла, хукват подире му – без следа от гузна съвест.

КОЗИРОГ

Козирозите често изглеждат твърди и сдържани, но дълбоко в себе си са уязвими и не е задължително да са изпълнени със самочувствие. Те проектират неувереността си в себе си върху партньора си, което постоянно води до нови конфликти във връзката.

ВОДОЛЕЙ

Що се отнася до любовта, на Водолеите им е трудно да кажат ясно какво искат. Понякога обичат стабилността и рутината, понякога чувството им за приключение се проявява и копнеят за действие. Ако партньорът не може (или не иска) да се справи с тази им черта от характера, ще бъде зарязан.

РИБИ

Хората зодия Риби са много емоционални и емпатични същества. Те умишлено не искат да наранят никого и въпреки това понякога сърцата разбиват сърца, защото просто не могат да се откъснат от бившия си или постоянно правят сравнения с някоя стара любов.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара